2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Kızlar benimde yarın 9 günüm , kasigimda sızı var.
Ama adet olacakmışım gibi değil daha farklı.
Inşallah bebislerimiz bizimledir.
Yarindan itibaren benim test gunumede 5 gun kaliyor.

dogru insan merak etmeden duramiyor saka bi yana onlarda evlat dimi..)
iste analik yuregi budur,daha rahmine dusmeden bile bu kadar sefkat,iyiki kadinim demeden gecemiyecegim.)))

evet tatlim bende tedavideyim,daha onceki tup tedavimden bi oglusum var suan 18 aylik olmak uzere..
yas gecmeden bi daha olsun istedik kismet
bide derlerki dogum yapan kadin daha kolay hamile kalir diye,nedense ben bu kadinlardan olamadim.....))
yine kaldik tup tedaviye,bunada sukur allahim olmayanlarin,isteyenlerin kucagini cocuklarla doldursun,sonrada bana versin

insallah yerlesme agrisidir,ve oyle oldugunu tahmin ediyorum allahim yardimcin olsun tatlim.

5 gunun su gibi gecsin gitsin..) ve positifle gel insallah

ay ağzın bal yesin canım :) ne güzel dedin bende benim merkezin hesabını anlamış değilim, ben senin merkezi çok sevdim :) du bakalım yarın başka bi dr a gidicem ne diyecekler bakalım belki kalp atışını da duyarım miniğimin allahımın izniyle

canlarm ya sata göre 6+1 im ama mide yanması dışında bi şikayetim yok benim gibi olupta belirti yaşamayan var mı ?

Son düzenleme:
cnm inş bebeklerimizin belirtisidir ya sen testi niye geç yaptırıyon cnm 5.gün embriyosu olduğu içinmi nelere dikkat ediyon cnm

evet napayım cnm daha doğurmak nasip olmadı ama oda nasip olacak inşaallah evet öyle derler aman olsunda tüple olsun napalım bizim bebişler doğmadan masraflı çıktı

çok şükür pınarr..kaç gündür giriyorum bakıyorum yoksun..dedim bişey olmamıştır inşş...neyseki şimdi iyisin..bebeğinde oluşuyo yavaş yavaş..ne büyük mutluluk değilmi??her gittiğinde dahada büyüyecek inşallah...Allah herkese bu duyguları yaşatsın...bu topikteki (ben hariç )herkes hambilibişşş olsun

Yok c.tesi sabahı. Neden sordun cnm???

kyr cım..pınara burda bakarken senide merak etmeye başladım..cumartesi güzel haberler ver bize inşallahhh..burdaki kızlarıda takip ediyorum artık...kimseyi tanımasamda bu nasıl bir bağdır???hani demişler ya hapishane...asker...bide hastane arkadaşları unutulmazmış...buna tüp bebek arkadaşlarınıda eklesinler...

Kızlar ben niyeti bozdum, aksam binbir maymunlukla esimi ikna ettim. Bugün 10.gunum ve kan vereceğim. O kadar komigiz ki aksam pazar gunu tekrar yaptirmaliyiz diye tartistik kocisimle. Sonucta ikna oldu sonuc olumlu cikarsa pazar gunu tekrar yaptirmaya da tamam dedi. Demem o ki bugun o gun iste, ya bebegim inandigim gibi benimle ya da uzun bir veda... Amannn ne diyorum ben )) cok heyecanliyim kizlar mazur gorun.Kahvaltıya bir arkadasıma davetliyim, çıkınca tüm gücümü toplayıp hastaneye uğrayacağım. Hepinizi öpüyorum, tek dileğim, tek duam bebegimle dönmek. Bu süreçte öyle güç verdiniz, öyle destek oldunuz ki allahım hepinizden razı olsun. Dilerim gönlünüzün dileği sizlerin olsun. Sonucu alır almaz yazacağım... Sizleri seviyorum...

Ya bebegimle son yazısım sizlere ya daaaa mutlu sonnnn...

canım benim mutlu sonun başlangıcı olacak inşallh bugün.güzel heberini bekliyoruzzz.çabuk gelll

Canıııımmmmm, dilerim Rab'bim hakkında hayırlısını yazmıştır.Bu gününn heyecanını,korkuyla karışık duygu karmaşasının ne demek olduğunu çook ama çok iyi bilirim....Diliyorum ki bu gün yeni hayatına başlayacağın ilk günün olacak,diliyorum ki Rab'bine,anasına,babasına,milletine hayırlı bir evlat olacak.....Her şey gönlünce olsun kaderdaş kardeşim...

canımm canımm arkadaşım tüm dualarım seninle inan mutlu haberlerle döneceğine o denli inanıyorum ki Allahın izni ile. bu sadece emin olmak için atılan bi adım:))

bilgemm çoğu gitmiş azı kalmış Rabbimin izni ile inşallah güzel haberler verirsi bize..

öncelikle kuzuna Rabbim uzun sağlıklı mutlu ömürler versi sonrada şirin tatlı ir kız kardeş ayy harika

inşallah derencim dyarsın pıt pıtları ne muhteşem bir senfoni tahmin edemezsin

canlarm ya sata göre 6+1 im ama mide yanması dışında bi şikayetim yok benim gibi olupta belirti yaşamayan var mı ?
canım benim benim 7+3 ne bulantı ne uyku ne yanma hiç bişey yok çok şükür

ayy canım benim ne büyük mutluluk onun oluşumunu görmek nası şükredeceğimi bilemedim Rabbime inan. bide 7 ay sonra alınca kucağıma ah ahhhh.....

tuanacım dışarıda 6. güne gelen bebe içeride bölünür 3 üz 4 üz bile olabilir benden söylemesiiiiii

cnm peçeteye silince siyah jelin artığı geldi atıklar hep siyah değil ALLAHTAN arada bir iki defa siyah geldi kanama yok iç çamaşırımdada bişey yok transferin 4.günü ne dir sence bu
canım jelin geri gelmesi koyu renkte top top geri gelmesi gayet normal sen safdece sakin ol lütfen.......

canım jelin geri gelmesi koyu renkte top top geri gelmesi gayet normal sen safdece sakin ol lütfen.......
tamam cnm inş bebişlerim yada bebişim benimledir dua edersen sevinirin inş benim bebeğimde senin bebeğin gibi sıkı sıkı tutunur maşallah cnm sizede hemen hemen 2aylıksınız değilmi ALLAH tamamına erdirsin cnm senin kanaman kesildi değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…