tabiki ederiz canım dualarla geldi bebeğin inşallah bir ömür seninle olcak lütfen rahat ol endişelenme yat dinlen ve yıllarca beklediğin bu güzel haberin keyfini çıkar bak pınar halen yaşıyor bu kanamaları inancıyla bebeğine olan sevgisiyle aşıyor bu zorlu yolu inşallah hiç bişey olmaz rabbime emanet et yavrunu biliyorum endişelenme demek kolay diyeceksin ben daha yaşamadım o duyguları eminim yaşarsam bende endişelenirim ama inan rahat olmak çok önemli sen rahat ve mutlu oldukça bebeğinde bunu hissedicek dualarımız seninle canım ayrıca canım ben seni bir kez rüyamda gördüm aslında tanışmıyoruz fazla diyaloğuzda olmadı ama ilginç rüya işte :)) topikte bir resmini paylaşmıştın bende bakıyordum çok güzel bir bayanmış sanem çelik ' e benziyor diyordum baya oluyor rüyayı göreli bebişine işaretmiş demek,, :)))
Yaaa cnm ben size hbr vericktim hatta sana degerin kac cikmisti diye sorucaktim 10.gunde tlfndn yazdigim icin sayfa degistrmk zor oluyr tabiii arayn arsyana simdi hersy bitti birbaktim sen bana kizmissin t ederim gusel dilegin icin dua et ne olur bize
iyi dilekleriniz dualarınız için çok teşekkür ederiz kuzumla yatıyoruz doktor emin olmamakla beraber sanırım bi çıkıntı var bacak arasında dedi
eşim çok oğlan istiyodu tabi önce sağlıkoı olması. sevinemedi bile kocacım kanamadan. gerçi doktor çok erken dedi.sizinle paylaşmak istdim teyzelrri hepinize çk teşekkür ederiz lütfen dualarınızı eksik etmeyin bizden
iyi dilekleriniz dualarınız için çok teşekkür ederiz kuzumla yatıyoruz doktor emin olmamakla beraber sanırım bi çıkıntı var bacak arasında dedi
eşim çok oğlan istiyodu tabi önce sağlıkoı olması. sevinemedi bile kocacım kanamadan. gerçi doktor çok erken dedi.sizinle paylaşmak istdim teyzelrri hepinize çk teşekkür ederiz lütfen dualarınızı eksik etmeyin bizden
ben bişi yaptım.kötümü yaptım iyi mi bilmiyorum.bana kızacaksınız belki.şu anda kulağıma geliyor hatta kızmalarınız:):)dün bana mail geldi lcw nin internet sitesinde indirim varmış.bende girdim baktım çok şeker hamile t-shirtler vardı.hemde 10-15 tl ye.daha önce 35-40 dan aşağı görmemiştim.ben de aldım 5 tane:):)daha transferim bile yapılmadı ama çok istedim almayı.sizce iyi mi yaptım kötü mübu arada bir tane de bebek tulum aldım yılbaşı tulumu.çok şekerdi dayanamadım
ahh canım benim olurmu hiç öyle şey kimin haddine kızmak inanmışsın yapmışsın keşke herkes senin kadar inana bilse hamile kalacağına. ben bi transferden sonra hamile tşörtü giyip gezmiştim kyr nın dediği gibi cidden içinden nasıl geliyosa nasıl mutlu olacaksan öyle yap canım ohh sefn olsun:))ben bişi yaptım.kötümü yaptım iyi mi bilmiyorum.bana kızacaksınız belki.şu anda kulağıma geliyor hatta kızmalarınız:):)dün bana mail geldi lcw nin internet sitesinde indirim varmış.bende girdim baktım çok şeker hamile t-shirtler vardı.hemde 10-15 tl ye.daha önce 35-40 dan aşağı görmemiştim.ben de aldım 5 tane:):)daha transferim bile yapılmadı ama çok istedim almayı.sizce iyi mi yaptım kötü mübu arada bir tane de bebek tulum aldım yılbaşı tulumu.çok şekerdi dayanamadım
aminn canım sağol inş darısı sana veisteyen bütün arkadaşlarımıza olsun inş::hadi hayırlısı canım.rabbim mutluluğunuzu daim etsin.darısı hepimizin başına:):)
öle canım öle nazlı ense keyif olacak benim çocuğummmm belli.ee çekeriz artık .....Ahhh ben onun çıkıntısını yerim ama:))) Annesi erkek geliyor, erkek... Valla sana birşey diyeyim mi nasıl serseri olacak senin oğlun kök söktürecek kızlara, baksana kendi keyif yapsın diye seni yerinden kaldırmıyor kereta:)))))
Aman önce sağlık, Rabbim sağlık versin de, çıkıntıyı verirse de başımızın tacı dimi ama.... Valla ben o kadar inanmış durumdayım ki 1kız 1oğlan olacağına benim bebişlerin, her iki durumda da benden arkadaşı hazır hehehehehe....
