2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Kyrcim kaç gündür telefondan okuyorum güzel haberlerini bi türlü tebrik edemedim seni.
Hayırlı uğurlu olsun Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah...
Test sonucu bekleyen, tedaviye başlayan başlamayı düşünen herkese bol şans diliyorum,isteyen herkese sıkıntısız versin inşallah...

haklısın cnm geldi geçtı inş hepimizn hakkımızda hayırlıs olur.hepimiz bıran önce kavuşuruz bebişlerimize..

slm canım nasılsın görünce slm vermek istedim umarım toparlanmışsındır daha iyisindir

iyiyim cnm topladım kendımı iyiym sagol sordugun için.ama bıdaha denemeyı duşunmuyorum belki seneye falan...sen nasılsın nasıl gıdıyor.

iyiyim cnm topladım kendımı iyiym sagol sordugun için.ama bıdaha denemeyı duşunmuyorum belki seneye falan...sen nasılsın nasıl gıdıyor.

bende iyiym canım tşkr ederim bende şimdilik düşünmüyorum bitkisel kürler soğan falan deniyorum dr histereskopiyi önermişti ama onuda şimdi düşünmorum kafamda tedavi tarihi belirledikten sonra denemeyi düşünüyorum çünkü şansı arttıyormuş ama dilerim rabbimden denemeye gerek kalmadan kendiliğnden gelir yavrularımız rabbim büyük gücü sınırsız bu yüzden isterken bende isteğimde cömert davranıp tedavisiz istiyorum tabi rabbim nasıl kısmet ederse tedavide var kafamda ama yakın süreçte değil dilerim seninde benimde sürpriz yapıp gelir yavrularımız

Son düzenleme:
canım hazır olan göz yaşlarım süzüldü gözlerimden yine:))
dilerim en kısa zamanda tedavisiz gelsin bebeğin senin gibi yüreği zengin gönlü güzel arkadaşıma..
ahh bir bilse ne kadar şanslı olacağını inan bekletmezdi oda bu kaadar seni inan..
ne zaman hangi saat hangi vakit istersen pamoly.. bunu laf olsun diye söylemiyorum inan sana olumlu bir nebze yararım olursa dünyanın en en mutlu insanı olurummmm
karnımı okşadım şimdi inan bu pamoly teyzen için dedimmm bebeğime biliyorum hhissetti çünkü benim bebeğim sizin dualarınızla geldi.Rabbim onu bana nasip etti...
ne olur sen dualarını bizden eksik etme teyzesi.
bizim dualarımız kuzucuğumla senin için dilerim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı keyifli bir hamilelikle al bebeğini kucağına......

aminn canım beniimmm sanki benim senden kalan yanım varmış gibi bende ağladım şimdi böyle güzel dualar almak nasıl mutlu etti beni anlatamam ama bunlar güzel gözyaşları :) yararım olduysa ne demek en zor günlerimde nasıl ilaç gibi destek oldun yalnız bana değil bu topikteki bir çok insana hakkın çok üzerimizde bende elime bu mis gibi cennet kokusu nerden geldi dedim pınarımın göbüşünden kuzucuğunun kokusuymuş :) seninle birlikte umudum arttı bakış açım değişti dua etmemmi her zaman ediyorum sana ve kuzucuğumuza :) kuzucuğumuz dedim iznin olursa teyzesi olarak hadi yorma kendini bitanem dinlen kalbim sevgim dualarım hep seninle en önemlisi rabbim sizinle inşallah öpüldün güzel yanaklarından :)

Pinar,karasu ve meryem cok tsk ederim kizlar.
Insallah guzel bir deger cikar ve burda hamileyimmm demek nasip olur.

şimdiden hayırlı olsun diyorum ...büyük ihtimalle hamilesin..o 2. çizgiyi görmek ne kadar önemli değilmi..sırf hamile olduğunu bildiği halde 2. çizgiyi zevkine görmek isteyen arkadaşlarım var...ben de diyordum kanda çıksa bile inadına yapıcam ikinci çizgiyi görücem diye ama ben hamileliğimi 2. çizgiyi görerek öğrenmiştim zaten..hiç ummadığım bi anda

canım benim inan hep aklımdaydın tedavin hayırlı olsun.bende gecikmeli olsada adet oldum 4 günüm bant kullanmaya başladım 2 günde 1 batların sayısı artıyor 12 aralıkta usg ve tahlillere için çağırdı transfer günü belirlenir dedi hemşire bende iğne kullanmadığım için daha rahatım inş da öle olurum benim 2 adet dondurulmuşum var inş sağlıklı çözülürler senin kaç tane dondurulmuş embriyon var bu arada sen hangi ilaçları kullanıyosun vitaminler hariç ben climare forte diye bant var ondan ve 21 günlük monodoks antibiyotik var ondan içiyorum.canım hakkımızda hayırlısı olsun inş k.i.b görüşmek üzere

mine ablacım tedavin hayırlı olsun geçmişi okuyamadım senle sanırım bekleme sürecimiz aynı günlere denk gelicek ALLAH kolaylık versin inş k.i.b öpüyorum :)

