• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

kızlar hamile olma ihtimalim var testte hafif çizgi var gibi eltimde var gibi dedi ama kanamada var çaresiz cumartesiyi beklicem galiba

tuanacımm merhaba kaç gün oldu yazmayalı ben bu aralar yoğundum... en son transferin olmuştu canım noldu hayırdır kanama falan yazmışsın geçmiş çoktu okuyamadım umarım herşey yolundadır :26::26::26:

bu arada bende cuma günü gidiyorum umut tüp merkezine ulun beye ilk görüşmem bakalım nolcak Allah tan hayırlısı inşallah...

tuanacımm merhaba kaç gün oldu yazmayalı ben bu aralar yoğundum... en son transferin olmuştu canım noldu hayırdır kanama falan yazmışsın geçmiş çoktu okuyamadım umarım herşey yolundadır :26::26::26:

bu arada bende cuma günü gidiyorum umut tüp merkezine ulun beye ilk görüşmem bakalım nolcak Allah tan hayırlısı inşallah...
bekleme dönemindeyim kanama başladı cnm dün iğne yaptırdım kanama durmadı yine cumartesi kan testim var bende durum bu cnm belirsiz herşey seninde tedavin hayırlı olsun cnm inş pozitif sonuçlanır ve sağlıkla devam eder:70:

bekleme dönemindeyim kanama başladı cnm dün iğne yaptırdım kanama durmadı yine cumartesi kan testim var bende durum bu cnm belirsiz herşey seninde tedavin hayırlı olsun cnm inş pozitif sonuçlanır ve sağlıkla devam eder:70:

canımmmm sende inşalalhh pozitifi görürsün Allah ın izniyle sağlıkla kucağına alırsın bebeğini :) o kanama bazı kişilerde oluyomuş canım topikte okumuştumm kanaması olup da hamiş olanlar var yani inşalalh sende onlarda olacaksın canım :70::70:

benimde inşallah hayırlısıyla başlar tedavimm bakalımmm nolcak heycanlıyımm :)

tuana canımm hadi hayırlısı olsun inşallah Rabbimin izni ile artık sen bir anne adayısın idrarda gördün ya kandada çıkacaktır Allahın izni ile hayırlısı olsun tatlımm çok çok sevindim bu topikte ilk hamilemiz sensinnn tebrik ederimmmm
:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:

evet arkadsım doğru soyluyosun sorunun kımde olup olmadığı önemli değil ama bunu erkek tarafı hep kadındaymış gıbı görup ınsanın canını sıkıyor zaman zaman.mesela geçen yıl benım eşim çok çalışıyodu ben ona kızarken sankı 9 çocuğumuz mu var ne bu kadar yoruyon kendını dedığımde (nıyetım sadece eşimin yorulmaması iki başımıza geçinip gideriz amaçlı söylenen bı sözdü ) kaynanam kalkıp olmuyorsa sankı ondan mı olmuyor deyıverdi.ay böyle şeyler bazen aklıma geliyor deliriyorum.hele bı keresınde de bız alt ust oturuyoz kaynanamla hıç yukarı gelmıyon bıze falan demıştık bı konuşma arasında aman sankı çocuk mu var kı ben geleyım dedı.ama rabbım ola kı verırse bende doğru dürüst göstermıcem ona yavrumu.bunlar konuşulcak şey mı yanı.bıde evin içindeki ınsan bole yapıyor.bızım eve doğru durust çıkmayan kaynanam eltısının torunu bıze gelmişti kalmış gelmiş ben bebişi sevmeye geldım dıyo nıspet yapar gıbı.

insanlar maalesef anlayışsız hoşgörüleri eksik oralı olmamak kaale almamak gerek ama nasıll Allahım bize sabır onlarada merhamet versin..

inşallah hayırlısı olsun hakkında tatlım merkez seçimi çok önemli içine sinmesi umut tüp bebek merkezinin çok olumlu olduğunu duymuştum..

süper hadi bakalım eger ıdrarda cıktıysa kesın kandada cıkar yarında onu yaptır bari,bende gaza geldim evde test yapsamıkı:)

pepero tatlım idrarda her zaman doğru sonuç vermeyebiliyor hamişsindir belki idrarda çıkmaz boşu boşuna kendinide bebişinide üzersin yinede sen bilirsin tabiiki hakkında hayırlısı olsun inşallah..

kızlar hamile olma ihtimalim var testte hafif çizgi var gibi eltimde var gibi dedi ama kanamada var çaresiz cumartesiyi beklicem galiba
Ay hadi inşallah arkadaşım.Güzel haberler ver inşallah..

