• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Karasu ben iyiyim ama bebeğim nasıl bilmiyorum , inşallah o benden de iyidir , mutludur..
Sen nasılsın ? Çok az kaldı .. Çok şükür..

Banada bu süre çok uzun geldi kyr ..
Ama neyseki pozitifi aldık çok şükür..

Şimdi kan pıhtılaşmasını araştırıyorum ..
Bende var ama dr coraspin yeter dedi, salı günü kese görmeye gittiğimde iğne için ısrar edicem yoksa dr değiştiricem hiç olmadı alıp kendim kullıcam ..
İçim içimi yiğiyor , durumu benim gibi olup iğne kullanan var , bana coraspin yeter dedi..
Çok korkuyorum , bebeğimi kaybetmekten ..
Rabbime sığındım ..

bilgemmm merhaba,bende de kan pıhtılaşması var.ilk kendiliğimden hamile kaldım ve kan pıhtılaşmasını bilmediğimiz için kalp atışlarını duyamadık bebeğimin kürtaj olmak zorunda kaldım. ondan sonrada hamile kalamadım henüz. tüp bebekle ilgili 3 doktora gittim 3 üde transferden hemen sonra kan sulandırı iğne kullanacaksın dedi 9 ay boyunca.daha önce bu acıyı yaşamış biri olarak sana tavsiyem nolur canım sakın ihmal etme ve başka doktora git zaman kaybetmeden de iğnelere başla. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım arkadaşım.

wish canım hadi hayırlısı,inşallah bu sefer olacak arkadaşım. ben buna çok inanıyorum.inşallah embriyoların da sağlıklı çözülür ve sonucunda pozitif olur.dualarımız seninle

saol canım benim sabah sabah yazdıkdıların çok iyi geldi inş canım ya p.tesiyi iple çekiyorum :)

kızlarrrrrrrrrrr ne olur dua edin bana hastaneye gidiyorum bebeğim benimledir inşaallah:16:
inşallah bebeyin tutunmuştur

kızlar bişi soracağım
biliyosunuz perşembe akşamı kahve rengi lekeler geldiği için
gidip test yaptım 2 çıktı
dahada hiç leke gelmedi akıntı bez bir akıntı oldu adet olmadım
aranızda böyle olan varmı

az önce klinikten aradılar toplanan 14 yumurtanın 12 si sağlıklıymış ve 10 tanesi döllenmiş gidişata göre ya p tesi yada çarşamba gününe transfer yapılıcak inş benim minik kuzularımdan daha fire veren olmaz dualarınız bizlerle olsun artık benim içimde hiç ayrılamamk üzere kavuşalım kuzularımla...

şimdiden hayırlı olsun canım bende p.tesi gününü iple çekiyorum ve çok merak ediyorum bugun 8.günüm bantlara devam ediyorum sonucu alana kadar bantlara devam.genelde herkez adetin 2. yada 3. günü merkeze gidiyor bana sadece 10.günü gel dediler ins canım dua etde 2 tene var benim embriyom inş ikside sağlıklı çözülürler
Cnm hayırla bitsin şu dönem inşallah sen de al bebeğini sıcacık bedenine, sar sarmala. Allahım hakkında hayırlı yazılar yazsın. Keyfin bol olsun inşallah...

kızlarrrrrrrrrrr ne olur dua edin bana hastaneye gidiyorum bebeğim benimledir inşaallah:16:

Ahhh cnm ben de sana bakmaya girdim, hadi inşallah hayırlı haberlerle gel, dualarım seninle... Bu aralar çok sevindik bu sayfada Allahım sana da nasip etmiş oolsun inşallah...

ben geldim güzel haberlerle geldim demek isterdim ama malesef bu defada olmadı
kana benzer lekeler gelmeye başladı kan testi için hastaneye gittim kan verdim ama negatif
nasılmıyım bilmiyorum hissetiğim tek duygu ve düşünce çaresizliğim
isyan etmiyorum doğumda ölümde allahtan bundada vardır bir hayır diyorum kendimi teselli etmek adına
ne kadar teselli sözcükleri varsa kendi kendime söylüyorum ama teselli olmuyorum
teselli olmamamın sebebi ise bundan sonra ne yapıcağımı bilememem
allahtan istediğim tekşey evlat hasreti ile yanan kalbime sabır vermesi
rabbim hiç kimseyi bu dertle imtihan etmesin çok zor bu imtihan çok zor
rabbim kimsenin taşıyamıyacağı yükü kimseye vermezmiş
demekki ben bu yükü taşıyabilecek durumdayım rabbim böyle oygun gördu böyle oldu
bu halimede binlerce kez şükürler olsun
bu halımede elhemdülillah
Cnmmm kaç gündür giremedim doğru dürüst, sana geçmiş olsun demek nasip olmadı. Kusuruma bakma nolur. Bu son olsun cnm, dilerim bebeğine en kısa sürede, en hayırlı şekilde kavuşursun. Üzülmemek elde değil, ama sürekli üzülmek de çare değil. Allahım sabrını verecek elbet, yeniden bebeğine yürüyeceksin emin adımlarla. Öpüyorum seni.

