2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

umarım doğru kararlar veririz ve kavusuruz bebeklerimize açıkcası ne kadar doğru bilmem ama ben bu topikteki tabloya baklıyorum hamile kalanlar hangi hastane daha başarılı diye kendi çapımda inceliyorum ama çıkamıyorum işin içinden belki şans belki iyi bi ekip ama hangisi?

kızlar herkese merhaba umarım herkes iyidir.tedavide olanlar sonuç bekleyenler hamişler dualarım hepimiz için.
biz geldik kanama nedeni ile has. yattık 3 gün. çok şükür kesildi kanama. renkli ultrasonda gördüm kuzumu kafası sırtı göbek kordonu oluşmaya başlamış belli belirsiz gördüm müthiş bişey şükürler olsun Rabbime. inşallah şu lekelenmemde geçer.Rabbim herkese nasip etsin inşallah kanamasız şekilde..

çok şükür arkadaşım çok sevindim gerçekten kanamanın kesilmesine, gözünaydın tatlım. kuzunu da görmüşsün maaşallah size işallah bu son kanaman olmuştur ,tekrar tekrar gözünaydın canım arkadaşım öpüyoruz sizi :)))

cnm nasılsın?kusura bakma ben çok yogun çalışmaya başladım sürekli toplantı halindeyiz hiç giremiyorum ama hep aklımda ve duam dasın butun arkadaşlarla beraber hepinize dua ediyorum seni çok merak ettim buarada ben daha regli olmadım 33.gundeyim son kanamadn sonra bekliyorum onun için henuz irenbele görüşmedim inşallah busefer sendn pozitif haber alıcaz ben çok inanıyorum senin şuanda hamile olduguna

pınarım çok geçmiş olsun rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah ama şuanda ikinizinde iyi olması süper senin bu bebe baya bir yaramaz olucak işin var annesi :))

merhaba,kanamanın kesilmesine çok sevindim inşallah bir daha da olmaz.ne güzel bir duygudur kesinlikle ultrasonda kuzunu görmek,allah nazarlardan saklasın,kuzunu sağlık,sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.

Cnmmm arkadasım hosgeldiniz, iyi ki geldiniz. Siz gidince buralar da sessizlesti. Kuzucuguna da maşallah, sana da. Bununla bitmiş olsun inşallah, allahım bundan sonrasını bol bol keyifli nasip etsin. Öpüyoruz sizi kocaman kocaman.
Denemeden sonra olabiliyor böyle gecikmeler, aman geç olsun da güç olmasın. Bence yoğun olmak iyidir, kafan dağılır bu sürede. Hakkında en hayırlısını, en kısa zamanda diliyorum cnm. Biz de iyiyiz şükür, c.tesi test artık heyecan dorukta, kalbim pirpir, bakalım neler olacak)) dünden beri feci ağrım var, aynı adet döneminde ki gibi, evde yatıp kıvraniyorum. Normalde dün başlamalıydı adetim ama şükür yok gelen giden... Ayyy ayyy hamileyim galiba))))

canımm sağol Allah razı olsun inşallah sondur cmrts ekrar kontrol var şu kanama alanı küçülmüştür inşallah.seninde buluşmaya azkaldı ayy ne mutluu güzel haberler ver bize babasının nasıl hissettiğini anlat mutlaka canım

pınarım çok geçmiş olsun rabbim tekrarını yaşatmasın inşallah ama şuanda ikinizinde iyi olması süper senin bu bebe baya bir yaramaz olucak işin var annesi :))
canım sağol benim abuş fırlamaaaaaaaaa
amann kuzum yavrum iyi olsunda razıyım ne yapalım sende inşallah en kısa zamanda olursun adetinide başlar tedavin

merhaba,kanamanın kesilmesine çok sevindim inşallah bir daha da olmaz.ne güzel bir duygudur kesinlikle ultrasonda kuzunu görmek,allah nazarlardan saklasın,kuzunu sağlık,sıhhatle kucağına almayı nasip etsin.
eesssxx sağol arkadaşım. aminn inşallah darısı en kısa zamanda sana ve tüm isteyenllere olur inş...