Canım benim hayırlısı olsun tedavin canım.Umut için zaten iyi diyorlar inşallah Allahım da ol der.Çok mutlu oldum herkes tedaviye bir şekilde başlıyor ne güzel..

Kızlar inşallah hayırlı olur tedavilerimiz ne olursa olsun.
Ben de bir şey sormak istiyorum, uzun protokol olup da DECAPEPTYL kullanan var mı ? asıl iğnelere hazırlıkmış sanırım.Biri bana anlatabilir mi..

meliscim merhaba
Decapeptyl birinci iğnemi bugun oldum. Doktoruma ben sormustum. bu iğne bizim kendi yumurtlamamızı durdurmak ıcınmış. Dogum kontrol hapının 18. gunu basladım ben. adet gordukten sonra da kullanmaya devam edecekmışım. Tabi adet sonrası yumurta geliştirici iğneler baslanacak

umarım yardımcı olabılmısımdır cnm.. hayırlısı olsun inş. Allahım kımsenin umutlarını boşa cıkarmasın. Izmirdenim bende. sen nerede tedavi oluyorsun?

canımmmm sende inşalalhh pozitifi görürsün Allah ın izniyle sağlıkla kucağına alırsın bebeğini :) o kanama bazı kişilerde oluyomuş canım topikte okumuştumm kanaması olup da hamiş olanlar var yani inşalalh sende onlarda olacaksın canım :70::70:

benimde inşallah hayırlısıyla başlar tedavimm bakalımmm nolcak heycanlıyımm :)
inşaallah varsada bırakmaz beni

süper hadi bakalım eger ıdrarda cıktıysa kesın kandada cıkar yarında onu yaptır bari,bende gaza geldim evde test yapsamıkı:)
cnm benim kaybedecek bişeyim yoktu varsa çıkarsa çıkar dedim biraz daha sabır arkadaşım azkaldı:70:

tuana canımm hadi hayırlısı olsun inşallah Rabbimin izni ile artık sen bir anne adayısın idrarda gördün ya kandada çıkacaktır Allahın izni ile hayırlısı olsun tatlımm çok çok sevindim bu topikte ilk hamilemiz sensinnn tebrik ederimmmm
:66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66:
daha bişey belli değilde ya hemşireyi arasammı teste kadar şu kanamayı durdursalar bebeğim varsada gitmesin çok korkuyorum okadar kanamaya :59:

Ay hadi inşallah arkadaşım.Güzel haberler ver inşallah..
.
inşaallah cnm dualarınızı eksik etmeyin sonrada siz verin inşaallah güzel haberleri bebeğim yaşıyosada hepimize umut olsun inşaallah:69:

tuana canım cumartesiyi iple cekiyoruz hadi bakalım sevicimizi tamamlıyacagız inşallah cumartesi günü.

kızlar benimde bu günmerkezden aradılar 14 yumurta vardı 13 tanesi olgunmuş 9 tanesi döllenmiş dediler.
bakalım yarına neler olacak kac tanesi gelişimine devam edecek görecez. size yazarım yine

tuanacım, lütfen moralini bozma, zor bir süreç biliyorum. sabırla cumartesiyi bekle ve bol dua et, güzel haberlerini alıcaz işallah :))))

bende orada tedavideyim doktorum kaan bey...:26:[/QUOTE]

benim de erdal bey canım sen hangi aşamadaydın, benim yarın histereskopi vardı, ancak isal durumu olunca ertelendi :( sen yaptırdın mı histereskopi ben korkuyorum biraz da :(

tuana canım cumartesiyi iple cekiyoruz hadi bakalım sevicimizi tamamlıyacagız inşallah cumartesi günü.
inşaallah cnm kan testide iyi çıkar :17:

kızlar benimde bu günmerkezden aradılar 14 yumurta vardı 13 tanesi olgunmuş 9 tanesi döllenmiş dediler.
bakalım yarına neler olacak kac tanesi gelişimine devam edecek görecez. size yazarım yine
çok çok iyi cnm güzel haberler alırsın inşaallah kaçıncı gün transferi olucak bellimi?

