canım bebişin hayırlı olsun uzun zamandır topiği takip edemedim senin hamile haberini okudum çok sevindim darısı başımıza inş bende dondurulmşla tedavime başladım adetimin 3. günü bant kullanıyorum dua edin bana inş bu sefer yüzüm gülsün.canım sana hayranım senin şu pozitifliğinden birazda bana bulaşıtır ne güzel olumlu düşündün olumlu oldu inş canım öylede devam eder öpüyorum seni k.i.b görüşmek üzere:)
aklıma geldi lyrcım bir söz daha var, idrar testi hatırladın mı sen de çok istiyordun yapmak :)
Cnm sen keyfine bak, ne zaman istersen ara, rahatsız etmezsin emin ol. Adetin de gelmiş hayırlı olsun, hadi bakalım başlıyor büyülü günler, nolcak şimdi, ne dedi doktor? Ayyy merak ediyorum anlat azcık... Bu arada başlıyorsun dimi denemeye???cnm ben dun hiç gitmeyi düşünmüyrdum açıkça eşim şirkete geldi 5 te ve hadi çıkalım yemeğe dedi o dr m la görüşmş randevu almş ve hop bir baktım kendimi merkezn önun de buldum o ben dn daha meraklı dı neden regli olmadıgm konusun da şükür akşam regli başladı ama inanılmaz zor geçiyr çok sancım var benm kıvranarak çalışıyrm bir de içimdn parça geliyor tuhaf tuhaf merkezn kapısın dn girince bir bayan dikkatimi çekit gülüyrdu ve elin de tlfn birşeyler yazıyrdu acaba senmisin diye düşndüm inşallah ben uygun bir zaman da seni rahatsız edicem ama sen şimdi tadını çıkar bu mutlu günlerinin cnm rabbim iki kolunu da doldursun inşallah bebeklerin le
Ahhhh ne güzel bir haber bu, Allahım nazarlardan korusun onları. Bak sana bir müjde bu, sen de alacaksın cnm bu müjdeyi inan ama çok olumlu, çok rahat olmak zorundasın bunu unutma, hep gülümse, her yaşadığın ana olumlu yanından bak. Ayy olmadı, yıllar geçti, çok acı çektim, çok denedim değil kuracağın cümleler... Olmadı bugüne kadar vardı elbet bir hayrı, inanıyorum bu sefer olacak, Ahhh ne mutlu bebeğime kavuşmama az kaldı...kızlar size güzel bir hbrm var azönce kardeşimi zorla tlfn da ikna ederek eczaneye yolladım sallamasın diye tlfn açık tuttum konuştura konuştura gidip test aldırdım ve sonuç pozitiffffffff süper bir hbr aldım 5 ay önce hala olmuştum şimdide nasipse teyze olucam inşallahh ve yumurtalıkta kist ve tembelleşme sorunu vardı ama tedaviyi düşünmüyrdu maddi problemlerdn ötürü,bizimde yardım etmemizi hiç kabul etmedi bu durum için hep dua etti rabbime sıgındı 2 yıllık evli ve rabbim çok büyük nasip etti dogal yoldan dua ediyorumki herşey sorunsuz geçsin inşallah yani demek istediğim inanmanın ve pozitif olmanın gücünü kyr dan sonra kardeşim de gösterdi bana iştee böyle sizinlede paylaşmak istedim daha ben dn başka ailede kimse bilmiyor birde sizler öğrendinz şimdi:))
Cnm sen keyfine bak, ne zaman istersen ara, rahatsız etmezsin emin ol. Adetin de gelmiş hayırlı olsun, hadi bakalım başlıyor büyülü günler, nolcak şimdi, ne dedi doktor? Ayyy merak ediyorum anlat azcık... Bu arada başlıyorsun dimi denemeye???
Ahhhh ne güzel bir haber bu, Allahım nazarlardan korusun onları. Bak sana bir müjde bu, sen de alacaksın cnm bu müjdeyi inan ama çok olumlu, çok rahat olmak zorundasın bunu unutma, hep gülümse, her yaşadığın ana olumlu yanından bak. Ayy olmadı, yıllar geçti, çok acı çektim, çok denedim değil kuracağın cümleler... Olmadı bugüne kadar vardı elbet bir hayrı, inanıyorum bu sefer olacak, Ahhh ne mutlu bebeğime kavuşmama az kaldı...
