2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Hayirli ugurlu olsun ALlah tamamina erdirsin saglikla

Coook güzel bir hafta bekliyor beni, hayatımın en özel anlarından biri bu hafta, bebegimle birlikteliğimizin onayını alacağım inşallah... Coook güzel bir hafta diliyorum hepinize... Dualarimdasiniz...
canım benim haftaya güzel başlamışız işallah da öyle devam edecek allahın inziyle işallah, bu arada ahmet bey iğneyi vurdurmamış, senin ki ben de ümitlendim demek ki her şey yolunda, okuyunca ben de öyle düşündüm işallah öyledir canım sen kalbini hiç bozma çünkü her şey çok güzel olacak işallah :))
slm kızlar transferim oldu dinleniyorum evde bebişlerim benle artık
tuanacım hayırlı olsun transferin kuzucukların 9 ay bırakmasın seni işallah

gözünaydın tebrikler canım çok sevindim, allah tamamına erdirsin tatlım

Cnm cook t ederim saol ama ben bgn transfer yapn dr um gorustum o bun hic onemsemedi ve aspirn yeterli dedi ama bem farkli drla gorstum o aynen senin dedigi soyledi igne kullanmn sart dediler bencok gerildim insallh hic birsorun yasamayiz sende umarm pozitf sonuc alirsin senin dr un bu sorunu onemsiyormu cnm aspirn tekbasina yeterli degil galiba

Karasu cnm aslina bakilirsa heterezigot mutasyon cok onemsenecek bir seviyede pihtilasma degil,esas risk teskil eden homozigot mutasyon ve onda kesinkes igne kullanmak gerek.
Ama benim transferimi yapan dr'um kan tahliline kadar coraspin ,kan tahlilinde pozitif alirsan igneye baslicaz dedi.
Aslinda coraspin yeterliydi ama tup bebekte ihmale gelmez,icimiz rahat olsun diye baslicam.
Aklinda acaba kullansamiydim diye soru isareti olacagina kullan gitsin,kendinin rahatlikla evde yapabilecegin cokta ucuz bir igne.
Endiselenme,ben cok pimpirikliyim ama benim bile icim rahat.

tebrikler canım rabbim kuzunu kucagına almayıda nasip etsin inş

sayfanın polyanasını sensin bencesaol canım eksik olma ahhh ahh ben şimdiden neler düşünmeye başladım bir bilseniz sanki o ilk iğne bile hamiş yaptı beni birdenama cidden bana biraz uzun geldi niyeyse doktorada soramadık eşimde bende şaşkınlık faslımızı daha atlatamadık kuzu gıbı gırdık kuzu gıbı cıktık doktorun yanındanbu arada forumdaki diğer arkadaşlarda çider üyeliğinden haberdarmısınız yararlanan varmı?

merhaba arkadaşlar bugün ilk gonal f mı olucam evde acaba kendım yapabılırmıyım ya beceremezsem bosa gıderse dıe kıvranıyorum esımde ıste oldugu ıcın eczaneye gıt dıyor cokk karasızım cookk...bıde bu ıgne tarzındakı tedavı ne kadar devam edıyor bılen varmı butun surec ıgne seklındekı ılaclarlamı gecıyor..keşke hap falan verselermiş uff yaaa

Merhaba arkadaslar
allahim kismet ederse aralik basi gibi tup tedavime basliyacagim
kullanmam gereken ilaclar Gonal-F ve Decapeptly
peki bu ilaclari saat kacta yapmam mantikli,doktor saat fark etmez dedi ama ben bilemedim

herkezin allahim yardimcisi olsun

slm kızlar hepinize teşekkür ederim dün akşam üzeri azcık kanamam oldu hemşireyi aradım sonuçta oraya alet takıldı ondan olabilir bide pembe sıvıyla yıkadık içini oda olabilir dedi rahatladım ilaç olarak estrofem devam jel günde 2ye çıktı iğne coraspirin folik asit bide glukopaj devam DALOLİM tebrikler çok sevindim ALLAH tamamına erdirsin inşaallah

meraba canım tekrar hayırlı olsun inş sende sevinenler kervanına gecersın bı an once ya bi kaç sorum olucaktı ıznınle
bende folık asıt glukophace kullanıyorum pko oldugum için sendede ılacın yan etılerı devam edıyormu tedavınde ne tur ılaclar kullandın bana dun gonal f 150 verdıler bı tek cumaya kadar kullanıcam baska bısı vermedıler bıde alet taktılar demıssın transver ve yumurta toplama muayne oldugumuz o masada yapılmıyormu yanı aynı sekılde en cokda onu merak edıyorum farklı uygulamalarmı yapılıyor ayyy ben sımdı fecı tırstımmm cokk korkuyorummumuarım sıkmamısımdır sorularımla