tuanacım, lütfen moralini bozma, zor bir süreç biliyorum. sabırla cumartesiyi bekle ve bol dua et, güzel haberlerini alıcaz işallah :))))
inşaallah cnm bende sizde o güzel haberleri duyarız :61:bi yandan diyorumki nasipte varsa tutunur diyorum karışığım biraz hayırlısı artık:61:

hadı bakalım hayırlısı, kaç gunluk oldu embriyolar şimdi.kaçıncı gun transferın olacak acaba ?

moralinizi bozmak için söylemiyorum, sadece bilgi amaçlı, idrar testi pozitif de negatif de yanılabiliyor. gecen gün yazmıstım ben de doktorumla görusup tedavime baslayacağım diye. adetimi bekliyordum, 3 gün gecikti imkansız da olsa meraklandım acaba hamile miyim diye idrar testi aldım, 2 yıl sonra ilk defa 2 çizgi gördüm teste, halimi düsünsenize, cıldırdım sevincten hemen bir test daha o da 2 çizgi. sonuc mu maalesef değilim. sok oldum, internette okudugum kadarıyla idrar testi pozitifte yanılmıyor. ama öyle değil yanılabiliyor arkadaslar. 3. denemesinin basında bir olarak size yalvarıyorum idrara bakmayın, cok merak ederseniz günü de yakınsa kan verin. bosuna sevinc, bosuna hüzün yasamayın diye söylüyorum. bu sonuclar cok yıpratıyor cunku ınsanı.

meliscim merhaba
Decapeptyl birinci iğnemi bugun oldum. Doktoruma ben sormustum. bu iğne bizim kendi yumurtlamamızı durdurmak ıcınmış. Dogum kontrol hapının 18. gunu basladım ben. adet gordukten sonra da kullanmaya devam edecekmışım. Tabi adet sonrası yumurta geliştirici iğneler baslanacak

umarım yardımcı olabılmısımdır cnm.. hayırlısı olsun inş. Allahım kımsenin umutlarını boşa cıkarmasın. Izmirdenim bende. sen nerede tedavi oluyorsun?

ben de izmirdenim, sen nerede tedavi oluyorsun? ben irenbe tup bebekte Ahmet Zeki Işık'la başladım tedavime.

hepsi devam eder umarım, sayılar önemli olmasa da cok olmaları moral oluyor değil mi? hayırla sürsün tedavin, hayırla sonuçlansın insallah

smyrna tüp bebek merkezine giden arkadaşlar var mı?
nasıl bir merkez??

tedavi için ön görüşme yaptım smyrna ile ama baska yere gidiyorum. orada tedavi gören çok insanla yazıştım burdan, genel olarak çok memnunlar, tek sıkıntı heryerdeki gibi orası da çok yoğun.

herkesin hakkında hayırlısı olsun umarım...

test gunum pazar ve bu son gunler okadar zor gecıyor kı,herhalde en zor gunler bu:(heran adet olabılırmısım duygusu ınsanı cok uzuyor resmen tuvalete gırmeye korkuyorum,bırde dun gece ruyamda adet olmusum herhalde tuana senden etkılendım kanama oldu dedın die:)hayırlısı artık ıyı ve kötü sonuclara kendımızı alıstırmalıyız allahım yardımcımız olsun...

merhaba cnm, sana sormak istediğim birşey var ama kaç gündür işten fırsat bulup yazamadım. ben irenbeye gidiyorum yazdıgımda cok iyi bir seçim demişsin. ama dilek hnmla ilgili olarak oradan vazgeçtiğini söylemissin. acıkcası ben de irenbeden cok korkuyordum. dilek hnmla ilgili o kadar çok olumsuz yazı okudum ki, seceneklerimin arasında irenbe hıc yoktu. sonra rutin gittiğim, çok da sevdigim jınekologum ısrarla irenbeden Ahmet Zeki Işık'la görüşmemi istedi. Ön görüşmeye gittim korkarak, sonucta dilek hnm'la ilgili okuduklarım, klinige karsı da urkuttu beni. ama Ahmet Bey'i çok sevdim, 1 yıldır hiçbir hekim bu kadar ilgilenmedi benimle, 1,5 aydır ne olsa direk kendisiyle görüşüyorum. merak ettiğim ve sana sormak istediğim dilek hnm dışında klinikle ilgili fikrin, canını sıkan birşey yaşadın mı? bir de klinigin basarı oranı nasıl biliyor musun? simdiden sağol...

buarada ben de dün 3.tedavime basladım arkadaslar, temizlik amaclı doğum kontrol hapı basladık, bir dahaki ay ignelerle devam edeceğiz. hepimizin için dualarım...

Back