inşaallah cnm inşaallah bendee verebilirim o müjdeyiinşallah cnm sen dn de alırız bu mutlu hberi kyr hepimizi çok inandırmıştı ve inandığımz gibi de oldu şimdi sıra senın inşallah rabbim hepimize nasip etsin kucağımıza bebişler almıyı sen de keyfini çıkar kalan bu 8 günün,: pozitif ol heran rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah beklemek zor bureçte ama sen hiç takılma bak keyfine bebeğinle geçirdiğin gunlerin
canımm can yoldaşım yol arkadaşım kelimeler tükenir ya hani bazen işte öyle bir zamandayız şimdi seninle Rabbim dilerim kucağına almayı mis kokusunu içine çekmeni nasip eder. inan hala gözlerim dolu dolu çok çok sevindimm canımmm
cnm ohh maşallah hadi bakalım hayırlısı olsun Allah tamamına erdrsn ınş cok sevndm yuppiiiiiii
canım yaaaa deminden beri girip çıkıyodum senden bi haber var mı diye. çoooook sevindim,Allah hayırlsıyla kucağına almayı nasip etsin. çok inandın ve biz de inandık sonunda da oldu,yaşasınnnnnnn
cnm seni çok tebrik ediyorum harikasın sen ve bebeğin rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah çok duygulandım rabbime şükürler olsun
süper bir haber çok güzel yaa ALLAH tamamına erdirsininşaallah bende verebilirim müjdeyi 10aralıkta
Kyr cok sukur,cok sevindim canim.Darisi basimizaaa:)
5 gun kaldi test gunume ve artik sanki zaman gecmiyor.
Hadi gözün aydın kyr cım...sana demiştimya bu pozitifliğinle yolu yarıladın bile öyle de oldu çok şükür....Rab'bim tamamına erdirsin cnm.....
canım benim ;kendi haberimi almış gibi sevindim.iştee buu diyorum .allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
çook tebrik ederim.dikkat et kendine ve bebişine.annecik senii:)
yaşasııınnn:)tebrik ederim annecikkkkk.Allah tamamına erdirsin.
Ah cnm
hayırlısı olsun
saglıklı bır hamılelık gecır kuzunu kucagına al insallah :) zaten biliğin birşeyi kanıtlamıs oldun artık :)
ben uzundur yazamıyorum. bulantıdan kusmaktan 1 haftada 2 kılo verdım. napalım mınık ıyı olsun da ben cekıyorum nasılsa. sana bulantıdan uzak saglıklı bı hamılelık donemı dılıyorum
HERKESE NAZAR BONCUĞU KOYDUN TEK TEK.ŞİMDİ İSE KENDİNE KOYUYORSUN O NAZARLIĞI.GÖZÜN AYDIN CANIM.RABBİM AYIRMASIN.
kyr çok gözün aydın arkadaşım değerin kaç çıktı çok güzel bir haber dondurulmuşlarla tedavimde inşallah senin gibi çok umutlu olacam maşallah sana
canım benim tebrik ederim çokkkkkkkkkk sevindim :) allahıma şükürler olsun bir annenin daha evlat özlemini dindirdiğin için...darısı diğer arkadaşlarımıza olsun inşallah.
Bugün benim için de çok önemli bir gün bende canımın yarısının kesesini, kendisini ve kaLp atışlarını gördüm, rabbime şükürler olsun ve bugün yine kan testi yapıldı son kez 57 bin küsür darısı sizlere olsun canlarım...
ne diyeceğimi bilemiyorum çooooooook ama çooooooook sevindim, inanmanın rabbime sığınarak dua etmenin pozitif olmanın karşılığını aldın canım arkadaşım, gözünaydın seni ve eşini tebrik ediyorum....
dilerim 9 ay boyuncasorunsuz harika bir hamilelik geçirirsin, dularımız kabul oldu şükürler olsn rabbime :))))sizi öpüyoruz kuzumla kocaman ( çok şeyler yazmak isterdim ama kelimeler yetmiyor mutluluğumu anlatmaya,)
sukurler olsun:
gozun aydin tatlim
seni ve esini tebrik ederim,ben sana demistim sen bu positiflikle daha cok dogurursun diye..))))
hayirli olur insallah
Cnm arkadaşlarım, biliyorsunuz bugün benim 10.günüm. Değerim 227 çıktı, hala şoktayım, önce çok korktum çok yüksek diye. Doktorumla konuştum, harika korkmak istiyorsan ikiz annesi olmaktan kork bu değer ona işaret dedi:))))))))) Pazar günü tekrarla testi konuşalım dedi. Sonra da 15gün sonra keselere bakacağız dedi. Ben ne diyeyim bunun karşısında bilemiyorum.
