• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

walla duygusala bağladın benide şimdi:( bak gör bizimde kucağımız dolucak bizimde yanımzda eşimiz elimizde çiçekler hoplaya zıplaya gidicez aşk yuvalarımıza meleklerimizle ben busefer bilmem bir yanımda korku bir yanımda umut ve mutluluk 3.gundeym tedavimde rabbim bize zahmetli nasip edicek ama vericek ben inanıyorum buna kendi adıma diyorumki rabbim beni busürece buşekilde eğiterek hazırladı çunkü ben çocukları hiç sevmezdim evlenene kadar nefret ederdim, hatta yaramaz birçocuk gördummü sıkıştırırdm kenarı evime gelene derdim çocuk getirmeyin rahat oturalm daha neler neler :)) şimdi ise bebek denildimi içim sızlıyr rabbim hepimizin kucağını doldurucak inşallah ama bu ay ama daha sonraki aylar inan buna inanç çok önemli arkadaşım
:1::1::1::1:
inan bende aynıydım ablamın bir kızı vardı çok yaramazdı bize gelince kırıp düküyodu resmen bir canavardı
bazen kapı arkasında cimcikliyodum çaktırmadan
evet dediğin gibi bizi bununla terbiye ediyo
inşallah dediğin o gün çok yakındır hepimiz için

çakırcım maalseef canım aynı duygular içindeyiz umarım Allah bir an önce bizede nasip eder.
amin canım amin

Merhaba kizlar.
Kyr keseyi gormeye gittin mi?
Yok cnm benim randevum haftaya c.tesi. Bu hafta bitmek bilmedi valla, İnan bunu beklemek daha zormus:)) gerçi seni 1hafta sonra çağırmış. Allahım hepimize sabir versin;))
cnm hoşgeldin bugun hep gözm senın yazını aradı nasılsınz dr a mı gidicektn sen bugun cnm

Hosbuldum, naber cnmm nasılsın? Ben haftaya gideceğim kese icin, sen neler yapıyorsun bakalım?

Yok cnm benim randevum haftaya c.tesi. Bu hafta bitmek bilmedi valla, İnan bunu beklemek daha zormus:)) gerçi seni 1hafta sonra çağırmış. Allahım hepimize sabir versin;))

Hosbuldum, naber cnmm nasılsın? Ben haftaya gideceğim kese icin, sen neler yapıyorsun bakalım?

cnm kyrm ben 3.gun ilacımıda aldım sigarayı tamamen bırakamadım ama çok azlttım yarn kısmetse kendimi 2 gün otele kapatıyorm eşimle ve orda bırakıyrm inşallah bakalım haftaya kontrle gidicem rahım ne hale gelmiş görücez ama sendn sonra o kadar inanıyrm ki benmde olucak diyrm busefer sizin iyi olmanıza sevndim hadi bakalım hayrlısı olsun inşallah 2 tane pıt pıt duyuca senden benm de nasipse 24 aralıkta transfer dua et bize de

bilgem sen ve bebeğin nasılsınz
Karasu ben iyiyim ama bebeğim nasıl bilmiyorum , inşallah o benden de iyidir , mutludur..
Sen nasılsın ? Çok az kaldı .. Çok şükür..

Banada bu süre çok uzun geldi kyr ..
Ama neyseki pozitifi aldık çok şükür..

Şimdi kan pıhtılaşmasını araştırıyorum ..
Bende var ama dr coraspin yeter dedi, salı günü kese görmeye gittiğimde iğne için ısrar edicem yoksa dr değiştiricem hiç olmadı alıp kendim kullıcam ..
İçim içimi yiğiyor , durumu benim gibi olup iğne kullanan var , bana coraspin yeter dedi..
Çok korkuyorum , bebeğimi kaybetmekten ..
Rabbime sığındım ..

merhaba kızlarr cok sukur opum guzel geçti herşey bayılana kadarmış:1:korktugum gibi olmadı çok şükür 14 yumurta toplanmış bakalım inş yarına güzel haberler alırız dualarınızı eksik etmeyin lütfen:103::

herkese merhaba arkadaşlar bizimde bugün usgmiz vardı bebişimin sata göre 7+2 olması gerekiyor ama 7+6 çıktı 15.3mm yani olması gerekenden azcık büyük bu sizce iyimi yoksa kötü birşeymi benim durumumda olan varmı ama herşeyi çok güzel kalp küt küt atıyo geçen haftadan bu yana nerdeyse 2 kat artmış boyu ama işte crl nin sata göre büyük olması aklıma takıldır cvp verecek varmı acaba?