arkadaşlar mrb benm de dün transferim yapıldı 8 embriyom ouşmuştu 3 ü transfer edildi şuan bebişlerim benmle umarım hala öyledir onları hissetmek için konuşmaya çalışıyorum ama eşim kendini çok kaptırma hayal kırıklığı yaşarsın diyo tecrübeli arkadaşlardan ricam neler yapmam gerek nasıl davranmalıyım içim içim kıpır kıpır oluyo rabbim bebişlerimi benden ayırmasın negatif sonuç alan arkadaşlara da allahtan sabırlar diliyorum lütfen pes etmeyin BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR!!!
Cnmmm hayırlı uğurlu olsun, bebeklerin sendeymiş, Alalhım hiç ayırmasın sizi. Ben seni listeye ekledim ama bilgilerin eksik, tamamlarsan çok seviniriz. Güzel haberlerini paylaşırız inşallah 10gün sonra...

ayy hadi bakalım güzel haberlerle dön inşallah:)) dualarım seninle...

cnm ınş güzel haberle gelirsin dualarım senınle tatlım:46:

canım inş güzel haberlerle gelirsin dualrım seninle

cnm inşallah bebişin ANNECİM KORKME BEN BURDAYIM VE ÇOK SAĞLIKLIYIM desin

inşallah bebeyin tutunmuştur

kızlar bişi soracağım
biliyosunuz perşembe akşamı kahve rengi lekeler geldiği için
gidip test yaptım 2 çıktı
dahada hiç leke gelmedi akıntı bez bir akıntı oldu adet olmadım
aranızda böyle olan varmı

Ahhh cnm ben de sana bakmaya girdim, hadi inşallah hayırlı haberlerle gel, dualarım seninle... Bu aralar çok sevindik bu sayfada Allahım sana da nasip etmiş oolsun inşallah...
olmadı kızlar bana mutluluk haram sanki sonuç 2.78 inşaallah tedavide olanlar sonuç bekleyen diğer arkadaşların pozitif sonuçlanır hamile olanlarında doğurmak nasip olur inşaallah

az önce klinikten aradılar toplanan 14 yumurtanın 12 si sağlıklıymış ve 10 tanesi döllenmiş gidişata göre ya p tesi yada çarşamba gününe transfer yapılıcak inş benim minik kuzularımdan daha fire veren olmaz dualarınız bizlerle olsun artık benim içimde hiç ayrılamamk üzere kavuşalım kuzularımla...

Oleyyyy herşey çoook iyi şükür, baaakkk biz sana boşa dil dökmedik dimi ama? Artık lütfen hiçbir şeye lüzumsuz takılıp üzme canını, bundan sonra sürekli keyif... Cnmmm inşallah hayırlısı ile alacaksın bebişini, sonra da gelsin güzel günler.

olmadı kızlar bana mutluluk haram sanki sonuç 2.78 inşaallah tedavide olanlar sonuç bekleyen diğer arkadaşların pozitif sonuçlanır hamile olanlarında doğurmak nasip olur inşaallah
çok üzüldüm gerçekten çok üzüldüm teselli sözcükleri boş biliyorum acını yaşayıp yeni bir umutla çıkmalısın yola inşallah herşey kalbine göre olur..

çok üzüldüm gerçekten çok üzüldüm teselli sözcükleri boş biliyorum acını yaşayıp yeni bir umutla çıkmalısın yola inşallah herşey kalbine göre olur..
çaresizim çok çaresiz 4.deneme yine hüsran dayanamıyorum cnm çok yanıyor bugün çok umutluydum gelmiştir dedim ama yok işte hiç kimse bilmiyordu herkese müjde vericektim kanamamda olmadı diye doktor embriyoda genetik inceleme dedi ama şuan düşünmüyorum belkide tamamen vazgeçmeliyim bebektende eşimdende :14:belkide sorun bende :14:

Cnmmm bu son olsun, offff kelimelerin bomboş olduğu anlar bunlar... Rabbimin var bir bildiği inşallah sen de kavuşacaksın, nolur umudunu kaybetme...

canımm senin sonucun için girmiştim ama inan çok çok üzüldümm Rabbim kendiliğinden gönderir inşallah meleğini..

herkese merhaba arkadaşlar bizimde bugün usgmiz vardı bebişimin sata göre 7+2 olması gerekiyor ama 7+6 çıktı 15.3mm yani olması gerekenden azcık büyük bu sizce iyimi yoksa kötü birşeymi benim durumumda olan varmı ama herşeyi çok güzel kalp küt küt atıyo geçen haftadan bu yana nerdeyse 2 kat artmış boyu ama işte crl nin sata göre büyük olması aklıma takıldır cvp verecek varmı acaba?

yok yok canım + - 5 gün oynayabiliyor ultrasonda.. için rahat olsun bebişin güzel güzel büyüsün inşallah.. benim önceki gidişimde sata göre 2 gün gerideydi şimdiki gidişimde 3 gün ileride..

Son düzenleme:
Back