Nolur canlarım hep inanın, güvenin olacağına, biliyorsunuz başından beri ben hamileyim, hamileyim dedim. Sanmayın korkmadım, ya yanılırsam nasıl dönüp de kızlar değilmişim derim diye düşünmedim. Ama kötü hisler her aklıma geldiğinde kalbime sarıldım, gönlüme inandım,rabbime sığındım. Yeminle sizlere yazdığım kadar olumlu geçirdim bu süreci, şimdi önümde pazar günü değerimin katlanması var. Onu da görürsem çoooook eminim ki ne bana, ne bebeğime Allahımın izniyle hiiiiçççç bir şey olmayacak. Değerim çok yüksek olduğu için endişelendim sadece onu da pazar günü atlatacağım inşallah. Hepinizi öpüyoruz kocaman kocaman kocaman...
canim tekrar tebrikler,,,bak dualarini eksik etme,hamislerinki daha makbulmus ona gore
canım benim çok sevindim. Allahım bebişlerini kucağına almayı nasip eder inş.darısı başımıza.hamilelerin duaları kabul olurmuş.bizim içinde dua et tatlım. çifter çifter bebişlerimiz gelsin kucağımıza. :)
merhaba canım öncelikle tebrik ediyorum seni çok çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin bu aralar pek giremiyordum bugün aklıma geldin bi bakaym dedim ve mutlu haberinle çok sevindim :) canım senin sayende tedavi sırasında pozitif olmanın ne kadar etkili olduğuna şahit oldum bu arada eğer 3. tedaviye karar verirsem seninle iletişim halinde olmayı çok isterim canım ben ne yaptıysam endişeli panik halimi yenemiyorum umarım desteğini esirgemezsin canım :) tekrardan tebrikler canım çok öpüyorum topiğin pozitif annesini ve yeni kuzucuğunu :)))
Âmin cnm âmin, Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, aksi halde tek basına gülmek neye yarar. Sagol cnm, inanmaz miyim hiç yürekten inanıyorum. Tüm duygularımızın gercek olduguna çok eminim.canım allah tamamına erdirsin nasıl mutlu oldum anlatamam gözlerim doldu inan bana yazacak bir şey bulamıyorumrabbim dileyen herkese nasip eder inşallah
Bilgemmm, bu sorun kanda pıhtılaşmaya bakıldığı zaman mı belli oluyor?
Ayrıca bu testi yaptırmanı doktorun mu istemişti? Ben de kanda pıhtılaşma sorunu var mı diye hematoloji bölümüne gitmeyi düşünüyorum...biraz anlatır mısın?
Cnm arkadaşlarım, biliyorsunuz bugün benim 10.günüm. Değerim 227 çıktı, hala şoktayım, önce çok korktum çok yüksek diye. Doktorumla konuştum, harika korkmak istiyorsan ikiz annesi olmaktan kork bu değer ona işaret dedi:))))))))) Pazar günü tekrarla testi konuşalım dedi. Sonra da 15gün sonra keselere bakacağız dedi. Ben ne diyeyim bunun karşısında bilemiyorum.
Nolur canlarım hep inanın, güvenin olacağına, biliyorsunuz başından beri ben hamileyim, hamileyim dedim. Sanmayın korkmadım, ya yanılırsam nasıl dönüp de kızlar değilmişim derim diye düşünmedim. Ama kötü hisler her aklıma geldiğinde kalbime sarıldım, gönlüme inandım,rabbime sığındım. Yeminle sizlere yazdığım kadar olumlu geçirdim bu süreci, şimdi önümde pazar günü değerimin katlanması var. Onu da görürsem çoooook eminim ki ne bana, ne bebeğime Allahımın izniyle hiiiiçççç bir şey olmayacak. Değerim çok yüksek olduğu için endişelendim sadece onu da pazar günü atlatacağım inşallah. Hepinizi öpüyoruz kocaman kocaman kocaman...
Cnm çok sagol güzel dileklerin icin, allahım izin verirse hep yaninizdayim. Ne zaman, neye ihtiyacın olursa elimden geleni yaparım cnm. Ben de aynen senin gibi düşünüyorum, moral, inanç çok önemliymiş ben de bunu 3.denemem de ogrendim. Kaç gun evde karnımda yastıklar dolaştım hamileyim diyebilmek icin... İnşallah Rabbim gönüllerimizi görüyor, dileklerimizi biliyor. Diliyorum hepimizin kucağı dolsun.
Ahhhh cnmmm ben bilirim o duyguyu, kelime bulamamanın ne demek olduğunu, yüreğinden geçenleri biliyorum emin ol, Allahıma şükürler olsun bu günü de gördüm inşallah devamını da nasip edecek rabbim. Sağol cnm bnm, iyi ki varsınız, iyi ki sizi tanıdım, iyi ki kendimden beklenmeyen birşey yaptım ve sizin transferinize geldim. Uğur getirdiniz bana. Öpüyorum seni, bebişini kocaman kocaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?