- 1 Mayıs 2011
- 353
- 2
- 68
Meryemcm ayni sorun bende var benim kendi dr istemedi hicte bu testi istemedigini soyluyrdu fakt ben ist da baska dr la gorustm oda inatla yaptirmami soyledi yaptrdik gecen hafta e bende pihtilasma cikti faktor 2 faktor v ledien ve mtrfh di galiba ve bunlarn mutasyon lari isteniyr ben ozelde yaptrdim 3gunde sonuc geldi bence dr un gerekli goruyorsa mutlaka yaptir derim
kızlar merhaba ben de bu ay ilk kez tüp bebek tedavisine başladım. içim umut dolu bugün 4. günüm pazartesi tekrar gidip, e2 değerim ölçülecek ve ultrasonla bakılacak. hergün gonal f 150 ml iğne vuruluyorum ve anatoliayada tedavi görüyorum. çok heyecanlıyım deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Ahhh cnmm arkadasım, insanoğlu böyle iste kendi sevincime düştüm senin buluşmayı unuttum. Kusuruma bakma, heyecanıma ver lütfen. İnşallah yarın babası da hayirla tanışsın bebisiyle. Ayyy bütün aile yanyana, maşallah size şimdiden, tututu allahım nazarlardan korusun, ömür boyu ayırmasın.
kyr maşallah arkadaşım bana umut oldun Allah yardımcın olsun bebişlerinle sana darısı bizlerin başına...
bende bugün mutlu bir haber almayı okdar istemiştim ki ama atamam yine olmadı offff kaldım mayısa ondada olmazsaa çok üzülcemm...2.denemeyide tam o zaman yapcaz kısmetse 2iyi haber mi 2kötü haber miii
tebriklerrrr Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıcakla inşallah
canım benim zaten biliyorduk hamiş olduğunu ama tescili eksikti şimdi oda tamam olmuş allahın izniyle gözün aydın rabbim çok sağlıklı çok huzurlu sorunsuz bi dönem geçirmeyi nasip etsin inş sen uğurlu geliceksin hepimize buna kalpten inanıyorum müjdenle gelen güzellikler bizede uğrasın yuvanızın güllerine kavuştunuz inş bizde kavuşuruz rabbim her türlü kötülükten korusun seni ve bebişlerini hepimizitekrar tebrikler...
canım arkadaşım çok sevindim inşallah devamı da olur sağlıklı kucana alırsın insallah eee darısı bizlere artık
pınar sen nasılsın geçmiş olsun canım kendine çok iyi bak bebeğinede benim duam da sizlerle bende aralık sonu gibi tekrar denicem dondurulmuşlarla sizler artık hamilesiniz hani hastaların yaşlıların gebelerin duaları kabul olur derler dua edin bizlere
kyr canım dünden beri aklımdasın dün en son mesajı attım evden çıktım gece geç döndüm
sabah uyandım hemen aklıma geldi yüzümü bile yıkamadan açtım pc yi kaldığım yerden başladım
haberini aldım inan çok sevindim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ikizlerini inşallah
rabbim isteyen herkese yaşatsın
senin o pozitifliğin beni gerçekten çok motive etti bu ay sonu 2.tedavim başlıyor senden aldığım dersleri uygulayacağım inan
1.tedavide ben inanmamıştım hep olmayacak dedim olmadı nasip tabi hepsi bahane
kendine dikkat et en önemli zamanların bebişlerin ile sağlıklı huzurlu bir 8 ay geçirmen dileğiyle
cnm çok sevindim tebrik ederim.vay be geliyor bebişler desene.senınkıler çifter çifter geliyor sanırım...
allahım kucagına da almayı nasıp etsın inş...
Çok sevindim canım, Allah tamamına saglikla erdirsin,(hepimizinkini)zaten hissetmiştim ,hislerin doğru oldu...bizde 5. Haftamızda kesemizi gördük,Perşembe de kalp atışını görürüz inşallah, 6.haftada görülürmü sizce?
canım cok sevindim gözün aydın rabbim saglıklıca kucagına almayıda nasip etsin inşallah son sayfada görünce hemen yazdım geçmişi okuyamadım şimdi okuyacagım senin haber verdiğin o mutlu mesajı cok merak ediyorum tekrar gözün aydın hayırlı olsun tatlım.
kyr cim , şükürler olsun ki tescilledin hamileliğini , e hadi anlat bakalım ne gibi belirtilerin olmuştu ? emriyon kaçıncı kaliteydi ? önceki tedavilerinde hiç pozitifi görmüş müydün ? ne biliyim anlat işte
İlgin için tşk.ederim cnm...Aklımda kalmasın diye yaptırmayı düşünüyorum ,ne olur ne olmaz çıkabilecek olumsuzluklara karşıı zamanında önlem almamız lazım...
Çok sevindim canım, Allah tamamına saglikla erdirsin,(hepimizinkini)zaten hissetmiştim ,hislerin doğru oldu...bizde 5. Haftamızda kesemizi gördük,Perşembe de kalp atışını görürüz inşallah, 6.haftada görülürmü sizce?
kızlar merhaba ben de bu ay ilk kez tüp bebek tedavisine başladım. içim umut dolu bugün 4. günüm pazartesi tekrar gidip, e2 değerim ölçülecek ve ultrasonla bakılacak. hergün gonal f 150 ml iğne vuruluyorum ve anatoliayada tedavi görüyorum. çok heyecanlıyım deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
negatifi aldıktan sonra açıkcası çok elim varmadı yazmaya.içim burkuldu bazı yazıları okuyunca...
benım gıbı negatıf sonuç alan arkadaslarıma sabır dılıyorum
pozitif sonuç alan arkadaslarımı tebrık ediyorum
tedavi aşamasında olanlarında allah yadımcısı olsun herşey yolunda gıtsın inş
hepiniz kendinize ve hamiş olanlar bebişlerine iyi baksın
hepinize kucak dolusu sevgiler.......
görülür canım ben dün 6+2 idim karından yapılan usg ile ilk defa hem keseyi hem bebişimi,yolk kesesini ve kalp atışlarını hepsini gördük çok şükür haftaya cuma da 7+2 de kalp atışlarını duymaya gidicez canım inş sende görürsün
Sagol canım... Bende dün tam 5+2 idim demek aramızda tam 1 hafta var,insan merak etmeden duramıyor,e birazda gebelik hormonlarının etkisi,inşallah sende duyarsın bebisinin sesini,bu arada nasıl gidiyo hamilelik miden bulaniyormu,ben suan çok yogun yasamıyorum belirtileri,hafif hafif var....
cnm arkadaşım bugun nasılsınız merak ettim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?