2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

kyr çoksevindim arkadaşım ,bu site hepimize uğur getirecek,Allahım sana tüm hamilelerimize sağlıklı 9 ay geçirmenizi diliyorum,ama bizler içinde dualarınızı eksik etmeyin,inşallah sırayla hepimiz hamile haberlerimizi yazıcaz,Allahım bizede nasip et AMİNNNNNNNNNNN

Cnm arkadsm bugun senin hbrini aldim ve cok mutlu oldum bebislern seninle olduguna rabbim kucagini doldursun dedik insallh 2kolunda dolucak cnm .buarada ben kontrl ettim ozelmsj kutumu fakat hic msjyok ben birara pc basina gecip tekrar bakicm buarada ben halen regli olmadim beklemedeyim cnm bize dua et lutfen ihtiyacim var hemde cok.

Hep hep hep dualarimdasiniz. Rabbim hepimize nasip edecek bu güzel duyguyu. Bir daha deneyeyim bakalım olacak mı?

Aynen söyle diyor, karasu81 adlı üyemiz özel mesaj alamıyor ya da almak istemiyor, bu nedenle de mesajınız iletilmez. Ayyy yazacaklarım var sınır oldum su msj olayına))

Aminnn Rabbim dileyen, isteyen herkese yaşatsın. Sagol güzel dileklerin icin cnm benim. Bu sayfa sahibi gibi uğurlu, herkes alacak nasibini sırayla))

kızlarr ben de aralık ayında tedaviye başlayacağım...süreç nasıldı...zor mu acı veriyor mu...biraz bilgi istiyorum...

kızlarr ben de aralık ayında tedaviye başlayacağım...süreç nasıldı...zor mu acı veriyor mu...biraz bilgi istiyorum...

Hosgeldin aramıza, öncelikle biraz tanit kendini bizlere, bir listemiz var oraya da ekleyelim seni.
Deneme ile ilgili deneyimin yok sanırım acıyor mü diye sorduğuna göre. Ben bugün hamile oldugumu ogrendim, çok net söyleyeceğim. İstersen, inanırsan, bu süreci işkence değil bebeğine kavuşmak icin bir seramoni olarak görürsen, acımıyor, acitmiyor, aksine inanılmaz bir keyif veriyor. Her ani baska bir heyecan ve her ani ayrı büyüleyici. Yeter ki iste, yeter ki İnan. Hersey yolundaysa, güvendiğin doktorunla, güvendiğin bir yerdiysem sonu kesin bebeğin. Deneyimler sabittir)))

Son düzenleme:

ayyyy gerçekten mi canım yaaa...çok sevindimm hamiş olduğuna...
bir kere aşılama deneyimim oldu şimdi de tüp bebektedavisine başlayacağız inş.
30 yaşındayım...2 buçuk yıldır evliyim ve 1 yıl korunduktan sonra 1 bucuk yıldır bebek istiyoruz ama maalesef ikimizde de sıkıntı varmış meğer...durumum bu...listeye eklemek için başka neler gerekiyor...
ilgine teşekkür ederimmm..inş sen de bana uğurlu gelirsin bende 1 bucuk ay sonra buradan sana mutlu haberlerimi veririm...

Aynen söyle diyor, karasu81 adlı üyemiz özel mesaj alamıyor ya da almak istemiyor, bu nedenle de mesajınız iletilmez. Ayyy yazacaklarım var sınır oldum su msj olayına))

Cnm duzelttim galiba desene tekrar musaidseniz bebislerinle yaz yaz ihtiyacim var:)size

Cnm suan bilgisayarda değilim, ilk fırsatta ekleyeceğim listemize, inşallah sen de bu ilk ve son denemene bebeğine kavuşur, mavi boncuklu annelerimizden olursun. Sorun ne? Hangi merkez?

