merhaba cnm, sana sormak istediğim birşey var ama kaç gündür işten fırsat bulup yazamadım. ben irenbeye gidiyorum yazdıgımda cok iyi bir seçim demişsin. ama dilek hnmla ilgili olarak oradan vazgeçtiğini söylemissin. acıkcası ben de irenbeden cok korkuyordum. dilek hnmla ilgili o kadar çok olumsuz yazı okudum ki, seceneklerimin arasında irenbe hıc yoktu. sonra rutin gittiğim, çok da sevdigim jınekologum ısrarla irenbeden Ahmet Zeki Işık'la görüşmemi istedi. Ön görüşmeye gittim korkarak, sonucta dilek hnm'la ilgili okuduklarım, klinige karsı da urkuttu beni. ama Ahmet Bey'i çok sevdim, 1 yıldır hiçbir hekim bu kadar ilgilenmedi benimle, 1,5 aydır ne olsa direk kendisiyle görüşüyorum. merak ettiğim ve sana sormak istediğim dilek hnm dışında klinikle ilgili fikrin, canını sıkan birşey yaşadın mı? bir de klinigin basarı oranı nasıl biliyor musun? simdiden sağol...
kyr canım merkez olarak çok iyi fakat para gözzler hemde çok benim eşim doktor bende ilaç firmasında mümessilim yani sağlık işlerinin içinde olan insanlarız ama bizi bile yok başka bi yöntem var diyerek kandırmaya çalıştılar ki bizler cahil insanlar değiliz (yaptırmış olduğum histeroskopiyi başka bir yöntem diyerek aynısını yapmaya kalktı dilek hn) yine orada tedavi olan bir yakınım yaşı geçgindi ona transfer masasında 1 adet emb oldu oda kalitesiz yazık olmasın diye transfer yapıyoruz deyip kaç milyar parasını aldılar bide o masada söylenecek bir şey değildi ama dediğim gibi bunlar hep kişisel şeyler ben merkez olarak bir sorun yaşamadım hakkında hayırlısı olur inşallah canım
başarı oranı olarak genel anlamda iyi olduklarını duymuştum..
arkadaşlar merhaba.. benimde salı transferim oldu inşallah bebeğim benimledir
ayy bu duygunun gerçek olduğunu hissetmek bile çok güzell.. herkesin gelişmeleri olumlu olur inşallah.. tuanacımm inş iyi düşün iyi olsun olur mu??
nec nasıl aklımdaydın Allah biliyo yazacaktım bugün umarım iyisindir diye hayırlısı ile sımsıkı tutunsun inşallah bebişlerin sana ..
ay kızlar adet oldum ben oh oh yandan yandan
adet olduguma hıç bu kadar sevinmemıştım valla
şimdi hemen hemşireme haber verıcem ve cumartesi gunu doğum kontrol hapı başlıcam
bır adım daha ılerledım tedavıde yani
allahım sounucu hayırlı bebişli etsın inş benımde tum tedavı gorenlerınde (amin)
ohh çok şükür hadi hayırlsı olsun bakalım bir adım daha attın bebeğine ne mutlu sana:))
transferden sonra 12 gün boyunca nelere dikkat ediyorsunuz ?
arkadaşım önemli olan ağır hareeketler yapmamak koşmamak ağır kaldırmamak çok hızlı yürümemek bide fırsatın varsa ilk 3 gün mümkün olduğunca yatman aslında bunlar bahane her şey kısmet j-hayırlısı olsun inşallah..