- 1 Mayıs 2011
- 353
- 2
- 68
:)))) Evet cnm aldım o harika haberi, diliyorum mevlam sizlere de yaşatacak en kısa sürede. Biliyorsun ki şuan hamile sayılmıyorum, yarın değerimin durumu gebeliğin durumunu az çok ifade edecek. Asıl 15 gün sonra hamile bir kadın olacağım. Ama hep söyledim, ben yarınki test sorunsuz olursa başka hiçbirşeyden korkmuyorum, işte ondan itibaren tamamen hamile bir bayan olarak yaşamaya başlıyorum. Keyif, naz, kapris, sefa:))))
Benim ilk anladığım yer gögüslerim oldu, 2gün içinde kocaman oldular. Aslına bakarsan zaten transferden beri şişiyordu, progesteron hormonu gögüsleri çok etkiliyor, ama bu şişlik farklı. Şöyle ki transferden sonra meme dokusu içindeki bezeler şişmeye başladı. Ama son 2gündür gögüslerim su dolmuş gibi şişiyordu. Tokluk vardı yani, buna ek olarak yine son 2gündür bembeyaz, aynı su gibi akıntım oldu sürekli, altımdaki peçete habire sırılsıklam oldu bu da jel, fitil değildi. Dupduru su gibi, bu da beni çoook heveslendirdi. Son olarakta testen önceki gün benim normalde adetimin geçikmesinin 2.günüydü ve kanama yokken aynı adet olduğum zamanki ağrılarım vardı ki bu neredeyse emin kıldı beni.
Emriyolarım için duyduğum tek şey harikalar, daha iyisi olamazdı:))) Biliyorum ki canım doktorum bunu bana moral vermek, inanmamı sağlamak için böyle vurguladı. Aslında hangi tanımlamadalar inan bilmiyorum, sormadım da. Çünkü şunu biliyorum ki 1.kalite denilen emriyo aslında en güzel görünen embriyo, burada kimse onun en sağlıklı olduğunu tanımlamıyor aslında, kalite denilen şey sadece görüntüleri, iyi görünen iyidir mantığı işliyor. Ama sağlığını, hücre yapısını falan ancak genetik testle bilebiliyorlar. Bu nedenle de benim için nasıl göründüğü hiç önemli değil. İşte bu noktalarda önce rabbime, sonra ekibe güven çok önemli. Düşünsene bana 1.kalite deyip 5.kalite koysalar ne bileceğim hiç. Ayyyy ne çok konuştum dimi??? Bu söylediklerimin özeti şu ben ne sayıya, ne şekle takılmadım bu denemede, doktoruma o kadar inandım ki, onun anlattığına ek çok az soru sordum. Benim deneme sürecim sadece ama sadece Rabbime yalvarmakla geçti. Şükürler olsun duydu sesimi...
Bu benim 3denememin ilk mutlu haberi, daha önce hiç yaşamadım hamileliği. O yüzden gebeliğim oluşursa hiç sorun yaşamam sonrasında dedim hep kendime. Allahım izin verecek elbette aksi mümkün değil. Amma velakin bana düşen bugüne geldiğim gibi devam etmek. Bebeğim benimle, artık daha eminim, yarın kesinleşecek. Sonraaaaaaaaaaa..... işte asıl sonra başlayacak benim mutluluğum, çoooook hayalim var çünkü gebeliğimle ilgili:)))
Bak anlattım uzun uzunnnnnn.... Bayılmadın umarım:)))))))))))
Bayılmadım fakat güzel haberinle bayılacak duruma geliyor insan :) Nasip olursa da 3.tedavime başlayabilirsem ben de bu sefer çok detaya takılmayı düşünmüyorum, senin gibi düşünüp pozitif olmaya çalışacağım ki güzel sonuçlar alabileyim Rab'bim in izniyle...Tşk.ederim uzuuuun uzuuun anlattığın için İKİZLERİN YÜREĞİ GÜZEL ANNESİİİİİ :)