Bilgem eminimki bebeginde iyidir ayni sorun bende de var biliyrsun benim dr da sadece aspirin diyr inatla hemde igneye gerek yok sende gecn gun dr aspirn diyice rahtladim aslnda bence haftayi beklemeden baska bir dr la gorus ben sonuc gelince istnbl daki dr gorustm o hemen transfer sonrasi igne dedi ve ne yapucm bilmiyrm sen benimlede paylasirsan sEvinirm cnm buarada ben 2dr sordum 2side igne dEdi kendi dr um seninki gibi aspirn diyor hadi hayrlisi olsun Evt benimdeaz kaldi ay cok heyecanliym ben simdiden yemek alisknlgimi degistirdim insallh bende busefer hamile olucammm dua edin lutfennn

herkese merhaba arkadaşlar bizimde bugün usgmiz vardı bebişimin sata göre 7+2 olması gerekiyor ama 7+6 çıktı 15.3mm yani olması gerekenden azcık büyük bu sizce iyimi yoksa kötü birşeymi benim durumumda olan varmı ama herşeyi çok güzel kalp küt küt atıyo geçen haftadan bu yana nerdeyse 2 kat artmış boyu ama işte crl nin sata göre büyük olması aklıma takıldır cvp verecek varmı acaba?

canım bence hiç takılma benimde ilk kontrolümde 6 hf ama 6+2 günlük çıktı bugünde ikinci kotrolüm vardı 8 hfktı ve tam gününde çıktı rabbim saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin

ooooo maşallah üçüz olsun inşallah diyelim mi annecik rabbim inşallah 11 gun sonra mutlu hbr vermeni nasip etsin arkadşm ben eşinin dediği gibi yaptım hiç heveslenmedm transfer sonrası stres yaşadım ve sonuç kimyasalda kaldı bence sen pozitif ol konş bebişlerinle bebek dergileri al yanına süreci doğal yaşa aslında çok kafaya olumsuzluk getiricek şeyleri düşnme rabbm yar ve yardımcn olsun kucağn dolsun inşallah ee seninki dolar 1 i de babaya kalır taşıma işi :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:walla cesaretine hayran kaldım 3 tane benm dr da buay dondurulmş denicek ve istersen koyabilirim diyor 3 tane ama ben korkuyrm kararsızım aslın da 2 yeter mi bilmem ki offf kafanı karıştrmayım şimdi

cnm çok güzel sözler bunlar inşallah rabbim nasip etsin de 1 i de 3 ü de farketmez yeterki negatifi göstermesin, ama kötü düşünmüycektik değil mi bebişlerim üzülür sonra, annemiz bize güvenmiyo diyee ya inan bana elim karnımdan gitmiyo sanki onlara dokunuyorum,dokunuşum onları mutlu ediyomuş gibi, kasığımda ara ara sızı oluyıo hıh kıpırdıyolar diyorum komiğim ama moralimin yüksek olması istiyorum vücudum mutluluk hormonları üretsin bebişlerim de mutlu olsun

Merhaba Arkadaşlar,

Bende tüp bebek tedavisi görüorum. Kafam karıştı şimdi benim bildiğim 2 tane transfer ediyorlar diyeydi ama yanlış mı biliyorum. 3 tane çok fazla transferden önce soruyorlarmı bir kaç gün içinde yumurta toplamam olacak benimde

cnm ben özelde yaptırdım aslında yasal değil ama yapabiliyolar umarım kaliteli yumurtalar elde edilir çünkü sayısı hiç önemli değil önemli olan kaliteleri

cnm nasılsın nasıl gidiyor tedaviiin benm bugun 3.gunm ilaç içiyorum transfer 24 aralıkta oluck bakalım hayrlısı olsun inşallah sen ben dn önce öğreniceksin hamiş olduğunu arkandn ben de gelicm nasipse rabbm hepimize nasip etsin anne olmayı

şimdiden hayırlı olsun canım bende p.tesi gününü iple çekiyorum ve çok merak ediyorum bugun 8.günüm bantlara devam ediyorum sonucu alana kadar bantlara devam.genelde herkez adetin 2. yada 3. günü merkeze gidiyor bana sadece 10.günü gel dediler ins canım dua etde 2 tene var benim embriyom inş ikside sağlıklı çözülürler

