2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

ahh canım bilmezmiyim insanın kendine olan sitemlerini çağresizliğini hele bide densiz insanlar varsa etrafında yükün bir kat dahs artıyor. sorunun kimde olduğunun hiç ama hiç önemi yok bence çünkü çift olarak çocuğumuz olmuyo onda yada bende ne fark eder ki.. maalesef benim eşimin aileside sorun bende sanıyolar söylemek istemedim ben çok şükür bir şeylerini görmedim ama ailedeki bebekleri kucağıma aldığımda bana nasıl baktıklarını hissedebiliorum eşimin yeğeni var al sana getirdik sev derler bana hani senin olmuyo al bunla idare et der gibi eminim yoktur öyle bi niyetleri belki ben hassasım yalnış yorumlıyorum bilemiyorum ki.

dilerim bizde kendi evlatlarımıza sarılır kucaklarız onlar ....

merhaba arkadaslar benımde ayın 20sınde transferım yapıldı doktorum ben de genartın hastasıyım,yazmasamda sızlerı sık sık okuyordum,gercekten allah bu yolda emek harcayan herkese her yonden guc kuvvet versin,çok zor bir süreç..allah hepımıze sabır versin umarım tez zamanda güzel haberleri buraya yazabılırız..

hayırlısı olsun canım bu tedavide en zor zaman şu 12 gün çok şükür sen bir çoğunu atlatmışsın inşallah olumlu haberlerini bizede yazarsın pepore...

Hemen vazgeçme lutfeeen... Kanaması aylarca şurup bebeğini kucağına alanlar var. Umarım seninledir...
inş dediğin gibidir cnm

3gün geçmez şimdi benim için kanamam koyuydu kana döndü şuan sakinim arada ağlama krizine giriyorum elimde olan bişey değil sizide olumsuz etkilediğim için üzgünüm sende cnm sakın aksatma tedavini bebek olmayınca evde çok zor eve hayat katıyo biz eşimle diğer dondurulmuşlar için tarih konuşmaya başladık çünkü bi umuda teselliye ihtiyacım var bu sefer şaart koşucam doktora 2hakkım vardı 1tane koydu 2hakkım yine var diğerindeki 1hakkımıda istiycem bakalım ne dicek

Pınarcım canım kardeşim.Ekim ayı bize uğurlu gelsin inşallah.Bu işler nasip kısmet işi , inşallah bizim kısmetimizde anne olmak vardır.Ben bugün hastaneye gittim.uzun protokol benimkisi.İğnelerimi de aldım.Gerisi Allahtan.İnşallah bebeğime yaklaşıyorumdur.İğne tarihime iki hafta var.çok sabırsızım.Sen de inşallah güzel iğneciklere başlayıp birlikte şurdu göbiklerimizi tokuştururuz bi tanem.Senin doğumuna gelicem inşallah :)
Off sorma sormaa sinir bir durum...
Seni ne çok anlıyorum , 2,5 yıldır artık ben bebek lafına tahammül edemiyordum eşimin ailesi çok dillendiriyordu ben ise hep ağlıyordum bilselerdi bizi ne kadar üzdüklerini.İşte millet soruyor ama bilmiyorlar ki oluyor mu olmuyor mu.ooo benim de eşiminin ciddi sperm hasarı ve azlığı var, hem hareket hem sayı hem de morfoloji.Rabbim ol desin yeter ki ben inanmıyorum bu azlıklara.Olacak oldu mu normal bile oluyor da işte bizim şu an için kısmet değilmiş.Ama çook üzülüyorum o da ayrı bir mesele (

Arkadaşım Genart ı bana anlatabilir misin.Özelimden de yazabilirsin.teşekkürler

tuana canım olurmu hiç öyle olumsuz etkilemek tabiki paylaşacağız içimizdekileri döküp rahatlayacağız sen yine de içini ferah tut dua edelimde bebeğin seninle olsun ama aksi bişey olsa bile biz güçlü kadınlarız bak bi sonra ki planlarımız bile hazır:))
bende tedavi olacağım kaderimizde ne varsa onu yaşacağız ben nekadar olacak dedimse olmadı olmayacak dedim yine olmadı:))
o nedenle her şeyin hayırlısı inşallah kalbimizdekini Allahım hakkımızda hayırlı kılsın ne diyeyim...

tuana senın transferın ayın 19unda mı yapılmıstı?

evet cnm hernekadar her wcye gittiğimde moralim bozulsada artık şuan için yapacak bişey yok belki biraz daha kilo veririm aralık gibi anca başlarız heralde tekrar doktor 1ay yeterli demişti ara için bakalım nasip demekki sizin bebişlerden küçük olacak benim bebişler benden sonra ilk haberi kim verecekti ?hayırlı pozitif haberler gelsin inşaallah

tuana canım dur bakalım ltf hemen olumsuz düşünme çok çok zor biliyorum ama olumlu olmaya çalış lütfen tatlımm

sanırım ben verıcem benımde pazar test gunum doktor garantı olsun dıemı dedı bılmıyorum ama ben cumartesı testımı yaptırırım bu arada benım bu ıkıncı tup bebek denememdı..

