2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Merhaba kizlar,bugun transferimin 6.gunu ve hastaneye gittim ,estradiole bakildi gayet guzelmis.
Dr birde ovitrelle yazdi ,onu aldim hemsire vurdu hemen.
Kizlar bazi hastane ve merkezlerde transferden sonra belli gunlerde pregnyl verirlerdi,tutunmaya yardimci olsun diye.
Piyasada pregnyl olmadigi icin ovitrelle almak zorunda kaldim.
Kizlar bu tur ignelerin icinde betahcg var,kac gun sonra kandan cikar ki?
Ben 3-4 gun sonra evde gebelik testi yaptirmak istiyordum.
Bilen var mi kizlar?

Bilgem idrar testi yapma sakın yanıltıcı olabilir moralin boş yere bozulmasın...Benim ilk testim 2600 küsürlereydi ve pregly yapılmadım ve 2.kanda kanım hoooop 200 küsürlere düşmüştü o zaman iğnemi vuruldum. Bildiğim kadarıyla 3 -4 haftadan sonra kandan anca çıkar....

Benim test gumun normalde pazar ama ben cuma yaparım en geç c.tesi, artık sabirsizlaniyorum doya doya hamileyim demek icin. Bana sorarsan ben zaten hamileyim ama iste mecbur onay almak lazım)) haklısın yatmak çok sıkıcı ama bu da bu isin cilvesi. Senin kaç gün oldu, hep yatacak mısın? Valla ben 4.gun kalktım ayağa.
hastaneden aradılar 7 tane 10 hücreli 1. kalite embiriyom varmış
4 tanede 2. kalite 6 hücreli varmış yarın 5. günün inşallah bu defa rabbim yüzüme güler ve alırım bebeyimi kucağıma
Cnm ben yapı ve tavır olarak ne bu kaliteye ne de sayıya takilamiyorum, inşallah içlerinden en sağlıklı en iyi olan bebeğin olur. Rabbim izin versin o senin olsun.
LUTFEN cvp verirmisiniz:44::44::44:
Hayırlı olsun şimdiden, tez zamanda kabus inşallah bebeğine. İğneler icin belli bir saat yok, genelde tavsiye edilen akşamustu, tek önemli olm hergun aynı saatte yapman.

Kyr, senin şu pozitifliğine bayılıyorum sen yolu yarıladın bu bakış açınla....İnşallah güzel heberlerinle sevince boğarsın hepimizi....

Cnm Meryem'in idrar testi itirazına kesinlikle katılıyorum, yapma bence de. Boşunuz sıkarsın canını. Bu ovitrelle olayı da yeni meşhur oldu sana da mı test yaptılar. P.tesi ben de kan verdim, 1467 çıktı sonucum doktor yapmana gerek yok iğneyi dedi. Senin kaç çıktı biliyor musun? Bir de bu neden yapılıyor?
Sen de yapmissin iğne sonradan, hangi aşamada senin denemen cnm. Bana gel kan ver, iğne yazacak dedi Hemsire, sonra doktorum iğneye gerek yok dedi. Açıkcası sevindim destek lazım değil diye??? Sen ne biliyorsun cnm bu konuda?

Kyr, senin şu pozitifliğine bayılıyorum sen yolu yarıladın bu bakış açınla....İnşallah güzel heberlerinle sevince boğarsın hepimizi....

Ahhh cnm sagolasin, dün bir arkadasa telde biz kocamla çok alıştık bu bebise dedim, yarın kan versem mı diye sordum sonra sacmalama coook erken dedi. Ben ne dedim peki)) erken mı sen dua et de ben yarın doguma gitmeyeyim dedim)))) o kadar yani))

Cnm aslında çok kolay böyle davranmak valla, kaygilanmaktan daha keyifli hem. Ben önceki 2 denememin bu bekleme sürelerini hep kaygiliydim geçirdim, gitti mı, kaldı mı, orda mı ya degilse? Noldu olan bana oldu, sonu hep acı, şimdi en azından bişeyler kötü de olsa bana kalan 10 günlük keyifli bir hamilelik hayalim olacak dımı ama???
Sen neden listede yoksun ki? Şimdi gördüm ben seni ya da atladım kusuruma bakma nolur.

