2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

günaydın kızlar,

bugün vajinal ultrason ile bebeğimi kesesini gördüm hatta ve hatta kalp atışlarını duydum, anlatılması tarif edilmez bir duygu, rabbim isteyen herkese nasip etsin işallah

maşallah canım artık iki kalbin var ne müthiş birşey rabbim bize de nasip etsin biz de tarif edemeyelim inşallah :)

günaydın kızlar,

bugün vajinal ultrason ile bebeğimi kesesini gördüm hatta ve hatta kalp atışlarını duydum, anlatılması tarif edilmez bir duygu, rabbim isteyen herkese nasip etsin işallah
ohh şükürle olsun Rabbime bir bedende iki kalp ne muhteşem ne inanılmaz bir duygudur Yarabbim. darısı isteyen herkese ve bana olsun inşallah (amin)

günaydın kızlar,

ay cnm ne guzel bı duygudur demı o.allahım inş bızede nasıp eder.senın de bebişini kucagına almayı nasıp etsın inş.

Kan degerim : 106.7 ...... Su an hastanedeyim ve galiba hamileyim

galiba mı arkadasım hamılesın işte.ay allahım benımde cumartesı test gunum.allahım banada nasıp et ne olur.
inş kesesını kalp atışını 9 ay sonrada kendısını gormekde nasıp olur...

cnm bugun bebişlerini alacaksın.sımsıkı sarılın bırbırınıze de hıç bırakmayın 9 ay boyunca.ay ne guzel bışey yarabbım goruyosun mını mını bışey boyle içine bırakıyolar
benımde test gunume az kaldı cumartesı gunu .sol tarafım ara ara batıyor.inş bebişim tutunmuştur annesıne.ilk batışını yasın falan okumuştum tam dua edıyordum yaradandan evlatlarımı bana bagışlamasını ıstıyordum sol tarafımda bışeyın battıgını hıssettım o an.bilmiyorum psıkolojık bı seyde olabılır ama bana Allahımın mucızesı gıbı geldı duaların hıkmetı dıye geldı.inş benımledır. Allahım benım yavrularım ve isteyen herkesın yavrusu ona sımsıkı tutunsun hayırlı saglıklı evlatlar olsun hepimize inş....

GÜNAYDINLARRRR KIZLARRRR .....ÖNCELİKLE kyracım canım bu gün senin için büyük gün allah yardımcın olsun ...bebeginin yanında oldugunu ogrenen arkadasıma ...bebeginin kalp atışını duyan arkadaşıma ....bebeğini ilk goren arkadaşlarıma ..dilerim allah gönlünüzde ne muradınız varsa onu versin ..ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN ..AMİN...

amin canım inşallah bizlerde yaşarız o duyguyu.rabbim göğsünde nefesini hissetmenide nasib etsin inşallah...

maşallah canım artık iki kalbin var ne müthiş birşey rabbim bize de nasip etsin biz de tarif edemeyelim inşallah :)

ohh şükürle olsun Rabbime bir bedende iki kalp ne muhteşem ne inanılmaz bir duygudur Yarabbim. darısı isteyen herkese ve bana olsun inşallah (amin)

ay cnm ne guzel bı duygudur demı o.allahım inş bızede nasıp eder.senın de bebişini kucagına almayı nasıp etsın inş.

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum allah hepinizden razı olsun, darısı tüm arkadaşlarımın başına olsun işallah

cnm senınle test gunumuz aynı.sen bazı belırtıler yazmışsın okudum bende hıç oyle şeyler yok ama sol tarafımda ara ara batma hıssedıyorum bende.inş bebişim sinyal verıyodur içeriden annesıne.inş yavrularımız bızımledır...

günaydın kızlar,

cloudly canım gözün aydın , artık daha rahat bir nefes almanın zamanı geldi..
Şimdi artık içinde bebeğini güle güle büyüt..
En önemli aşama kalp atışını duymaktı , çok şükür nasip oldu ..
Rabbim sağlıcakla kucaklamanıda nasip eylesin .
Kan degerim : 106.7 ...... Su an hastanedeyim ve galiba hamileyim

Enteresaaan essahtan çok enteresansın , canım benims en bal gibide hamilesin ..
Hadi inşallah 2 gün sonra katlanır değerin ..

