günaydın kızlar,
bugün vajinal ultrason ile bebeğimi kesesini gördüm hatta ve hatta kalp atışlarını duydum,anlatılması tarif edilmez bir duygu, rabbim isteyen herkese nasip etsin işallah
ohh şükürle olsun Rabbime bir bedende iki kalp ne muhteşem ne inanılmaz bir duygudur Yarabbim. darısı isteyen herkese ve bana olsun inşallah (amin)günaydın kızlar,
bugün vajinal ultrason ile bebeğimi kesesini gördüm hatta ve hatta kalp atışlarını duydum,anlatılması tarif edilmez bir duygu, rabbim isteyen herkese nasip etsin işallah
günaydın kızlar,
Kan degerim : 106.7 ...... Su an hastanedeyim ve galiba hamileyim
amin canım inşallah bizlerde yaşarız o duyguyu.rabbim göğsünde nefesini hissetmenide nasib etsin inşallah...
maşallahcanım artık iki kalbin var ne müthiş birşey rabbim bize de nasip etsin biz de tarif edemeyelim inşallah :)
ohh şükürle olsun Rabbime bir bedende iki kalp ne muhteşem ne inanılmaz bir duygudur Yarabbim. darısı isteyen herkese ve bana olsun inşallah (amin)
ay cnm ne guzel bı duygudur demı o.allahım inş bızede nasıp eder.senın de bebişini kucagına almayı nasıp etsın inş.
cloudly canım gözün aydın , artık daha rahat bir nefes almanın zamanı geldi..günaydın kızlar,
cnm senınle test gunumuz aynı.sen bazı belırtıler yazmışsın okudum bende hıç oyle şeyler yok ama sol tarafımda ara ara batma hıssedıyorum bende.inş bebişim sinyal verıyodur içeriden annesıne.inş yavrularımız bızımledır...
22.11.2011
Yeni bir güne, seninle geçecek ömrün ilk gününe günaydınnn bebeğim.
Bugün birlikteliğimizin ilk günü, nasıl heyecanlıyım bir bilsen. 5 saat sonra sen içimde, tam da olman gereken yerde olacaksın minik kuzum.
Biliyorum çok zor, benden daha büyük bir savaş veriyorsun 3gündür, varolmak, hayata tutunmak, bize gelmek için.
Önünde çoook uzun bir hayat var annem ve bu hayat inan şu yaşadıklarından daha zorlarını yaşatacak sana, ben annen olarak tüm yaşamın boyunca hissedeceğin gibi bugünden itibaren hep yanında, hep desteğin olacağım.
Sen bana hayırla gel bak seni nasıl saracağım, gör bak seni nasıl ısıtacağım. Karnın açıktığında sana kan, sana can olacağım, aynı senin bizim canımıza can katacağın gibi bebeğimmm...
ayyy ağlaıyoum yaaa dilerim bi ömür ayırmasın rabbim seni bebeğinden22.11.2011
Yeni bir güne, seninle geçecek ömrün ilk gününe günaydınnn bebeğim.
Bugün birlikteliğimizin ilk günü, nasıl heyecanlıyım bir bilsen. 5 saat sonra sen içimde, tam da olman gereken yerde olacaksın minik kuzum.
Biliyorum çok zor, benden daha büyük bir savaş veriyorsun 3gündür, varolmak, hayata tutunmak, bize gelmek için.
Önünde çoook uzun bir hayat var annem ve bu hayat inan şu yaşadıklarından daha zorlarını yaşatacak sana, ben annen olarak tüm yaşamın boyunca hissedeceğin gibi bugünden itibaren hep yanında, hep desteğin olacağım.
Sen bana hayırla gel bak seni nasıl saracağım, gör bak seni nasıl ısıtacağım. Karnın açıktığında sana kan, sana can olacağım, aynı senin bizim canımıza can katacağın gibi bebeğimmm...