:)inşallah arkadaşım.ben de senin kadar heyecanlıyım sanki, herhalde aynı dr.da yaşadığımız kötü tecrübeden bu kadar heyecanlanıyorum.ama içimden bir ses bu sefer oldu kyr'nin diyor,inşallah rabbimin izniyle olacak:)

Denemeden sonra olabiliyor böyle gecikmeler, aman geç olsun da güç olmasın. Bence yoğun olmak iyidir, kafan dağılır bu sürede. Hakkında en hayırlısını, en kısa zamanda diliyorum cnm. Biz de iyiyiz şükür, c.tesi test artık heyecan dorukta, kalbim pirpir, bakalım neler olacak)) dünden beri feci ağrım var, aynı adet döneminde ki gibi, evde yatıp kıvraniyorum. Normalde dün başlamalıydı adetim ama şükür yok gelen giden... Ayyy ayyy hamileyim galiba))))[/QUOTE]

kyrcım mutlu haberlerini bekliyoruz canım herkes tek yürek senden gelecek mutlu haberi bekliyor valla :) canım bencede bebişin senle benimde 10. ve 11. gün çok fena adet ağrılarım vardı 11 gün akşamı idrarda ve 12.gün kanda çıktı çok şükür inş seninde öyle olacak arkadaşım herşeyden önce sendeki bu pozitiflik yokmu onun hatrına bebişin senledir bence :)

kaç kişi ööpüyosunuz bizi 2 mi üç müüüüüüüüü şekerimmmm

pınarcım iyi olmanıza çok sevindim canım allahım bebişini sana bağışladı çok şükür sen benden tam bir hafta önce mutlu haberi aldın sen şuan 7+3 sün ama benim merkezim 3 gün geriden sayıyor sata göre 6+3 olmam lazım senin gibi ama onlara göre 5+6 tabi sadece hesaplamaları öyle ultrasonla falan hiç bakılmadı daha sadece 3 defa kan testi yapıldı yarında 4.sü yapılacak ilk 3 kan testini tüp bebek merkezimde yaptırdım yarınki sonuncuyu evime çok yakın araştırma hast var oraya gitcem kan testinin yanında karından ultrasonda yaptırmak istiyorum alttan baktırmak istemiyorum çünkü önümüzde hafta içi kendi tüp bebek doktorum bakacakmış 1 er hafta arayla iki defa alttan baktırmak sakıncalı olur diye bide ilk defa tüp bebek doktorum baksın diye karından baktırayım diyorum eğer bakarlarsa yarın sata göre 6+3 oluyoruz karından ne görebiliriz sence canım? senin ilk ultrasonun kaçıncı günde olmuştu ve ne görmüştünüz canım kese ve kalp atışı falan?

Son düzenleme:
sağol derencim şükürler olsun...
canım aslında benim adet tarihime göre 6+6 fakat doktorlar adet tarihimin 3 gün öncesini hesaplıyoar.o zamanda 7+2 oluyo.
ben ilk defa 5+2 de alttan görmüştüm bebeğimin kesesini
yine 6+2 de alttan kalp atışlarını dinlemiştim ama 1 gün snra üsttende gördüm bebeğimin kalp atışlarını . yani 6+3 te üstten keseyi ve kalp atışlarını net biçimde görmüştüm derencim. fakat ne olur bu seni yanıltmasın bazen üstten kalp atışı 7. 8. haftalarda görülebiliyor canım inşallah güzel haberlerle dönersin..
aslında geriden hesaplıyosa merkezin benim merkez gibi bebeğin küçüşk değil büyük olması gerekiyo canım sanırım bi karışıklık var hesaplamanda....
senin son adet tarihin neydi...

