• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

kızlar ben niyeti bozdum, aksam binbir maymunlukla esimi ikna ettim. Bugün 10.gunum ve kan vereceğim. O kadar komigiz ki aksam pazar gunu tekrar yaptirmaliyiz diye tartistik kocisimle. Sonucta ikna oldu sonuc olumlu cikarsa pazar gunu tekrar yaptirmaya da tamam dedi. Demem o ki bugun o gun iste, ya bebegim inandigim gibi benimle ya da uzun bir veda... Amannn ne diyorum ben ;))) cok heyecanliyim kizlar mazur gorun.kahvaltıya bir arkadasıma davetliyim, çıkınca tüm gücümü toplayıp hastaneye uğrayacağım. Hepinizi öpüyorum, tek dileğim, tek duam bebegimle dönmek. Bu süreçte öyle güç verdiniz, öyle destek oldunuz ki allahım hepinizden razı olsun. Dilerim gönlünüzün dileği sizlerin olsun. Sonucu alır almaz yazacağım... Sizleri seviyorum...

Ya bebegimle son yazısım sizlere ya daaaa mutlu sonnnn...

canım inşallah pozitiflerle dönersin bize de haber ver hemen...

tamam cnm inş bebişlerim yada bebişim benimledir dua edersen sevinirin inş benim bebeğimde senin bebeğin gibi sıkı sıkı tutunur :nazar:maşallah cnm sizede hemen hemen 2aylıksınız değilmi ALLAH tamamına erdirsin cnm :nazar: senin kanaman kesildi değilmi
canım ederim taabi etmemmi hep dualarımdasınız.inşallah dualarımız kabul edilen dualardan olur. 7,5 haftalık olduk neredeyse 2 aylık şükürler olsun Rabbime.inşallah darısı herkese olsun.lekelenmem devam edio ama oda kesilecek inşallah:40:

inşallah bugün güzel haberi duyaracaksın herkese
sen o kadar pozitif bir bekleme süresi yaşandın ki olmaması mümkün değil.
hadi sonucu bekliyoruz...

Tek tek yazamadim, hepinize teşekkür ederim, iyi ki varsınız canlarım. Son 1,5 saatim, kalbim yerinden çıkacak sanki ayyyy çok fena heyecanlıyım... Allahım nasip edecek inşallah o eşsiz duyguyu bana da veee bekleyen herkese de...

tek tek yazamadim, hepinize teşekkür ederim, iyi ki varsınız canlarım. Son 1,5 saatim, kalbim yerinden çıkacak sanki ayyyy çok fena heyecanlıyım... Allahım nasip edecek inşallah o eşsiz duyguyu bana da veee bekleyen herkese de...

haydi kyr haydi kyr haydiiiiiiiiiiiiii
tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiiiiiiiiii:):)

canım ederim taabi etmemmi hep dualarımdasınız.inşallah dualarımız kabul edilen dualardan olur. 7,5 haftalık olduk neredeyse 2 aylık şükürler olsun Rabbime.inşallah darısı herkese olsun.lekelenmem devam edio ama oda kesilecek inşallah:40:
inşaallah kanaman keslirde hamişliğin tadını doya doya çıkartırsın :16:

Aaaaa inanmıyorum sana böyle bir ihtimal bile olması çok güzel. Bu hayatta olmaz diye birsey yok, yeter ki Rabbim ol desin. Bakarsın ikimiz beraber veririz hamilelik haberlerimizi;))) Denemeye başlayacak olursan da bastan inanacaksın ama soz mü? İnanmadan olmaz çünkü, önce inanacaksın küsen ilerledikçe Rabbim yolunu acacak.
Günler, saatler durdu sanki öyle heyecanlıyım ki anlatamam. Diliyorum yüreğimin sesi doğrudur, dilerim ellerim boş kalmaz c.tesi.

evet cnm aslında bizde hiçbir sorun yok deniliyor dr um ilk gunden beri erteletti tüp tedavisini ilk biz nisan da başlamak için gittik fakat ekime kadar bekletildik var mutlaka bir vakti rabbim biliyor inşallah sen dn mutlu hbr alıcaz bugun baktır bakalım ben çok eminim senin hamile oldugun dan inşallah yanılmıcaz hiç birimiz bu konuda ok cnm söz ben de inanıcam bu sefer tedaviye başlarken hadi bakım şimdi sen den sonuç gelene kadar başladı geri sayım hakkında hayrlısı cnm benim güzel hbrler ver inşallah bize

Kizlarrrrrrr bunu yazmak icin o kadar zaman bekledim ki allahıma binlerce şükür. Bildim kızlar bildim HAMİLEYİM... Disardayim uzun yazamiyorum, hepinizi öpüyoruz .... Eve gider gitmez gelecegim tekrar...

canımm can yoldaşım yol arkadaşım kelimeler tükenir ya hani bazen işte öyle bir zamandayız şimdi seninle Rabbim dilerim kucağına almayı mis kokusunu içine çekmeni nasip eder. inan hala gözlerim dolu dolu çok çok sevindimm canımmm

Kizlarrrrrrr bunu yazmak icin o kadar zaman bekledim ki allahıma binlerce şükür. Bildim kızlar bildim HAMİLEYİM... Disardayim uzun yazamiyorum, hepinizi öpüyoruz .... Eve gider gitmez gelecegim tekrar...

cnm ohh maşallah hadi bakalım hayırlısı olsun Allah tamamına erdrsn ınş cok sevndm yuppiiiiiii:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

canım yaaaa deminden beri girip çıkıyodum senden bi haber var mı diye. çoooook sevindim,Allah hayırlsıyla kucağına almayı nasip etsin. çok inandın ve biz de inandık sonunda da oldu,yaşasınnnnnnn:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::nazar:

:49:
kizlarrrrrrr bunu yazmak icin o kadar zaman bekledim ki allahıma binlerce şükür. Bildim kızlar bildim hamileyim... Disardayim uzun yazamiyorum, hepinizi öpüyoruz .... Eve gider gitmez gelecegim tekrar...

cnm seni çok tebrik ediyorum harikasın sen ve bebeğin rabbim kucağınada almayı nasip etsin inşallah çok duygulandım rabbime şükürler olsun:49::49:

süper bir haber çok güzel yaa ALLAH tamamına erdirsin :8::8::8:inşaallah bende verebilirim müjdeyi 10aralıkta

Kyr cok sukur,cok sevindim canim.Darisi basimizaaa:)
5 gun kaldi test gunume ve artik sanki zaman gecmiyor.

Back