• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar.. eski yazıları okumadım henüz, bugün saat 14:00 transferim gerçekleşecek nasipse. bu sefer hiç heycan yok, teslimiyetle Allahıma sığınıyorum ve sizlerden dualarınızı bekliyorum.hepinizi öpüyorumm

geldimm defalarca umutsuzca yattığım o masadan bu defa bebeğimin ilk pıt pıtlarının yarattığı göz yaşlarıyla kalktım. nasıl anlatırım nasıl tarif ederim bu duyguyu bilemiyorum ama;
bebeğim bir bedende iki canız artık
bebeğim seninle bir bedende bütünüz artık
bebeğim sen benim canımın yarısısın artık
bebeğim sen benim umudumun kaynağısın artık
bebeğim sen benim sevdiğim adamın emanetisin artık
bebeğim gözümün nuru nefesim hayatımın anlamı geldin tutundun bana hayata umuda yaşama hoş geldin
sen artık cansın canımsın yoluna ömrümü adadığımsın.......
SEENİ ÇOK SEVİYORUM ANNECİĞİMMMMMM :))

canımm çok güzel bi yazı yazmışsın.inşlh bebeğin hayılı, sağlıklı olur arkadşım.inşlh 2 hafta sonra bende yazarım bu duyguları...

ben geldim hamileyiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm çok şükür değerim 124 rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu sizler için dua ediyorum sizin de yuzünüz gülsün inşallah

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım Allahım bebeğni ayırmasın.bende bugün bebişlerimi almaya gidicem nasipse.....

arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar.. eski yazıları okumadım henüz, bugün saat 14:00 transferim gerçekleşecek nasipse. bu sefer hiç heycan yok, teslimiyetle Allahıma sığınıyorum ve sizlerden dualarınızı bekliyorum.hepinizi öpüyorumm

Cok güzel geçecek buluşmanız eminim. Allah'a emanet, hayirla git bebisle gel;)))

coook güzel bir hafta bekliyor beni, hayatımın en özel anlarından biri bu hafta, bebegimle birlikteliğimizin onayını alacağım inşallah... Coook güzel bir hafta diliyorum hepinize... Dualarimdasiniz...
inşallah rabbim gönlüne göre versin canım.rabbim yardımcın olsun.hayırlı haberlerini bekliyoruz.

ben geldim hamileyiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm çok şükür değerim 124 rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu sizler için dua ediyorum sizin de yuzünüz gülsün inşallah

canım gözün aydın sınavı geçtin sende.darısı bize:49::49:ben de şişko olmak istiyorummm göbüşlü göbüşlüüüüüü.:49::49: Nazar deymesin

arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar.. Eski yazıları okumadım henüz, bugün saat 14:00 transferim gerçekleşecek nasipse. Bu sefer hiç heycan yok, teslimiyetle allahıma sığınıyorum ve sizlerden dualarınızı bekliyorum.hepinizi öpüyorumm

git yolun gülle dolsun canım:49::49:göbüşle dönersin inşallaahhhh.rabbimin koruyucu melekleri yanında olsun inşallah...

git yolun gülle dolsun canım:49::49:göbüşle dönersin inşallaahhhh.rabbimin koruyucu melekleri yanında olsun inşallah...

Allah razı olsun arkadaşım senden. inşlh hayırlı haberlerimide yazmayı nasip etsin Rabbim inşlh. Allahım hepimize kolaylıklar versin.duanızı eksik etmeyin neolur...

Bilgemmmm transferin hayırlı olsun.İnşallah hamişler listesine katılırsın.Hangi doktor transferini yaptı? Ben da o hst.de tadavi görmüştüm.

