kızlar ben niyeti bozdum, aksam binbir maymunlukla esimi ikna ettim. Bugün 10.gunum ve kan vereceğim. O kadar komigiz ki aksam pazar gunu tekrar yaptirmaliyiz diye tartistik kocisimle. Sonucta ikna oldu sonuc olumlu cikarsa pazar gunu tekrar yaptirmaya da tamam dedi. Demem o ki bugun o gun iste, ya bebegim inandigim gibi benimle ya da uzun bir veda... Amannn ne diyorum ben)) cok heyecanliyim kizlar mazur gorun.kahvaltıya bir arkadasıma davetliyim, çıkınca tüm gücümü toplayıp hastaneye uğrayacağım. Hepinizi öpüyorum, tek dileğim, tek duam bebegimle dönmek. Bu süreçte öyle güç verdiniz, öyle destek oldunuz ki allahım hepinizden razı olsun. Dilerim gönlünüzün dileği sizlerin olsun. Sonucu alır almaz yazacağım... Sizleri seviyorum...
Ya bebegimle son yazısım sizlere ya daaaa mutlu sonnnn...
canım ederim taabi etmemmi hep dualarımdasınız.inşallah dualarımız kabul edilen dualardan olur. 7,5 haftalık olduk neredeyse 2 aylık şükürler olsun Rabbime.inşallah darısı herkese olsun.lekelenmem devam edio ama oda kesilecek inşallahtamam cnm inş bebişlerim yada bebişim benimledir dua edersen sevinirin inş benim bebeğimde senin bebeğin gibi sıkı sıkı tutunurmaşallah cnm sizede hemen hemen 2aylıksınız değilmi ALLAH tamamına erdirsin cnm senin kanaman kesildi değilmi
tek tek yazamadim, hepinize teşekkür ederim, iyi ki varsınız canlarım. Son 1,5 saatim, kalbim yerinden çıkacak sanki ayyyy çok fena heyecanlıyım... Allahım nasip edecek inşallah o eşsiz duyguyu bana da veee bekleyen herkese de...
inşaallah kanaman keslirde hamişliğin tadını doya doya çıkartırsıncanım ederim taabi etmemmi hep dualarımdasınız.inşallah dualarımız kabul edilen dualardan olur. 7,5 haftalık olduk neredeyse 2 aylık şükürler olsun Rabbime.inşallah darısı herkese olsun.lekelenmem devam edio ama oda kesilecek inşallah
Aaaaa inanmıyorum sana böyle bir ihtimal bile olması çok güzel. Bu hayatta olmaz diye birsey yok, yeter ki Rabbim ol desin. Bakarsın ikimiz beraber veririz hamilelik haberlerimizi)) Denemeye başlayacak olursan da bastan inanacaksın ama soz mü? İnanmadan olmaz çünkü, önce inanacaksın küsen ilerledikçe Rabbim yolunu acacak.
Günler, saatler durdu sanki öyle heyecanlıyım ki anlatamam. Diliyorum yüreğimin sesi doğrudur, dilerim ellerim boş kalmaz c.tesi.
Kizlarrrrrrr bunu yazmak icin o kadar zaman bekledim ki allahıma binlerce şükür. Bildim kızlar bildim HAMİLEYİM... Disardayim uzun yazamiyorum, hepinizi öpüyoruz .... Eve gider gitmez gelecegim tekrar...
Kizlarrrrrrr bunu yazmak icin o kadar zaman bekledim ki allahıma binlerce şükür. Bildim kızlar bildim HAMİLEYİM... Disardayim uzun yazamiyorum, hepinizi öpüyoruz .... Eve gider gitmez gelecegim tekrar...
kizlarrrrrrr bunu yazmak icin o kadar zaman bekledim ki allahıma binlerce şükür. Bildim kızlar bildim hamileyim... Disardayim uzun yazamiyorum, hepinizi öpüyoruz .... Eve gider gitmez gelecegim tekrar...
süper bir haber çok güzel yaa ALLAH tamamına erdirsinKizlarrrrrrr bunu yazmak icin o kadar zaman bekledim ki allahıma binlerce şükür. Bildim kızlar bildim HAMİLEYİM... Disardayim uzun yazamiyorum, hepinizi öpüyoruz .... Eve gider gitmez gelecegim tekrar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?