- 12 Ekim 2011
- 2.792
- 452
- 373
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geldimm defalarca umutsuzca yattığım o masadan bu defa bebeğimin ilk pıt pıtlarının yarattığı göz yaşlarıyla kalktım. nasıl anlatırım nasıl tarif ederim bu duyguyu bilemiyorum ama;
bebeğim bir bedende iki canız artık
bebeğim seninle bir bedende bütünüz artık
bebeğim sen benim canımın yarısısın artık
bebeğim sen benim umudumun kaynağısın artık
bebeğim sen benim sevdiğim adamın emanetisin artık
bebeğim gözümün nuru nefesim hayatımın anlamı geldin tutundun bana hayata umuda yaşama hoş geldin
sen artık cansın canımsın yoluna ömrümü adadığımsın.......
SEENİ ÇOK SEVİYORUM ANNECİĞİMMMMMM :))
ben geldim hamileyiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm çok şükür değerim 124 rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu sizler için dua ediyorum sizin de yuzünüz gülsün inşallah
arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar.. eski yazıları okumadım henüz, bugün saat 14:00 transferim gerçekleşecek nasipse. bu sefer hiç heycan yok, teslimiyetle Allahıma sığınıyorum ve sizlerden dualarınızı bekliyorum.hepinizi öpüyorumm
Cok güzel geçecek buluşmanız eminim. Allah'a emanet, hayirla git bebisle gel))
inşallah rabbim gönlüne göre versin canım.rabbim yardımcın olsun.hayırlı haberlerini bekliyoruz.coook güzel bir hafta bekliyor beni, hayatımın en özel anlarından biri bu hafta, bebegimle birlikteliğimizin onayını alacağım inşallah... Coook güzel bir hafta diliyorum hepinize... Dualarimdasiniz...
ben geldim hamileyiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm çok şükür değerim 124 rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu sizler için dua ediyorum sizin de yuzünüz gülsün inşallah
arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar.. Eski yazıları okumadım henüz, bugün saat 14:00 transferim gerçekleşecek nasipse. Bu sefer hiç heycan yok, teslimiyetle allahıma sığınıyorum ve sizlerden dualarınızı bekliyorum.hepinizi öpüyorumm
git yolun gülle dolsun canımgöbüşle dönersin inşallaahhhh.rabbimin koruyucu melekleri yanında olsun inşallah...
Coook güzel bir hafta bekliyor beni, hayatımın en özel anlarından biri bu hafta, bebegimle birlikteliğimizin onayını alacağım inşallah... Coook güzel bir hafta diliyorum hepinize... Dualarimdasiniz...
merhaba arkadaşlar bende önümüzdeki ay umut tüp bebek merkezinde tedaviye başlicam bu benim 2.denemem olucak Allah hepimize yardım etsin
yyarin benim icin büyük gün
14 günlük bekleyis yarin bitiyor hamilelik testi icin yarin kan verecegim
allahim insallah benimde emeklerimin karsiligini verir elimi bos cevirmez
cok heyecanliyim
slm cnm k bakma ben hafta sonu hiç giremedim çok yogundum iyiki 1hafta ist e tatile gittim burnumdn geldi walla( neyse nasılsın ne guzel yazmışsın kardeşm rabbim 9 ay hissetmeni ve kucağına almayı nasip etsin inşallah merak ettim cnm varmı belirtiler senin hissettiğin sen çok pozitif bir annesin maşallah sana
slm kızlar transferim oldu dinleniyorum evde bebişlerim benle artık
teşekkür ederim cnm duanı eksik etme cnm bebişlerimle dualarınıza ihtiyacımız var senin bebiş nasıll kadarlık oldunuzcnm hayrlı olsn bebişlerin seni hiç bırakmazlar inş.simdi 12 gun hiç gecmez sanaa hadi bakalım dayan biraz güzel haberlerle gel tatlım
Neyse bu hafta rahatlarsın inşallah biraz. İnşallah hep beraber yaşayacağız o güzel günleri, bak senin de az kaldı, bugün kan verdim ben de e2 için, Ahmet bey arasın diye bekliyorum, ne diyecek çok merak ettim. Çok anlamadım çünkü bu neden yapılıyor, bir de bugün ki e2ye bakıp anlayabiliyorlar mı diye çok merak ediyorum:))) İyiyim ama şükür, 7.gündeyim işe geldim bugün ilk defa, hesap kitap takılıyorum, eee alışsın iş hayatına bebiş de yavaş yavaş:))))
Pozitifim valla, sen de öyle olacaksın bak şimdiden söylüyorum, keyifli olacaksın hep, yoksa yakandayım:)))
slm kızlar transferim oldu dinleniyorum evde bebişlerim benle artık
Cnm gözünaydın öncelikle, hayırlı olsun inşallah denemen. Bana soruyorsan biraz sakinleş, zamanla herşeyi tek tek yaşayacak göreceksin. Ben kısaca özetleyeyim azcık rahatla diye ama kesinlikle sakin olman lazım.
-Adetinin 3.günü muayene olacaksın, doktor kist falan var mı diye bakacak.
-Adetin başladığı anda yumurtalıklarında yeni dönemin hazırlıkları başlıyor, doktor da yumurtalıklarını kontrol ediyor.
-Ayrıca rahim kalınlığının belli bir incelikte olması gerekiyor, onu da kontrol ediyor. Bu ölçü ne diye sorma bilmiyorum:)))
-Sonra sana vücuduna, kan değerlerine göre ilaç yazıyor, bu ilaçlar 10-15 gün sürecek yumurta geliştirme evresi için.
-Yumurtaların belli ölçüye geldiğinde, rahimin belli bir kalınlığa ulaştığında çatlatma iğnesi oluyorsun.
-Bu iğne yumurta olarak gördüğün boloncukların kontrollü bir saatte çatlayıp, içinden yumurtaları almak için yapılıyor.
-Bu süre senin vücuduna, hormonlarına, yumurtalarının ilaçlara verdiği cevaba göre değişiyor.
-Süreye takılma nolur, öyle ya da böyle önemli olan denemenin başarılı, keyifli sürmesi.
-Sonrasını yaşa ve gör bence:))))
Bak benim bu 3.denemem ve tam 2 ay sürdü. Tamamı 2 ay düşün, o yüzden acele etme, ne zaman diye kendini yorma, sürecin tadını çıkar nolur. Benim de ilk denemem böyle sorularla geçti. Şimdiki aklım olsa herşeye pozitif bakar, tadını çıkarırdım. Morali motivasyon çok önemli. O yüzden hadi topla kendini, sonunda sana bebeğini getirecek bu sürecin her anını doya doya yaşa...
Buarada sayfa 664e bakarsan listenin son hali var, sen de tedaviyi bekleyenler arasındasın:))) Biz seni çoktan ekledik yani:)))
ilaç gibi geldi bu yazdıklarını okumak allah binlerce kez razı olsun senden hepinizden...rabbim tüm gönlünden geçen güzellikleri yaşatsın muradına erdirsin inş listede kendimi görünce çokk duygulandımkontrolden yeni geldim bir korktum amaaa doktor bile betin benzin attı falan dedivalla sanırım yumurtalar maşallah bol gibi bişiler dedi eşimede çok ilaç kullanmıcaz sanırım falan demiş ben ne duydum hatırlamıyorumdabalangıç iğnemi orda yaptılar gonal f 150 ama anlamadıgım cuma gününe çagardı tekrar bana bıraz uzun geldı sure normalmı sızce?