Merhaba kızlar ..
Yarın benim içi büyük gün , bebeğimle buluşucam ve inşallah 9 ay hiç ayrılmayacağız..
Bu temennim hepimiz için tabi ki..
Sizlerde yavrucaklarınızı sağlıcakla dünyaya getirsiniz inşallah ..
Hepimiz çok zor yollardan geçtik , çok emekler verdik , en önemlisi umut ektik ..
Umudumuz hiç solmasın inşallah ..
Kızlar 3-4 gün nete girmeyeceğim , zaten yarın hastanede yatacağım , cuma taburcuyum ..
İnşallah sizleride haberdar etmeye çalışıcam ..
Benim dualarım sizlerle , sizlerde dularınızda beni anmayı unutmayın ..
dondurulmuşlarla tedavi süreci nasıl oluyor yaptıran kimler vardı arkadaşlar hatırlamıyorum...
kyra tatlım çok güzel hevesli başlamışın ne güzel inşallah hamile kalırsın Allah yardımcın olsun...
pınarcım sana da maşallah (ama nazar boncuklarını yapıştıramadım çıkmıyolar nedense)
arkadaşlar sorum olucaktı?? dondurulmuş transfer sonrası test için 15 gün yoksa 12 gün mü bekleniyor bilgisi olan varöı:44:
beni merak etmişsin saol merln ama olmadı arkadaşım dr da şaşırmış herşey yolundaydı ama olmadı tutunmadı bir sebebi yok dedi kromozom testi yaptırma mı söyledi birşey çıkacağını sanmıyorum ama dedi...herşeyin hayırlısı ne yapalım kader kısmet...dondurulmuşlarımız var inşallah onlarla deniycez bi kaç aya belki ozamana memur atamam da olur...işte durum böyle kuzular...
yarın kısmetse memlekete dönecez...Test günü bekleyen canlar inşallah Allah sizlere kısmet eder...
Merhaba kızlar ..
Yarın benim içi büyük gün , bebeğimle buluşucam ve inşallah 9 ay hiç ayrılmayacağız..
Hepimiz çok zor yollardan geçtik , çok emekler verdik , en önemlisi umut ektik ..
Kızlar 3-4 gün nete girmeyeceğim , zaten yarın hastanede yatacağım , cuma taburcuyum ..
aygün_akcan
inan çok üzüldüm.ama böyle umut dolu olman çok güzel.rabbim en kısa zamanda gönlünün muradını verir inşallah...[/
sağol arkadaşım inşallah bir gün mayada denk gelirde yüz yüze tanışırız bende seni merak etmiştim sonuçların ne oldu diye,doktor bizede soylemişti ilk t.b. tutmayınca yumurtanın genetik tanısına bakalım diye biz yaptırmadık onunda garantisi yok diye inşallah 4.cü tutar rabim herşayin hayırlısını versin isteyen herkeze versin bebek sağlıklı bir şekilde
İşte bu, süpersin, bayıldım yazına, gücüne. Allahım herşeyi gören, herşeyi bilen. Bu yaşadıklarının ardından yüreğinle söyleyebildiğin bu sözler çok önemli bence. Allahım en kısa zamanda, en hayırlı şekilde sağlıkla nasip edecek bebeğini sana.
canım benim tazeydi 12 gün sonra belli oldu ama dondurulmuş 15 gün sonra belli oluyor...
Merhaba kızlar ..
dondurulmuşlarla tedavi süreci nasıl oluyor yaptıran kimler vardı arkadaşlar hatırlamıyorum...
cnm ben varım partesi transferim var nasipse. önce adetin 2-3 gün kontrole gidiyosun ve esterofem ilaç başlanıyo daha sonra rahim duvarı kalınlığa bakılıyor ara ara kont. eğer istenilen değere gelmiş ise transfer gerçekleşiyo. rahim duvarı (11-12 mm) olması gerek sonra 15 gün bekleniyor test için.yardımcı olmuşumdur inşlh.
canım baktım ama profil resminde ne var..fesi olan varmı arkadaşlar ekleyelim bir birimizi benimki kursat akcan
evett kyrrr da hambilibişşş yuppi:))evet kzuum ben de HAMBİLİŞİM şimdi kyr da sıra Hmabiliş kyr geliyor, hambiliş kyr geliyor
oh çok şükür Allahıma ah bide ben görebilsem kalp atışını....gunaydın kızlar
biz geldik
çok sukur bebegımı gordum, kalbi de atıyor miniğimin :)
darısı tum isteyen arkadaslarımın basına olsun ınsallah
opuyorum hepınızı
süpersinnn ama bizi bırakmak yok ona göre:))inşallah canım cümlemize hayırlı sağlıklı versin ALDIĞIMIZ NEFESİ GERİ VERİYOR VE YENİDEN NEFES ALIYORSAK UMUT HEP VARDIR biz insanlar herşeyi hayal ederek ve isteyerek umarak yaşamıyormuyuz benim felsefem bu olmadı diye ölmsem sorun çözülmüşmü olucak hayır, tam tersi güçlüyüm sorunlarla baş ede bilirim irademe sahip çıkan biriyim asla moralimin bozulmasına izin vermem inaniyorum 4 cü de olucak
Kizlar ya ilk kontrolumden sonra hafif hafif kanamam var cok degil ama korktum
Normal mi sizce endiselenmelimiyim?
Merhaba kızlar ..
cnm ben varım partesi transferim var nasipse. önce adetin 2-3 gün kontrole gidiyosun ve esterofem ilaç başlanıyo daha sonra rahim duvarı kalınlığa bakılıyor ara ara kont. eğer istenilen değere gelmiş ise transfer gerçekleşiyo. rahim duvarı (11-12 mm) olması gerek sonra 15 gün bekleniyor test için.yardımcı olmuşumdur inşlh.
blowhale kuzumm yani pzrts den itibaren sende HAMBİLİBİŞŞSİN yuppi:)))
evet cnm haklısın ev işlerini ne kadarr ayarlasakta en fazla bikaçgün idare ediyo hele benim eşim acayip dağınık son tedavimde hastaneden gelmiştik transferden sonraki dönemde eşime ortalığı topla dedim aman kim gelicek boşver dedi sonra kapı çaldı komşum gelmişti tabiiki diğer odada ağırladım neyse bebişlerimiz gelsinde idare ederiz
blowhale kuzumm yani pzrts den itibaren sende HAMBİLİBİŞŞSİN yuppi:)))
inşlh canımm Allahım nasip etsin inşlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?