Sana replikleri bile hazırladım, dilersen arttırabilirim:)))
cnm benm çok saol arttırabilirsin tabiki sevinirim walla hem de ihtiyacm var evet bu hafta kontrle çağırack galiba yarın olucak daha aramadım bekliyrm saat için herhalde 15 gune kalmadn alırım bebeklerimi:) bana kardeşim hep derdiki dua ediyorum seninle kırklarımz karışsın ben de kızıyrdum ona birbirimize nasıl yardım edicez herdk yanın da olamam ki diye azönce bana diyorki şimdi sıra senin dedim ben rabbime kırklarımz karışsın kardeşimle diye gülüyor bağıra bağıra mütiş bir duygu bana o kadar güç olduki bu dönem hamiş olması ne zaman transferm olucak bilmiyorum ama biran önce ben de bebeklerimi almak istiyorum herşey normal dedi dun dr embriyolar çok kaliteli idi keşke 2 koysadım bitsedi bu iş diyr aynen senin gibi düşünüyrm krym var mutlaka bir hayr ve bunuda rabbim biliyr ben herzaman herşeyn hayrlısı diyrm rabbime bu arada sen sigara işini ne yaptın inan şuan da ki tek korkum sigara olayı geçen sefer kendimi çok kastım 9 gün boynca aman içmeym zarar vermeyim diye azönce kardşime dedim sigara yok artık diye walla sevnçten yaktım diyr hemen 1 tane aslın da buiş ne sigaraya bakıyor ne de başka birşeye rabbim yaratıcağını engüzel şekilde yaratıyor bana dua et bolbol lütfennnnnnnn buarada siz nasılsınız cnm kardeşim bebeklerimz yaramazlık yapıyrmu
Senin bu yazın da bana moral oldu, kardeşinin haberi seni çok umutlandırmış. Buna çok sevindim, kardeşinin duası çoktan kabul olmuş bence, kırklarınız karışacak birbirine düşünsene Mevlam bu kadar denk getirebilir işte... Ayyy süper valla, şimdiden gözünaydın diyorum çünkü oldu bu iş, senin artık güç alacağın bir hikayen de var sarıl bence buna... Azmin sonu selamet:)))
Sigara konusuna girmek istemesem cvp vereyim içiyorum cnm, dikkat edip az içmeye çalışıyorum ama içiyorum. Tabii ki Rabbim izin vermezse ters birşey olmaz ama şunu da akıldan çıkarmamak lazım sonunda bize gelen mis kokulu bebeklerimize yaptığımız en büyük kötülük bu(( Ben her yaktığımda bunu düşünüp 2 nefes sonra söndürüyorum, şimdilik nefsimi köreltiyorum.
Bebeişler iyi herhalde cnm bilmiyorum ki ayyy komik, hamilesin dediler öyle de bıraktılar beni. Ne bir his var, ne bir belirti... İnsan hemen birşeyler hissetmek istiyor ama yok birşey henüz.
Kizlaaar yarin test gunum.
Cok heyecanliyim.
Cok sukur adet olmadim ,gebelik testimde cift cizgi cikti ama benim icin yarin ki kan tahlili cok onemli.
ayy bende abartıp 6-7 tNE Ypmışım yuh dedim kendime:))Ahhh arkadaşım sorma inanmazsın ama hala yapmadım idrar testi, yapacağım ama hatıra kalsın diye:)))
ne mutlu bir haber tebrik ederim canım darısı inşallah sana olsun en kısa zmanda...kızlar size güzel bir hbrm var azönce kardeşimi zorla tlfn da ikna ederek eczaneye yolladım sallamasın diye tlfn açık tuttum konuştura konuştura gidip test aldırdım ve sonuç pozitiffffffff süper bir hbr aldım 5 ay önce hala olmuştum şimdide nasipse teyze olucam inşallahh ve yumurtalıkta kist ve tembelleşme sorunu vardı ama tedaviyi düşünmüyrdu maddi problemlerdn ötürü,bizimde yardım etmemizi hiç kabul etmedi bu durum için hep dua etti rabbime sıgındı 2 yıllık evli ve rabbim çok büyük nasip etti dogal yoldan dua ediyorumki herşey sorunsuz geçsin inşallah yani demek istediğim inanmanın ve pozitif olmanın gücünü kyr dan sonra kardeşim de gösterdi bana iştee böyle sizinlede paylaşmak istedim daha ben dn başka ailede kimse bilmiyor birde sizler öğrendinz şimdi:))
ege öncelikle binlerce kere razı olsun Rabbim duaların için bu süreç maalesef sıkıntılı zor sonu güzel olsun inşallah hepimiz için..Siz bilmesenizde ben her gece sizlere dua ediyorum. Allah gönlünüzün muradını versin diye…
Ben 39 yaşında, 1 çocuk annesiyim. Oğlum şuan 5,5 yaşında. 30 yaşında evlendim. Bir müddet çocuk istedik olmayınca doktora gittik. Yumurtalık rezervimin az olduğunu öğrendim. Aşılama yöntemini denedik. 2 yumurtam büyüdü ve biri tutu. Oğlumu 34 yaşımda dünyaya getirdim. 2010 yılında bir evladımız daha olsun dedik ve 2 kez aşılama denedik tutmadı. Biraz mola verdik.
