kızlar hamile olma ihtimalim var testte hafif çizgi var gibi eltimde var gibi dedi ama kanamada var çaresiz cumartesiyi beklicem galiba
bekleme dönemindeyim kanama başladı cnm dün iğne yaptırdım kanama durmadı yine cumartesi kan testim var bende durum bu cnm belirsiz herşey seninde tedavin hayırlı olsun cnm inş pozitif sonuçlanır ve sağlıkla devam edertuanacımm merhaba kaç gün oldu yazmayalı ben bu aralar yoğundum... en son transferin olmuştu canım noldu hayırdır kanama falan yazmışsın geçmiş çoktu okuyamadım umarım herşey yolundadır :26::26::26:
bu arada bende cuma günü gidiyorum umut tüp merkezine ulun beye ilk görüşmem bakalım nolcak Allah tan hayırlısı inşallah...
bekleme dönemindeyim kanama başladı cnm dün iğne yaptırdım kanama durmadı yine cumartesi kan testim var bende durum bu cnm belirsiz herşey seninde tedavin hayırlı olsun cnm inş pozitif sonuçlanır ve sağlıkla devam eder
kızlar hamile olma ihtimalim var testte hafif çizgi var gibi eltimde var gibi dedi ama kanamada var çaresiz cumartesiyi beklicem galiba
bekleme dönemindeyim kanama başladı cnm dün iğne yaptırdım kanama durmadı yine cumartesi kan testim var bende durum bu cnm belirsiz herşey seninde tedavin hayırlı olsun cnm inş pozitif sonuçlanır ve sağlıkla devam eder
evet arkadsım doğru soyluyosun sorunun kımde olup olmadığı önemli değil ama bunu erkek tarafı hep kadındaymış gıbı görup ınsanın canını sıkıyor zaman zaman.mesela geçen yıl benım eşim çok çalışıyodu ben ona kızarken sankı 9 çocuğumuz mu var ne bu kadar yoruyon kendını dedığımde (nıyetım sadece eşimin yorulmaması iki başımıza geçinip gideriz amaçlı söylenen bı sözdü ) kaynanam kalkıp olmuyorsa sankı ondan mı olmuyor deyıverdi.ay böyle şeyler bazen aklıma geliyor deliriyorum.hele bı keresınde de bız alt ust oturuyoz kaynanamla hıç yukarı gelmıyon bıze falan demıştık bı konuşma arasında aman sankı çocuk mu var kı ben geleyım dedı.ama rabbım ola kı verırse bende doğru dürüst göstermıcem ona yavrumu.bunlar konuşulcak şey mı yanı.bıde evin içindeki ınsan bole yapıyor.bızım eve doğru durust çıkmayan kaynanam eltısının torunu bıze gelmişti kalmış gelmiş ben bebişi sevmeye geldım dıyo nıspet yapar gıbı.
insanlar maalesef anlayışsız hoşgörüleri eksik oralı olmamak kaale almamak gerek ama nasıll Allahım bize sabır onlarada merhamet versin..
tuanacımm merhaba kaç gün oldu yazmayalı ben bu aralar yoğundum... en son transferin olmuştu canım noldu hayırdır kanama falan yazmışsın geçmiş çoktu okuyamadım umarım herşey yolundadır :26::26::26:
bu arada bende cuma günü gidiyorum umut tüp merkezine ulun beye ilk görüşmem bakalım nolcak Allah tan hayırlısı inşallah...
inşallah hayırlısı olsun hakkında tatlım merkez seçimi çok önemli içine sinmesi umut tüp bebek merkezinin çok olumlu olduğunu duymuştum..
süper hadi bakalım eger ıdrarda cıktıysa kesın kandada cıkar yarında onu yaptır bari,bende gaza geldim evde test yapsamıkı:)
pepero tatlım idrarda her zaman doğru sonuç vermeyebiliyor hamişsindir belki idrarda çıkmaz boşu boşuna kendinide bebişinide üzersin yinede sen bilirsin tabiiki hakkında hayırlısı olsun inşallah..
