amin amin
hepimizi inş dedim ya ben bu ara cozutmuş durumdayım biz daha fol yok yumurta cok
kısmındayken bile hapşırma esnasında bole hapşırma yok tutma sıkma dıalogları yaşıyoruz..şaka bi yana yumurtalarım çok büyür de tedavi çöpe gider diye korkuyorum allah korusun
bu arada sende hamilelik belirtilerinin hepsi varmı nasıl geçiyor günlerin...
Cnm yaaa daha baştan başlama olumsuz şeyler düşünmeye, endişe gerçek olur. Çünkü bu deneme sürecinde herşeyi ama herşeyi hormonların yönetiyor, hormonlarını da beynin. Sen olumsuz şeyler düşündükçe beynin de olumsuz sinyallerle hormon salgılatıyor. O kadar çok örneği var ki, kim neden korkar, ne için endişelenirse başına geliyor. Yumurtaların gözlem altında, doktorun boşuna mı muayene ediyor seni. Sakın sakın, herşey süper gidecek veeee sonu bebeğin olacak. Bana sorarsan 1 tane yumurtana odaklan çünkü o senin bebeğin, gerisi sadece ona eşlik ediyor:)))
Bak ben yumurta sayısına hiç ama hiç takılmadım, olur nasılsa 2 tane olsun benim olsun dedim. Opudan önce 8tane olgun folikülüm vardı, 5-6tane de küçücük. Opuda 15 yumurta toplandı, doktora nasıl yani hani 8tane vardı dedim. Takılma sen sayıya ben küçük olanları da aldım, ilerde kist falan yapıp bizi üzmesin diye dedi. 10tane olgun yumurta çıktı içlerinden, 10u da döllendi, 10embriyonun 2si bana transfer edildi, 4ü transfer edilenler kadar iyi olduğu için donduruldu. Bilmem anlatabildim mi??? Ben sadece ama sadece 2yumurtama odaklandım bu sürede, aman dedim sağlıkla büyüsünler benim olsunlar, ben onlara doğru enerji yolladıkça herşey yolunda gitti.
Transferden beri eşim de dahil herkes bak gör ikiz olacak diyor, bense bebeğim diyorum. Benim istediğim bir evlat, ben o iyi olsun diye tüm enerjimi ona yolluyorum, hep orada bende olduğunu düşünüyorum. Allahım izin verecek ve benimle kalacak diye dua ediyorum. Bakalım gerisini de yaşayıp göreceğim.
Sen de aklına gelen her olumsuzlukta önce gülümse, sonra da yok öyle birşey herşey yolunda, herşey iyi olacak de, veee bol bol dua et. bak göreceksin çok güzel olacak...