Kizlarrrrrrr bunu yazmak icin o kadar zaman bekledim ki allahıma binlerce şükür. Bildim kızlar bildim HAMİLEYİM... Disardayim uzun yazamiyorum, hepinizi öpüyoruz .... Eve gider gitmez gelecegim tekrar...

kyr..maşallah öyle pozitiftinki tutmayacağını hiç düşünmedim...çok sevindim canım...dikkat et artık kendine..artık 2 can taşıyosun..belkide 3...

yarın kuzumu babasıyla tanıştıracağım çok heyecanlıyım acaba 12 günde ne kadar büyüdü yavrum?

bundan sonra aylık rutin kontrollerle devam edeceğiz işallah...

Ahhh cnmm arkadasım, insanoğlu böyle iste kendi sevincime düştüm senin buluşmayı unuttum. Kusuruma bakma, heyecanıma ver lütfen. İnşallah yarın babası da hayirla tanışsın bebisiyle. Ayyy bütün aile yanyana, maşallah size şimdiden, tututu allahım nazarlardan korusun, ömür boyu ayırmasın.

kyrcım gözünaydın,tebrik ediyorum seni gerçekten çok sevindim.seni merak ettim o yüzden girdim nete.midem bulanıyo aşırı çok fazla giremiyorum ama hepiniz aklımdasınız.allah bebişine ve sana sağlık versin....

kyr..maşallah öyle pozitiftinki tutmayacağını hiç düşünmedim...çok sevindim canım...dikkat et artık kendine..artık 2 can taşıyosun..belkide 3...

Sagolun kızlar Allah razı olsun. Allahım sizlerin de evlatlarını korusun.

kyr maşallah arkadaşım bana umut oldun Allah yardımcın olsun bebişlerinle sana darısı bizlerin başına...
bende bugün mutlu bir haber almayı okdar istemiştim ki ama atamam yine olmadı offff kaldım mayısa ondada olmazsaa çok üzülcemm...2.denemeyide tam o zaman yapcaz kısmetse 2iyi haber mi 2kötü haber miii

canım benim zaten biliyorduk hamiş olduğunu ama tescili eksikti şimdi oda tamam olmuş allahın izniyle gözün aydın rabbim çok sağlıklı çok huzurlu sorunsuz bi dönem geçirmeyi nasip etsin inş sen uğurlu geliceksin hepimize buna kalpten inanıyorum müjdenle gelen güzellikler bizede uğrasın yuvanızın güllerine kavuştunuz inş bizde kavuşuruz rabbim her türlü kötülükten korusun seni ve bebişlerini hepimizi tekrar tebrikler...

Kizlarrrrrrr bunu yazmak icin o kadar zaman bekledim ki allahıma binlerce şükür. Bildim kızlar bildim HAMİLEYİM... Disardayim uzun yazamiyorum, hepinizi öpüyoruz .... Eve gider gitmez gelecegim tekrar...

canım arkadaşım çok sevindim inşallah devamı da olur sağlıklı kucana alırsın insallah eee darısı bizlere artık

pınar sen nasılsın geçmiş olsun canım kendine çok iyi bak bebeğinede benim duam da sizlerle bende aralık sonu gibi tekrar denicem dondurulmuşlarla sizler artık hamilesiniz hani hastaların yaşlıların gebelerin duaları kabul olur derler dua edin bizlere

kyr canım dünden beri aklımdasın dün en son mesajı attım evden çıktım gece geç döndüm
sabah uyandım hemen aklıma geldi yüzümü bile yıkamadan açtım pc yi kaldığım yerden başladım
haberini aldım inan çok sevindim allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ikizlerini inşallah
rabbim isteyen herkese yaşatsın
senin o pozitifliğin beni gerçekten çok motive etti bu ay sonu 2.tedavim başlıyor senden aldığım dersleri uygulayacağım inan
1.tedavide ben inanmamıştım hep olmayacak dedim olmadı nasip tabi hepsi bahane
kendine dikkat et en önemli zamanların bebişlerin ile sağlıklı huzurlu bir 8 ay geçirmen dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…