şimdiden hayırlı olsun canım bende p.tesi gününü iple çekiyorum ve çok merak ediyorum bugun 8.günüm bantlara devam ediyorum sonucu alana kadar bantlara devam.genelde herkez adetin 2. yada 3. günü merkeze gidiyor bana sadece 10.günü gel dediler ins canım dua etde 2 tene var benim embriyom inş ikside sağlıklı çözülürler

wish canım hadi hayırlısı,inşallah bu sefer olacak arkadaşım. ben buna çok inanıyorum.inşallah embriyoların da sağlıklı çözülür ve sonucunda pozitif olur.dualarımız seninle

Karasu ben iyiyim ama bebeğim nasıl bilmiyorum , inşallah o benden de iyidir , mutludur..
Sen nasılsın ? Çok az kaldı .. Çok şükür..

Banada bu süre çok uzun geldi kyr ..
Ama neyseki pozitifi aldık çok şükür..

Şimdi kan pıhtılaşmasını araştırıyorum ..
Bende var ama dr coraspin yeter dedi, salı günü kese görmeye gittiğimde iğne için ısrar edicem yoksa dr değiştiricem hiç olmadı alıp kendim kullıcam ..
İçim içimi yiğiyor , durumu benim gibi olup iğne kullanan var , bana coraspin yeter dedi..
Çok korkuyorum , bebeğimi kaybetmekten ..
Rabbime sığındım ..
bilgem bendede kandaa pıhtılaşma sorunu var bir heterazigot birde homozigot. benim doktorum yani tüp bebek doktorum transferden sonra iğne ve aspirin başladı bana fakat bende kanama alanı oluşunca ikisinidde kesti kullanmam gerekmiyomu dediğimde aslında yayınlanan son çalışmalarda ve kongrelerde iğnenin anlamlı bir yararının görülmediğini bundan sonraki tedavilerde iğne kullanılmayacağını sadece aspirinin yeterli olacağını söyledi bana.
ben tabi bununla yetinmeyip hemen üniversitide bi profösör ile görüştüm hematalog. oda bana yine yayınlanan son çalışmalardan artık tercih edilmediğinden bahsetti. bununla beraber benim aile soy ağacımda erken yaşta kalp krizi, yanada ciddi kanama sorunu olup olmadığını araştırdı. çok şükür bizde yada bende böyle bir sorun yoktu. doktor 2 yada 3 ayda bir gelip kan değerlerime baktırmamı istedi. bunun dışında bir şey yapmana gerek yok dedi. inan bu konuyu çok araştırdım şu anda hiç bir şey kullanmıyorum. bebeğimide Rabbime emanet ettim yiyecek ekmeği varsa zaten hepsi bahane.
çok tedirgin olduğunun farkındayım elindeki raporlarla hematolağa gidip görünmeni tavsiye ederim naçizane.lütfen kendi kendine doktora danışmadan bir şeyler yapma .

merhaba kızlarr cok sukur opum guzel geçti herşey bayılana kadarmış:1:korktugum gibi olmadı çok şükür 14 yumurta toplanmış bakalım inş yarına güzel haberler alırız dualarınızı eksik etmeyin lütfen:103::

ohh çok şükür sağlıklı güzel embriyolara dönüşsünler ve 9 ay sımsıkı tutunsunlar sana inşallah:))
canım çok bilgim yok ama sorun olacağını sanmıyorum. hayırlısı olsun:))

cnm çok güzel sözler bunlar inşallah rabbim nasip etsin de 1 i de 3 ü de farketmez yeterki negatifi göstermesin, ama kötü düşünmüycektik değil mi bebişlerim üzülür sonra, annemiz bize güvenmiyo diyee ya inan bana elim karnımdan gitmiyo sanki onlara dokunuyorum,dokunuşum onları mutlu ediyomuş gibi, kasığımda ara ara sızı oluyıo hıh kıpırdıyolar diyorum komiğim ama moralimin yüksek olması istiyorum vücudum mutluluk hormonları üretsin bebişlerim de mutlu olsun
ohh çok şükür hep böyle pozitif ol lütfen:))

çözülürler Allahın izni ile güzel olacak inşallah herşey:))

Back