2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

İlgin için tşk.ederim cnm...Aklımda kalmasın diye yaptırmayı düşünüyorum ,ne olur ne olmaz çıkabilecek olumsuzluklara karşıı zamanında önlem almamız lazım...

kızlar merhaba ben de bu ay ilk kez tüp bebek tedavisine başladım. içim umut dolu bugün 4. günüm pazartesi tekrar gidip, e2 değerim ölçülecek ve ultrasonla bakılacak. hergün gonal f 150 ml iğne vuruluyorum ve anatoliayada tedavi görüyorum. çok heyecanlıyım deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

kimse yok mu ya :44:

canım o nasıl söz ne unutması dün öyle içimden geldi yazım geçtim ben, tatlım sen kaç yıldır beklediğin mutluluğu yaşıyorsun elbette tadını çıkaracaksın.... sonuna kadar hakkındır ..... sakın öyle düşünme oldu mu ANNECİK :)

evet biz de bugün doktor amcamıza gidip bir fotoğraf daha çektireceğiz kısmetse, bakacağız büyümüş mü , dün yanlız beni mahvetti eşime dedim ki içeride bir şeyler oluyor kasıklarım ilk kez bu kadar ağrıdı arkadasından hooooppppppppppp istifra bembeyaz oldum , ama şikayet anlamaında anlaşılmasın yazdıklarım ....çok tuhat bir duygu bir taraftan kendinle mücadele ediyorsun diğer taraftan da seviniyorsun kuzum sinyal veriyor diye:))))dur bakalım annecik kısmetse sen de yaşayacaksın sen zaten bebeiğinin varlığını hissettin ama daha da belli edecek kendini sana :)))) kendine çok iyi bak tatlım benim seni pardon canım sizi :) kocaman öpüyoruz

cnm çok sevindim tebrik ederim.vay be geliyor bebişler desene.senınkıler çifter çifter geliyor sanırım...
allahım kucagına da almayı nasıp etsın inş...

negatifi aldıktan sonra açıkcası çok elim varmadı yazmaya.içim burkuldu bazı yazıları okuyunca...
benım gıbı negatıf sonuç alan arkadaslarıma sabır dılıyorum
pozitif sonuç alan arkadaslarımı tebrık ediyorum
tedavi aşamasında olanlarında allah yadımcısı olsun herşey yolunda gıtsın inş
hepiniz kendinize ve hamiş olanlar bebişlerine iyi baksın
hepinize kucak dolusu sevgiler.......

Çok sevindim canım, Allah tamamına saglikla erdirsin,(hepimizinkini)zaten hissetmiştim ,hislerin doğru oldu...bizde 5. Haftamızda kesemizi gördük,Perşembe de kalp atışını görürüz inşallah, 6.haftada görülürmü sizce?

kyr cim , şükürler olsun ki tescilledin hamileliğini , e hadi anlat bakalım ne gibi belirtilerin olmuştu ? emriyon kaçıncı kaliteydi ? önceki tedavilerinde hiç pozitifi görmüş müydün ? ne biliyim anlat işte

canım cok sevindim gözün aydın rabbim saglıklıca kucagına almayıda nasip etsin inşallah son sayfada görünce hemen yazdım geçmişi okuyamadım şimdi okuyacagım senin haber verdiğin o mutlu mesajı cok merak ediyorum tekrar gözün aydın hayırlı olsun tatlım.

tebriklerrrr Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıcakla inşallah

cnm çok sevindim tebrik ederim.vay be geliyor bebişler desene.senınkıler çifter çifter geliyor sanırım...
allahım kucagına da almayı nasıp etsın inş...

Canım arkadaşalarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allahım binlerce kez razı olsun sizlerden. Çok mutluyum, hele bu kadar çok paylaşılınca katlanıyor mutluluğum. Diliyorum hep beraber daha birçok mutluluğu paylaşacağız. Öpüyoruz sizleri kocamannn...

:)))) Evet cnm aldım o harika haberi, diliyorum mevlam sizlere de yaşatacak en kısa sürede. Biliyorsun ki şuan hamile sayılmıyorum, yarın değerimin durumu gebeliğin durumunu az çok ifade edecek. Asıl 15 gün sonra hamile bir kadın olacağım. Ama hep söyledim, ben yarınki test sorunsuz olursa başka hiçbirşeyden korkmuyorum, işte ondan itibaren tamamen hamile bir bayan olarak yaşamaya başlıyorum. Keyif, naz, kapris, sefa:))))

Benim ilk anladığım yer gögüslerim oldu, 2gün içinde kocaman oldular. Aslına bakarsan zaten transferden beri şişiyordu, progesteron hormonu gögüsleri çok etkiliyor, ama bu şişlik farklı. Şöyle ki transferden sonra meme dokusu içindeki bezeler şişmeye başladı. Ama son 2gündür gögüslerim su dolmuş gibi şişiyordu. Tokluk vardı yani, buna ek olarak yine son 2gündür bembeyaz, aynı su gibi akıntım oldu sürekli, altımdaki peçete habire sırılsıklam oldu bu da jel, fitil değildi. Dupduru su gibi, bu da beni çoook heveslendirdi. Son olarakta testen önceki gün benim normalde adetimin geçikmesinin 2.günüydü ve kanama yokken aynı adet olduğum zamanki ağrılarım vardı ki bu neredeyse emin kıldı beni.

