tesk.ederim tatlim amin,insallah allahim oncelikle sizlere nasip etsin,sonrada bana...allahim kimseye evlat sevgisi aratmasin
bak gor kizkardesinden aldigin positif elektirik seni guzel yonde etkileyecek ben buna inaniyorum
birde dondurulmus tedavi daha rahat,hormon depolanmadigi icin vucut daha positif oluyor,gerisi rabbime kalmis...
allahim yar ve yardimcin olsun...
ama bi konuda haddim olmadan seni elestirecegim,sen farkindasin zatende (sigara)
lutfen birak lutfeennn
ben sporcuyum,yani ozel spor dersi veriyorum o yuzden bi bilsen ne kadar kendine kotuluk yaptigini
kizma bana lutfen ama onceki yazilarini okuyunca bu konuyuda soylemeden gecemedim
umarim haddimi asmamisimdir tatlim
cnm kızmak ne demek zaten ben 1 tane sigaram kaldı bugun yeni paket almıyrm ve nasipse yarın artk bebelerim için hazırlanmaya başlıyorum buarada mine cn bu tedavi süreci nasıl kaçncı gün transfer yapılıyr bu benm ilk olucak çok sevndim senın bu tedaviyi biliyr olmana sigara için de söz veriyorum 1 tane kaldı onuda akşam kahveyle içip bir daha almıyrm söz veriyorum
senin adina sevindim tatlim
benim dondurulmus tedavimde adetimin 12.gunu gittim yumurta takibi yapildi,2.randevumda 14.gundu yumurta takibi ve rahim kalinligina bakildi
yumurtalar 18-20 mm olunca catlatma ignesi vurundum, 3-4 gun sonrada transferim yapilmisti..tedavi oncesi ve sonrasi hic ilac verilmedi,catlatma ignesi haric
ama bu senin vucutuna ve doktorunun senin icin yapacagi plana bagli tatlim..ama hemen hemen hepsi ayni sayilir
dondurulmus tedavide rahim kalinligi onemli,nezaman yeterli kalinligi ulasirsa tedavi ozaman yapiliyor...
cok kolay bi surec merak etme,bak gor cok rahat olacaksin tatlim
a-
ayyy yazdıkların çok hoşuma gitti yafuu eşimde bana diyor ki bir an önce toparlan da donmuşlarımızı alalım hastaneden bırakırmıyım sandın orda onları :) ne yapacaz umut fakirin ekmeği işte
yeni hamileler var mı diye baktım az kalmış test gününe inşallah hepiniz hamilesinizdir arkadaşlar Allah yüzünüzü güldürsün..
amin canım benim inş bu topiikde nufus patlaması yaşatcaz ikizler üçüzler derkenartık cocuklardan sora bez ısyanı ıcın sponsor topiği açarız
kızlar size güzel bir hbrm var azönce kardeşimi zorla tlfn da ikna ederek eczaneye yolladım sallamasın diye tlfn açık tuttum konuştura konuştura gidip test aldırdım ve sonuç pozitiffffffff süper bir hbr aldım 5 ay önce hala olmuştum şimdide nasipse teyze olucam inşallahh ve yumurtalıkta kist ve tembelleşme sorunu vardı ama tedaviyi düşünmüyrdu maddi problemlerdn ötürü,bizimde yardım etmemizi hiç kabul etmedi bu durum için hep dua etti rabbime sıgındı 2 yıllık evli ve rabbim çok büyük nasip etti dogal yoldan dua ediyorumki herşey sorunsuz geçsin inşallah yani demek istediğim inanmanın ve pozitif olmanın gücünü kyr dan sonra kardeşim de gösterdi bana iştee böyle sizinlede paylaşmak istedim daha ben dn başka ailede kimse bilmiyor birde sizler öğrendinz şimdi:))
hımm anladım cnm ben ilaç kullancm dr un dediği aynışeyi soyledi rahim kalınlıgı istediğim gibi oldugn da transfer yani anlaşılan enaz 15 gun daha var hayrlısı olsın diyorum inşallah sigarada bu akşam itibaryle son bulucak bebek için değil ama kendi sağlığm için bırkmam lazım inşallah rabbm sana da tekrar anne olmayı nasip eder birbirimize destek olucaz aynı dönem de beklicz galiba yanlş hesb yapmadıysam k.d.et
Kizlaaar yarin test gunum.
