hakikaten bugun ii değilim ben.çok sıkıntılım streslıyım herşeye bağırasım aglayasım var.evet canım adet düzensizliğim var sık sık adet olabılıyorum asılamalardan sonra duzenlıydı ama son 2-2,5 aydır sık sık oldum.doktor farlutal bıtınce ayın 28 gıbı adet olursun dedi bekliyorum işte.kimseyle derdimi paylaşamıyorum çevremde benımle hatta benden sonra evlenen herkesın çocuğu var hepsi kendiliğinden gebe kaldı.halimi kimse bilmıyor.geçen bıraz çıtlatayım bı arkadasıma dedım işte çocuk nıyetıne gırdık bakalım falan dıye bana yok ilişkiden sonra kalkma yat falan dıye şey söylüyor oysakı bılmıyo kı ben nelerle ugrasıyom.agrıma gıdıyor artık.anneme anlatamıyom onceki aşılamaları soyledım sonuç negatif olunca o da uzuluyor zaten kendıde kalbınden bay pass falan oldu onada sıkıntı olmasın diyorum. kaynanam sankı sorunlu benmişim gıbı boş boş konuşuyor bazen.bı kere eşimin sperm sayısyla alakalı bı durum oldu kaynanam bana dlyo kı e onun spermlerı normal di diyor.ne bılıyosa sankı ölçmüş biçmiş bakmış.allahım ya kendı oğluna laf etmez sankı benım kocam allahın kulu deil onda bı sorun olamaz mı yanı.desteğin için çok teşekkür edrim haklısın inş.kaderimize yazılmıştır hayırlı sağlıklı evlatlarımız.insan bazen çıldırıyor işte böyle.isyan değil sadece kendime sitemim.............................
ahh canım bilmezmiyim insanın kendine olan sitemlerini çağresizliğini hele bide densiz insanlar varsa etrafında yükün bir kat dahs artıyor. sorunun kimde olduğunun hiç ama hiç önemi yok bence çünkü çift olarak çocuğumuz olmuyo onda yada bende ne fark eder ki.. maalesef benim eşimin aileside sorun bende sanıyolar söylemek istemedim ben çok şükür bir şeylerini görmedim ama ailedeki bebekleri kucağıma aldığımda bana nasıl baktıklarını hissedebiliorum eşimin yeğeni var al sana getirdik sev derler bana hani senin olmuyo al bunla idare et der gibi eminim yoktur öyle bi niyetleri belki ben hassasım yalnış yorumlıyorum bilemiyorum ki.
dilerim bizde kendi evlatlarımıza sarılır kucaklarız onlar ....