• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

saol tatlim,bende seni merak ediyordum,uzun bi suredir yoktun sanirim
nasilsin? iyimisin canim
evet basladim,yeniden igneydi,hormondu derken stresli bi okadarda heyacanli bi surec yine
yarin 1.doktor kontrolum var,yumurtalar nekadar olmus bakilacak,galiba yarin az cok plan belli olur
tahminim pzts veya sali toplanir yumoslar...
sen dondurulmuslarla devam ediyordun degilmi? umarim senin icinde hersey yolunda giderde beraber gun sayariz tatlim
cok opuyorum

canım benim çok saol güzel dileklerin için:)inş bu son tedavim olur şimdiden transfer sonrası stresi bastı bile beni. sende inş iyisindir canım bebiş nasıl inş herşey yolunda gidiyordur dualarım seninle canım k.i.b:)

kızlar takibinizdeyim..sık sık giremesemde sizleri merak ediyorum...

minecim yumoşların nurtopu gibi olsunlar inşallahh...

wish donmuş tedavin hayırlı uğurlu olsun canım...

güzel haberlerinizi almak dileklerimle...öpüyorummm kocamannnnn....:16::16::16:

kızlarrr yarın opum var benden dualarınızı esırgemeyın lutfen cookkk korkuyorum moralımde epeyce bozuldu sabahtan berı okuduklarım tum nesemı kacırdı:43:cok yumurtam oldugunu soylemıstı doktorum sanırım bende ohss olucam:43:aglamaktan canım cıktı yarın nasıl gıdıcem bılmıyorum bana noluuur cok dua edın coook korkuyorum:43:

kızlarrr yarın opum var benden dualarınızı esırgemeyın lutfen cookkk korkuyorum moralımde epeyce bozuldu sabahtan berı okuduklarım tum nesemı kacırdı:43:cok yumurtam oldugunu soylemıstı doktorum sanırım bende ohss olucam:43:aglamaktan canım cıktı yarın nasıl gıdıcem bılmıyorum bana noluuur cok dua edın coook korkuyorum:43:

Aaaaa askolsun sana, böyle mı anlaşmıştık ama... Hem niye ağlıyorsun cnm bnm ohss olucam galiba diye birsey yok, her yumurtası çok olana olan birsey degil ki bu. Sen doktorun dediklerini harfiyen yap Allah'ın izniyle hiçbirşey olmayacak. Ola ki olsa bile kontrol altındaysan korkma hersey yolunu bulur. Böyle bir günde neden okudun ki cnm öyle can sıkıcı seyler. Bence topla kendini, git aynaya kocaman bir gülücük at kendine, saril kocacigina sıkı sıkı rahatlar azcik kendini nolur. Bak ne yaparasın kendine yaparsın cnmmm, yarın çok güzel olacak hersey İnan buna. Tüm kalbimle dua ediyorum sana... Öpüyorum da ;)))

ben geldim güzel haberlerle geldim demek isterdim ama malesef bu defada olmadı
kana benzer lekeler gelmeye başladı kan testi için hastaneye gittim kan verdim ama negatif
nasılmıyım bilmiyorum hissetiğim tek duygu ve düşünce çaresizliğim
isyan etmiyorum doğumda ölümde allahtan bundada vardır bir hayır diyorum kendimi teselli etmek adına
ne kadar teselli sözcükleri varsa kendi kendime söylüyorum ama teselli olmuyorum
teselli olmamamın sebebi ise bundan sonra ne yapıcağımı bilememem
allahtan istediğim tekşey evlat hasreti ile yanan kalbime sabır vermesi
rabbim hiç kimseyi bu dertle imtihan etmesin çok zor bu imtihan çok zor
rabbim kimsenin taşıyamıyacağı yükü kimseye vermezmiş
demekki ben bu yükü taşıyabilecek durumdayım rabbim böyle oygun gördu böyle oldu
bu halimede binlerce kez şükürler olsun
bu halımede elhemdülillah

kana benzer lekeler gelmeye başladı kan testi için hastaneye gittim kan verdim ama negatif
isyan etmiyorum doğumda ölümde allahtan bundada vardır bir hayır diyorum kendimi teselli etmek adına
ne kadar teselli sözcükleri varsa kendi kendime söylüyorum ama teselli olmuyorum
demekki ben bu yükü taşıyabilecek durumdayım rabbim böyle oygun gördu böyle oldu

canım rabbim sabır versin allahım tez zamanda burda güzel haberlerini yazmayı nasip eder inş

