2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

canım benim tebrik ederim çokkkkkkkkkk sevindim :) allahıma şükürler olsun bir annenin daha evlat özlemini dindirdiğin için...darısı diğer arkadaşlarımıza olsun inşallah.
Bugün benim için de çok önemli bir gün bende canımın yarısının kesesini, kendisini ve kaLp atışlarını gördüm, rabbime şükürler olsun ve bugün yine kan testi yapıldı son kez 57 bin küsür darısı sizlere olsun canlarım...

inşaallah cnm inşaallah bendee verebilirim o müjdeyi sonrada sırasıyla sizlerden alırız inşaallah o müjdeyi

Cnmmmm, hamileliğim de senin payın azımsanamayacak kadar fazla. Tüm kalbimle dua ediyorum sana, kendime, hepimize... Allahım kucaklarımızda nasip edecek o mutluluğu da yaşatacak bizlere. Sağol, varol, hep bizimle ol.

cnm ohh maşallah hadi bakalım hayırlısı olsun Allah tamamına erdrsn ınş cok sevndm yuppiiiiiii

canım yaaaa deminden beri girip çıkıyodum senden bi haber var mı diye. çoooook sevindim,Allah hayırlsıyla kucağına almayı nasip etsin. çok inandın ve biz de inandık sonunda da oldu,yaşasınnnnnnn

cnm seni çok tebrik ediyorum harikasın sen ve bebeğin rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah çok duygulandım rabbime şükürler olsun

süper bir haber çok güzel yaa ALLAH tamamına erdirsin inşaallah bende verebilirim müjdeyi 10aralıkta

Kyr cok sukur,cok sevindim canim.Darisi basimizaaa:)
5 gun kaldi test gunume ve artik sanki zaman gecmiyor.

Hadi gözün aydın kyr cım...sana demiştimya bu pozitifliğinle yolu yarıladın bile öyle de oldu çok şükür....Rab'bim tamamına erdirsin cnm.....

canım benim ;kendi haberimi almış gibi sevindim.iştee buu diyorum .allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
çook tebrik ederim.dikkat et kendine ve bebişine.annecik senii:)

yaşasııınnn:)tebrik ederim annecikkkkk.Allah tamamına erdirsin.

HERKESE NAZAR BONCUĞU KOYDUN TEK TEK.ŞİMDİ İSE KENDİNE KOYUYORSUN O NAZARLIĞI.GÖZÜN AYDIN CANIM.RABBİM AYIRMASIN.

kyr çok gözün aydın arkadaşım değerin kaç çıktı çok güzel bir haber dondurulmuşlarla tedavimde inşallah senin gibi çok umutlu olacam maşallah sana

ALLAHIM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN, BUGÜN BENİMLE HEYECANIMI PAYLAŞAN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER.
Tüm dualarımda sizler de varsınız. Allahım hepimize yaşatsın bu mutluluğu, devamını ve kucaklarımızda sevdiğimiz o mutlu sonu.
Heyecanlıyım, mutluyum, ağlıyorum, gülüyorum ahhh canlarım öyle garip bir his ki bağıra bağıra hamileyim demek istiyorum ama az daha sabretmem gerekecek.
İyi ki varsınız, sağolun...

Ahhhh cnmmm ben bilirim o duyguyu, kelime bulamamanın ne demek olduğunu, yüreğinden geçenleri biliyorum emin ol, Allahıma şükürler olsun bu günü de gördüm inşallah devamını da nasip edecek rabbim. Sağol cnm bnm, iyi ki varsınız, iyi ki sizi tanıdım, iyi ki kendimden beklenmeyen birşey yaptım ve sizin transferinize geldim. Uğur getirdiniz bana. Öpüyorum seni, bebişini kocaman kocaman...

Cnm arkadaşlarım, biliyorsunuz bugün benim 10.günüm. Değerim 227 çıktı, hala şoktayım, önce çok korktum çok yüksek diye. Doktorumla konuştum, harika korkmak istiyorsan ikiz annesi olmaktan kork bu değer ona işaret dedi:))))))))) Pazar günü tekrarla testi konuşalım dedi. Sonra da 15gün sonra keselere bakacağız dedi. Ben ne diyeyim bunun karşısında bilemiyorum.

