• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

günaydın

dün merkezden aradılar 2 tane ıyı emrıyom olusmus
yarın saat 13.00 de transferım var

Gozunaydin cnm, hayırlı olsun inşallah. Transferin de rahat geçsin, sonra da bebislerinle mutlu ve mesut güzel günleriniz olsun;))) birlikteliğiniz daim olsun.

Bu ara bu sayfa pek bi sessizleşti herkes çok yoğun sanırım:)bende de heycan hat safhada yarın inş bebişim varmı yokmu belli olucak günler asır gibi geçti valla inş bu bekleyişlerimize deger..dualarınızı eksik etmeyin nolurrr...

Bu ara bu sayfa pek bi sessizleşti herkes çok yoğun sanırım:)bende de heycan hat safhada yarın inş bebişim varmı yokmu belli olucak günler asır gibi geçti valla inş bu bekleyişlerimize deger..dualarınızı eksik etmeyin nolurrr...

Cnmm hyrli olsun insllh bebegimm benimle hamileyimmm diceksn bize ahhh bu beklemk hic bitmicekki 9ay boyunca poziyif aliyrsun uzerine kesr icin pitpitlr icin beklee ooooo rabbim yuzunu guldrsun insllh

canım işallah bebeğin seninledir , yarın güzel haberlerini ver bize işallah, dularım seninle

Kuzun seninle elbette bugün de görüp inanacaksın, harika bir his onu canlı görmek, Allahım isteyen herkese nasip etsin. En heyecanlı kısmı bu bence, ben en cok kalp atışları icin heyecanlanmistim. Şimdi hersey normale, rutine girdi, senin de öyle olacak inşallah. Sayfa cok sessiz, hamileler diğer sayfada, denemesi sürenler de Kasım-Aralık sayfasında;))) Birkac kisi kaldık buraya uğrayan, olsun bu da birsey;)))

Kuzun seninle elbette bugün de görüp inanacaksın, harika bir his onu canlı görmek, Allahım isteyen herkese nasip etsin. En heyecanlı kısmı bu bence, ben en cok kalp atışları icin heyecanlanmistim. Şimdi hersey normale, rutine girdi, senin de öyle olacak inşallah. Sayfa cok sessiz, hamileler diğer sayfada, denemesi sürenler de Kasım-Aralık sayfasında;))) Birkac kisi kaldık buraya uğrayan, olsun bu da birsey;)))[/QUOTE

Kyr cm gunydin sende erkncisin ben gece hic uyumdimadim hani hamislik uyku yapardi ne oluck boyle belkide heyecn var kesyi bkle pitpitlari bekle ama send uyumuyorsn galiba nasil geciyor braz anlatrmisin bizE

Kıızlar nabersiniz...
slm canımm nasılsın

hadi bakalım çok güzel haberlerle geleceksin inş
Kuzun seninle elbette bugün de görüp inanacaksın, harika bir his onu canlı görmek, Allahım isteyen herkese nasip etsin. En heyecanlı kısmı bu bence, ben en cok kalp atışları icin heyecanlanmistim. Şimdi hersey normale, rutine girdi, senin de öyle olacak inşallah. Sayfa cok sessiz, hamileler diğer sayfada, denemesi sürenler de Kasım-Aralık sayfasında;))) Birkac kisi kaldık buraya uğrayan, olsun bu da birsey;)))[/QUOTE

Kyr cm gunydin sende erkncisin ben gece hic uyumdimadim hani hamislik uyku yapardi ne oluck boyle belkide heyecn var kesyi bkle pitpitlari bekle ama send uyumuyorsn galiba nasil geciyor braz anlatrmisin bizE
o uyuyamama ilk başlardan beri bende vardı.şimdi şimdi normal standartlarda uyuy7maya başladım sanırım heyecandan canım..

Slm cnmm insallh uyumak istiyorum korkuyrm cunku bebege zarar vermkten gunu 6saat uykula tammliyorum heleki geceleri cok carpuntim var ben bu kan sulnfirici igneye devm edicem simdi dr um da dinlefimm bu igneler dusugu onluyormuss sen iyimisin