Hamd olsun ne güzel arkadaşım. Rabbim tamamını erdirsin.inşlh Mevlam hepimize nasip eder.

Hayırlı olsun arkadaşm.inşlh sorunsuz olur herşeyin.Rabbim inşlh bizlerede nsaip eder :))

canım evet testimizi aynı gün yaptıracağız inşallah gelip güzel haberi birlikte veririz belirtilere takılma canım hiç belirti olmadan hamile kalan da var ayrıca sende de batma varmış bu da bir belirti rabbim ol desin inşallah olsun bizim de bebişlerimiz oturup kalkıp dua ediyorum hem kendime hem sizlere rabbim kabul etsin inşallah

kyr... yazınla beni ağlattın inan...bu kadar mı güzel anlatılır duygular..bebeğin de seni duyucak ve seni bugünden itibaren hiç bırakmıcak inşallah....

ayyy ağlaıyoum yaaa dilerim bi ömür ayırmasın rabbim seni bebeğinden
günaydın kızlar,

aminnn yaa amiiiinnn
şu an konuşamıyorum o kadar duyguluyumki duygularıma tercüman olmuşsun canım benim amiiiiinnnnn

umarım bir işaretidir rabbimin dualarının kabul olduğunun bir işaretidir

ARKADAŞLAR YAZDIKLARINIZ BENİ O KADAR DUYGULANDIRDIKİ ANLATAMAM SOR YAZIYORUM KLAVYEYLE SAVAŞIR DURUMDAYIM SADECE ŞUNU SÖYLİCEM BİZ ÇOK ÖZEL İNSANLARIZ ÇOĞU İNSAN HAMİLE KALDIĞININ FARKINDA OLMAZKEN BİZ YILLARCA İÇİMİZDE BÜYÜTÜYORUZ BU ÖZLEMİ DUALARLA BİR TAKIM ÇABALARLA YILMADAN SAVAŞIYORUZ ANNE OLMAK UĞRUNA EMİNİM BEBEKLERİMİZDE ÖZEL OLUCAKTIR BU KADAR SEVGİYLE AŞKLA BESLENİYORLAR HER MM LERİ HER NEFESLERİ HESAPLANIYOR ANNELERİ TARAFINDAN İÇTİĞİMİZ BİR BARDAK SUYU BİLE ONLARI DÜŞÜNEREK İÇİYORUZ BEBEĞİNİ KARNINDA VE BENİM GİBİ HENÜZ KARNINA ALAMAMIŞ YÜREĞİNDE TAŞIYAN TÜM ANNELERİMİZİN EMEKLERİNİ KUCAKLARINA VER HERŞEYE KADİR OLAN ALLAHIM.... AMİN

canım ne söylencek söz nede bir kelime bulamıyorum bu sözlere allah her birinizece ayrı ayrı yardım etsin size yazmıyorum ama emin olun takip ediyorum bugün başım çok agrıyo gözlerimi acamıyorum çok şişmişler içimden hicbişey gelmiyo öyle oturup sigara içiyorum Kendimi yıpratmak istemiyorum ama içimden gelmiyo neyse gene kendini anatıpta morellerinizi bozmayım size morel lazım bunu unutmayın yavrularınız için rabim yardımcınız olsun

amin arkadasım inş allahım kabul etsın hepimizn dualarını.sen cumartesi kaç gıbı yaptırcan testı.benı 10 da merkeze çağırdılar.ay ne heyecanlı ya...

cnm inş öyledır bı işarettır.inş sende tez zamanda bebişlerini alırsın önce göbişine sonrada kucagına.allahım hepimize nasıp eder inş anne olmayı eşlerimize de baba olmayı. bız nekadar anne olmayı hak edıyorsak eşlerimizde okadar baba olmayı hakedıyor.allahım sen gönlümzdekilerı bılıyosun hayırlısıyla bana ve isteyen tum arkadaslarımıa nasıp et yarabbım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…