Dün akşam eşime sordum o da c.tesi diyor, ayyy bilemedim ben:)))
Yarın yaptırmıyorum o kesin, cuma hala düşüncem de, c.tesi kesin ve kesin:)))))))
eşler hep temkinli oluyorlar, hakkında hayırlısı kuzum ne zaman hazır hisseersen kendini o gün yaptır, nasıl olsa pozitifi göreceksin:))
Ayyy göreceğim valla bugün sanki iyi seyler gördüm vücudumda, benim göğüsler oldu kocaman, dünden beri resmen 5cm büyüdüler)) çok ağrım var bugün hastalanacak gibiyim veee sabahtan beri kafamı yataktan kaldıramadım. Aman tanrım noluyo bana yoksa hamile miyim??? Hiç de düşünmüyorduk nasıl oldu ki )))))))
Ahhh cnm hep diyoruz ya kaşım kaşınsa hamilelik oluyor)) bugün de bitti, gitti bakalım yeni günler nelere gebe ))
Ayyy göreceğim valla bugün sanki iyi seyler gördüm vücudumda, benim göğüsler oldu kocaman, dünden beri resmen 5cm büyüdüler)) çok ağrım var bugün hastalanacak gibiyim veee sabahtan beri kafamı yataktan kaldıramadım. Aman tanrım noluyo bana yoksa hamile miyim??? Hiç de düşünmüyorduk nasıl oldu ki )))))))
Ahhh cnm hep diyoruz ya kaşım kaşınsa hamilelik oluyor)) bugün de bitti, gitti bakalım yeni günler nelere gebe ))
Merhaba kizlar.
Kyr senin icin cok heyecanliyim,insallah bize guzel haberler verirsin.
Bende 1-2 gun icinde evde gebelik testi yapacaktim ama dun ki vuruldugum catlatma ignesi planimi bozdu:)
O yuzden gunumde gidip direk kan vericem.
8 aralik gunumdu ama 7 aralikta kan vermeye karar verdim.
Hayirlisi olsun insallah.
canım anatolianın adı haberlerde çıktı 2 ay kadar oluyor bir çok şehirden doktorlala anlaştı ve yönlendirdi her hasta için yönlendiren doktora kar payı verdiği ile ilgili haberler çıktı yani işi ticarete döktüğü konuşuluyor o yüzden korkuyorum ama başarı oranlarıda iyi gibi kafayı yicem artık adetime 10 gün kaldı ve ben hala bi yer bulamadımMerhabalar babyyyy,
Ben de merkez araştırıyorum hatta anatolia da Hakan Hocayla görüştüm içime de sindi açıkçası,daha diğer merkezlerle de görüşmeyi düşünüyorum.Ankalife ın embriyologunun çok iyi olduğunu duydum. İşin mutfağı çok önemli orasınyla da görüşeceğim. Son olaylardan korktuğunu söylemişsin ne olayı açıklar mısın?
Hamilelik belirtilerini sormuşsun, ahhh cnm bu dönem o kadar enteresan ki kaşın kaşınsa hamilelik belirtisi diyorsun. Ben de yok yok ama dedim ya beyin çok değişik bir yapı, oyunlar oynayabilir insana. Hele de benim gibi kesin hamile olduğuna inanan birine daha da kolay oynar oyununu. O yüzden yaşadığım her an herşey benim için belirti, ama aslı astarı var mı bunların 2gün sonra belli olacak. Yani 2gün sonra cvbım doğru olur ancak, belirtiler şunlar şunlar diyebilirim.