Coook güzel bir hafta bekliyor beni, hayatımın en özel anlarından biri bu hafta, bebegimle birlikteliğimizin onayını alacağım inşallah... Coook güzel bir hafta diliyorum hepinize... Dualarimdasiniz...

slm cnm k bakma ben hafta sonu hiç giremedim çok yogundum iyiki 1hafta ist e tatile gittim burnumdn geldi walla:(( neyse nasılsın ne guzel yazmışsın kardeşm rabbim 9 ay hissetmeni ve kucağına almayı nasip etsin inşallah merak ettim cnm varmı belirtiler senin hissettiğin sen çok pozitif bir annesin maşallah sana

merhaba arkadaşlar bende önümüzdeki ay umut tüp bebek merkezinde tedaviye başlicam bu benim 2.denemem olucak Allah hepimize yardım etsin

cnm hayrlısı olsun hakkın da inşallah pozitif sonuç alırsın dogru klinik ben diyorum umut tp bebek cihazları ve embriyolg süper ben açıkçası istblda yaşasam kesinlikle o merkezi seçerdim doktrn kim ben ordan süleyman tosunla ilgili çok güzel şeyler duydum ve bizzt kendisnde tedavi olan arkdşta var inşallah rabbim nasip etsin hayrlı sonuçlar

yyarin benim icin büyük gün
14 günlük bekleyis yarin bitiyor hamilelik testi icin yarin kan verecegim
allahim insallah benimde emeklerimin karsiligini verir elimi bos cevirmez
cok heyecanliyim

slm inşallah pozitif sonuçla gelirsin bizlere rabbim nasip etsin inşallah anne oluyorum diye bağırmanı:49:

slm cnm k bakma ben hafta sonu hiç giremedim çok yogundum iyiki 1hafta ist e tatile gittim burnumdn geldi walla:(( neyse nasılsın ne guzel yazmışsın kardeşm rabbim 9 ay hissetmeni ve kucağına almayı nasip etsin inşallah merak ettim cnm varmı belirtiler senin hissettiğin sen çok pozitif bir annesin maşallah sana

Neyse bu hafta rahatlarsın inşallah biraz. İnşallah hep beraber yaşayacağız o güzel günleri, bak senin de az kaldı, bugün kan verdim ben de e2 için, Ahmet bey arasın diye bekliyorum, ne diyecek çok merak ettim. Çok anlamadım çünkü bu neden yapılıyor, bir de bugün ki e2ye bakıp anlayabiliyorlar mı diye çok merak ediyorum:))) İyiyim ama şükür, 7.gündeyim işe geldim bugün ilk defa, hesap kitap takılıyorum, eee alışsın iş hayatına bebiş de yavaş yavaş:))))
Pozitifim valla, sen de öyle olacaksın bak şimdiden söylüyorum, keyifli olacaksın hep, yoksa yakandayım:)))

cnm hayrlı olsn bebişlerin seni hiç bırakmazlar inş.simdi 12 gun hiç gecmez sanaa hadi bakalım dayan biraz güzel haberlerle gel tatlım:46::46::nazar:
teşekkür ederim cnm duanı eksik etme cnm bebişlerimle dualarınıza ihtiyacımız var senin bebiş nasıll kadarlık oldunuz :49:

Neyse bu hafta rahatlarsın inşallah biraz. İnşallah hep beraber yaşayacağız o güzel günleri, bak senin de az kaldı, bugün kan verdim ben de e2 için, Ahmet bey arasın diye bekliyorum, ne diyecek çok merak ettim. Çok anlamadım çünkü bu neden yapılıyor, bir de bugün ki e2ye bakıp anlayabiliyorlar mı diye çok merak ediyorum:))) İyiyim ama şükür, 7.gündeyim işe geldim bugün ilk defa, hesap kitap takılıyorum, eee alışsın iş hayatına bebiş de yavaş yavaş:))))
Pozitifim valla, sen de öyle olacaksın bak şimdiden söylüyorum, keyifli olacaksın hep, yoksa yakandayım:)))

cnm benim çocuğu şimdiden alıştırmaya ayol çalışmaya keyif yapsın birazcık hakkı onun taaaaaaa nerelerden geldi annesine o güsel kuzucuklar :) cnm bakalım hakkında herşeyn hayrlısı inşallah gerek kalmaz vurulmana çok tuhaf bana aral bey hiç test yapmadn vurmamı söyledi reçete yazdı verdi ben bir de 2 tane vurdum bir ovitrelle birde adını hatrlamıyrm ama toplamadn önce vurdugum iğnenin aynısıydı korkarakta olsa vurdum iğneleri bakalım ahmet bey ne dicek inan merakla bekliyrm kolay gelsin kendini çok yorma lütfen salın nazlı nazlı ortalarda keyif yap güzelce

