evet sabırla heyecanla gün sayıyorum fırındakileri düşünüyorum zaten hani aynı zamanda çözüldükleri için merak ettim karnımdakini göremiyom ya o yüzdenbide anneyim ya hepsini düşünüyorum sende tedavidesin heralde inşallah senin 2.bebeşinde gelir
Kızlar benimde yarın 9 günüm , kasigimda sızı var.
Ama adet olacakmışım gibi değil daha farklı.
Inşallah bebislerimiz bizimledir.
Yarindan itibaren benim test gunumede 5 gun kaliyor.
dderencim gebelik hesaplaması diye site
Gebelik (hamilelik) haftas ve muhtemel doum tarihi hesaplayc - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
bu siteye göre 6+1 günlük hamilesin canım benim merkezimin hesabına göre( adetinin 3 gün öncesini sat olarak kabul ediyolar yani senin 16 ekim oluyo)
6+4 oluyosun canım. ben senin merkezin hesabını anlayamadım.
cnm inş bebeklerimizin belirtisidir ya sen testi niye geç yaptırıyon cnm 5.gün embriyosu olduğu içinmi nelere dikkat ediyon cnmKızlar benimde yarın 9 günüm , kasigimda sızı var.
dogru insan merak etmeden duramiyor saka bi yana onlarda evlat dimi..)
iste analik yuregi budur,daha rahmine dusmeden bile bu kadar sefkat,iyiki kadinim demeden gecemiyecegim.)))
evet tatlim bende tedavideyim,daha onceki tup tedavimden bi oglusum var suan 18 aylik olmak uzere..
yas gecmeden bi daha olsun istedik kismet
bide derlerki dogum yapan kadin daha kolay hamile kalir diye,nedense ben bu kadinlardan olamadim.....))
yine kaldik tup tedaviye,bunada sukur allahim olmayanlarin,isteyenlerin kucagini cocuklarla doldursun,sonrada bana versin
kızlar herkese merhaba umarım herkes iyidir.tedavide olanlar sonuç bekleyenler hamişler dualarım hepimiz için.
biz geldik kanama nedeni ile has. yattık 3 gün. çok şükür kesildi kanama. renkli ultrasonda gördüm kuzumu kafası sırtı göbek kordonu oluşmaya başlamış belli belirsiz gördüm müthiş bişey şükürler olsun Rabbime. inşallah şu lekelenmemde geçer.Rabbim herkese nasip etsin inşallah kanamasız şekilde..
Yok c.tesi sabahı. Neden sordun cnm???
Kızlar ben niyeti bozdum, aksam binbir maymunlukla esimi ikna ettim. Bugün 10.gunum ve kan vereceğim. O kadar komigiz ki aksam pazar gunu tekrar yaptirmaliyiz diye tartistik kocisimle. Sonucta ikna oldu sonuc olumlu cikarsa pazar gunu tekrar yaptirmaya da tamam dedi. Demem o ki bugun o gun iste, ya bebegim inandigim gibi benimle ya da uzun bir veda... Amannn ne diyorum ben)) cok heyecanliyim kizlar mazur gorun.Kahvaltıya bir arkadasıma davetliyim, çıkınca tüm gücümü toplayıp hastaneye uğrayacağım. Hepinizi öpüyorum, tek dileğim, tek duam bebegimle dönmek. Bu süreçte öyle güç verdiniz, öyle destek oldunuz ki allahım hepinizden razı olsun. Dilerim gönlünüzün dileği sizlerin olsun. Sonucu alır almaz yazacağım... Sizleri seviyorum...
Ya bebegimle son yazısım sizlere ya daaaa mutlu sonnnn...