transfer ve yumurta toplama ayrı ameliyat hane gibi ama muayene masası gibi alet takılıyo orayı yıkıyolar bebeğin rahat geçmesi için takıyolar bide sıkışık olmak gerekiyoo ben su içmiştim ama sıkışmadığım için sonda takıp mesaneyi doldurdular cnm sadece sıkışık olduğun için zor yoksa acı yok cnm yumurta toplamada anestezili oluyo bişey hissetmiyon cnm uyuyosun uyanıyosun işlem bitmiş oluyo ben glukophageyi bayadır kullanıyorum yan etki yokta içerken büyük olduğu için zorlanıyorum benim iğnem puregon du cuma çağırdılar demişsin cumadan sonra daha sık çağırırlar cnm tedavin hayırlı olsun bebeğin gelir inşaallah bu tedavinde

Cnm siz de bebeginle Allah'a emanetsiniz. Sıkılma cnm giremiyorum diye sayfamız bugünler de çok hareketsiz, hamislerimiz öbür topikte, tedariği asamasindakiler uğramıyor pek, biz böyle birkac kisi yazisiyoruz)) öpüyorum sizi...

Ayyy ne güzel bir benzetme polyana, sizlere bu hissi verdiysem ne mutlu bana. Böyle olmak çok keyifli İnan, ve çok kolay, istersen olursun. Olumlu olmak, pozitif bakmak olumsuzluklara boğuşmalardan daha kolay. Senin de iğneler başladı. Ohhh hayırlı olsun inşallah bebisinin ilk tohumları onlar... Hersey çok güzel olacak Rabb'imin izniyle...

Cnm küçük de olsa bir endişe atlatmissiniz, gelmiş gecmis olsun bu ilk ve son endişen olsun inşallah. Nasıl gidiyor bebisle hayat çok güzel dımı? Allahım ayırmasın koynundan))

Cnm öncelikle biraz sakinlesene bence, sen çok gergin ve endiselisin. Ya da yazdiklarin öyle bir his veriyor. Nolur az biraz sakinles, sana dünden beri özelden mesaj atmaya çalışıyorum olmuyor. Kullanıcı özel mesaj kabul edemiyor diyo, bir baksana...

Cnm küçük de olsa bir endişe atlatmissiniz, gelmiş gecmis olsun bu ilk ve son endişen olsun inşallah. Nasıl gidiyor bebisle hayat çok güzel dımı? Allahım ayırmasın koynundan))
evet ya ilk günden korktum hemşireyle konuşunca rahatladım benim 4embriyo çözülmüştü diğer 2sini 5.güne kadar takip edip dondurcaklar senin test cumamı merakla bekliyorum bebeğinin ilk ben burdatım deyişini bebişlerimle aram iyide yatmak çok sıkıcı olsun değer bebeklerim için bu arada hiç kimse bilmiyo inşaallah ağzım dolu dolu hamileyim diye söylerim herkese

ahhh ahhh tek duam tek dileğim o hepimiz için .. insan şu ömrü hayatında ne isterse yine tabi allahın izniyle elde edebiliyor ev araba vs için çalış yeme gezme biriktir al ama bebiş öyle diil rabbim inş hepimize sağlıklı sıhatli evlatlar yazmıştır bizleri mis kokululardan mahrum etmez inşş..sen ne güzel en zor safhayı bitirmissin şimdi minik kuzucuk senle olmak için iice yer ediniyo kendine ben resmen cıldırmıscasına nete sarıldım nerde ne var ne yok okuyorum ıs guc hıııc bısıcıkler yapımıom valla saolsun doktorumlada pek konusamadım ne desem guluyo bana detayı gectım sorcaklarımı bıle soaramıom panıkten sora bole kendı kendımı yıyom

Ayyy ne güzel bir benzetme polyana, sizlere bu hissi verdiysem ne mutlu bana. Böyle olmak çok keyifli İnan, ve çok kolay, istersen olursun. Olumlu olmak, pozitif bakmak olumsuzluklara boğuşmalardan daha kolay. Senin de iğneler başladı. Ohhh hayırlı olsun inşallah bebisinin ilk tohumları onlar... Hersey çok güzel olacak Rabb'imin izniyle...

inan güzel düşünüp güzel şeyleri çagırmaya çalışıyorum ama bu içimdeki yaramaz kurttt rahat durmuyo kiii uyurkken bile düşünüyorum yaffinş sizin ayagınız ugurlu gelıcek bizede bende burdan o 12 günün mutlu sonunu paylaşcam allahım hepimize göstersin o günlerii en kısa zamnda

hastaneden aradılar 7 tane 10 hücreli 1. kalite embiriyom varmış
4 tanede 2. kalite 6 hücreli varmış yarın 5. günün inşallah bu defa rabbim yüzüme güler ve alırım bebeyimi kucağıma

LUTFEN cvp verirmisiniz:44::44::44:

LUTFEN cvp verirmisiniz:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…