Slm cnmm insallh uyumak istiyorum korkuyrm cunku bebege zarar vermkten gunu 6saat uykula tammliyorum heleki geceleri cok carpuntim var ben bu kan sulnfirici igneye devm edicem simdi dr um da dinlefimm bu igneler dusugu onluyormuss sen iyimisin

ahh canım ben ilk zamanlar 12 de yatıyodum saat 3 te bir gözlerimi açıyodum ezana kadar tam daldım derken 8 işe kalkıyo eşim yine uyanıyodum bide bütün gün hiç uyuyamıyodu 12 ye kadar sen hiç takılma bebekler çok etkilenmiyo uykudan önemli olan senin iyi hissetmen. iyiyim çok şükür ben azaldı kanamalar şükürler olsun. kan sulandırucı iğneler aslında düşüğü engellemiyo canım. kanda pıhtılaşma sorunu olanlar(benim gibi) bu iğneyi kullanaraK KANLARINI SULANDIRIYOLAR BU SAYEDE BEBEK ANNEDEN BESLENMEKİÇİN ALMASI GEREKEN KANI alarak gelişimini sürdürüyo. eğer kullanılmazsa kan vucutta pıhtılaşacağı için bebek istenilen kanı alamıyo ve gelişimini sürdüremiyo. şimdi benim 2 doktorumda aslında kullanmasamda olur dedi kanama nedeni ile ama ben kanama olmadığı zamanlarda aspirin içiyorum Allaha emanet kuzularımız hiç bişey olmaz sen merak etme

canımm inşallahh güzel haberlerle gelirsinnn heyecanla bekliyoruz seniii..

Kyr cm gunydin sende erkncisin ben gece hic uyumdimadim hani hamislik uyku yapardi ne oluck boyle belkide heyecn var kesyi bkle pitpitlari bekle ama send uyumuyorsn galiba nasil geciyor braz anlatrmisin bizE[/QUOTE]

Ben o saatte süt icmek icin kalkıyorum, kalkmışken bakayım dedim, poyrazın mesajini görünce cevap yazmadan kapatmak istemedim. Senin uykusuzluk heyecandan olabilir belki, ben cok uyuyorum. Benim şimdilik rahat geçiyor cnm, evde gel keyfim gel, hava da soğuk hiç çıkasım gelmiyor dışarı o yüzden şe sürekli yatar durumdayım. Heyecan olarak ben en cok kesede heyecanlandim ama sonra rahatladım. Hamile olduğuma inanıp keyfini çıkarmaya çalışıyorum. Keseyi gördükten sonra aklını, kalbimini rahatlat bence. Sorularla boğuşmam anlamsız geliyor bana, orda mı, hala iyi mı,ay nasıl olcak, nasıl gidecek....vb. Bu sorular durumu zindan haline getirmekten baska bir ise yaramıyor bence, o yüzden ben de aklima bu sorulardan biri geldiginde olumlu cevaplarla def ediyorum hep... Yaniiii keyif, keyif, keyif;)))

Son düzenleme:
hepinize binlerce kere teşekkürlerr çookk şükür mercimeğimide kalp atışlarınıda duyduk :49: doktorum kalp atımını bu hafta duyamazsın diyince şoka girmiştim ama birden seninkinin pıtpıtları başlamış deyince dünyalar benim oldu öyleki eşim doktora bu duydugumuz ses eşimdenmi yoksa bebekten mi geliyor diye sormuş:9:artık 6+3 günlük hamişim:49: allahım darısı tüm olmayanların başına mevlam hepimizin yüzünü güldürsün ayırmasın bizi kuzucuklarımızdan saglıcakla kucagımıza alıcagımız gunlerıde görelim inş hepinize çoookkk teşekkür ederim rabbim sizleride kuzularınıza korusun, kavustursun tez zamanda..

hepinize binlerce kere teşekkürlerr çookk şükür mercimeğimide kalp atışlarınıda duyduk :49: doktorum kalp atımını bu hafta duyamazsın diyince şoka girmiştim ama birden seninkinin pıtpıtları başlamış deyince dünyalar benim oldu öyleki eşim doktora bu duydugumuz ses eşimdenmi yoksa bebekten mi geliyor diye sormuş:9:artık 6+3 günlük hamişim:49: allahım darısı tüm olmayanların başına mevlam hepimizin yüzünü güldürsün ayırmasın bizi kuzucuklarımızdan saglıcakla kucagımıza alıcagımız gunlerıde görelim inş hepinize çoookkk teşekkür ederim rabbim sizleride kuzularınıza korusun, kavustursun tez zamanda..

ayy hadi çok sevindim gözün aydın tatlımm

çok sevindim canım gözünaydın

tatlim bosuna kendini strese soktun,allahim saglikla kucagina almayida nasip eder insallah
tadini cikar,bu gunler cok cabuk gecip gider..her anin tadini cikar canim

canımmm dünyalar senin olmuştur eminim.. Allahım mutluluğunu daim etsin inşallah.. bebişini kucağına alcağın günleri de görürüsün inşllah cnm hepimiz inallah..

günaydın kızlar.ilaçlara başladım.15 güne kadar transfer yolcusu var:):):)

Rabbim tamamına erdirsin canım.inşallah bizler de görürüz o günleri...sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

Back