Cnm gözünaydın öncelikle, hayırlı olsun inşallah denemen. Bana soruyorsan biraz sakinleş, zamanla herşeyi tek tek yaşayacak göreceksin. Ben kısaca özetleyeyim azcık rahatla diye ama kesinlikle sakin olman lazım.

-Adetinin 3.günü muayene olacaksın, doktor kist falan var mı diye bakacak.
-Adetin başladığı anda yumurtalıklarında yeni dönemin hazırlıkları başlıyor, doktor da yumurtalıklarını kontrol ediyor.
-Ayrıca rahim kalınlığının belli bir incelikte olması gerekiyor, onu da kontrol ediyor. Bu ölçü ne diye sorma bilmiyorum:)))
-Sonra sana vücuduna, kan değerlerine göre ilaç yazıyor, bu ilaçlar 10-15 gün sürecek yumurta geliştirme evresi için.
-Yumurtaların belli ölçüye geldiğinde, rahimin belli bir kalınlığa ulaştığında çatlatma iğnesi oluyorsun.
-Bu iğne yumurta olarak gördüğün boloncukların kontrollü bir saatte çatlayıp, içinden yumurtaları almak için yapılıyor.
-Bu süre senin vücuduna, hormonlarına, yumurtalarının ilaçlara verdiği cevaba göre değişiyor.
-Süreye takılma nolur, öyle ya da böyle önemli olan denemenin başarılı, keyifli sürmesi.
-Sonrasını yaşa ve gör bence:))))

Bak benim bu 3.denemem ve tam 2 ay sürdü. Tamamı 2 ay düşün, o yüzden acele etme, ne zaman diye kendini yorma, sürecin tadını çıkar nolur. Benim de ilk denemem böyle sorularla geçti. Şimdiki aklım olsa herşeye pozitif bakar, tadını çıkarırdım. Morali motivasyon çok önemli. O yüzden hadi topla kendini, sonunda sana bebeğini getirecek bu sürecin her anını doya doya yaşa...

Buarada sayfa 664e bakarsan listenin son hali var, sen de tedaviyi bekleyenler arasındasın:))) Biz seni çoktan ekledik yani:)))

ilaç gibi geldi bu yazdıklarını okumak allah binlerce kez razı olsun senden hepinizden...rabbim tüm gönlünden geçen güzellikleri yaşatsın muradına erdirsin inş listede kendimi görünce çokk duygulandım:43:kontrolden yeni geldim bir korktum amaaa doktor bile betin benzin attı falan dedi:1:valla sanırım yumurtalar maşallah bol gibi bişiler dedi eşimede çok ilaç kullanmıcaz sanırım falan demiş ben ne duydum hatırlamıyorumda:1:balangıç iğnemi orda yaptılar gonal f 150 ama anlamadıgım cuma gününe çagardı tekrar bana bıraz uzun geldı sure normalmı sızce?

Son düzenleme:
kyr' a canım çoook saolll ilaç gibi geldi bu yazdıklarını okumak allah binlerce kez razı olsun senden hepinizden...rabbim tüm gönlünden geçen güzellikleri yaşatsın muradına erdirsin inş listede kendimi görünce çokk duygulandım :43:kontrolden yeni geldim bir korktum amaaa doktor bile betin benzin attı falan dedi valla:1: sanırım yumurtalar maşallah bol gibi bişiler dedi eşimede çok ilaç kullanmıcaz sanırım falan demiş ben ne duydum hatırlamıyorumda:1:balangıç iğnemi orda yaptılar gonal f 150 ama anlamadıgım cuma gününe çagardı tekrar bana bıraz uzun geldı sure normalmı sızce?

Back