tabiki ederiz canım dualarla geldi bebeğin inşallah bir ömür seninle olcak lütfen rahat ol endişelenme yat dinlen ve yıllarca beklediğin bu güzel haberin keyfini çıkar bak pınar halen yaşıyor bu kanamaları inancıyla bebeğine olan sevgisiyle aşıyor bu zorlu yolu inşallah hiç bişey olmaz rabbime emanet et yavrunu biliyorum endişelenme demek kolay diyeceksin ben daha yaşamadım o duyguları eminim yaşarsam bende endişelenirim ama inan rahat olmak çok önemli sen rahat ve mutlu oldukça bebeğinde bunu hissedicek dualarımız seninle canım ayrıca canım ben seni bir kez rüyamda gördüm aslında tanışmıyoruz fazla diyaloğuzda olmadı ama ilginç rüya işte :)) topikte bir resmini paylaşmıştın bende bakıyordum çok güzel bir bayanmış sanem çelik ' e benziyor diyordum baya oluyor rüyayı göreli bebişine işaretmiş demek,, :)))
Cnmmm ne gusel bir ruya sana malum olmus sinuc bnce bende dyngece ruyamda ucuyrdum kokpitte insllh hepimiz anne olalim saglikla bebislerimizi kucagimiza alalim evt cnm dinleniyrm saat gecsin diye bekliyrm uykum var ama gece gozlrm pat aciliyr sabha kadar ayaktayim heceyi elimdn geldigince kuran okuyrk geciriyorum ve hepimize bolca dua ediyorum ama kulun kula duasi gecrmis sizde bizlere dua edin