Bu yazdıklarımı 2.denememde yaşamıştım cnm ve sonuç kimyasal gebelik oldu.Şimdi tedavi görmüyorum.Şu anda 3.tedavi için beklemedeyiz...Benim 1.denememde hiç kan için çağırmadı doktorum sadece 2 defa iğne vurulmamı söylemişti.2.sinde ise kan değerlerine bakarak vurul ya da vurulma dedi....Tutunmasına yardımcı bir iğne....

Ben neyi anlamadım biliyor musun? Bana vurulma dedi ya degerime bakıp şimdi bu bebis orda tutundu ki degerin iyi mı demek? Yoksa tutunma icin hersey yolunda hadi bakalım ne çıkarsa mı demek? Aman her ikisi de aynı bosvereyim en iyisi))
Sen ne zaman düşünüyorsun? Allahım inşallah hayirla verir sana da cnm yavrunu. Peki bu bekleme süresinde supriz yapma şansı var mı? Benim kanallarım da sorun o yüzden supriz yapamazdi minik kuzum onun icin sordum. Öyle bir şans varsa inşallah tez zamanda yapar süprizini annesi.

kyr daha dün oldu transferim bugün bebişlerimle 2.günüm kalmaları için ikna etmeye çalışıyorum konuşuyorum inş ikna olurlar haftayada benim için önemli

Evet ikisi de aynı şey ,bir sorun yok her şey yolunda demek sıkma canını....Benim tüplerim kapalıydı laparaskopi operasyonuyla açıldı şükür....doktorum aşılamayla olur demişti ama eşimde ciddi hareketlilik ve morfoloji sorunu çıkınca olmadı , bu yüzden Prof Kaan Hocada tedaviye başladık eğer ki olumlu yönde gelişmeler olursa , tabi ki de Rab'bim takdir ederse neden sürpriz yapmasın ki sıpamız....Keşke öyle bir sürpriz olsa da aynı sıkıntılarla yoğrulmak zorunda kalmasak.....Yani normal yolla olmazsa daha 3-4 ay bekleyip göreceğiz gidişatı...

Benim transfer günü 1870 ti , transferin 6. günü yani bugün 800 dü , ovitrelle verdi vuruldum ..
Meryem 3-4 hafta demiş, o çok uzun bence , yani 1 ay sonra taaa..
Dr bana 8 aralıkta gel test gününde dedi..
Birde pregnyl 5000 lik olanı var , ovitrelle 250 lik , yani arada çok fark var..
Hemşire 3-4 güne etkisi kalmaz dedi , benim test günümede 9 gün var ..
9 gün sonra 14 gün oluyor yani..
Ne bileyim yaa o güne kadar hiç idrarda gebelik testi yapmayacağım o gün gidip direk kan tahlili vereceğim , 2 gün sonra düşmüyor tam tersi yükseliyorsa değer bana ait demektir..
İğne yüzünden çıkan değer gün gün düşer çünkü yükselmez..
Bekleyim bir 9 gün daha ..

kyr daha dün oldu transferim bugün bebişlerimle 2.günüm kalmaları için ikna etmeye çalışıyorum konuşuyorum inş ikna olurlar haftayada benim için önemli

Tuana bu arad gözün aydın buluştun bebilerle ..
9 ay birlikte kalın inşallah :)

Bilgem ben sanırım seni yanlış anladım ben o iğnelerin etkisinin vücuttan atılma süresini demiştim :)

Bilmez miyim hem de her karışını...Ben 2 tedavimi de orda oldum...Doktorlarımızdan da çok memnundum ama nasip olmadı malesef...

Aaa gerçekten mi, dr Murat Özel'de opumu yaptı ..
Gerçekten güzel hastane ama herşey kısmetten ibaret ..

Ayyy cnm inşallah, ne güzel olur kendiliğinden gelse. Gelmezse de şükürler olsun ki deneyebiliyoruz. Amannnn düşünmesi bile güzel, gobuslerde bebisler. Hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin mevlam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…