Son düzenleme:

sat 19 ekim canım 12.gün yani 15 kasımda oldu ilk kan testi ikincisi 18 kasımda oldu ogün sorduğumda bugün 4 haftalıksın dediler yani 3 gün geriden sayıyoar canım

İnşallah cnm.Elbetteki hem şans hem de doktor faktörü vardır ama her şey kısmatten ibaret. Tüm merkezlerin ücretleri hemen hemen aynı, Anatolia ilaçlar hariç 4,250 TL ,Gürgan da 4,240 TL demişti.Ben bir de Zekai Tahir Burak Hastanesinde Doç.Dr Mustafa Uğurla da görüşmek istiyorum. Tüm takiplerini kendisi yapıyor.İyi bir doktor olduğunu biliyorum.Zor bir karar...Bakalım hayırlısı....

Aaa Mustafa Hoca çok tatlı değil mi?
Bizim tüp bebekte konseye gelirdi , onun özel tüp bebek merkezi mi var meryem ?
Benim ilk tedavim özelde oldu , ohss oldum 30 yumurtam olduğu için ..
Dosyama el yazımla yazdım durumumu ve zımbaladım , konseye çağırdı beni , size ilk tedavinizdeki ohss durumuzdan dolayı farklı bir protokol uygulayacağız dedi , çok temkinli gideceğiz dedi ..
Adetin 3. yada 4. gnü puregona başlanırken ben taaa 13. günü başladım ve 2 kutu lucrin kullandım ..
İçimde korkular vardı , Allah'ım 13. gün iğneye mi başlanır , 3-5 tane yumurtam bile olmayacak diyiyordum ..
Mustafa Hoca 'nın ordaki dr'lara telkinleri ile ben ohss olmadım çok şükür ve bu tedaviye rağmen 20 yumurtam oldu , hem sayı gayet güzeldi hemde ohss olmadım ..
1. kalite blastokist embriyom transfer edildi , 3 tane blastokist 1. kalite embriyolarımı dondurdular ..
Hamile kalacam yada kalmayacam bunu Allah bilir ama o ilk tedavimdeki acıları yaşamadım Mustafa Hoca ve ekibi sayesinde..
Benim ki raporlu olduğu içinde 410 tl ödedik , birde 280 tl ilaç ..
İlk tedavimde o kadar fahiş fiyatlar verdim ki özele bu ücret çok az geldi gözüme ..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun , ve çıkar peşinde koşup hastasını sırf transferini yapayımda benden çıksın diye a cılara terk eden dr'lardan korusun ...
Günlerce yemek yiğememek , nefes alamamak ne demek çok iyi bilirim ..
Bir daha yaşatmasın rabbim kimselere.

Cnmm yaşadığımız kötü seyler geride kaldı coktannn. Allah'ın izniyle şimdi ben hemen sonra da sen mutlu haberle maziye gömeceğiz onları. İnşallah icinden gelen ses haklı olacak cnm, çok değil 2gun sonra bu saatlerde mutlugumu yazıyor olacağım sizlere mevlamın izniyle.

ahhh cnmm sagolun valla günler azaldıkca heyecan artıyor, korku rüzgarları güven surlarimi zorluyor. Ama hala elimden geldiğince pozitif olmaya çalışıyorum. Hepinize sonsuz teşekkürler yurekleriniz, dilekleriniz icin. İçimdeki hislere güveniyor, Rabb'ime beni yaniltmamasi icin dua ediyorum. Sizler bugünler de en önemli destegimsiniz, Allah razı olsun...

kaç kişi ööpüyosunuz bizi 2 mi üç müüüüüüüüü şekerimmmm

Hahahaha deli şey seni))) ahhh bak dediğin gibi olsun ben sana neler yapacagım gor)))) ben iki kisi öpüyor diye düşünüyorum, açık arttırma daha 2 hafta bekler, gerisini Rabbim biliyor))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…