2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Merak ettim cnm, inan seninle birlikte aynı heyecanı yaşıyorum güzel habelerini almak dileğiyle :)

Ayyy sagolasin, ben de birsey diyeceksin sandim yarın icin yüreğim hop etti. Yüreğine saglık, dilerim hepinize o çok dilediğim haberi veririm. En hayirla hepinizden de bu haberi duyarım. Hep dualarimdasiniz.

Ayyy sagolasin, ben de birsey diyeceksin sandim yarın icin yüreğim hop etti. Yüreğine saglık, dilerim hepinize o çok dilediğim haberi veririm. En hayirla hepinizden de bu haberi duyarım. Hep dualarimdasiniz.

Amin amin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn inşallah bitanem.........

sat 19 ekim canım 12.gün yani 15 kasımda oldu ilk kan testi ikincisi 18 kasımda oldu ogün sorduğumda bugün 4 haftalıksın dediler yani 3 gün geriden sayıyoar canım
dderencim gebelik hesaplaması diye site
Gebelik (hamilelik) haftas ve muhtemel doum tarihi hesaplayc - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
bu siteye göre 6+1 günlük hamilesin canım benim merkezimin hesabına göre( adetinin 3 gün öncesini sat olarak kabul ediyolar yani senin 16 ekim oluyo)
6+4 oluyosun canım. ben senin merkezin hesabını anlayamadım.

Hahahaha deli şey seni))) ahhh bak dediğin gibi olsun ben sana neler yapacagım gor)))) ben iki kisi öpüyor diye düşünüyorum, açık arttırma daha 2 hafta bekler, gerisini Rabbim biliyor))))
tek çift sağlıkla bizim olsun yeter

aman aman maşallah arkadşm yat dinlen evin de inşallah gelen giden o konuda olmaz bebeklerin gelir inşallah kucağına.evet cnmmm sen bence de kesin hamilesin hatta sen daha tedavi olmadan biz inandık senin hamileliğine senin pozitifliğin sayesin de inşallah eline 2 gün sonra onayınıda alıcaksın bebeklerinin,ben de bugun dr m görüştüm gecikmeden ötürü hemen test yaptınmı diye sordu ama ben yapmadım aslında hiçte merak etmiyorum yarın akşama kadar olmazsa baktırmamı istedi kanda irenbeye gittiğimz ilk günden beri tedavi başlamadan da hep ertelemek istemişti doğal olucak diye ama malesef ben hiç inanmadım buna işteeeee böyle cnm hayırlısı allahtan diyorum sizi öpüyorum

Aaaaa inanmıyorum sana böyle bir ihtimal bile olması çok güzel. Bu hayatta olmaz diye birsey yok, yeter ki Rabbim ol desin. Bakarsın ikimiz beraber veririz hamilelik haberlerimizi)) Denemeye başlayacak olursan da bastan inanacaksın ama soz mü? İnanmadan olmaz çünkü, önce inanacaksın küsen ilerledikçe Rabbim yolunu acacak.
Günler, saatler durdu sanki öyle heyecanlıyım ki anlatamam. Diliyorum yüreğimin sesi doğrudur, dilerim ellerim boş kalmaz c.tesi.

yaaa günler geçmiyooo simdi 4. iğnemi olucam acaba bizim transfer yada yumurta toplama haftaya olurmu kı???
Cnm sen ne sabirsizsin dur daha 4gun oldu:))) şimdiden böyle dersen sonra 12gun nasıl gecer. Yumurta toplama tamamen senin bünyene bağlı cnm, belli bir gunu yok. Yumurtalarının ilaçlara verdigi cvp belirler bunu ki bizim bilme şansımız hiç yok. Doktorun gidişata göre bir iki muayeneye kadar söyler tahmini zamanı. Sen birak ne zaman olacağını, nasıl güzel olacağını hayal et)) öptüm seni sabirsiz

Son düzenleme:

bununla gecmis olsun tatlim
merak etme gecer,daha oncede yazmistim bu konuda ben dogurana kadar kanadim vallaha..))
ve sonunda profilimdeki oglusumu dogurdum,canim tup bebegim benim..))