Aaaaa askolsun sana, böyle mı anlaşmıştık ama... Hem niye ağlıyorsun cnm bnm ohss olucam galiba diye birsey yok, her yumurtası çok olana olan birsey degil ki bu. Sen doktorun dediklerini harfiyen yap Allah'ın izniyle hiçbirşey olmayacak. Ola ki olsa bile kontrol altındaysan korkma hersey yolunu bulur. Böyle bir günde neden okudun ki cnm öyle can sıkıcı seyler. Bence topla kendini, git aynaya kocaman bir gülücük at kendine, saril kocacigina sıkı sıkı rahatlar azcik kendini nolur. Bak ne yaparasın kendine yaparsın cnmmm, yarın çok güzel olacak hersey İnan buna. Tüm kalbimle dua ediyorum sana... Öpüyorum da ;)))

canım biliyorum ama elimden bişiy gelmiyo benim bi tek dün e2 me bakıldı normalde her muayneden sora bakılıyormus sanırım sonucunuda bılmıyorum sımdı bı sıslık basınc gıbı bısı var karın bolgemde bu normalmı sence?senıde sıkmak ıstemıyorum ama sorularıma cevap bulamamakta fena yapıyor ınsanı...

kızlar takibinizdeyim..sık sık giremesemde sizleri merak ediyorum...

minecim yumoşların nurtopu gibi olsunlar inşallahh...

wish donmuş tedavin hayırlı uğurlu olsun canım...

güzel haberlerinizi almak dileklerimle...öpüyorummm kocamannnnn....:16::16::16:

canım benim çok saol çok mutlu ettin beni sen nasılsın özletme canım kendini öpüyorum bende k.i.b:54:

canım ALLAH sabır versin inş tez zamanda bebeğine kavuşursun

cnm çok üzüldüm ALLAH sabır versin inşaallah mevlam evlat hasretiyle daha fazla sınamadan gönderir kuzunu yarında benim test tarihim uyku tutmuyo bi tuhafım

canım biliyorum ama elimden bişiy gelmiyo benim bi tek dün e2 me bakıldı normalde her muayneden sora bakılıyormus sanırım sonucunuda bılmıyorum sımdı bı sıslık basınc gıbı bısı var karın bolgemde bu normalmı sence?senıde sıkmak ıstemıyorum ama sorularıma cevap bulamamakta fena yapıyor ınsanı...
cnm risk olsaydı doktor söylerdi bende ohss riskindeydim serum takıldı 2kere:34: rahatsızlık olmadı bende :31:

poyrazcım bak kyr ne güzel söylemiş böyle olmaz lütfen..ohss olmak dünyanın sonu değil ki lütfen bunu kendine ve yumilerine yapma onları negatifle olumsuz tkiliyosun inan yapma bunu canımm dua et bol bol hayal kur herşey güzel olacak inşallah:))
umarım opudan önce okursun..

çakır öncelikle metanetine hayran kaldım
Rabbim sabır versin umarım en kısa zamanda bir çıkış yolu bulur hasretini dindirirsin...

cnm çok üzüldüm ALLAH sabır versin inşaallah mevlam evlat hasretiyle daha fazla sınamadan gönderir kuzunu yarında benim test tarihim uyku tutmuyo bi tuhafım

cnm risk olsaydı doktor söylerdi bende ohss riskindeydim serum takıldı 2kere:34: rahatsızlık olmadı bende :31:
benimde test günüm bu gündü ama malesef bu güne kadar kalmadı
dün akşamdan öğrendim kısmet

poyrazcım bak kyr ne güzel söylemiş böyle olmaz lütfen..ohss olmak dünyanın sonu değil ki lütfen bunu kendine ve yumilerine yapma onları negatifle olumsuz tkiliyosun inan yapma bunu canımm dua et bol bol hayal kur herşey güzel olacak inşallah:))
umarım opudan önce okursun..

çakır öncelikle metanetine hayran kaldım
Rabbim sabır versin umarım en kısa zamanda bir çıkış yolu bulur hasretini dindirirsin...
çok saol allah razı olsun
metanetliyim çünkü buna becburum çaresizliğe mecburum metantli olmaya becmurum ne yazikki mecburum

Allah tez zamanda hepinizin kucaklarını hayırlı, sağlıklı bebeklerle doldursun.

Çakır44 geçmişi pek bilmiyorum, yaşını-sağlık durumunu-maddi durumunu bilmiyorum ama KYR ve PINAR ın azmini görünce diyorum ki; pes etme... biraz mola ver, dinlen, hobilerinle aklını meşgul et, gerekirse doktorunu değiştir, ama tekrar dene...