Nolur canlarım hep inanın, güvenin olacağına, biliyorsunuz başından beri ben hamileyim, hamileyim dedim. Sanmayın korkmadım, ya yanılırsam nasıl dönüp de kızlar değilmişim derim diye düşünmedim. Ama kötü hisler her aklıma geldiğinde kalbime sarıldım, gönlüme inandım,rabbime sığındım. Yeminle sizlere yazdığım kadar olumlu geçirdim bu süreci, şimdi önümde pazar günü değerimin katlanması var. Onu da görürsem çoooook eminim ki ne bana, ne bebeğime Allahımın izniyle hiiiiçççç bir şey olmayacak. Değerim çok yüksek olduğu için endişelendim sadece onu da pazar günü atlatacağım inşallah. Hepinizi öpüyoruz kocaman kocaman kocaman...

canım benim çok sevindim. Allahım bebişlerini kucağına almayı nasip eder inş.darısı başımıza.hamilelerin duaları kabul olurmuş.bizim içinde dua et tatlım. çifter çifter bebişlerimiz gelsin kucağımıza. :)

Sağol cnm, ben seni kaçırdım mı? Listemizde var mısın? Hepinize dualarım...

merhaba canım öncelikle tebrik ediyorum seni çok çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin bu aralar pek giremiyordum bugün aklıma geldin bi bakaym dedim ve mutlu haberinle çok sevindim :) canım senin sayende tedavi sırasında pozitif olmanın ne kadar etkili olduğuna şahit oldum bu arada eğer 3. tedaviye karar verirsem seninle iletişim halinde olmayı çok isterim canım ben ne yaptıysam endişeli panik halimi yenemiyorum umarım desteğini esirgemezsin canım :) tekrardan tebrikler canım çok öpüyorum topiğin pozitif annesini ve yeni kuzucuğunu :)))

canım allah tamamına erdirsin nasıl mutlu oldum anlatamam gözlerim doldu inan bana yazacak bir şey bulamıyorum rabbim dileyen herkese nasip eder inşallah

Cnm çok sagol güzel dileklerin icin, allahım izin verirse hep yaninizdayim. Ne zaman, neye ihtiyacın olursa elimden geleni yaparım cnm. Ben de aynen senin gibi düşünüyorum, moral, inanç çok önemliymiş ben de bunu 3.denemem de ogrendim. Kaç gun evde karnımda yastıklar dolaştım hamileyim diyebilmek icin... İnşallah Rabbim gönüllerimizi görüyor, dileklerimizi biliyor. Diliyorum hepimizin kucağı dolsun.

canım allah tamamına erdirsin nasıl mutlu oldum anlatamam gözlerim doldu inan bana yazacak bir şey bulamıyorum rabbim dileyen herkese nasip eder inşallah
Âmin cnm âmin, Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, aksi halde tek basına gülmek neye yarar. Sagol cnm, inanmaz miyim hiç yürekten inanıyorum. Tüm duygularımızın gercek olduguna çok eminim.

Meryemcm ayni sorun bende var benim kendi dr istemedi hicte bu testi istemedigini soyluyrdu fakt ben ist da baska dr la gorustm oda inatla yaptirmami soyledi yaptrdik gecen hafta e bende pihtilasma cikti faktor 2 faktor v ledien ve mtrfh di galiba ve bunlarn mutasyon lari isteniyr ben ozelde yaptrdim 3gunde sonuc geldi bence dr un gerekli goruyorsa mutlaka yaptir derim

Günlerdir karsilasamadik, çok merak ediyorum seni. Ne yaptın? Kaç tane mesaj yazdım sana önceki sayfalarda özel mesaj göndermek istedim olmadı. Kullanıcının mesaj kutusu dolu ya da özel mesaj kabul etmiyor diyor.

canım çok sevindim gözün aydın
allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah sağ sağlm alırsın yavrucuklarını kucağına
bi taşla iki kuş maşallah
darısı diğer arkadaşlara olsun

amin canım benim çok sağol desteğin için benim ihtiyacım olan tek şey pozitiflik ve sakinlik 3. ye başlarken senin gibi pozitif arkadaşlarımla konuşup eğer becerebilirsem sakinleşmeye çalışıcam :) 2. negatifi aldığımda çok karamsar olmuştum 3. ye daha şansınım azaldığını düşünmüştüm ama sen ve burdaki arkadaşlarım bana umut oldunuz bir çok arkadaşımın hamilelik haberlerine sevinçlerine ortak oldum ama inan bu akşam 3. denemede senin hamiş olduğunu öğrenince inanılmaz başka bir heyecanlandım ve çok sevindim :) neden böyle heyecanlandım bende anlamadım ama tatlı bir heyecan kapladı içimi :)) rabbim bebeğini veya bebeklerini sana ve eşine bağışlasın hep böyle mutluluk getirsinler sana boncuklarını unutmuşum bu arada sevgiler

canım benim hayatta hiç bir şey tesadüf değildir, sen bize şans getirdin ilk önce, sonra da kuzumla biz sana, ehh birazcık karınlar büyüsün şu riskli 12 haftayı aşalım artık yapıyoruz kısmetse portkal suyu buluşmamızı :)))))))

yarın kuzumu babasıyla tanıştıracağım çok heyecanlıyım acaba 12 günde ne kadar büyüdü yavrum?

bundan sonra aylık rutin kontrollerle devam edeceğiz işallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…