arkadaşlar lütfen öneride bulunun ankara da gidebileceğim güvenilir bi merkez arıyorum bakıyorum anatolia iyi gibi ama son olaylarda dolayı korkuyorum lütfen yardımmm:18:
canım anatolianın adı haberlerde çıktı 2 ay kadar oluyor bir çok şehirden doktorlala anlaştı ve yönlendirdi her hasta için yönlendiren doktora kar payı verdiği ile ilgili haberler çıktı yani işi ticarete döktüğü konuşuluyor o yüzden korkuyorum ama başarı oranlarıda iyi gibi kafayı yicem artık adetime 10 gün kaldı ve ben hala bi yer bulamadım
Eki Görüntüle 299437 Eki Görüntüle 299438
fotolar bana ait değil.ama birebir böyle oldu bana da.süper duruyor
günaydın canımm
kafanı karıştırmak gibi olmasın ama bende geçen ay anatoliadaydım malesef sonucum negatif.çıkan haberler doğru.ben sadece hakan beyi ilk kontrolümde gördüm.tüm takibi hemşireler yapıyor.özellikle opu da istedim oda olmadı.sadece transferde geldi değerleriniz çokiyi embriyolar kaliteli dedi transfer etti okadar.transferden sonra sadece 20 dk yatabildim okadarkalabalıkki ben yatarken diğer arkadaş odamda hazır benim çıkmamı bekliyordu ayakda.bunları negatif oldu die değil sadece yaşadıklarımı yazıyorum.bide 10 yumurtam toplandı 6 si döllendi.taransfer oldu geriye hiç dondurulmuşum kalmadı.önce hepsi iyi kalitede dendi sonra dondurulmaya kalmadı anlamadım.
busefer eğer yine ankaraya gidersem gürgan kliniği düşünüyorum.giden çok çevremde.kafan karışmışdır belki ama yazmadan edemedim.iyi araştır.hakkımızda hayırlısı ...
Cnm ben de çok heyecanlıyım artık c.tesi yapacagım testi öyle görünüyor,yani tam 2gunum kaldı. Rabbim izin verecek ve sırayla öğreneceğiz inşallah güzel sonuclarımızı. Hepimiz icin dualarım.Merhaba kizlar.
Kyr senin icin cok heyecanliyim,insallah bize guzel haberler verirsin.
Bende 1-2 gun icinde evde gebelik testi yapacaktim ama dun ki vuruldugum catlatma ignesi planimi bozdu:)
O yuzden gunumde gidip direk kan vericem.
8 aralik gunumdu ama 7 aralikta kan vermeye karar verdim.
Hayirlisi olsun insallah.
Rabb'ime sığındım bekliyorum ben de... Allahım hiçbirimizi isteğimizden ayrı koymasın.pinar1202 kullanıcısından alıntı
izniyle seninledir kuzucuğun sen bu kadar inandıktan sora rabbim boş bırakmaz kollarını...ben her gec gelen adet suresınce ne hamılelık belırtılerı yasadım ahh ahh gece yarıları elmalarmı aramadı esım daha gecenlerde gece gece çilekli dondurma için çıkmıştı dışarı sanırım çok istediğim içindi hepsi bi ara korktum zaten pskolojik gebelik olcam die:)senden cok ben heycanlıyım ıns guzel olucak hersey dualrım senınle...
Transfer icin sayılan gun derken neyi kastettin?yaa şimdi benim kafam epey karıştı hesap yaparken
bu transfer için sayılan gün adetin başlangıcıylamı yoksa bitimiylemi başlıo
anladım canım kesinlikle kafam karışmadı aksineçok sağol paylaştığın için bende istemiyorum orayı işin aslı ama ankara da başka nere olabilir diye düşünüyorum gürganı bende düşündüm ama çok pahalı diye duydum ben devlet desteksiz yaptırcam gerçi olsunda kaç olursa olsun kredi çekerim diyorum ama sonuçta maddiyatta önemli offf kafayı yicemgünaydın canımm
kafanı karıştırmak gibi olmasın ama bende geçen ay anatoliadaydım malesef sonucum negatif.çıkan haberler doğru.ben sadece hakan beyi ilk kontrolümde gördüm.tüm takibi hemşireler yapıyor.özellikle opu da istedim oda olmadı.sadece transferde geldi değerleriniz çokiyi embriyolar kaliteli dedi transfer etti okadar.transferden sonra sadece 20 dk yatabildim okadarkalabalıkki ben yatarken diğer arkadaş odamda hazır benim çıkmamı bekliyordu ayakda.bunları negatif oldu die değil sadece yaşadıklarımı yazıyorum.bide 10 yumurtam toplandı 6 si döllendi.taransfer oldu geriye hiç dondurulmuşum kalmadı.önce hepsi iyi kalitede dendi sonra dondurulmaya kalmadı anlamadım.
busefer eğer yine ankaraya gidersem gürgan kliniği düşünüyorum.giden çok çevremde.kafan karışmışdır belki ama yazmadan edemedim.iyi araştır.hakkımızda hayırlısı ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?