Kislar degermuz katlams 140a yaklsmis 13 ocakta kslp atisi ve kese icn cagirdi rabbime hamdolsun arti hamileyimmm diyorummmDarisu hepinize insllh
maaşallahh kuzuma ay benimde var acaba atsa mmı bende:))Eki Görüntüle 321527
arkadaşlar bayadır yazamıyorum sizlere, bugün bebişimi getirdim size teyzeleri,maşallah deyin bebişime :)
Eki Görüntüle 321527
arkadaşlar bayadır yazamıyorum sizlere, bugün bebişimi getirdim size teyzeleri,maşallah deyin bebişime :)
maaşallahh kuzuma ay benimde var acaba atsa mmı bende:))
Eki Görüntüle 321527
at at mucizenin fotoğrafı.bize de umut olursunuz...maaşallahh kuzuma ay benimde var acaba atsa mmı bende:))
Eki Görüntüle 321527
bugün opum yapıldı
5 yumurta toplanmıs 2 tanesı bos cıktı 3 yumurta dollenmeye bırakıldı
bakalım yarın haber gelecek hakkımızda hayırlısı olsun
bugün opum yapıldı
maaşallahh kuzuma ay benimde var acaba atsa mmı bende:))
ne güzel haberrr şükürler olsun rabbim yine mucizesini gösterdi darısı bizim başımıza
Herkese merhaba yeni hamişlerin gözü aydın allahım 9 ay boyunca sorunsuz bı hamilelik nasip etsin hepimize rabbim olmayanlarada nasip etsin inş en kısa zamanda.. bugun sata göre 6+1 daha kese için gidemedik günlerde gecmek bilmiyor gidip var oldugunu doktorun agzından duyana kadar ben hala ınanamıycam sanırımbide ben hala iğnelere devam ediyorum progrstan kullanıyordum bastan berı gecen kadındogumcuya ıgne ve jell yazdırmak için gittim progestan yerine progenex vermiş içerikleri aynı ama ben yinede biraz tereddütte kaldım sizce bir sorun olurmu?bide gecen görüştüğümüzde doktorum iğneler rahatsız etiyse hap yada haftalık iğne veririm demiş sizce ne yapiim ???????günlük iğne biraz yorucu oluyor ama bebişim için hangisi daha iyiyse ben ona razıyım...
hadi bakalım güzel güzel embriyolar olsun inş sonrada sımsıkı tutunsunlar sana:))bugün opum yapıldı
içinden geldiyse at tabi canım benim gerçi atmasanda görmüş kadar onada dua ediyor hergün teyzoşu :) Allahım sen pınarında kuzusunu hıfzın koruman altına al onu rahim isminle merhametinle sarıp sarmala...amin
at at mucizenin fotoğrafı.bize de umut olursunuz...
maşşallaahhhhh canım.kıızzz bu sana mı benziyor necinsiyeti belli oldu mu?erkek gibi geldi bana şaka yapıyorum tabiki
ayy kendi makinemden çekmeye çalıştım ama bembeyaz çıkıyo flaşıda kapanmıyo eğer dışarı çıkabilirsem çok güzel bi cd var kıpır kıpır olduğu onu attıraacağım söz arkadaşlar:))pınar lütfen at...
daha öncede yazdım burdan ama görmemişsin heralde canım..arkadaşım 1 hafta önce negatif sonucunu aldı maalesef..
Eki Görüntüle 321527
Kislar degermuz katlams 140a yaklsmis 13 ocakta kslp atisi ve kese icn cagirdi rabbime hamdolsun arti hamileyimmm diyorummmDarisu hepinize insllh
bugün opum yapıldı
Gozunaydin, bak artık hersey geride kaldı, inşallah sen de kavuştun bebeğine. Rabbim ayirmasin...
bugün opum yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?