Senin elinde cnm valla bak, hatırlarsan ben çatlatma iğnemi yaptığım günü ağlayarak geçirmiştim. Sonra ne olduysa opu da oldu, embriyologumla tanıştım, onun sohbetinden sonra bu sürece bakışım değiti. İçimi bir huzur kapladı, öyle keyifli ve sakinim ki... Hep söylüyorum10 gün sonunda olmayadabilir, bu sadece ama sadece Rabbimin taktiri bu saatten sonra.
Sen de rahatla cnm, bak önünde birkaç gün var hazırla kendini tüm olumlu hislerle ve doya doya korkmadan yaşa bekleme süresini. Ben şöyle düşündüm opudan sonra, yaklaşık 1,5 ay sürdü benim bu denememde hazırlık sürecim. Transfere kadar bu denemeye ait herşey çoktan geldi de geçti yani para ödendi gitti, acı çekildi bitti. Ve eminiz ki herşey mükemmel de olsa her denemede en fazla %50-60 şansımız var. Bu transfer olana kadar geçen sürede herşey yolundaysa yakalayabileceğimiz max. yüzde. Kalan 10günlük bekleme süresini nasıl geçirdiğin bu yüzdeyi tek etkileyen şey. Yani sen moral motivasyonunla, sürece inanman, olumlu olup, güzel hisler taşımanla bunu %80e kadar çıkarabilirsin.
Yapabilirsin arkadaşım inan bana, olumlu düşün, keyfini çıkar. Düşlemekten hiç korkma, 10gün sonunda ne olacağını düşünmek sana sadece %20-30 zara yazıyor yukarıdaki hesapla. Sonuçta ne olacaksa olacak. Sen bunu sadece bugün değiştirebilirsin, o gün geldiğinde herşey için çok geç olacak.
Son olarak ikiz konusuna gelince Allahım gönlümü biliyor, başından beri ikizden korktum ama hakkımda ne yazdıysa kabulüm. Hayırlı, sağlıklı evlat versin gerisi boş. Kal sağlıcakla:)