uffff yaaaaaa kalbim dayanamayacak bu heycana çıldırmazsam o güne kadar iyizaten yakında bi tıp diploması isticem inferrtilite uzmanı oldum sayılır nette özgeçmiş paylaşım ve hastalık belirtileri okumaktan acaba yumyumlarım nasıldırlarkeşke senin yerinde olsaymışım şimdişunun şurasında c tesiye ne kaldıbende öptüm seni canım..

yaaa günler geçmiyooo simdi 4. iğnemi olucam acaba bizim transfer yada yumurta toplama haftaya olurmu kı???

aynen gunler gecmiyor ya,benimde 3.gunum simdiden kasiklarim agrimaya basladi puffff
herkezin vucuduna gore degisiriyor tatlim
ama ben kendiminkini azcok tahmin edebiliyorum,diger tedavilerden edindigim tecrubeye gore ayin 12 veya 13 de toplanir diye dusunuyorum..ama gec olsunda guc olmasin dimi
galiba beraber gun sayacagiz..))

canim az kaldi herkez gibi bende sabirsizlaniyorum senin icin
sen bu positiflikle daha cok dogurucaksin gor bak..)))
umarim allahim gonlune gore verir
sonuc bellide bide belgeleseydik dimi ama..))

slm kızlar benim kasık ağrılarım başladı transferimin 3.günü bebişler çalışıyo galiba bu arada 4embriyo çözülmüştü 2si transfer oldu diğer 2sini bugüne kadar yani 6.güne kadar takip etmişler gelişimleri bugüne kadar devam etmiş ama dondurulcak kalitede olmadığı için dondurmamışlar :44:sizce 6.güne kadar gelmesi bile iyiye işaretmidir

hayırlı olsun canım inş seninkide mutlu sonla biter...benim ilk denemem olduğu için ne zaman ne zaman diye sayıklayıp arkadaşlarıda biraz bunaltıyorum sanırımyaa daha 10 gün kadar mı beklicez epey varmış yaa:18:ben kendimce şöyle hesap yapmıştım adetimin 3. günü ilk iğnemi oldum bugun 4.iğnemi yaptım yani yarın 7.günüm kaldı 1 haftam falan diodum demekki kalmamış tüh ya üzüldüm şimdibir an önce göbüşümde var olduğunu bilmek istiyorum da benöyle tabi sonu güzel olsunda varsın bekleyelim daha bunun bide 9 ayı varr ben bu gidişle erkende doğururum zuzumuinş güzel haberlerimizi veririz canım rabbim yardımcımız olsun..bu arada sen nerede yaptıryorsun tedavini ben umut tüp bebekteyim

ayy neguzel heyecanla gun sayiyorsun,insallah sonundada heyecanin devam eder.
sen simdilik dondurulmayanlari bosver,firindakileri dusun..)))
insallah onlara gerek kalmaz tatlim
allahim yardimcin olsun

cok tatlisin ya,burdaki arkadaslarin bunaldigini sanmiyorum,hepsi yardim ediyorlar saolsunlar...
aslinda benim verdgim cevap kendi vucutuma goreydi,bu 3.denemem oldugu icin hep ayni tarihlerde oldu toplama islemi onun icin o tarihi tahmin ettim..
seninki daha erken daha gec olabilir,bunu doktorun ilk veya 2.muanende tahmini bi gun verir merak etme..
benim ilk muanemde doktor tahmini gunu soylemisti...
bosver tatlim sayili gun gecer,bi bakmissin test gunumuz bile gelmis..)))
hayirlisi olsun

ayy neguzel heyecanla gun sayiyorsun,insallah sonundada heyecanin devam eder.
sen simdilik dondurulmayanlari bosver,firindakileri dusun..)))
insallah onlara gerek kalmaz tatlim
allahim yardimcin olsun
evet sabırla heyecanla gün sayıyorum fırındakileri düşünüyorum zaten hani aynı zamanda çözüldükleri için merak ettim karnımdakini göremiyom ya o yüzden bide anneyim ya hepsini düşünüyorum sende tedavidesin heralde inşallah senin 2.bebeşinde gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…