2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah bebişlerin sana sıkı sıkı tutunur inşallah bu son tedavin olur

ben varım canım normale göre çok kolay bir süreç ben adetimin ilk gününden itibaren bant kullandım transfere 5 6 gün kala progestan kullandım sonrada 11 gün bekleme süresi benim sonucum pozitif oldu ikizlerime hamileyim allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın isteyen herkezin kucağı bebişle dolsun

canım inş rabbim tez zamanda sana hayırlı ve saglıklı bir evlat nasip eder...

gunaydın kızlar
biz geldik
çok sukur bebegımı gordum, kalbi de atıyor miniğimin :)
darısı tum isteyen arkadaslarımın basına olsun ınsallah
opuyorum hepınızı

Allah yar ve yardımcın olsun
bebişin 8 ay hiç ayrılmasın senden ınsallah

inşallah canım cümlemize hayırlı sağlıklı versin ALDIĞIMIZ NEFESİ GERİ VERİYOR VE YENİDEN NEFES ALIYORSAK UMUT HEP VARDIR biz insanlar herşeyi hayal ederek ve isteyerek umarak yaşamıyormuyuz benim felsefem bu olmadı diye ölmsem sorun çözülmüşmü olucak hayır, tam tersi güçlüyüm sorunlarla baş ede bilirim irademe sahip çıkan biriyim asla moralimin bozulmasına izin vermem inaniyorum 4 cü de olucak

arkadaşım Allah yar ve yardımcın olsun senin için dua edicem.inşlh hayırlısı olu sonucun cnm

fesi olan varmı arkadaşlar ekleyelim bir birimizi benimki kursat akcan
canım baktım ama profil resminde ne var..

evet kzuum ben de HAMBİLİŞİM şimdi kyr da sıra Hmabiliş kyr geliyor, hambiliş kyr geliyor
evett kyrrr da hambilibişşş yuppi:))

gunaydın kızlar
biz geldik
çok sukur bebegımı gordum, kalbi de atıyor miniğimin :)
darısı tum isteyen arkadaslarımın basına olsun ınsallah
opuyorum hepınızı
oh çok şükür Allahıma ah bide ben görebilsem kalp atışını....

süpersinnn ama bizi bırakmak yok ona göre:))

Kizlar ya ilk kontrolumden sonra hafif hafif kanamam var cok degil ama korktum
Normal mi sizce endiselenmelimiyim?

canım sanırım alttan bakıldığı için oluyo beniimde oldu şimdi geçti çok şükür...

ne mutlu sana şimdiden keyili mutlu huzrlu bir bekleme süreci diliyorum inşallah bebişin sımsıkı tutunur sana. bizi habersiz bırakma....

Son düzenleme:

Son düzenleme:

cnm bırak ev dağınık olsun, hiçbirşeyi kafana takma. benimde transferden sonra ilk bir hafta eşim olucak sonra oda işe başıycak sonrasında kimsem olmıycak. annemlere söylemedik bile hiç kimsye söylemek istemdik cnm benim eşimde dağınıktır ama olsun ev dağılsın umrumda değil. Allahım sonucta hayırlısını versinde inşlh

arkadaşlar benim transferim pazartesi olucak nasipse. ve ben 15 gün kk giremiycem sizlerle olamıycam oyüzden şimdiden hepiniz çok özliycem eve henüz intenet bağlatamadık malesef, oyüzden kk giremiycem. arkadaşlar. inşlh hayırlı haberlerle gelirim neolur bana dularınızı eksik etmeyin beni sakın unutmayın:43 azartesinden itibaren rapor ve izin alıcam işe başlamak istemiyorum evde dinlenerek geçirmek istiyorum dunaizi eksik etmeyin bende sizlere edicem Allah kabul etsin inşh

sizi asla yanlız bırakmam dualarım sizlerle lütfen benim içinde dua edin. dosluk illaki yüz yüze görüşmek oturup çay içmek değildir önemli olan birbirimize destek olmak her konuda ister yakın olalım ister uzak olalım bazan bi ses bi nefes bile insana neler kazandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…