• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Eki Görüntüle 321527

arkadaşlar bayadır yazamıyorum sizlere, bugün bebişimi getirdim size teyzeleri,maşallah deyin bebişime :)

ay canım benim ya teyzoşu burdan bir kucak dua yolladı kuzucuğa :) maşallah barekallah la havle vela kuvveten illa billah! rabbim hepinizin kuzusunu korusun inşallah kucağınada almayı nasip etsin sağlıkla e tabi bu mübarek gün bir dua daha etmeden geçemicem:) rabbim biz olmayanlarada bu duyguyu tattırsın en kısa zamanda inşallah ..amin

maaşallahh kuzuma ay benimde var acaba atsa mmı bende:))

içinden geldiyse at tabi canım benim gerçi atmasanda görmüş kadar onada dua ediyor hergün teyzoşu :) Allahım sen pınarında kuzusunu hıfzın koruman altına al onu rahim isminle merhametinle sarıp sarmala...amin

bugün opum yapıldı
5 yumurta toplanmıs 2 tanesı bos cıktı 3 yumurta dollenmeye bırakıldı
bakalım yarın haber gelecek hakkımızda hayırlısı olsun

bugün opum yapıldı

inşallah 3 yumurtan sağlıklı embriyolara dönüşür canım.dediğin gibi hayırlısı...

bugün opum yapıldı

canımm hayırlı olsunn inşallah çok güzel embriyolara döner sonrada anneciklerinnin yavrusu olurlar.. Allah yardımcın olsun cnm

Herkese merhaba yeni hamişlerin gözü aydın allahım 9 ay boyunca sorunsuz bı hamilelik nasip etsin hepimize rabbim olmayanlarada nasip etsin inş en kısa zamanda.. bugun sata göre 6+1 daha kese için gidemedik günlerde gecmek bilmiyor gidip var oldugunu doktorun agzından duyana kadar ben hala ınanamıycam sanırım :49:bide ben hala iğnelere devam ediyorum progrstan kullanıyordum bastan berı gecen kadındogumcuya ıgne ve jell yazdırmak için gittim progestan yerine progenex vermiş içerikleri aynı ama ben yinede biraz tereddütte kaldım sizce bir sorun olurmu?bide gecen görüştüğümüzde doktorum iğneler rahatsız etiyse hap yada haftalık iğne veririm demiş sizce ne yapiim ???????günlük iğne biraz yorucu oluyor ama bebişim için hangisi daha iyiyse ben ona razıyım...

Herkese merhaba yeni hamişlerin gözü aydın allahım 9 ay boyunca sorunsuz bı hamilelik nasip etsin hepimize rabbim olmayanlarada nasip etsin inş en kısa zamanda.. bugun sata göre 6+1 daha kese için gidemedik günlerde gecmek bilmiyor gidip var oldugunu doktorun agzından duyana kadar ben hala ınanamıycam sanırım :49:bide ben hala iğnelere devam ediyorum progrstan kullanıyordum bastan berı gecen kadındogumcuya ıgne ve jell yazdırmak için gittim progestan yerine progenex vermiş içerikleri aynı ama ben yinede biraz tereddütte kaldım sizce bir sorun olurmu?bide gecen görüştüğümüzde doktorum iğneler rahatsız etiyse hap yada haftalık iğne veririm demiş sizce ne yapiim ???????günlük iğne biraz yorucu oluyor ama bebişim için hangisi daha iyiyse ben ona razıyım...

hayırlısı olsun canım iğnelerin içerikleri aynı fakat prognex her gün yapılıyo ve çok acıtıyo doktorum bu sefer bana haftalık olanından verdi proluton o hiç acıtmıyo bana sorarsan ondan kullan.
bugün opum yapıldı
hadi bakalım güzel güzel embriyolar olsun inş sonrada sımsıkı tutunsunlar sana:))

içinden geldiyse at tabi canım benim gerçi atmasanda görmüş kadar onada dua ediyor hergün teyzoşu :) Allahım sen pınarında kuzusunu hıfzın koruman altına al onu rahim isminle merhametinle sarıp sarmala...amin

canım benim Allahım binlerce kere razı olsun darısı en kısa zamanda sana ve isteyen herkese olsun inşşş
at at mucizenin fotoğrafı.bize de umut olursunuz...

maşşallaahhhhh canım.kıızzz bu sana mı benziyor ne:46::46::46:cinsiyeti belli oldu mu?erkek gibi geldi bana:46::46::46:şaka yapıyorum tabiki:52:

pınar lütfen at...
ayy kendi makinemden çekmeye çalıştım ama bembeyaz çıkıyo flaşıda kapanmıyo eğer dışarı çıkabilirsem çok güzel bi cd var kıpır kıpır olduğu onu attıraacağım söz arkadaşlar:)):nazar:

daha öncede yazdım burdan ama görmemişsin heralde canım..arkadaşım 1 hafta önce negatif sonucunu aldı maalesef..:50:

Senin de dediğin gibi görmemisim, cok uzuldum İnan. Elbette Rabbimin taktiri ama olmamasının acısını yasamış biri olarak sabir diliyorum arkadasın icin. İnşallah denemeye gerek kalmadan mucize bebek gelir ona da. Sen nasılsın?

Eki Görüntüle 321527

arkadaşlar bayadır yazamıyorum sizlere, bugün bebişimi getirdim size teyzeleri,maşallah deyin bebişime :)

Ohhhh maşallah kuzuna, ne kadar keyifli görünüyor, allahım keyfini, saglıgını daim etsin. Benden küçük bur hatırlatma sayfamizin anne olacak kızları pınarın açtığı diğer satfadayiz bekleriz.

Kislar degermuz katlams 140a yaklsmis 13 ocakta kslp atisi ve kese icn cagirdi rabbime hamdolsun arti hamileyimmm diyorummmDarisu hepinize insllh

Gozunaydin, bak artık hersey geride kaldı, inşallah sen de kavuştun bebeğine. Rabbim ayirmasin...

bugün opum yapıldı

Cnmm inşallah gelmiştir hayırlı haber, umarım sağlıklı embriyomla buluştun ya da bugün yarın buluşacaksın. İnşallah son kavuşmanız olsun. Bir ömür sursun...

Gozunaydin, bak artık hersey geride kaldı, inşallah sen de kavuştun bebeğine. Rabbim ayirmasin...

Kyr cm T ederim dun yine nktrdim 14.gun313 olmus bnnruyada gibiyim inanmiyrm sanki elimdn gelse hergn kan vericm sim 14ocagi bklemk ne zorgeliyr rabbm hepimize kucagimiza almayi nasip etsin inslkh

Ohh maşallah bu da iyi, bence en zor kısmı bu kese icin beklemek, degerler tamam ama insan inanamıyor, taa Ki gorene kadar. Ondan sonrası kolay bence, ben tadını çıkarmaya çalışıyorum, detaylara takilip günümü zehir etmek istemiyorum. Allah tüm isteyenlere saglikla nasip etsin.

Back