aminnn yaa amiiiinnngünaydın kızlar,
şu an konuşamıyorum o kadar duyguluyumki duygularıma tercüman olmuşsun canım benim amiiiiinnnnnohh şükürle olsun Rabbime bir bedende iki kalp ne muhteşem ne inanılmaz bir duygudur Yarabbim. darısı isteyen herkese ve bana olsun inşallah (amin)
cnm bugun bebişlerini alacaksın.sımsıkı sarılın bırbırınıze de hıç bırakmayın 9 ay boyunca.ay ne guzel bışey yarabbım goruyosun mını mını bışey boyle içine bırakıyolar
benımde test gunume az kaldı cumartesı gunu .sol tarafım ara ara batıyor.inş bebişim tutunmuştur annesıne.ilk batışını yasın falan okumuştum tam dua edıyordum yaradandan evlatlarımı bana bagışlamasını ıstıyordum sol tarafımda bışeyın battıgını hıssettım o an.bilmiyorum psıkolojık bı seyde olabılır ama bana Allahımın mucızesı gıbı geldı duaların hıkmetı dıye geldı.inş benımledır. Allahım benım yavrularım ve isteyen herkesın yavrusu ona sımsıkı tutunsun hayırlı saglıklı evlatlar olsun hepimize inş....
canım ne söylencek söz nede bir kelime bulamıyorum bu sözlere allah her birinizece ayrı ayrı yardım etsin size yazmıyorum ama emin olun takip ediyorum bugün başım çok agrıyo gözlerimi acamıyorum çok şişmişler içimden hicbişey gelmiyo öyle oturup sigara içiyorumayyy ağlaıyoum yaaa dilerim bi ömür ayırmasın rabbim seni bebeğinden
aminnn yaa amiiiinnn
şu an konuşamıyorum o kadar duyguluyumki duygularıma tercüman olmuşsun canım benim amiiiiinnnnn
umarım bir işaretidir rabbimin dualarının kabul olduğunun bir işaretidir
arkadaşlar yazdıklarınız beni o kadar duygulandırdıki anlatamam sor yazıyorum klavyeyle savaşır durumdayım sadece şunu söylicem biz çok özel insanlarız çoğu insan hamile kaldığının farkında olmazken biz yıllarca içimizde büyütüyoruz bu özlemi dualarla bir takım çabalarla yılmadan savaşıyoruz anne olmak uğruna eminim bebeklerimizde özel olucaktır bu kadar sevgiyle aşkla besleniyorlar her mm leri her nefesleri hesaplanıyor anneleri tarafından içtiğimiz bir bardak suyu bile onları düşünerek içiyoruz bebeğini karnında ve benim gibi henüz karnına alamamış yüreğinde taşıyan tüm annelerimizin emeklerini kucaklarına ver herşeye kadir olan allahım.... Amin
canım evet testimizi aynı gün yaptıracağız inşallah gelip güzel haberi birlikte veririz belirtilere takılma canım hiç belirti olmadan hamile kalan da var ayrıca sende de batma varmış bu da bir belirti rabbim ol desin inşallah olsun bizim de bebişlerimiz oturup kalkıp dua ediyorum hem kendime hem sizlere rabbim kabul etsin inşallah
ayyy ağlaıyoum yaaa dilerim bi ömür ayırmasın rabbim seni bebeğinden
aminnn yaa amiiiinnn
şu an konuşamıyorum o kadar duyguluyumki duygularıma tercüman olmuşsun canım benim amiiiiinnnnn
umarım bir işaretidir rabbimin dualarının kabul olduğunun bir işaretidir
ARKADAŞLAR YAZDIKLARINIZ BENİ O KADAR DUYGULANDIRDIKİ ANLATAMAM SOR YAZIYORUM KLAVYEYLE SAVAŞIR DURUMDAYIM SADECE ŞUNU SÖYLİCEM BİZ ÇOK ÖZEL İNSANLARIZ ÇOĞU İNSAN HAMİLE KALDIĞININ FARKINDA OLMAZKEN BİZ YILLARCA İÇİMİZDE BÜYÜTÜYORUZ BU ÖZLEMİ DUALARLA BİR TAKIM ÇABALARLA YILMADAN SAVAŞIYORUZ ANNE OLMAK UĞRUNA EMİNİM BEBEKLERİMİZDE ÖZEL OLUCAKTIR BU KADAR SEVGİYLE AŞKLA BESLENİYORLAR HER MM LERİ HER NEFESLERİ HESAPLANIYOR ANNELERİ TARAFINDAN İÇTİĞİMİZ BİR BARDAK SUYU BİLE ONLARI DÜŞÜNEREK İÇİYORUZ BEBEĞİNİ KARNINDA VE BENİM GİBİ HENÜZ KARNINA ALAMAMIŞ YÜREĞİNDE TAŞIYAN TÜM ANNELERİMİZİN EMEKLERİNİ KUCAKLARINA VER HERŞEYE KADİR OLAN ALLAHIM.... AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?