Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
walla duygusala bağladın benide şimdi bak gör bizimde kucağımız dolucak bizimde yanımzda eşimiz elimizde çiçekler hoplaya zıplaya gidicez aşk yuvalarımıza meleklerimizle ben busefer bilmem bir yanımda korku bir yanımda umut ve mutluluk 3.gundeym tedavimde rabbim bize zahmetli nasip edicek ama vericek ben inanıyorum buna kendi adıma diyorumki rabbim beni busürece buşekilde eğiterek hazırladı çunkü ben çocukları hiç sevmezdim evlenene kadar nefret ederdim, hatta yaramaz birçocuk gördummü sıkıştırırdm kenarı evime gelene derdim çocuk getirmeyin rahat oturalm daha neler neler :)) şimdi ise bebek denildimi içim sızlıyr rabbim hepimizin kucağını doldurucak inşallah ama bu ay ama daha sonraki aylar inan buna inanç çok önemli arkadaşım
amin canım aminçakırcım maalseef canım aynı duygular içindeyiz umarım Allah bir an önce bizede nasip eder.
Merhaba kizlar.
Kyr keseyi gormeye gittin mi?
Yok cnm benim randevum haftaya c.tesi. Bu hafta bitmek bilmedi valla, İnan bunu beklemek daha zormus:)) gerçi seni 1hafta sonra çağırmış. Allahım hepimize sabir versin)Merhaba kizlar.
Kyr keseyi gormeye gittin mi?
cnm hoşgeldin bugun hep gözm senın yazını aradı nasılsınz dr a mı gidicektn sen bugun cnm
Kızlar iyi akşamlar..nasılsınız..
Yok cnm benim randevum haftaya c.tesi. Bu hafta bitmek bilmedi valla, İnan bunu beklemek daha zormus:)) gerçi seni 1hafta sonra çağırmış. Allahım hepimize sabir versin)
Hosbuldum, naber cnmm nasılsın? Ben haftaya gideceğim kese icin, sen neler yapıyorsun bakalım?
Karasu ben iyiyim ama bebeğim nasıl bilmiyorum , inşallah o benden de iyidir , mutludur..bilgem sen ve bebeğin nasılsınz
Yok cnm benim randevum haftaya c.tesi. Bu hafta bitmek bilmedi valla, İnan bunu beklemek daha zormus:)) gerçi seni 1hafta sonra çağırmış. Allahım hepimize sabir versin)
Hosbuldum, naber cnmm nasılsın? Ben haftaya gideceğim kese icin, sen neler yapıyorsun bakalım?
herkese merhaba arkadaşlar bizimde bugün usgmiz vardı bebişimin sata göre 7+2 olması gerekiyor ama 7+6 çıktı 15.3mm yani olması gerekenden azcık büyük bu sizce iyimi yoksa kötü birşeymi benim durumumda olan varmı ama herşeyi çok güzel kalp küt küt atıyo geçen haftadan bu yana nerdeyse 2 kat artmış boyu ama işte crl nin sata göre büyük olması aklıma takıldır cvp verecek varmı acaba?
