• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

kızlar hamileyimmmmmmmmmmmm :49: :49: haftay kalp atışlarını duyacağım kanamama bölgesi

varmış korkuyorum ama çok mutluyum dua edin bana allah hepimize yardım etsin

4 yıldır bekliyorum mucize gibi geldi hep benimle kalsın bebeğim

pınar senin gibi benimkide yaramaz olucak kanamalarım var dr progestan ilaç verdi

sen ne tavsiye edersin sağol canım

rüzgarımmm hayırlı olsunnn inşallah yavruşunu kucağına aldığın günleri de görürsün.. benimde 12. haftada kanama alanı gözükmüştü 14. haftada hafif lekelenme yaşadım.. progestanı mutlaka kullan, mümkün olduğuna uzan, dinlen.. ben bi hafta dinlendim ama sonra çalıştığım için mecbur gittim işe.. yine de dikkat ederek herşeye devam et hayatına.. her kanama alanı kanama olcak anlamına gelmiyormuş o yüzden olumsuzu hiç getirme aklına.. bebişinle konuş büyüt karnında onu sevgiyle..

MERLN....evet dondurulmuşlarla deniyeceğim ve benim kanamam 41 gundur devam etiği için yarın randevum var osman hocayla muaneye gidicem kese düştüğünden bügüne devam ediyor kanama ona bakıcak hayırlısı bidaki adetime başlarım artık bende inşllah önce bu sorunu çözeyimde

Son düzenleme:
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmm :49: :49: haftay kalp atışlarını duyacağım kanamama bölgesi

pınar senin gibi benimkide yaramaz olucak kanamalarım var dr progestan ilaç verdi

hayırlı olsun cnm, Rabbim kucağınada almayı nasip etsin.inşlh Rabbim banda en kısa zamnda tedavisiz nasip eder hayırlı bir evlat.

amin canım.inşallah hepimize hayırlı olur bu yeni yıl...bu hafta adet olunca gideceğim osman hocayla görşmeye.şansımı deneyip çift embriyo transferi isteyeceğim:):)umarım çözülürken bir sorun çıkmaz.ayın 20 si gibi transferim olur sanırım.ilkinden daha heyecanlıyım.daha çok korkuyorum...sen de mi dondurulmuşlar olacak tedavin....

arkadaşım hayılrlı olsun.transferin olucak herhalde Rabbim inşlh yüzünü güldürür bu sefer.:46:

tebrikler rüzgarım ALLAH kucağına aldığın günleride gösterir inşaallah darısı bana ve benim gibi bekleyenlere

canım hayırlı olsun çok sevindim allah eline almayı nasip etsin inş. ne güzel bir mucize bu bende dondurulmuşla başlayacağım darısı başımıza:)

sakin olup bol bol yatmak bu işin sırrı anladığıma göre tabi önce Rabbimin kararı. fitil kullanıyorum hala progestan 200 sabah 2 akşam iki. yine 3 günde 1 proluton depot kullanıyorum. bide doktorum bol su iç demişti bana su rahmin kasılmasını önlüyomuş bu sayede rahim bebeği atmıyomuş ben içemediğim zamanlarda serum takılıyodum. ama en önemlisi kalklamadan yatmak rüzgarım umarım Rabbim kucağımıza almayı nasip eder inan orada olduğuna kucağına alacağına inan. hayaller kur ona dair ve ol bol dua et canım..

slm kızlar ben biz eşimle dün minik bi tatile çıkacaktık doktorlarım izin vermişti dün sabah eşimin iş yerine gittim 2 saat falan oturdum sonra doktora gittik herşey yolundaydı eve geldim yola çıkacağız aktif kanamam başladı bütün geece devam etti. eşim işe gitti izin alıp gelecek doktora gideceğiz. her şey yolundaydı ne olduğunu anlamadım Rabbime emanet kuzum ne olur dualarınızı eksik etmeyin...

slm kızlar ben biz eşimle dün minik bi tatile çıkacaktık doktorlarım izin vermişti dün sabah eşimin iş yerine gittim 2 saat falan oturdum sonra doktora gittik herşey yolundaydı eve geldim yola çıkacağız aktif kanamam başladı bütün geece devam etti. eşim işe gitti izin alıp gelecek doktora gideceğiz. her şey yolundaydı ne olduğunu anlamadım Rabbime emanet kuzum ne olur dualarınızı eksik etmeyin...
slm cnm anlaşılan biraz daha yatman gerekiyo tatilede doğunca gidersininz bebeğin iyidir cnm bi sorun çıkmıycak ALLAHIN izniyle dualarım seninle cnm

Son düzenleme:
geldik kızlar kuzum iyi çok şükür yeni bir kanama alanıda yok doktor korkma diyor ama işte zor gerçekten neyse bunada çok şükür yatıyorum zaten anlaşılan 9 ay evden çıkmak yasak bize olsun iyi olsunda kuzum. gideceğimiz yer çok yakındı doktorlarımda tamam deyince işte gidelim dedik neyse bundada vardır bir hayır Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hepinize çok teşekkür ederim..

