cnm allah senden razı olsun o kadaer rahatlattın ki beni özellikle sen şu an hamilesin demen gözlerimi yaşlandırdı bunu dışardan birinden duymak inan beni çok mutlu etti bu tavsiyelerin beni çok mutlu etti çünkü eşim dışında kimse bilmiyo ve kimseyle bu durumu paylaşamadım şimdi yanımda birilerinin olduğunu hissetmek bana destek veren birilerinin olduğunu görmek çok mutlu etti, cnm ben dün transfer oldum ama bugün işe geldim ama çok endişeliyim oyüzden hep oturuyorum kalkamaya korkuyorum sen neler yapmıştın?canım öncelikle hayırlısı olsun inşallah 12 gün sonra mutlu haberler verirsin bize ve umut ettiğin o 9 aylık güzel yolculuğa çıkarsın kuzucuklarınla.
ne güzel söylemişssin içim kıpır kıpır oluyor diyerek. öncelikle ne olur o kıpırtıyı kaybetme içinde, eşinede kulak asma:))
biliyosun ki bu gebelik devam etsin yada etmesin onlar senin rahminde olması gerektiğ yerde.şimdi bu anı yaşamanın tadını çıkarmanın hayal kurmanın eminim kimseye bir zararı olmayacaktır. aksine sende bebeklerinde çok mutlu olacaksınız. bu sayede vucudun hormon salgılayacak ve bu hormon belkide Rabbimin izniyle bebeklerinin sana 9 ay boyunca sımsıkı tutunmasını sağlayacak. çok küçük bi örnek vermek istiyorum 1 bardak suya sürekli olumlu pozitif şeyler söyleniyo ve o suyun renginin kristalleştiği vitaminlerinin arttığı görülüyo. uzun zaman önve izlemiştim tv de. demem o ki pozitifliğin ümidin kimseye zararı olmaz. sonunun ne olacağını tabiiki Rabbim bilir ama sen elinden geleni yap Allah korusun aksi bir durum yaşarsan bile ben elimden gelini yaptım demekki benim için hayırlısı buymuş diyebilirsin canım . vicdanın rahat olur.
bi de naçizane tavsiyem eğer sonucun olumsuz olursa bunun dünyanın sonu olmadığını kabul etmeli insan. ben 4 denemeden sonra bunu sadece dilimle değil gönlümlede kabul etmiştim inan olmazsa yine denerim yine mi olmadı dünyanın sonu değil evlatlık alırım demiştim ama yüreğimden........
belkide vucut bunun verdiği rahatlıkla kabul etti bebeğimi bilemiyorum hepsi Rabbimin hikmeti ama bu işte rahat olmak pozitif olmak umudunu kaybetmemek en önemli kural en yakın örnek kyr arkadaşımız işte.
sen şu anda hamilesein lütfen sonucu düşünmeden bu anın keyfini sürmeye çalış lütfen zor biliyorum ama sen ve bebeklerin bunu hakediyosunuz( ayy ne çok yazmışım affola:)