evet arkadsım doğru soyluyosun sorunun kımde olup olmadığı önemli değil ama bunu erkek tarafı hep kadındaymış gıbı görup ınsanın canını sıkıyor zaman zaman.mesela geçen yıl benım eşim çok çalışıyodu ben ona kızarken sankı 9 çocuğumuz mu var ne bu kadar yoruyon kendını dedığımde (nıyetım sadece eşimin yorulmaması iki başımıza geçinip gideriz amaçlı söylenen bı sözdü ) kaynanam kalkıp olmuyorsa sankı ondan mı olmuyor deyıverdi.ay böyle şeyler bazen aklıma geliyor deliriyorum.hele bı keresınde de bız alt ust oturuyoz kaynanamla hıç yukarı gelmıyon bıze falan demıştık bı konuşma arasında aman sankı çocuk mu var kı ben geleyım dedı.ama rabbım ola kı verırse bende doğru dürüst göstermıcem ona yavrumu.bunlar konuşulcak şey mı yanı.bıde evin içindeki ınsan bole yapıyor.bızım eve doğru durust çıkmayan kaynanam eltısının torunu bıze gelmişti kalmış gelmiş ben bebişi sevmeye geldım dıyo nıspet yapar gıbı.

ey güzel allahım sen hayırlısını bılırsın hayırlısını ver aradakı şerlerı kaldırıp bızlere evlat nasıp et yarabbim

tuana senın transferın ayın 19unda mı yapılmıstı?
evet cnm
tuana canım dur bakalım ltf hemen olumsuz düşünme çok çok zor biliyorum ama olumlu olmaya çalış lütfen tatlımm
görümcem idrar testi almaya gitti bi ihtimal belki varsa çıkar :44:çünkü benim regl tarihim eylülün 5ydi bu kanama çok erken anlam veremedim:44:

sanırım ben verıcem benımde pazar test gunum doktor garantı olsun dıemı dedı bılmıyorum ama ben cumartesı testımı yaptırırım bu arada benım bu ıkıncı tup bebek denememdı..
pazar kaçıncı günü oluyo cnm inşaallah pozitif çıkar ve sağlıkla devam eder

bu arada özelden yazamadıgım ıcın genartı sormustu bırı onu anlatayım ,ben daha once gurgan klınıge gıdıyordum kı bence orasıda cok basarılı bır klınık fakat ben en azından burda volkan bey var pgt ıslemınıde yaptırmak ıstedım,doktorunuzla cok rahat ulasıyorsunuz dıger klınıkte hemsıreler cok aktıfdı burda muhattapın sureklı doktorunuz bu bence cok buyuk bır artı.ben memnundum ama gürgandanda memnundum.
benımde bır sorum var daha once basarılı tüp bebek yapan arkadaslara nasıl reglı olacakmıssınız gıbı karın agrısı sıkıntılarınız oldumu,bende arada böle seyler oluyor test gunumede az kaldıgı ıcın sureklı bunu arastırıorum ınternnette

:84:

bende çok uzuluyorum dışardakı ınsanların sormasını geçtım evın içindekılerın yapması insanın içinin taa ortasına hançeri saplayıverıyor.
allahtan eşim olmassa olmasın ben senınle bole de mutluyum dıyo şükürler olsun ki ama yüreğim dinlemiyor işte.her hamile gördüğümde içim burkuluyor ağlayasım geliyor bağıra bağıra ağlamak istiyorummmm :84: :84: :84:

ıdrarda cıkmaz hıc bozmasaydın moralını bence ama kanaman ıcınde erken gercekten bende ayın 4unde adet gördum cok yakınız bırbırımıze tuana,ara kanama yada tutunma ıle ılgılı fılandır kanamanın nedenı ınsallah,arka arkaya pozıtıf sonuclarımızı yazalım:)

Kızlar inşallah hayırlı olur tedavilerimiz ne olursa olsun.
Ben de bir şey sormak istiyorum, uzun protokol olup da DECAPEPTYL kullanan var mı ? asıl iğnelere hazırlıkmış sanırım.Biri bana anlatabilir mi..

hemen olumsuz düşünme be cnm.allahtan ümit kesilmez.bol bol dua et hadı rahatla bıraz ltf cnm...

kızlar hamile olma ihtimalim var testte hafif çizgi var gibi eltimde var gibi dedi ama kanamada var çaresiz cumartesiyi beklicem galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…