Kızlar ben niyeti bozdum, aksam binbir maymunlukla esimi ikna ettim. Bugün 10.gunum ve kan vereceğim. O kadar komigiz ki aksam pazar gunu tekrar yaptirmaliyiz diye tartistik kocisimle. Sonucta ikna oldu sonuc olumlu cikarsa pazar gunu tekrar yaptirmaya da tamam dedi. Demem o ki bugun o gun iste, ya bebegim inandigim gibi benimle ya da uzun bir veda... Amannn ne diyorum ben)) cok heyecanliyim kizlar mazur gorun.Kahvaltıya bir arkadasıma davetliyim, çıkınca tüm gücümü toplayıp hastaneye uğrayacağım. Hepinizi öpüyorum, tek dileğim, tek duam bebegimle dönmek. Bu süreçte öyle güç verdiniz, öyle destek oldunuz ki allahım hepinizden razı olsun. Dilerim gönlünüzün dileği sizlerin olsun. Sonucu alır almaz yazacağım... Sizleri seviyorum...
bilgemm çoğu gitmiş azı kalmış Rabbimin izni ile inşallah güzel haberler verirsi bize..Kızlar benimde yarın 9 günüm , kasigimda sızı var.
öncelikle kuzuna Rabbim uzun sağlıklı mutlu ömürler versi sonrada şirin tatlı ir kız kardeş ayy harika
dogru insan merak etmeden duramiyor saka bi yana onlarda evlat dimi..)
iste analik yuregi budur,daha rahmine dusmeden bile bu kadar sefkat,iyiki kadinim demeden gecemiyecegim.)))
evet tatlim bende tedavideyim,daha onceki tup tedavimden bi oglusum var suan 18 aylik olmak uzere..
yas gecmeden bi daha olsun istedik kismet
bide derlerki dogum yapan kadin daha kolay hamile kalir diye,nedense ben bu kadinlardan olamadim.....))
yine kaldik tup tedaviye,bunada sukur allahim olmayanlarin,isteyenlerin kucagini cocuklarla doldursun,sonrada bana versin
inşallah derencim dyarsın pıt pıtları ne muhteşem bir senfoni tahmin edemezsinay ağzın bal yesin canım :) ne güzel dedin bende benim merkezin hesabını anlamış değilim, ben senin merkezi çok sevdim :) du bakalım yarın başka bi dr a gidicem ne diyecekler bakalım belki kalp atışını da duyarım miniğimin allahımın izniyle
canım benim benim 7+3 ne bulantı ne uyku ne yanma hiç bişey yok çok şükürcanlarm ya sata göre 6+1 im ama mide yanması dışında bi şikayetim yok benim gibi olupta belirti yaşamayan var mı ?
ayy canım benim ne büyük mutluluk onun oluşumunu görmek nası şükredeceğimi bilemedim Rabbime inan. bide 7 ay sonra alınca kucağıma ah ahhhh.....çok şükür pınarr..kaç gündür giriyorum bakıyorum yoksun..dedim bişey olmamıştır inşş...neyseki şimdi iyisin..bebeğinde oluşuyo yavaş yavaş..ne büyük mutluluk değilmi??her gittiğinde dahada büyüyecek inşallah...Allah herkese bu duyguları yaşatsın...bu topikteki (ben hariç )herkes hambilibişşş olsun
tuanacım dışarıda 6. güne gelen bebe içeride bölünür 3 üz 4 üz bile olabilir benden söylemesiiiiiislm kızlar benim kasık ağrılarım başladı transferimin 3.günü bebişler çalışıyo galibabu arada 4embriyo çözülmüştü 2si transfer oldu diğer 2sini bugüne kadar yani 6.güne kadar takip etmişler gelişimleri bugüne kadar devam etmiş ama dondurulcak kalitede olmadığı için dondurmamışlar :44:sizce 6.güne kadar gelmesi bile iyiye işaretmidir
kızlar nolur bişetler yazın bana
cnm peçeteye silince siyah jelin artığı geldi atıklar hep siyah değil ALLAHTAN arada bir iki defa siyah geldi kanama yok iç çamaşırımdada bişey yok transferin 4.günü ne dir sence bune oldu canımmmm iyimisin...
canım jelin geri gelmesi koyu renkte top top geri gelmesi gayet normal sen safdece sakin ol lütfen.......cnm peçeteye silince siyah jelin artığı geldi atıklar hep siyah değil ALLAHTAN arada bir iki defa siyah geldi kanama yok iç çamaşırımdada bişey yok transferin 4.günü ne dir sence bu
tamam cnm inş bebişlerim yada bebişim benimledir dua edersen sevinirin inş benim bebeğimde senin bebeğin gibi sıkı sıkı tutunurcanım jelin geri gelmesi koyu renkte top top geri gelmesi gayet normal sen safdece sakin ol lütfen.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?