2011 yılı Ekim ayında tüp bebek denedik. 17 ekimde opu, 20 ekimde transfer oldu. 6 yumurtadan 3 ü döllendi ve 2 sini transfer ettiler. Bu zaman içinde sizin siteyi keşfettim ve yazılanları okuyarak 12 günü geçirdim. Sizinle ağladım, sizinle güldüm. Test sonucum 512 çıktı. Çok mutluydum. 5.haftada kese gözüktü… tek bebekti fakat birsürü kist olmuştu. Doktorum kalp atışını duyana kadar kimseye birşey söyleme dedi. 6. haftada kalp atışını duyamadı. 7.haftada kalp atışı duyuldu ama bebeğim büyümemişti. Bir hafta daha bekleyelim dedi doktorum. 8.haftada ise kalp atışı yoktu ve bebeğim daha da küçülmüştü. 30 kasımda kürtaj oldum. Çok üzüldüm ama şükürler olsun bir teselli kaynağım var.
Şimdi ilk bebeğimde ne kadar şanslı olduğumu bir kez daha anladım. Allahın bize bahşettiği bu şansı dilerim sizlerede verir… Tez zamanda hayırlı sağlıklı ömürlü evlatlarınız olur inşallah. Her zaman sizlere duacıyım. Çünkü ne kadar zor aşamalardan geçtiğinizi bizzat yaşayarak öğrendim. Maalesef bunu yaşamayanlar bilemez.
Tüp bebek konusu açıldığında herkes çok basit bir işlem gibi düşünüyor. Zaten anlatılırken en basite indirgenerek açıklanıyor. Ama kazın ayağı öyle değil… Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın… Hepinizin yüzünü güldürsün. Dostçakalın.
pamoly canım göremiyoruz seni nasılsın neler yapıyosun özletme kendini...amin ege öncelikle hoşgeldin bu topiğe bende bu aralar fazla uğrayamıyorum tesadüfen okudum yazdıklarını umarım seninde ikinci yavrun bir mucizeyle gelir sana bizim ortak özelliğimiz bu zaten birbirimizi görmeden birbirimizin dertlerine ağlıyor sevinçleriyle mutlu oluyoruz dualarımızı ortak olarak hepimiz için yapıyoruz bambaşka bir duygu bu ancak yaşayan bilir Allahım banada olmayan bütün arkdaşlarımıda en kısa zamanda yaşatsın inşallah bu sevinci
Cok heyecanliyim.
Cok sukur adet olmadim ,gebelik testimde cift cizgi cikti ama benim icin yarin ki kan tahlili cok onemli.
Cok heyecanliyim.
Pinar,karasu ve meryem cok tsk ederim kizlar.
Insallah guzel bir deger cikar ve burda hamileyimmm demek nasip olur.
canim kardesininde hamileligi hayirli olsun,ayy ne guzel bi haber ya
allahim sanada nasip edecek insallah bu tedavinde
mine can inşallah rabbim isteyen emek veren herkese hepimize nasip etsin senin de tedavin hayrlı olsun sonu hepimz için mutlu olsun inşallah ben 14 gun sonra bebeklerimi alıcam nasipse ve busefer pozitf olucam kendime söz veriyorum ben de bağırmk istiyorum hamileym diye kardeşm bugun çok gaz verdi bana inşallah dediği gibi olur 40 ları karışır evlatlarımızın sende rahat ol lütfen bizim seninle muhtemelen bekle süreçlerimz aynı olucak k det
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?