canım nasıl utandırdın beni ben ne yaptım ki olurmu hiç öyle şey ben sizden aldığımı size vermeye çalıştım bir nebze olsun rahatlatabildiysem sözlerimle bir nebze olsun yararım olduysa birilerine bir şekilde ne mutlu bana kuzucuğuma... ya sizin benim için yaptıklarınız ya sizin bana kattıklarınız her gözyaşımı farkında olmadan uzattığınız ellerle sildiniz.. umutsuzluğuma umut oldunuz yaralarıma merhem. Rabbim binlerce kere razı olsun senden diğer arkadaşlarımdan.. yine söylüyorum pamoly benim bebeğim dualarla ümitlerle gözaşlarıyla geldi...o yüzdendir her satırımda ne olur dualarınızı bizden eksik etmeyin deyişim...
sen onun teyzesisinnn...........
ve Rabbimin izni ile ona kardeş dünyaya getireceksinn bizim dualarımızda senile teyzesiiii bizde seni çok öptük:)))

ahh canımmm ben abartıp 6 adet yapmışım yuh dedim cidden kendime görmemiş bi hamile kalmış böle olmuş heralde:))

wishh hadi hayırlı olsun inşallah canım bu inşallah sonnnnnn tedavin olsun kucağın bebiş dolsun:))

Çok teşekkür ederim cnm, inşallah Rabbim devamını, saglıgını, doğumunu nasip etsin. İsteyen bekleyen herkes kavuşsun bebeğine... Aminnn

Cnmmm gecen gun listeye bakarken aklımdan geçtin, niye hiç gelmiyor diye düşündüm, iyi olmana çok sevindim. İnşallah daha da iyi olup aniden hamile olduğunu öğrenirsin bu süreçte. Öpüyorum çook.

Cnm test vermeye gitmissindir diye düşünüyorum, öğrendik sonucu ama çığlığını okumak icin sabirsizlaniyorum.

canım benim çok saol güzel dileklerin için:)inş bu son tedavim olur şimdiden transfer sonrası stresi bastı bile beni. sende inş iyisindir canım bebiş nasıl inş herşey yolunda gidiyordur dualarım seninle canım k.i.b:)

mine ablacım tedavin hayırlı olsun geçmişi okuyamadım senle sanırım bekleme sürecimiz aynı günlere denk gelicek ALLAH kolaylık versin inş k.i.b öpüyorum :)

saol tatlim,bende seni merak ediyordum,uzun bi suredir yoktun sanirim
nasilsin? iyimisin canim
evet basladim,yeniden igneydi,hormondu derken stresli bi okadarda heyacanli bi surec yine
yarin 1.doktor kontrolum var,yumurtalar nekadar olmus bakilacak,galiba yarin az cok plan belli olur
tahminim pzts veya sali toplanir yumoslar...
sen dondurulmuslarla devam ediyordun degilmi? umarim senin icinde hersey yolunda giderde beraber gun sayariz tatlim
cok opuyorum

suan topikte ucumuz variz
araniza dursamda bi dilek tutsam olurmu..))
iki hamis ne guzel ohh ohh masallah size kuzulariniza
lutfen tadini cikarin hamileliginizin ,zaman oyle bi cabuk gecerki ..)

wish canım arkadaşım deme öyle deme ne olur.. inan stres baş düşmanı bu işinnn.. bak en yakın örneği kyr arkadaşımızda gördük rahatlığın pozitifliğin nasıl işe yaradığını.biliyorum söylemesi çok kolay ama ne olur stres yapma bu çok önemli. o denli bekledin ki bebeğini içinde var olduğunu bildiğin emin olduğun zamanı neden onada kendinede ziyan edesin.. yada sonunun ne olduğunu bilmediğin belkide olumlu mutlu pozitif bir sonla bitecek bir rüyayı neden kendinede bebeğinede zehir edesin yapma canım yapma arkadaşım stres yokkkkkkk:))

zor biliyorum ama yokkk:))
ben ve diğer arkadaşlarımız hep buradayız ne zaman sıkılırsan bunalırsan yaz.. elimizden geleni yaparız yeter ki iyi olun siz kuzucuğunla:))

suan topikte ucumuz variz
araniza dursamda bi dilek tutsam olurmu..))
iki hamis ne guzel ohh ohh masallah size kuzulariniza
lutfen tadini cikarin hamileliginizin ,zaman oyle bi cabuk gecerki ..)
ayy canım dileklerin duaların kabul olsunnn inşallahh en kısa zamanda sanada nasipetsin birr melek.))

yazacağım dua benim için hep iyi gelmiştir.
ne dilek dileyip bu duayı tesbih çeker gibi okuduysam olmuştur.
tüp bebek tedavisine başlarken; hayırlısı ne ise öyle olsun deyip bu duayı okumuştum.

Eşim rahatsızlanıp yoğun bakımda yatarken hep bu duayı okudum ve tahlilleri temiz çıktı. Oğlum için okuduğumda bronşit olmadığını söyledi doktor. bunun gibi pek çok örnek var. hatta gece 2 de arabanın alarmı bozulmuştu ne yapacağız diye düşünürken, ben bu duayı okumaya başladım, alarmın sesi kesildi.

önce niyetinizi tam söyleyin sonra duayı okumaya başlayın...

"YA FETTAH CELLE CELALÜHU"

anlamı : Hayır kapılarını açan, zorlukları kolaylaştıran, kullarına rızık kapılarını açan.

belki çoğunuz biliyorsunuzdur. hatırlatmış olayım... destek zamanı şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…