- 3 Ocak 2011
- 1.394
- 300
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günlerdir karsilasamadik, çok merak ediyorum seni. Ne yaptın? Kaç tane mesaj yazdım sana önceki sayfalarda özel mesaj göndermek istedim olmadı. Kullanıcının mesaj kutusu dolu ya da özel mesaj kabul etmiyor diyor.
Cnm arkadsm bugun senin hbrini aldim ve cok mutlu oldum bebislern seninle olduguna rabbim kucagini doldursun dedik insallh 2kolunda dolucak cnm .buarada ben kontrl ettim ozelmsj kutumu fakat hic msjyok ben birara pc basina gecip tekrar bakicm buarada ben halen regli olmadim beklemedeyim cnm bize dua et lutfen ihtiyacim var hemde cok.
kyr çoksevindim arkadaşım ,bu site hepimize uğur getirecek,Allahım sana tüm hamilelerimize sağlıklı 9 ay geçirmenizi diliyorum,ama bizler içinde dualarınızı eksik etmeyin,inşallah sırayla hepimiz hamile haberlerimizi yazıcaz,Allahım bizede nasip et AMİNNNNNNNNNNN
kızlarr ben de aralık ayında tedaviye başlayacağım...süreç nasıldı...zor mu acı veriyor mu...biraz bilgi istiyorum...
Hosgeldin aramıza, öncelikle biraz tanit kendini bizlere, bir listemiz var oraya da ekleyelim seni.
Deneme ile ilgili deneyimin yok sanırım acıyor mü diye sorduğuna göre. Ben bugün hamile oldugumu ogrendim, çok net söyleyeceğim. İstersen, inanırsan, bu süreci işkence değil bebeğine kavuşmak icin bir seramoni olarak görürsen, acımıyor, acitmiyor, aksine inanılmaz bir keyif veriyor. Her ani baska bir heyecan ve her ani ayrı büyüleyici. Yeter ki iste, yeter ki İnan. Hersey yolundaysa, güvendiğin doktorunla, güvendiğin bir yerdiysem sonu kesin bebeğin. Deneyimler sabittir)))
Aynen söyle diyor, karasu81 adlı üyemiz özel mesaj alamıyor ya da almak istemiyor, bu nedenle de mesajınız iletilmez. Ayyy yazacaklarım var sınır oldum su msj olayına))
Cnm suan bilgisayarda değilim, ilk fırsatta ekleyeceğim listemize, inşallah sen de bu ilk ve son denemene bebeğine kavuşur, mavi boncuklu annelerimizden olursun. Sorun ne? Hangi merkez?ayyyy gerçekten mi canım yaaa...çok sevindimm hamiş olduğuna...
bir kere aşılama deneyimim oldu şimdi de tüp bebektedavisine başlayacağız inş.
30 yaşındayım...2 buçuk yıldır evliyim ve 1 yıl korunduktan sonra 1 bucuk yıldır bebek istiyoruz ama maalesef ikimizde de sıkıntı varmış meğer...durumum bu...listeye eklemek için başka neler gerekiyor...
ilgine teşekkür ederimmm..inş sen de bana uğurlu gelirsin bende 1 bucuk ay sonra buradan sana mutlu haberlerimi veririm...
Cnm suan bilgisayarda değilim, ilk fırsatta ekleyeceğim listemize, inşallah sen de bu ilk ve son denemene bebeğine kavuşur, mavi boncuklu annelerimizden olursun. Sorun ne? Hangi merkez?[/QUO
ikimizde de sıkıntı var...konya da ali acar ın özel muayenehanesine gidiyoruz bakalım kısmet artık...
Kizlarrrrrrr bunu yazmak icin o kadar zaman bekledim ki allahıma binlerce şükür. Bildim kızlar bildim HAMİLEYİM... Disardayim uzun yazamiyorum, hepinizi öpüyoruz .... Eve gider gitmez gelecegim tekrar...
yarın kuzumu babasıyla tanıştıracağım çok heyecanlıyım acaba 12 günde ne kadar büyüdü yavrum?
bundan sonra aylık rutin kontrollerle devam edeceğiz işallah...
Ahhh cnmm arkadasım, insanoğlu böyle iste kendi sevincime düştüm senin buluşmayı unuttum. Kusuruma bakma, heyecanıma ver lütfen. İnşallah yarın babası da hayirla tanışsın bebisiyle. Ayyy bütün aile yanyana, maşallah size şimdiden, tututu allahım nazarlardan korusun, ömür boyu ayırmasın.
kyr..maşallah öyle pozitiftinki tutmayacağını hiç düşünmedim...çok sevindim canım...dikkat et artık kendine..artık 2 can taşıyosun..belkide 3...
kyrcım gözünaydın,tebrik ediyorum seni gerçekten çok sevindim.seni merak ettim o yüzden girdim nete.midem bulanıyo aşırı çok fazla giremiyorum ama hepiniz aklımdasınız.allah bebişine ve sana sağlık versin....
Cnm arkadaşlarım, biliyorsunuz bugün benim 10.günüm. Değerim 227 çıktı, hala şoktayım, önce çok korktum çok yüksek diye. Doktorumla konuştum, harika korkmak istiyorsan ikiz annesi olmaktan kork bu değer ona işaret dedi:))))))))) Pazar günü tekrarla testi konuşalım dedi. Sonra da 15gün sonra keselere bakacağız dedi. Ben ne diyeyim bunun karşısında bilemiyorum.
Nolur canlarım hep inanın, güvenin olacağına, biliyorsunuz başından beri ben hamileyim, hamileyim dedim. Sanmayın korkmadım, ya yanılırsam nasıl dönüp de kızlar değilmişim derim diye düşünmedim. Ama kötü hisler her aklıma geldiğinde kalbime sarıldım, gönlüme inandım,rabbime sığındım. Yeminle sizlere yazdığım kadar olumlu geçirdim bu süreci, şimdi önümde pazar günü değerimin katlanması var. Onu da görürsem çoooook eminim ki ne bana, ne bebeğime Allahımın izniyle hiiiiçççç bir şey olmayacak. Değerim çok yüksek olduğu için endişelendim sadece onu da pazar günü atlatacağım inşallah. Hepinizi öpüyoruz kocaman kocaman kocaman...
Kizlarrrrrrr bunu yazmak icin o kadar zaman bekledim ki allahıma binlerce şükür. Bildim kızlar bildim HAMİLEYİM... Disardayim uzun yazamiyorum, hepinizi öpüyoruz .... Eve gider gitmez gelecegim tekrar...