Canım benimm,, hadi inşallah bebişin seninleeeee olur. ay çok heyecanlandım...kyr daha dün oldu transferim bugün bebişlerimle 2.günüm kalmaları için ikna etmeye çalışıyorum konuşuyorum inş ikna olurlarhaftayada benim için önemli
Aaa gerçekten mi, dr Murat Özel'de opumu yaptı ..
Gerçekten güzel hastane ama herşey kısmetten ibaret ..
Hayirli ugurlu olsun ALlah tamamina erdirsin saglikla
Aaa gerçekten mi, dr Murat Özel'de opumu yaptı ..
Gerçekten güzel hastane ama herşey kısmetten ibaret ..
Cnm hayırlı uğurlu olsun, allahım sağlıklı, keyifli bir surecin ardından bebisini nasip etsin inşallah.slm kislarrr nasilsiniz?
ben bugun ilk igneme basladim sukur
beklenen adet donemim 2 aralikti ama erken geldi..)) ilk defa adet oldum diye sevindim
bas pinar1202 kullanıcısından alıntı
ladi yine heyecan dolu gunler
transfer olan arkadaslar insallah positif alirsiniz..
Hersey yolunda şükürler olsun, evet cnm bu cuma ya da c.tesi test yapacagım. Bakalim bu huzurlu, keyifli, umutlu bekleyiş nasıl son bulacak...kyrcım herşey yolundadır inşallah.. cuma ya da cmt derken bu hafta mı??
İlahi poyraz, çok güldüm Allah ta seni güldürsün. Gıcırtı sesi nasıl bir tanımlama, yağı azalmış ondan gıcırdıyordurkızlar gonal f i ıkınce kez vuruldum sanki karnımda kasıklarımda sısılık agrı bı de gıcırtı seslerı var normalmı bunlar:18:
günaydınn kızlarr..
işe gelirgelmez önce sizlere bakıyorumm.
kyr cım nasılsın canım az kaldı inşallh güzel haberi vermenee dualarım sizlerle.
Günaydınnnn sana da cnm, sen nasılsın? Nasıl gidiyor? Valla 2 gun sonra test yapacagım, heyecanlıyım çok. Rabbimin izniyle o günden sonra artık hamile bir bayan olarak geçecek 8 ay olacak önümde, bunu düşünmek beni çok heyecanlandiriyor.[/QUOT
iyim canım 2.tedavim için hazırlanıyorum hem maddi hem manevi.kilo vermek istiyorum bahara kadar.2.yi baharda düşünüyoruz kısmetse.tedavim başladığında hep sen geleceksin aklıma pozitifliğinle.harikasın bu konuda.en iyisini yapıyorsun.ben transferden sonra tuttumu tutmadımı,benimlemi değilmi,varmısın yokmusun?yarışması gibi kutumda ne çıkacak acaba:) diyordum.bunları sorgulamaktan o sürecinde keyfini çıkaramadım.şimdi çokpişmanım.2.de öle olmıcam önce kendim inanacam.ben 2. ye başladığımda sen inşallah hamile olacan ve benim idolüm olacan :)ALLAHIN izniylee..
kçib.öpüyorum
arkadaşlar lütfen öneride bulunun ankara da gidebileceğim güvenilir bi merkez arıyorum bakıyorum anatolia iyi gibi ama son olaylarda dolayı korkuyorum lütfen yardımmm:18:
iyim canım 2.tedavim için hazırlanıyorum hem maddi hem manevi.kilo vermek istiyorum bahara kadar.2.yi baharda düşünüyoruz kısmetse.tedavim başladığında hep sen geleceksin aklıma pozitifliğinle.harikasın bu konuda.en iyisini yapıyorsun.ben transferden sonra tuttumu tutmadımı,benimlemi değilmi,varmısın yokmusun?yarışması gibi kutumda ne çıkacak acaba:) diyordum.bunları sorgulamaktan o sürecinde keyfini çıkaramadım.şimdi çokpişmanım.2.de öle olmıcam önce kendim inanacam.ben 2. ye başladığımda sen inşallah hamile olacan ve benim idolüm olacan :)ALLAHIN izniylee..
kçib.öpüyorum
tatlım vallaha sabah kalktım bugün çarşamba diye düşünürken senin test gününe sadece ama sadece 2 gün kladığını da düşündüm , dua ettim sana canım arkadaşım, işallah sen de hamileyiiiiiiiiiiim diye yazacaksın buraya , seni ve kuzucuğunu öpüyoruz, sevgiler
İlahi poyraz, çok güldüm Allah ta seni güldürsün. Gıcırtı sesi nasıl bir tanımlama, yağı azalmış ondan gıcırdıyordur))
Saka bir yana ben gonal f hiç kullanmadım, her ilacın kendine göre bir etkisi oluyor.
Cnmmm arkadaşım, ağzına, diline, yüreğine, bebeğine sağlık...
Öyle enteresan ki hislerim, biran önce yaptırmak istiyorum testi. Yüreğim o kadar emin ki sonuçtan planlar yapıyorum, eşime nasıl söyleyeyim diye. İnsanım tabii normal olarak çoook zayıf bir ses acele etme ya olmadıysa bırak 2-3gün daha sürsün bu rüya diyor...
Anlayacağım komedi halim...
Kuzucuğumla ben de hepinizi öpüyoruz...
amin aminhepimizi inş dedim ya ben bu ara cozutmuş durumdayım biz daha fol yok yumurta cok kısmındayken bile hapşırma esnasında bole hapşırma yok tutma sıkma dıalogları yaşıyoruz..şaka bi yana yumurtalarım çok büyür de tedavi çöpe gider diye korkuyorum allah korusun bu arada sende hamilelik belirtilerinin hepsi varmı nasıl geçiyor günlerin...
yap tabi planlar arkadaşım hakkındır ... o içindeki zayıf sesi dinle bence 2 gün daha sabret :))))) zaten sonucu biliyoruz da işte tıbben gerekiyor ondan yapıyoruz dimi ama )))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?