çok sevindim cnm erkek bebişin geliyor demekkiiyi dilekleriniz dualarınız için çok teşekkür ederiz kuzumla yatıyoruz doktor emin olmamakla beraber sanırım bi çıkıntı var bacak arasında dedi
ay cnm ne kötüsü şimdiden hissetmen inanman çok önemli heves etmişsin almışsın kyrnın dediği gibi transferden sonra giy tshirtlerini hem daha çok hissedersin bebişi inşaallah sendende alıcaz güzel haberi nezaman olucak transfer bellimi bide kaç embriyon var şuandaben bişi yaptım.kötümü yaptım iyi mi bilmiyorum.bana kızacaksınız belki.şu anda kulağıma geliyor hatta kızmalarınız:):)dün bana mail geldi lcw nin internet sitesinde indirim varmış.bende girdim baktım çok şeker hamile t-shirtler vardı.hemde 10-15 tl ye.daha önce 35-40 dan aşağı görmemiştim.ben de aldım 5 tane:):)daha transferim bile yapılmadı ama çok istedim almayı.sizce iyi mi yaptım kötü mübu arada bir tane de bebek tulum aldım yılbaşı tulumu.çok şekerdi dayanamadım
cnmmm ne demek kızmak böyle birşey için kim kızabilir sana ki... Bence iyi yapmışsın, madem içinden geldi çok vardır bir hayrı, sen de transferden sonra giy t-shirt'ünü hamile hamile dolaş moral olur hem... Hatırlatırım ben transfer sonrası karnımda yastıkla dolaştım:))) Benim yastık çok büyüktü varmış bir hayrı bak ikiz bekliyoruz Rabbimin izniyle.
Ben kızmadım aksine senin adına çooook sevindim, geliyor bebiş geliyor annesi şimdiden hissetmiş. Çok moral lazım bizlere, canın nasıl keyifliyse öyle yap arkadaşım, kimseye kulak asma... İnşallah hayırlısıyla gelecek senin kuzun da...
ahh canım benim olurmu hiç öyle şey kimin haddine kızmak inanmışsın yapmışsın keşke herkes senin kadar inana bilse hamile kalacağına. ben bi transferden sonra hamile tşörtü giyip gezmiştim kyr nın dediği gibi cidden içinden nasıl geliyosa nasıl mutlu olacaksan öyle yap canım ohh sefn olsun:))
aminn canım sağol inş darısı sana veisteyen bütün arkadaşlarımıza olsun inş::
ay cnm ne kötüsü şimdiden hissetmen inanman çok önemli heves etmişsin almışsın kyrnın dediği gibi transferden sonra giy tshirtlerini hem daha çok hissedersin bebişi inşaallah sendende alıcaz güzel haberi nezaman olucak transfer bellimi bide kaç embriyon var şuanda
ayy canlarım beniimm.ne güzel düşünüyorsunuz öyle:):)sağolun kızlar desteğiniz için vallaa...
tuanacıımmmmm adet olmayı bekliyorum.bir iki günüm var.3 tane çok iyi çıkmış 2 tanesinin araştırması sürüyorumş.yani 6 embriyodan 1 tanesi kötü çıktı.iyi bişi sanırım bu
ben bişi yaptım.kötümü yaptım iyi mi bilmiyorum.bana kızacaksınız belki.şu anda kulağıma geliyor hatta kızmalarınız:):)dün bana mail geldi lcw nin internet sitesinde indirim varmış.bende girdim baktım çok şeker hamile t-shirtler vardı.hemde 10-15 tl ye.daha önce 35-40 dan aşağı görmemiştim.ben de aldım 5 tane:):)daha transferim bile yapılmadı ama çok istedim almayı.sizce iyi mi yaptım kötü mübu arada bir tane de bebek tulum aldım yılbaşı tulumu.çok şekerdi dayanamadım
bence çok iyi yapmışsın..kendini hamileliğe motive etmişsin..maşallah..başta beyin isticek hazır hissedicek..inşallah o tşörtleride giymek nasip olucak sanada...ben hep kyr yı örnek gösteriyorum ...hamile gibi hissetmek herşeyden önemlisi...
Kızmadım kızmak ne demek ama bizi unuttuğunu düşünüp üzüldüm. Neyse bosver sen bunları, suan önemli olan tek şey bebeğin, Allah'ın izniyle hicbirsey olmaz gönlünü ferah tut. Tekrar gozunaydin... Allah tamamına erdirsin insallah
tebrik ederim canım Rabbim evladını sana bağışlasın sağlıkla kucağına almak nasip olsun inş. mutlaka kalkmadan dinlen bu ilk haftalar çok önemli bebeklerimiz için yerlerine iyice yerleşmeleri için. Allaha emanet olun
canimmmm gozlerime inanamiyorum,hamissinnn oleyyyyy
senin adina inanki cok sevindim tatlim,bu ne guzel bi haber boyle
bugun nete girdim senin sonucunu gormek icin,ama acele kiz testi yaptirmis bile
neyseCnm onemli olan sonuc
saglikli ve huzurlu bi gebelik temenni ediyorum canim
optum
Cnm bende seni wriyrdum simdi sana yaxicktim baktm sen bana yazmissin. Cok t ederim evt cnm hem dayanamadimm hemde 4gundu yatyorm vertigo var bendr atak cok siddtli tuttu dun noroloji dr hamile olabilirsn geblik ilk aylarda siddeti artar diyince eee zaten yer ariyrdumKan vermk icin isteee biyle insllh rabbim bu udun yolculugu bizim ve bebeklermz icin kolaylastirr onemli olan hamile kalmk degil bebeginle saglikla hastnedn eve donmek insllh rabbm hepimize anne olmayi nasip etsinn darisi basinaa isteynnherkese rabbim cifter cifter bebekler versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?