2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

allah yardımcın olsun inş güzel haberlerinide alırız minik kuzucuna kavuştun say şimdiden kendini

ben geldim kizlar güzel haberlerle geldim
cok sükür bende hamileyim kuzum benimleymis cok mutluyum
rabbim insallah herkeze tattirsin
benim gibi pozif haberi alanlarinkinide insallah tamamina erdirsin
yine 12 haftalik olana kadar dikkatli olacagiz tabiki 2 hafta sonra kalp atislarimizi duymaya gidecegiz doktora mevlam kimsenin hevesini kursaginda birakmasin benimkinide beraberinde

Gözün aydın dolalim Allah tamamına erdirsin.Darısı başımıza inşallah.Kan değerin kaç çıktı?

Aminn cnm, inşallah bu hafta seninle güzel baslar, dilerim Rabbim bebeğini sana yazmıştır, dilerim yarın sevinc çığlıkları ile donersin. Heyecanla bekliyorum dönüşünü...

canim ben güzel haberlerle geldim hamileyim coook sükür
insallah ben haftayi güzel baslattim sira sen ve senin gibi test gününü bekleyenlerin güzel haberlerini almada
rabbim kuzunu koklamayida nasip etsin

gözün aydın canım hayırlı olsun inşallah

kızlar benım sonçlar geldi ve kanda pıhtılaşma sorunu var bana dua edin lütfennnnn kyr cm bak cnm bendn bu testi istnbuldaki doktr istedi irenbe de atlandı gibi geliyr bana sen den pozitif sonuç almadan bana rahat yok huzur bulamıcam buay dondurulmş denicez inşallah bu sorunu çözebiliriz

cnm hayırlısı olsun rabbim kucagınada almayı nasip etsin inşallah gözün aydın diyorum hayrlı olsun

Hep buralardayım ne zaman morale ihtiyacın olursa yaz cnm. Moral çoook önemli. Bak ne güzel geçmiş başlangıç, sen iyi düşündükçe iyi olur yaşayacakların, aklında hep güzel şeyler olsun. Elbet çok zor bir süreç ama inan çok kolay geçiyor, yeter ki sen keyifli ol. Her iğneyi sevinçle yap. Ayyy ayyy bebişim için de bak nasıl kolaylaşacak o zaman herşey. Bak önceki mesajımda da söyledim, sürelere takılma nolur, sen kliniğini doktorunu seçtin, bundan sonra tek yapacağın güvenmek, bırak onlar işini yapsın sen keyfine bak, aklına takılan herşeyi sor doktoruna, içini rahatlat ki huzurla devam edebilesin.

canim ben güzel haberlerle geldim hamileyim coook sükür
insallah ben haftayi güzel baslattim sira sen ve senin gibi test gününü bekleyenlerin güzel haberlerini almada
rabbim kuzunu koklamayida nasip etsin

Oleyyyyyyy Allahhhhhhhım sana çok şükür.... Ayyyyyy inanamazsın nasıl sevindimmmmm... Gözünaydınnnnn... Allahım nazarlardan korusun bebeğini, 8ay sonra da kucağına nasip etsin...
Ayyyy bildim bildim bu hafta çok güzel bir hafta olacak... Seninle güzel başladı inşallah öyle de devam edecek.

Cnm sonucum geldi, ahmet beyle konuştuk, iğne yapma gerek yok dedi, umut fakirin ekmeği ben de sevinçten delirdim, süper o zaman herşey iyi gidiyor diye...Ayyy ne bilim herşey umut işte. Yavaş yavaş korku sardı galiba beni, çok pozitifim ya... ayyy ne diyorum ben yaaa:))) Ne korkusu dimi ama? Gördüğün gibi durum vahim...
Ahmet Beye sordum cnm bunu neden istediniz diye, normalde bu değer gidişat için önemliymiş eğer düşseydi değerin destek için ovitrelle vurulacaktın dedi. Ama test yapmadan vurulma kısmı bana da garip geldi. Acaba sen de bir Ahmet Beyle görüşsen mi? O da nasıl olur bilmem ki? Hani aynı klinikteler? Ayyy bilemedim ki?

Kanda pıhtılaşma derken hangi sonuç, biliyorsun denemeden önce benden de istemişti Ahmet Bey o testleri, orada birkaç değer var hangisi ne çıkmış senin? Bak yine aynı Ahmet bey ilk görüşmemizde istedi bizden bunları, dosyamdaki testleri,raporları inceledik beraber bir bunlar eksik bunları da yapalım kafamız rahat olsun dedi.
Cnm az kaldı rahat ettireceğim ben seni, bu hafta bitmeden sen de rahatlayacaksın, ben de:)))
Özelden mesaj attım sana buarada...

tesekkürler gönlü güzel arkadasim allah seninde gönlüne göre versin
senin haberinide insallah tez zamanda aliriz

cnm yaa saol ben bu hafta bir ahmet beyle görüşeym yüzyüze ben e 2 ye bakılmadn vurdum açıkça sen den duydum bakılması gerektiğinide aral by istemedi ben dn reçete yazdı verdi bunları vurucaksn dedi hepsi bu bu mutasyn testlerini de istemedi ist dki doktr soktu aklımıza bizde yaptırdık homozigot mutan her iki alelde taşıyor yazıyr mthfr 1298 mutasyon analizi ve kafam çok karışık bugun ayrı 3 dr la görüştüm cnm hepsi iğne kullanıcksın diyor transfrdn sonra anlamadım ben bu işi bakalım bu hafta içi herşey belli olcak aklım çok karıştı bana yardımm et kyr cm ne yapıcm bilmiyorum çok üzülüyrm ben çok güvendim irenbeye ve yanlş bırşey olursa çok yıkılırım yani ve ist teki dr tr histroskopi yaptırmamı da istedi bilemi,yorum cnm

Merhaba kizlar.
Karasu hic tedirgin olma,bende de mthfr heterezigot mutasyon var,gebelik testinde pozitifi aliram ,igneye baslicam ,bu igmeler bebegimiz yeterince beslensin diye kani sulandirmak amaciyla kullaniliyor,doguma kadar.
Cok sukur ki bunu ogrendin ve tedbirini alabilirsin.
Bunu bilmeyip ignesini vurulamadigi icin 3-4 kez dusuk yapanlari biliyorum.
Lutfen korkma oldu mu?

iyi akşamlar kızlar
foruma giremiyorum bir türlü işe başladım ve çok yorgun hissediyorum kendimi sizleri özlüyorum bugün testimi tekrarladım çok şükür değerim 335 çıktı
transferi olan arkadaşlar inşallah bebişleriniz size sımsıkı tutunur
dalolım arkadaşım hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin inşallah
sayfaları okuyamadım arkadaşlar mutlaka kaçırdıklarım olmuştur kusuruma bakmayın
hepiniz allaha emanetsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…