aaa süper çok seindim dayanamamış anlaşılan 9.gün yapmış testi ya nasıl sevinmiştir kimbilirkızlar karasu hamile dondurulmuşlarla 9. gün değeri 71.72 çıkmış
evet çok sevinmişti ben yalnış yazmışım kızlar 10. günmüş bu günaaa süper çok seindim dayanamamış anlaşılan 9.gün yapmış testi ya nasıl sevinmiştir kimbilir
sağol canım ben 1. tüp negatiften sonra dondurulmuşlarla deniyecektim adet olamadım dr aradım
ilk önce test yap sonra farlutal iç dedi ben testen önce nasılsa yok diye içecektim neyse
sabah kalktım testi yaptım yattım sonra kahvaltıdan sonra fark ettim hiç ümidim yokken geldi
anlayacağın tam mucize şoktayım allah herkeze nasip etsin
amin canım amin rabbim bizlerede nasip etsin inşallah böyle güzel mucizeler çok sevindim senin adına tekrardan hayırlı olsun canım:)
karasu tebrikler canım çok çok sevindim harika bi haber oldu akşam saati :)) hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
aaa süper çok seindim dayanamamış anlaşılan 9.gün yapmış testi ya nasıl sevinmiştir kimbilir
Evt cnm cok sevinfik ama 1saat bile durmedi ustune kanamada geldi hemn yatrdi dr m agri var benimde ve kasiklrda yani sevinc coook uxun surmedi bizde rabbim hepimize kucagimiza almayi nadip etsin hamile kalmkla bitmiyr bu is daha yolumuz coook uzun bizim
Cnm t ederimm hemde cok dua edin lutfn kanamada insallh kedilir
cnm kesilir kanaman inşaallah lütfen üzme kendini sen üzülürsen bebişte üzülürEvt cnm cok sevinfik ama 1saat bile durmedi ustune kanamada geldi hemn yatrdi dr m agri var benimde ve kasiklrda yani sevinc coook uxun surmedi bizde rabbim hepimize kucagimiza almayi nadip etsin hamile kalmkla bitmiyr bu is daha yolumuz coook uzun bizim
cnm böyle güzel bi haberden sonra 2 gün değil 5 gün bile yatılır çok sevindim arkadaşım allah muradına erdirdi kucağına almayı da nasip etsin rabbimSlm kislar ben hbri aldim ama size gec yazdim cunku ogln 4te ogrndim 5te kanamm geldi ve hemen yattim kyr cm hbr vericektim hiim hemnkizmissin bana sen ama bende durum pek raht degil ne oldugumuzu anlamdik sonuc be hemn ardi kanama allhtn 10.gun test yaptim cunku tutmafi diye kesin kopardim tefavidn ben hepinize coook t ederim ama dualarnzda unutmayin lutfen suan icin 2gun sureyle yatickmism
hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin.Slm kislar ben hbri aldim ama size gec yazdim cunku ogln 4te ogrndim 5te kanamm geldi ve hemen yattim kyr cm hbr vericektim hiim hemnkizmissin bana sen ama bende durum pek raht degil ne oldugumuzu anlamdik sonuc be hemn ardi kanama allhtn 10.gun test yaptim cunku tutmafi diye kesin kopardim tefavidn ben hepinize coook t ederim ama dualarnzda unutmayin lutfen suan icin 2gun sureyle yatickmism
sağol canım ben 1. tüp negatiften sonra dondurulmuşlarla deniyecektim adet olamadım dr aradım
ilk önce test yap sonra farlutal iç dedi ben testen önce nasılsa yok diye içecektim neyse
sabah kalktım testi yaptım yattım sonra kahvaltıdan sonra fark ettim hiç ümidim yokken geldi
anlayacağın tam mucize şoktayım allah herkeze nasip etsin
geldik kızlar kuzum iyi çok şükür yeni bir kanama alanıda yok doktor korkma diyor ama işte zor gerçekten neyse bunada çok şükür yatıyorum zaten anlaşılan 9 ay evden çıkmak yasak bize olsun iyi olsunda kuzum. gideceğimiz yer çok yakındı doktorlarımda tamam deyince işte gidelim dedik neyse bundada vardır bir hayır Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hepinize çok teşekkür ederim..
gözün aydın canımm rabbim ayırmasın sizi birbirinizden sadece yatıp dinlen inş sadece endişelendirip geçip gidicek hiç kötü düşünme allahın izniyle biseycikler olmıycak bebişine rabbim korusun sizi....
ayy çok sevindim allah inşallah hayırlısıyla kucana almasını nasip eder darısıda bizlere olur şubatta bende dondurulmuşlarla denicem inşallah olur buseferkızlar karasu hamile dondurulmuşlarla 9. gün değeri 71.72 çıkmış
hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin.
kanaman için endişelenme diycem ama zor olsa gerek, yaşayan biliyordur bu durumu ama bak Pınar'ı örnek al, maşallah allah onunda tamamına erdirsin inşallah,3 ayı geride bıraktı bile.senin de bu günler geçecek inşallah.
geldik kızlar kuzum iyi çok şükür yeni bir kanama alanıda yok doktor korkma diyor ama işte zor gerçekten neyse bunada çok şükür yatıyorum zaten anlaşılan 9 ay evden çıkmak yasak bize olsun iyi olsunda kuzum. gideceğimiz yer çok yakındı doktorlarımda tamam deyince işte gidelim dedik neyse bundada vardır bir hayır Rabbim hepimizin yardımcısı olsun hepinize çok teşekkür ederim..
ayy çok sevindim allah inşallah hayırlısıyla kucana almasını nasip eder darısıda bizlere olur şubatta bende dondurulmuşlarla denicem inşallah olur busefer
Slm kislar ben hbri aldim ama size gec yazdim cunku ogln 4te ogrndim 5te kanamm geldi ve hemen yattim kyr cm hbr vericektim hiim hemnkizmissin bana sen ama bende durum pek raht degil ne oldugumuzu anlamdik sonuc be hemn ardi kanama allhtn 10.gun test yaptim cunku tutmafi diye kesin kopardim tefavidn ben hepinize coook t ederim ama dualarnzda unutmayin lutfen suan icin 2gun sureyle yatickmism
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?