İnşallah cnm.Elbetteki hem şans hem de doktor faktörü vardır ama her şey kısmatten ibaret. Tüm merkezlerin ücretleri hemen hemen aynı, Anatolia ilaçlar hariç 4,250 TL ,Gürgan da 4,240 TL demişti.Ben bir de Zekai Tahir Burak Hastanesinde Doç.Dr Mustafa Uğurla da görüşmek istiyorum. Tüm takiplerini kendisi yapıyor.İyi bir doktor olduğunu biliyorum.Zor bir karar...Bakalım hayırlısı....
Aaa Mustafa Hoca çok tatlı değil mi?
Bizim tüp bebekte konseye gelirdi , onun özel tüp bebek merkezi mi var meryem ?
Benim ilk tedavim özelde oldu , ohss oldum 30 yumurtam olduğu için ..
Dosyama el yazımla yazdım durumumu ve zımbaladım , konseye çağırdı beni , size ilk tedavinizdeki ohss durumuzdan dolayı farklı bir protokol uygulayacağız dedi , çok temkinli gideceğiz dedi ..
Adetin 3. yada 4. gnü puregona başlanırken ben taaa 13. günü başladım ve 2 kutu lucrin kullandım ..
İçimde korkular vardı , Allah'ım 13. gün iğneye mi başlanır , 3-5 tane yumurtam bile olmayacak diyiyordum ..
Mustafa Hoca 'nın ordaki dr'lara telkinleri ile ben ohss olmadım çok şükür ve bu tedaviye rağmen 20 yumurtam oldu , hem sayı gayet güzeldi hemde ohss olmadım ..
1. kalite blastokist embriyom transfer edildi , 3 tane blastokist 1. kalite embriyolarımı dondurdular ..
Hamile kalacam yada kalmayacam bunu Allah bilir ama o ilk tedavimdeki acıları yaşamadım Mustafa Hoca ve ekibi sayesinde..
Benim ki raporlu olduğu içinde 410 tl ödedik , birde 280 tl ilaç ..
İlk tedavimde o kadar fahiş fiyatlar verdim ki özele bu ücret çok az geldi gözüme ..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun , ve çıkar peşinde koşup hastasını sırf transferini yapayımda benden çıksın diye a cılara terk eden dr'lardan korusun ...
Günlerce yemek yiğememek , nefes alamamak ne demek çok iyi bilirim ..
Bir daha yaşatmasın rabbim kimselere.