Ay hadi inşallah arkadaşım.Güzel haberler ver inşallah..kızlar hamile olma ihtimalim var testte hafif çizgi var gibi eltimde var gibi dedi ama kanamada var çaresiz cumartesiyi beklicem galiba
tuanacımm merhaba kaç gün oldu yazmayalı ben bu aralar yoğundum... en son transferin olmuştu canım noldu hayırdır kanama falan yazmışsın geçmiş çoktu okuyamadım umarım herşey yolundadır :26::26::26:
Pınarcım söz mü kız :))))
sözüm söz meliscimm:))
Kızlar inşallah hayırlı olur tedavilerimiz ne olursa olsun.
Ben de bir şey sormak istiyorum, uzun protokol olup da DECAPEPTYL kullanan var mı ? asıl iğnelere hazırlıkmış sanırım.Biri bana anlatabilir mi..
inşaallah varsada bırakmaz benicanımmmm sende inşalalhh pozitifi görürsün Allah ın izniyle sağlıkla kucağına alırsın bebeğini :) o kanama bazı kişilerde oluyomuş canım topikte okumuştumm kanaması olup da hamiş olanlar var yani inşalalh sende onlarda olacaksın canım
benimde inşallah hayırlısıyla başlar tedavimm bakalımmm nolcak heycanlıyımm :)
cnm benim kaybedecek bişeyim yoktu varsa çıkarsa çıkar dedim biraz daha sabır arkadaşım azkaldısüper hadi bakalım eger ıdrarda cıktıysa kesın kandada cıkar yarında onu yaptır bari,bende gaza geldim evde test yapsamıkı:)
daha bişey belli değilde ya hemşireyi arasammı teste kadar şu kanamayı durdursalar bebeğim varsada gitmesin çok korkuyorum okadar kanamayatuana canımm hadi hayırlısı olsun inşallah Rabbimin izni ile artık sen bir anne adayısın idrarda gördün ya kandada çıkacaktır Allahın izni ile hayırlısı olsun tatlımm çok çok sevindim bu topikte ilk hamilemiz sensinnn tebrik ederimmmm
inşaallah cnm dualarınızı eksik etmeyin sonrada siz verin inşaallah güzel haberleri bebeğim yaşıyosada hepimize umut olsun inşaallah
Ay hadi inşallah arkadaşım.Güzel haberler ver inşallah..
.
inşaallah cnm kan testide iyi çıkartuana canım cumartesiyi iple cekiyoruz hadi bakalım sevicimizi tamamlıyacagız inşallah cumartesi günü.
çok çok iyi cnm güzel haberler alırsın inşaallah kaçıncı gün transferi olucak bellimi?kızlar benimde bu günmerkezden aradılar 14 yumurta vardı 13 tanesi olgunmuş 9 tanesi döllenmiş dediler.
bakalım yarına neler olacak kac tanesi gelişimine devam edecek görecez. size yazarım yine
inşaallah cnm bende sizde o güzel haberleri duyarıztuanacım, lütfen moralini bozma, zor bir süreç biliyorum. sabırla cumartesiyi bekle ve bol dua et, güzel haberlerini alıcaz işallah :))))
kızlar benimde bu günmerkezden aradılar 14 yumurta vardı 13 tanesi olgunmuş 9 tanesi döllenmiş dediler.
bakalım yarına neler olacak kac tanesi gelişimine devam edecek görecez. size yazarım yine
süper hadi bakalım eger ıdrarda cıktıysa kesın kandada cıkar yarında onu yaptır bari,bende gaza geldim evde test yapsamıkı:)
meliscim merhaba
Decapeptyl birinci iğnemi bugun oldum. Doktoruma ben sormustum. bu iğne bizim kendi yumurtlamamızı durdurmak ıcınmış. Dogum kontrol hapının 18. gunu basladım ben. adet gordukten sonra da kullanmaya devam edecekmışım. Tabi adet sonrası yumurta geliştirici iğneler baslanacak
umarım yardımcı olabılmısımdır cnm.. hayırlısı olsun inş. Allahım kımsenin umutlarını boşa cıkarmasın. Izmirdenim bende. sen nerede tedavi oluyorsun?
kızlar benimde bu günmerkezden aradılar 14 yumurta vardı 13 tanesi olgunmuş 9 tanesi döllenmiş dediler.
smyrna tüp bebek merkezine giden arkadaşlar var mı?
nasıl bir merkez??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?