Cok heyecanliyim.
Cok sukur adet olmadim ,gebelik testimde cift cizgi cikti ama benim icin yarin ki kan tahlili cok onemli.
Cok heyecanliyim.
Cok sukur adet olmadim ,gebelik testimde cift cizgi cikti ama benim icin yarin ki kan tahlili cok onemli.
pamoly canım göremiyoruz seni nasılsın neler yapıyosun özletme kendini...
canım benim ne zaman ne şartta olursa elimden gelen bişey olursa seve seve yaparım canım inan hepimiz anı yollardan geçiyoruz.. panik telaş stres aradığın heşey bendede mevcut. inan bana kalsa hergün gidip bebeğimi görmek istiyorum sakin olmaya çalışıyorum ssnırım hormonlardan iki gündür ağlayıp duruyorum. korkmuyomuyum hemde çok belkide hayatımda hiç korkmadığım kadar sacede Rabbime sığınıyorum .Rabbim ne olur mutluluğumu yarım bırakma diyorummm.canım iyiym çok şükür bu halinle bile topiği bizleri unutmadığın için çok teşekkür ediyorum çok çok öpüyorum sen ve kuzucuğunuumarım sende çok iyisindir rabbim korusun sizleri dualarım seninle fazla giremesemde bu aralar arasıra güzel haberlerinize bakıp mutlu oluyorum hep aklımdanısız canım senin ve sizlerin sayesinde atlattım o kötü günlerimi senin azmini güzel yüreğini örnek aldım kendime aileme arkadaşlarıma hep anlatıyorum seni son olarakta kyr nın pozitiflik dersini takip ettim örnek almaya çalışıyorum ben nasıl panik nasıl telaşlı stresli bir insanım bir bilsen ne kadar becerebilirim ama bundan sonra daha rahat daha pozitif olmaya çalışıcam artık bırakmam zaten sizleri o kadar ihtiyacım varki size belki herzaman yazamıyorum ama inan hep takip etmeye çalışıyorum
Nec,cloudly,poyraz kizlar cepten girdigim icin tek tek alinti yapamiyorum.
Hepinize cok tesekkur ederim.
Rabbim isteyen herkeze hayirlisi ile nasip etsin insallah.
slm kızlar nasısınız
ben cumayı bekliyorum bir gün bir yıl olarak keçiyo ama hayırlısı ile olsunda 10 gün daha beklerim
benim belirti olarak sadece kasıklarım ağrıyo ağrıyo deyince sürekli değil oturunca
bacağımı katlayınca falan sanki bişi batıyo tırasfer gününü saymassak bu gün 6. günüm
ama bu belirtilerle kafamı yormak istemiyorum her şey rabbimden
bu defa sanki daha çok sakinim kendimi çok sıkmıyorum sadece zaman geçmiyo o kadar
inşallah bu defa rabbim yüzümü güldürür ve alırım kucağıma yavrumu
canım benim ne zaman ne şartta olursa elimden gelen bişey olursa seve seve yaparım canım inan hepimiz anı yollardan geçiyoruz.. panik telaş stres aradığın heşey bendede mevcut. inan bana kalsa hergün gidip bebeğimi görmek istiyorum sakin olmaya çalışıyorum ssnırım hormonlardan iki gündür ağlayıp duruyorum. korkmuyomuyum hemde çok belkide hayatımda hiç korkmadığım kadar sacede Rabbime sığınıyorum .Rabbim ne olur mutluluğumu yarım bırakma diyorummm.
off nelerden bahsediyorum kusura bakma canım çok duygusalım bu aralar sadece bil lütfen ben ne zaman istersen buradayım....
Cok heyecanliyim.
Cok heyecanliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?