2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Hadi gözün aydın kyr cım...sana demiştimya bu pozitifliğinle yolu yarıladın bile öyle de oldu çok şükür....Rab'bim tamamına erdirsin cnm.....

süper bir haber çok güzel yaa ALLAH tamamına erdirsin inşaallah bende verebilirim müjdeyi 10aralıkta

inşallah cnm sen dn de alırız bu mutlu hberi kyr hepimizi çok inandırmıştı ve inandığımz gibi de oldu şimdi sıra senın inşallah rabbim hepimize nasip etsin kucağımıza bebişler almıyı sen de keyfini çıkar kalan bu 8 günün,: pozitif ol heran rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah beklemek zor bureçte ama sen hiç takılma bak keyfine bebeğinle geçirdiğin gunlerin

Kyr cok sukur,cok sevindim canim.Darisi basimizaaa:)
5 gun kaldi test gunume ve artik sanki zaman gecmiyor.

bilgemm darısı inşallah senın başına hadi az kalmış sonuna yaklaşmış sayılırsın bebeğinin senınle olduğunun onayı almaya cnm buarada sen de pıhtılşma var mı acaba ben mi karıştırdım sana sormak istediğim birşey var iğne ile ilgili

kizlarrrrrrr bunu yazmak icin o kadar zaman bekledim ki allahıma binlerce şükür. Bildim kızlar bildim hamileyim... Disardayim uzun yazamiyorum, hepinizi öpüyoruz .... Eve gider gitmez gelecegim tekrar...

canım benim ;kendi haberimi almış gibi sevindim.iştee buu diyorum .allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
çook tebrik ederim.dikkat et kendine ve bebişine.annecik senii:)

Kizlarrrrrrr bunu yazmak icin o kadar zaman bekledim ki allahıma binlerce şükür. Bildim kızlar bildim HAMİLEYİM... Disardayim uzun yazamiyorum, hepinizi öpüyoruz .... Eve gider gitmez gelecegim tekrar...

yaşasııınnn:)tebrik ederim annecikkkkk.Allah tamamına erdirsin.

Kizlarrrrrrr bunu yazmak icin o kadar zaman bekledim ki allahıma binlerce şükür. Bildim kızlar bildim HAMİLEYİM... Disardayim uzun yazamiyorum, hepinizi öpüyoruz .... Eve gider gitmez gelecegim tekrar...

allah tamamına erdirsin çok sevindim

sukurler olsun:
gozun aydin tatlim
seni ve esini tebrik ederim,ben sana demistim sen bu positiflikle daha cok dogurursun diye..))))
hayirli olur insallah

Karasu evet canim bende heterezigot mutasyon var.
Simdilik coraspin kullaniyorum,pozitifi alirsam igneye baslicam.

saol cnm merak ettim aynı sorun ben de var iğneye ne zaman geçilecek bilmiyrdum transfer sonrası başlanmıcak ozaman ok inşallah sen de 5 gun sonra hamileyimmm diye bağırırsın bizeeeeeeeeee

Ah cnm
hayırlısı olsun
saglıklı bır hamılelık gecır kuzunu kucagına al insallah :) zaten biliğin birşeyi kanıtlamıs oldun artık :)

ben uzundur yazamıyorum. bulantıdan kusmaktan 1 haftada 2 kılo verdım. napalım mınık ıyı olsun da ben cekıyorum nasılsa. sana bulantıdan uzak saglıklı bı hamılelık donemı dılıyorum

ne diyeceğimi bilemiyorum çooooooook ama çooooooook sevindim, inanmanın rabbime sığınarak dua etmenin pozitif olmanın karşılığını aldın canım arkadaşım, gözünaydın seni ve eşini tebrik ediyorum....

dilerim 9 ay boyuncasorunsuz harika bir hamilelik geçirirsin, dularımız kabul oldu şükürler olsn rabbime :))))sizi öpüyoruz kuzumla kocaman ( çok şeyler yazmak isterdim ama kelimeler yetmiyor mutluluğumu anlatmaya,)

Bilgemmm, bu sorun kanda pıhtılaşmaya bakıldığı zaman mı belli oluyor?
Ayrıca bu testi yaptırmanı doktorun mu istemişti? Ben de kanda pıhtılaşma sorunu var mı diye hematoloji bölümüne gitmeyi düşünüyorum...biraz anlatır mısın?

HERKESE NAZAR BONCUĞU KOYDUN TEK TEK.ŞİMDİ İSE KENDİNE KOYUYORSUN O NAZARLIĞI.GÖZÜN AYDIN CANIM.RABBİM AYIRMASIN.

meryem canim zekai tahir'in genetik bolumunde yaptirdim.
Dr'um yollamadi,benim kurtajim var ,kurtaj yapan dr'um istedi,kagida yazdi,onunla gittim.
Ama basindan dusuk yada kurtaj gecmeyenlerede bakiyolar.

meryem canim zekai tahir'in genetik bolumunde yaptirdim.
Dr'um yollamadi,benim kurtajim var ,kurtaj yapan dr'um istedi,kagida yazdi,onunla gittim.
Ama basindan dusuk yada kurtaj gecmeyenlerede bakiyolar.

Tşk.ler Bilgemmm
Ben de 3.tedavime başlamadan önce yapılması gereken tüm tetkikleri yaptırmak istiyorum ki aklımda soru işareti kalmasın. Ank.Ünv.Cebeci Hst.nde yatırıcam inşallah birşey çıkmaz.

YA KIZLAR BAKIN NE DİYECEĞİM.

FASULYE TANELERİNİZİN
RESİMLERİNİ KOYSAK BURAYA.AYY NE GÜZEL OLUURRR....TUTAN BÜTÜN ARKADAŞLARA SESLENİYORUM.IŞIĞINIZI PAYLAŞIRMISINIZ....BİZİM YOLUMUZU DA AYDINLATIRSINIZ BİRAZ DAHA...BEKLİYORUM ULTRASON FOTOLARINI...

kyr çok gözün aydın arkadaşım değerin kaç çıktı çok güzel bir haber dondurulmuşlarla tedavimde inşallah senin gibi çok umutlu olacam maşallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…