ooooo maşallah üçüz olsun inşallah diyelim mi annecik rabbim inşallah 11 gun sonra mutlu hbr vermeni nasip etsin arkadşm ben eşinin dediği gibi yaptım hiç heveslenmedm transfer sonrası stres yaşadım ve sonuç kimyasalda kaldı bence sen pozitif ol konş bebişlerinle bebek dergileri al yanına süreci doğal yaşa aslında çok kafaya olumsuzluk getiricek şeyleri düşnme rabbm yar ve yardımcn olsun kucağn dolsun inşallah ee seninki dolar 1 i de babaya kalır taşıma işi walla cesaretine hayran kaldım 3 tane benm dr da buay dondurulmş denicek ve istersen koyabilirim diyor 3 tane ama ben korkuyrm kararsızım aslın da 2 yeter mi bilmem ki offf kafanı karıştrmayım şimdi
Merhaba Arkadaşlar,
Bende tüp bebek tedavisi görüorum. Kafam karıştı şimdi benim bildiğim 2 tane transfer ediyorlar diyeydi ama yanlış mı biliyorum. 3 tane çok fazla transferden önce soruyorlarmı bir kaç gün içinde yumurta toplamam olacak benimde
cnm nasılsın nasıl gidiyor tedaviiin benm bugun 3.gunm ilaç içiyorum transfer 24 aralıkta oluck bakalım hayrlısı olsun inşallah sen ben dn önce öğreniceksin hamiş olduğunu arkandn ben de gelicm nasipse rabbm hepimize nasip etsin anne olmayı
şimdiden hayırlı olsun canım bende p.tesi gününü iple çekiyorum ve çok merak ediyorum bugun 8.günüm bantlara devam ediyorum sonucu alana kadar bantlara devam.genelde herkez adetin 2. yada 3. günü merkeze gidiyor bana sadece 10.günü gel dediler ins canım dua etde 2 tene var benim embriyom inş ikside sağlıklı çözülürler
bilgem bendede kandaa pıhtılaşma sorunu var bir heterazigot birde homozigot. benim doktorum yani tüp bebek doktorum transferden sonra iğne ve aspirin başladı bana fakat bende kanama alanı oluşunca ikisinidde kesti kullanmam gerekmiyomu dediğimde aslında yayınlanan son çalışmalarda ve kongrelerde iğnenin anlamlı bir yararının görülmediğini bundan sonraki tedavilerde iğne kullanılmayacağını sadece aspirinin yeterli olacağını söyledi bana.Karasu ben iyiyim ama bebeğim nasıl bilmiyorum , inşallah o benden de iyidir , mutludur..
Sen nasılsın ? Çok az kaldı .. Çok şükür..
Banada bu süre çok uzun geldi kyr ..
Ama neyseki pozitifi aldık çok şükür..
Şimdi kan pıhtılaşmasını araştırıyorum ..
Bende var ama dr coraspin yeter dedi, salı günü kese görmeye gittiğimde iğne için ısrar edicem yoksa dr değiştiricem hiç olmadı alıp kendim kullıcam ..
İçim içimi yiğiyor , durumu benim gibi olup iğne kullanan var , bana coraspin yeter dedi..
Çok korkuyorum , bebeğimi kaybetmekten ..
Rabbime sığındım ..
merhaba kızlarr cok sukur opum guzel geçti herşey bayılana kadarmışkorktugum gibi olmadı çok şükür 14 yumurta toplanmış bakalım inş yarına güzel haberler alırız dualarınızı eksik etmeyin lütfen:103::
canım çok bilgim yok ama sorun olacağını sanmıyorum. hayırlısı olsun:))herkese merhaba arkadaşlar bizimde bugün usgmiz vardı bebişimin sata göre 7+2 olması gerekiyor ama 7+6 çıktı 15.3mm yani olması gerekenden azcık büyük bu sizce iyimi yoksa kötü birşeymi benim durumumda olan varmı ama herşeyi çok güzel kalp küt küt atıyo geçen haftadan bu yana nerdeyse 2 kat artmış boyu ama işte crl nin sata göre büyük olması aklıma takıldır cvp verecek varmı acaba?
ohh çok şükür hep böyle pozitif ol lütfen:))cnm çok güzel sözler bunlar inşallah rabbim nasip etsin de 1 i de 3 ü de farketmez yeterki negatifi göstermesin, ama kötü düşünmüycektik değil mi bebişlerim üzülür sonra, annemiz bize güvenmiyo diyee ya inan bana elim karnımdan gitmiyo sanki onlara dokunuyorum,dokunuşum onları mutlu ediyomuş gibi, kasığımda ara ara sızı oluyıo hıh kıpırdıyolar diyorum komiğim ama moralimin yüksek olması istiyorum vücudum mutluluk hormonları üretsin bebişlerim de mutlu olsun
çözülürler Allahın izni ile güzel olacak inşallah herşey:))şimdiden hayırlı olsun canım bende p.tesi gününü iple çekiyorum ve çok merak ediyorum bugun 8.günüm bantlara devam ediyorum sonucu alana kadar bantlara devam.genelde herkez adetin 2. yada 3. günü merkeze gidiyor bana sadece 10.günü gel dediler ins canım dua etde 2 tene var benim embriyom inş ikside sağlıklı çözülürler