allahım hiç ayırmasın inş...tadını çıkara çıkara bebişlerinle konuşa konuşa geçir günlerinislm kızlar transferim oldu dinleniyorum evde bebişlerim benle artık
arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar.. eski yazıları okumadım henüz, bugün saat 14:00 transferim gerçekleşecek nasipse. bu sefer hiç heycan yok, teslimiyetle Allahıma sığınıyorum ve sizlerden dualarınızı bekliyorum.hepinizi öpüyorumm
Aminn cnm, inşallah bu hafta seninle güzel baslar, dilerim Rabbim bebeğini sana yazmıştır, dilerim yarın sevinc çığlıkları ile donersin. Heyecanla bekliyorum dönüşünü...
ben geldim kizlar güzel haberlerle geldim
cok sükür bende hamileyim kuzum benimleymis cok mutluyum
rabbim insallah herkeze tattirsin
benim gibi pozif haberi alanlarinkinide insallah tamamina erdirsin
yine 12 haftalik olana kadar dikkatli olacagiz tabiki 2 hafta sonra kalp atislarimizi duymaya gidecegiz doktora mevlam kimsenin hevesini kursaginda birakmasin benimkinide beraberinde
Gözün aydın dolalim Allah tamamına erdirsin.Darısı başımıza inşallah.Kan değerin kaç çıktı?
gözün aydın canım hayırlı olsun inşallah
ben geldim kizlar güzel haberlerle geldim
cok sükür bende hamileyim kuzum benimleymis cok mutluyum
rabbim insallah herkeze tattirsin
benim gibi pozif haberi alanlarinkinide insallah tamamina erdirsin
yine 12 haftalik olana kadar dikkatli olacagiz tabiki 2 hafta sonra kalp atislarimizi duymaya gidecegiz doktora mevlam kimsenin hevesini kursaginda birakmasin benimkinide beraberinde
Aman da aman gelmiş bebişler evlerine, Alalhım keyfinizi daim etsin, hiç ayrılmayın inşallah...slm kızlar transferim oldu dinleniyorum evde bebişlerim benle artık
kyr' a canım çoook saolll ilaç gibi geldi bu yazdıklarını okumak allah binlerce kez razı olsun senden hepinizden...rabbim tüm gönlünden geçen güzellikleri yaşatsın muradına erdirsin inş listede kendimi görünce çokk duygulandımkontrolden yeni geldim bir korktum amaaa doktor bile betin benzin attı falan dedi valla sanırım yumurtalar maşallah bol gibi bişiler dedi eşimede çok ilaç kullanmıcaz sanırım falan demiş ben ne duydum hatırlamıyorumda balangıç iğnemi orda yaptılar gonal f 150 ama anlamadıgım cuma gününe çagardı tekrar bana bıraz uzun geldı sure normalmı sızce?
canim ben güzel haberlerle geldim hamileyim coook sükür
insallah ben haftayi güzel baslattim sira sen ve senin gibi test gününü bekleyenlerin güzel haberlerini almada
rabbim kuzunu koklamayida nasip etsin
cnm benim çocuğu şimdiden alıştırmaya ayol çalışmaya keyif yapsın birazcık hakkı onun taaaaaaa nerelerden geldi annesine o güsel kuzucuklar :) cnm bakalım hakkında herşeyn hayrlısı inşallah gerek kalmaz vurulmana çok tuhaf bana aral bey hiç test yapmadn vurmamı söyledi reçete yazdı verdi ben bir de 2 tane vurdum bir ovitrelle birde adını hatrlamıyrm ama toplamadn önce vurdugum iğnenin aynısıydı korkarakta olsa vurdum iğneleri bakalım ahmet bey ne dicek inan merakla bekliyrm kolay gelsin kendini çok yorma lütfen salın nazlı nazlı ortalarda keyif yap güzelce
Kanda pıhtılaşma derken hangi sonuç, biliyorsun denemeden önce benden de istemişti Ahmet Bey o testleri, orada birkaç değer var hangisi ne çıkmış senin? Bak yine aynı Ahmet bey ilk görüşmemizde istedi bizden bunları, dosyamdaki testleri,raporları inceledik beraber bir bunlar eksik bunları da yapalım kafamız rahat olsun dedi.kızlar benım sonçlar geldi ve kanda pıhtılaşma sorunu var bana dua edin lütfennnnn kyr cm bak cnm bendn bu testi istnbuldaki doktr istedi irenbe de atlandı gibi geliyr bana sen den pozitif sonuç almadan bana rahat yok huzur bulamıcam buay dondurulmş denicez inşallah bu sorunu çözebiliriz
Oleyyyyyyy Allahhhhhhhım sana çok şükür.... Ayyyyyy inanamazsın nasıl sevindimmmmm... Gözünaydınnnnn... Allahım nazarlardan korusun bebeğini, 8ay sonra da kucağına nasip etsin...
Ayyyy bildim bildim bu hafta çok güzel bir hafta olacak... Seninle güzel başladı inşallah öyle de devam edecek.
cnm hayırlısı olsun rabbim kucagınada almayı nasip etsin inşallahgözün aydın diyorum hayrlı olsun
Cnm sonucum geldi, ahmet beyle konuştuk, iğne yapma gerek yok dedi, umut fakirin ekmeği ben de sevinçten delirdim, süper o zaman herşey iyi gidiyor diye...Ayyy ne bilim herşey umut işte. Yavaş yavaş korku sardı galiba beni, çok pozitifim ya... ayyy ne diyorum ben yaaa:))) Ne korkusu dimi ama? Gördüğün gibi durum vahim...
Ahmet Beye sordum cnm bunu neden istediniz diye, normalde bu değer gidişat için önemliymiş eğer düşseydi değerin destek için ovitrelle vurulacaktın dedi. Ama test yapmadan vurulma kısmı bana da garip geldi. Acaba sen de bir Ahmet Beyle görüşsen mi? O da nasıl olur bilmem ki? Hani aynı klinikteler? Ayyy bilemedim ki?
Kanda pıhtılaşma derken hangi sonuç, biliyorsun denemeden önce benden de istemişti Ahmet Bey o testleri, orada birkaç değer var hangisi ne çıkmış senin? Bak yine aynı Ahmet bey ilk görüşmemizde istedi bizden bunları, dosyamdaki testleri,raporları inceledik beraber bir bunlar eksik bunları da yapalım kafamız rahat olsun dedi.
Cnm az kaldı rahat ettireceğim ben seni, bu hafta bitmeden sen de rahatlayacaksın, ben de:)))
Özelden mesaj attım sana buarada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?