çok zor biliyorum.

müsade ederseniz bir tanıdığımın hikayesini anlatayım.

bu tanıdığım öğretmen ve çocuklara resmen aşık bir bayan. kibar, çıtı pıtı, konuşkan, sımsıcak kendisi.
7 kez tüp bebek denedi. bazen tuttu bazen de karnında öldü. 7.kez denediğinde bebeğini dünyaya getirdi. Şimdi ilkokul 3.sınıfta okuyor.

umudunu yitirme...

arkadaşlar mrb benm de dün transferim yapıldı 8 embriyom ouşmuştu 3 ü transfer edildi şuan bebişlerim benmle umarım hala öyledir onları hissetmek için konuşmaya çalışıyorum ama eşim kendini çok kaptırma hayal kırıklığı yaşarsın diyo tecrübeli arkadaşlardan ricam neler yapmam gerek nasıl davranmalıyım içim içim kıpır kıpır oluyo rabbim bebişlerimi benden ayırmasın negatif sonuç alan arkadaşlara da allahtan sabırlar diliyorum lütfen pes etmeyin BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR!!!

arkadaşım çok güzel bir kalbe sahip olduğuna inanıyorum allah kalbine göre versin inş. nekadar teselli edilse de eminim çok zor bir durum rabbimden umut kesilmez bu temiz kalpli anneyi sevindriecektir birgün

Transfer sonrası neler yenilip içilmeli ? neler yenmemeli kan sulandırmak için neler yaptınız? ben coraspirin kullanıyorum ama bunun yanında neler olabilir yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar mrb benm de dün transferim yapıldı 8 embriyom ouşmuştu 3 ü transfer edildi şuan bebişlerim benmle umarım hala öyledir onları hissetmek için konuşmaya çalışıyorum ama eşim kendini çok kaptırma hayal kırıklığı yaşarsın diyo tecrübeli arkadaşlardan ricam neler yapmam gerek nasıl davranmalıyım içim içim kıpır kıpır oluyo rabbim bebişlerimi benden ayırmasın negatif sonuç alan arkadaşlara da allahtan sabırlar diliyorum lütfen pes etmeyin BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR!!!
canım öncelikle hayırlısı olsun inşallah 12 gün sonra mutlu haberler verirsin bize ve umut ettiğin o 9 aylık güzel yolculuğa çıkarsın kuzucuklarınla.
ne güzel söylemişssin içim kıpır kıpır oluyor diyerek. öncelikle ne olur o kıpırtıyı kaybetme içinde, eşinede kulak asma:))
biliyosun ki bu gebelik devam etsin yada etmesin onlar senin rahminde olması gerektiğ yerde.şimdi bu anı yaşamanın tadını çıkarmanın hayal kurmanın eminim kimseye bir zararı olmayacaktır. aksine sende bebeklerinde çok mutlu olacaksınız. bu sayede vucudun hormon salgılayacak ve bu hormon belkide Rabbimin izniyle bebeklerinin sana 9 ay boyunca sımsıkı tutunmasını sağlayacak. çok küçük bi örnek vermek istiyorum 1 bardak suya sürekli olumlu pozitif şeyler söyleniyo ve o suyun renginin kristalleştiği vitaminlerinin arttığı görülüyo. uzun zaman önve izlemiştim tv de. demem o ki pozitifliğin ümidin kimseye zararı olmaz. sonunun ne olacağını tabiiki Rabbim bilir ama sen elinden geleni yap Allah korusun aksi bir durum yaşarsan bile ben elimden gelini yaptım demekki benim için hayırlısı buymuş diyebilirsin canım . vicdanın rahat olur.
bi de naçizane tavsiyem eğer sonucun olumsuz olursa bunun dünyanın sonu olmadığını kabul etmeli insan. ben 4 denemeden sonra bunu sadece dilimle değil gönlümlede kabul etmiştim inan olmazsa yine denerim yine mi olmadı dünyanın sonu değil evlatlık alırım demiştim ama yüreğimden........
belkide vucut bunun verdiği rahatlıkla kabul etti bebeğimi bilemiyorum hepsi Rabbimin hikmeti ama bu işte rahat olmak pozitif olmak umudunu kaybetmemek en önemli kural en yakın örnek kyr arkadaşımız işte.
sen şu anda hamilesein lütfen sonucu düşünmeden bu anın keyfini sürmeye çalış lütfen zor biliyorum ama sen ve bebeklerin bunu hakediyosunuz( ayy ne çok yazmışım affola:)

Son düzenleme:

cnm acının agırlığını bılıyorum çunku daha 25 kasımda aynı duyguları bende yaşadım.insan boşlukta sanıyor kendını şaşırıyor ,ben bıde olacagına çok emınken negatıfı aldım çok yüksekten yere çakılmış gıbı oldum...bebek odaları bıle bakarken koca bı sıfır almak.ama elden gelen bişey yok.kısmet napalım allah hepimize sabır ve kısa zamanda da hayırlı saglıklı evlat versin inş...

Back