Emriyolarım için duyduğum tek şey harikalar, daha iyisi olamazdı:))) Biliyorum ki canım doktorum bunu bana moral vermek, inanmamı sağlamak için böyle vurguladı. Aslında hangi tanımlamadalar inan bilmiyorum, sormadım da. Çünkü şunu biliyorum ki 1.kalite denilen emriyo aslında en güzel görünen embriyo, burada kimse onun en sağlıklı olduğunu tanımlamıyor aslında, kalite denilen şey sadece görüntüleri, iyi görünen iyidir mantığı işliyor. Ama sağlığını, hücre yapısını falan ancak genetik testle bilebiliyorlar. Bu nedenle de benim için nasıl göründüğü hiç önemli değil. İşte bu noktalarda önce rabbime, sonra ekibe güven çok önemli. Düşünsene bana 1.kalite deyip 5.kalite koysalar ne bileceğim hiç. Ayyyy ne çok konuştum dimi??? Bu söylediklerimin özeti şu ben ne sayıya, ne şekle takılmadım bu denemede, doktoruma o kadar inandım ki, onun anlattığına ek çok az soru sordum. Benim deneme sürecim sadece ama sadece Rabbime yalvarmakla geçti. Şükürler olsun duydu sesimi...

Bu benim 3denememin ilk mutlu haberi, daha önce hiç yaşamadım hamileliği. O yüzden gebeliğim oluşursa hiç sorun yaşamam sonrasında dedim hep kendime. Allahım izin verecek elbette aksi mümkün değil. Amma velakin bana düşen bugüne geldiğim gibi devam etmek. Bebeğim benimle, artık daha eminim, yarın kesinleşecek. Sonraaaaaaaaaaa..... işte asıl sonra başlayacak benim mutluluğum, çoooook hayalim var çünkü gebeliğimle ilgili:)))

Bak anlattım uzun uzunnnnnn.... Bayılmadın umarım:)))))))))))

Kızlar hepinize selam... zun zamandır yazamadım ama ara ara bakıyorum okuyorum sizleri.. İşlerm çok yoğun malum tedavi yaklaşıyor para lazım benim aralık sonu gibi adet olucağımdan daha vakit var.

KYR dün sırf senin sonucun için sayfaya baktım çok mutlu oldum inan. Rabbim sağlıklı hayırlı bir evlat versin sana.. Mutluluğun daim olsun arkadaşım.

Sayfada negatif alan arkadaşlarıda okudum acılarını paylaştım dua ettim Rabbime acınızı azaltsın diye.çünki bende 2 defa bu acıyı yaşadım biliyorum. Yılmayın arkadaşlar ve maddi imkanınız varsa çok ara vermeyin derim.

Pozitif alana ve şuan adını anımsayamadığım tğm arkadaşlarıma da tebrikler . Kendinize çok dikkat edin ve yaşayın doya doya.

İlgin için tşk.ederim cnm...Aklımda kalmasın diye yaptırmayı düşünüyorum ,ne olur ne olmaz çıkabilecek olumsuzluklara karşıı zamanında önlem almamız lazım...

meryem cm ne demek t etmek biz hepimiz burda yaşadıklarımızı anlatıyruz ben yaptırmanı tavsiye ederim için rahat eder benim tup denememi yapan dr um inatla dondurulmuşuda deneyelim buda olmaz sa o zaman genetik isterim dedi fakat ben istnbulda farklı bir dr gittim o da bu testi hemen yaptırmammı dondurulmşlardn önce istedi ve iyi ki yaptırmışm ben de pıhtılaşma için iğne kullanmam gerktiği çıktı ortaya çünkü ben 2 tane biokimyasal gebelik geçirmiştim enazındn artık biliyrm ki ne yapıcağımı hatta diğer ist teki dr bendn histroskopide yaptırmamı istedi ama ben ona cesaret edemediğim için yaptrmadım bu ay dondurulmş denicem olmazsa o zaman da onu yaptırıcm vaktin var ise devlette yaptır derim yoksa da özel de yaptır benim 3 gün için de geldi sonucum devlette 15 gunu buluyrmuş ama hiç ücret ödemiyorsun diye biliyorum hakkın da hayrlısı cnm

görülür canım ben dün 6+2 idim karından yapılan usg ile ilk defa hem keseyi hem bebişimi,yolk kesesini ve kalp atışlarını hepsini gördük çok şükür haftaya cuma da 7+2 de kalp atışlarını duymaya gidicez canım inş sende görürsün

arkadaşm tedavin hayırlı olsun içinin umut dolu olması süper inşallah sonuda pozitif olur.. bu süreci doğal yaşa hep pozitif ol bak yaşanmış bir örneği var aramızda pozitif olmanın gücünü gösterdi bize KYR kardeşimz heran mutlu ve olumludu sonucuda pozitif oldu hakkında hayrlısı rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah

cnm arkadşm lütfen geçti bitti artık takılma raht ol ben seni anlıyorm hem de çok aslında hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz herkesin bir yaşanmışlık öyküsü var acı yada tatlı rabbim inşallah kendiliğin dn nasip etsin sana bebeğini hakkın dahayrlı olsun k d et

Sagol canım... Bende dün tam 5+2 idim demek aramızda tam 1 hafta var,insan merak etmeden duramıyor,e birazda gebelik hormonlarının etkisi,inşallah sende duyarsın bebisinin sesini,bu arada nasıl gidiyo hamilelik miden bulaniyormu,ben suan çok yogun yasamıyorum belirtileri,hafif hafif var....

bende de öyle çok çok belirti yok canım bulantı falan hiç yok olmadı da ama ara ara mide yanması oluyo bi de bugün halsizlik var iştahımda pek yok uykum geliyo bi de akşamları çok sık idrara çıkıyorum bugün de altıma ağrı giriyo vajina bölgesine yani nedir anlamadım bu kadar canım heralde diyorum benim hamiliğim iyi geçecek diyorum bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…