hayırlısı inş canım sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez:))çok sevindim cnm erkek bebişin geliyor demekkibende kız çocuklarını çok severim eltim senin oğlun olacak deyip duruyo erkek çocuk fikride sıcak gelmeye başladı bana ama en önemlisi sağlıklı olması
ay cnm ne kötüsü şimdiden hissetmen inanman çok önemli heves etmişsin almışsın kyrnın dediği gibi transferden sonra giy tshirtlerini hem daha çok hissedersin bebişi inşaallah sendende alıcaz güzel haberi nezaman olucak transfer bellimi bide kaç embriyon var şuanda
pınarrr 4 aylık oldumu bebişin ???sanırım daha 3 aylıktır...hayırlısı olsun canım yaa..bu kadar geldin yaa...banada dr um aynen öyle demişti..eşimde baya heveslenmişti erkek diye..bende dedim tam net değil heveslenme diye..nitekim öyle oldu..4. ayda öyle bi açmışki bacakları..dr kız dedi..kızım çok sevindi buna...çünkü hep kız istiyordu..ama eşim her ne kadar üzülmedim desede üzüldüğünü farkettim..çok kızmıştım ona..bu kadar zor elde etmişken..eşimde bir kızımız var buda değişik olsun diye erkek istedim ben diye kıvırdı..ama o zaman içten içe çok kırılmıştım..tabii onca ameliyatı ilaçları stresi en çok ben çekmiştim...
ahh canım geçen hafta bakarken doktor bacak arası boş gibi dedi ay bi suratı düştü kocamın üzüldüm bende sonra kanama olunca sağlıklı olsunda gerisi boş diyo sonrada yerim ben oğlumun pipisini diyo. hey Allahım . çok erken tabi 3 aylığız daha senin kız gibi bi süpriz olur belki belli mi olur:))
Pinarcm coook t ederim cnm rabbim kucagimiza almayii nasip etsin haklisn cnmncok onemli dun aksm 5tn beri yatyorumm suanda yok sukur durdu insllh baslamz birdsha hepimz icin dua ediyrm rabbim herkese nasip etsin sizde cnm rabbime emanet olun
sağol canım yat dinlen sonra hiç fırsatımız olmayacak bebişlere koşuşturmaktan yatmaya:))