rüzgarımmm hayırlı olsunnn inşallah yavruşunu kucağına aldığın günleri de görürsün.. benimde 12. haftada kanama alanı gözükmüştü 14. haftada hafif lekelenme yaşadım.. progestanı mutlaka kullan, mümkün olduğuna uzan, dinlen.. ben bi hafta dinlendim ama sonra çalıştığım için mecbur gittim işe.. yine de dikkat ederek herşeye devam et hayatına.. her kanama alanı kanama olcak anlamına gelmiyormuş o yüzden olumsuzu hiç getirme aklına.. bebişinle konuş büyüt karnında onu sevgiyle..

canım sağol allah razı olsun

hayırlı olsun cnm, Rabbim kucağınada almayı nasip etsin.inşlh Rabbim banda en kısa zamnda tedavisiz nasip eder hayırlı bir evlat.
amin canım inşallah bir gün hepimiz anne olucaz

tebrikler rüzgarım ALLAH kucağına aldığın günleride gösterir inşaallah darısı bana ve benim gibi bekleyenlere
amin allah bizi işitir ve bizi duyar zamanını bekle her şeyin hayırlısını istedim sizin içinde istiyorum

canım hayırlı olsun çok sevindim allah eline almayı nasip etsin inş. ne güzel bir mucize bu bende dondurulmuşla başlayacağım darısı başımıza:)

allah yardımcın olsun bende senin gibiydim birde eşim şehir dışında çalışıyor tam bir mucize ama çocuk olayını aklımdan çıktığı zaman oldu allah
isteyenin kucağını doldursu inşallah

sakin olup bol bol yatmak bu işin sırrı anladığıma göre tabi önce Rabbimin kararı. fitil kullanıyorum hala progestan 200 sabah 2 akşam iki. yine 3 günde 1 proluton depot kullanıyorum. bide doktorum bol su iç demişti bana su rahmin kasılmasını önlüyomuş bu sayede rahim bebeği atmıyomuş ben içemediğim zamanlarda serum takılıyodum. ama en önemlisi kalklamadan yatmak rüzgarım umarım Rabbim kucağımıza almayı nasip eder inan orada olduğuna kucağına alacağına inan. hayaller kur ona dair ve ol bol dua et canım..
canım sağol ben progestanı içiyorum yatıyorum ve senin gibi inanıyorum
geldik kızlar kuzum iyi çok şükür yeni bir kanama alanıda yok doktor korkma diyor ama işte zor gerçekten neyse bunada çok şükür yatıyorum zaten anlaşılan 9 ay evden çıkmak yasak bize olsun iyi olsunda kuzum. gideceğimiz yer çok yakındı doktorlarımda tamam deyince işte gidelim dedik neyse bundada vardır bir hayır Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hepinize çok teşekkür ederim..

canım çok geçmiş olsun allaha emanet ol kuzunla tatile çıkarsın inşallah

tebrik ederim canım allah saglıcakla hayırlısıyla kucagınızada almayı nasip etsin inş gözünüz aydın...darısı tüm isteyenlere inş.

geçmiş olsun canım sen bencede bi süre tatil fikrini ötele evde dinlen bol bol rabbim size yazdıysa öyle yada böyle zaten bişicikler olmaz allahın izniylede sen yinede azcık daha bekle ben transfer gününden beri cıkmıyorum evden dısarı cıkmaya nıyetlenınce vazgecıyorum bısı falan olur dıye napalım bıraz daha beklıyelım baska bısılerle mesgul olalım ole avutalım kendımızı allahım korusun size bagıslasın ıns bebısınızı tum meleklerı....

Gozunaydin cnm cok sevindim, Rabbim sonuna kadar saglikla nasip etsin. Dinlen bence, yat mümkün oldukça, madem kanama alanı varmış yorma sakin kendini. Ahhh kuzuna saril sıkı sıkı uzan bol bil keyif yap. İyi duşun bak bu konuşa pinar cok iyi bir örnek, hep olumlu düşündü, kanamaları cok oldu ama o hiç pes etmedi, bebeğim Rabb'ime emanet dedi, cok şükür allahım nazarlardan korusun neredeyse 3ayi bitirdi bebisi... Sen de olumlu duşun hep cnm... Tekrar gozunaydin

canımsın allah razı olsun topik çok uğurlu geldi sizden sonra bu bebekler dualarla geliyor inşallah tamamına erdirir

pınarcım çok çok geçmiş olsun şimdi gördüm yine bir endişe yaşamışsın canım benim zor bir hamilelik geçiriyorsun metanetinle sabrınla kalbinle nasılda güzel bir örneksin rabbim korusun sizleri öpüyorum canım :)

rüzgarım ; canım hayırlı olsun çok sevindim mucizene allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin , bu aralar pek giremiyom cnm kaçırdım hikayeni tüp bebek tedavisinden sonramı geldi mucizen yoksa başlayacakmıydın , öğrenmek istiyorum çünkü bu gibi hikayelerle çok mutlu oluyorum banada umut oluyor böyle mucizevi hikayeler :)

bu arada herkese bol bebişli sağlıklı mutlu bir yıl diliyorum :))

sağol canım ben 1. tüp negatiften sonra dondurulmuşlarla deniyecektim adet olamadım dr aradım

ilk önce test yap sonra farlutal iç dedi ben testen önce nasılsa yok diye içecektim neyse

sabah kalktım testi yaptım yattım sonra kahvaltıdan sonra fark ettim hiç ümidim yokken geldi

anlayacağın tam mucize şoktayım allah herkeze nasip etsin

Back