evet arkadsım doğru soyluyosun sorunun kımde olup olmadığı önemli değil ama bunu erkek tarafı hep kadındaymış gıbı görup ınsanın canını sıkıyor zaman zaman.mesela geçen yıl benım eşim çok çalışıyodu ben ona kızarken sankı 9 çocuğumuz mu var ne bu kadar yoruyon kendını dedığımde (nıyetım sadece eşimin yorulmaması iki başımıza geçinip gideriz amaçlı söylenen bı sözdü ) kaynanam kalkıp olmuyorsa sankı ondan mı olmuyor deyıverdi.ay böyle şeyler bazen aklıma geliyor deliriyorum.hele bı keresınde de bız alt ust oturuyoz kaynanamla hıç yukarı gelmıyon bıze falan demıştık bı konuşma arasında aman sankı çocuk mu var kı ben geleyım dedı.ama rabbım ola kı verırse bende doğru dürüst göstermıcem ona yavrumu.bunlar konuşulcak şey mı yanı.bıde evin içindeki ınsan bole yapıyor.bızım eve doğru durust çıkmayan kaynanam eltısının torunu bıze gelmişti kalmış gelmiş ben bebişi sevmeye geldım dıyo nıspet yapar gıbı.
insanlar maalesef anlayışsız hoşgörüleri eksik oralı olmamak kaale almamak gerek ama nasıll Allahım bize sabır onlarada merhamet versin..
tuanacımm merhaba kaç gün oldu yazmayalı ben bu aralar yoğundum... en son transferin olmuştu canım noldu hayırdır kanama falan yazmışsın geçmiş çoktu okuyamadım umarım herşey yolundadır :26::26::26:
bu arada bende cuma günü gidiyorum umut tüp merkezine ulun beye ilk görüşmem bakalım nolcak Allah tan hayırlısı inşallah...
inşallah hayırlısı olsun hakkında tatlım merkez seçimi çok önemli içine sinmesi umut
tüp bebek merkezinin çok olumlu olduğunu duymuştum..
süper hadi bakalım eger ıdrarda cıktıysa kesın kandada cıkar yarında onu yaptır bari,bende gaza geldim evde test yapsamıkı:)
pepero tatlım idrarda her zaman doğru sonuç vermeyebiliyor hamişsindir belki idrarda çıkmaz boşu boşuna kendinide bebişinide üzersin yinede sen bilirsin tabiiki hakkında hayırlısı olsun inşallah..