Bu sayfayı dünden beri okuyorum,umarım hepinizin dilekleri kabul olur, tedavisi süren tüm arkadaslara sabır, huzur, pozitif sonuc diliyorum. Bu sitede birçok sayfa okudum, ama burada yalın, içten bir paylaşım hissettim. Bu öncelikle sayfanın sahibinin nahifliginden diye düşünüyorum
) Sanırım ilk haber tuanadan gelecek, dualarım seninle, o çok istediğin haberi tezzamanda almani diliyorum.
Ben de sizler gibi anne olmak isteyen, tüp bebekten baska çaresi olmayan bir kadınım. İzmirde yasıyorum, 31 yaşındayım. Benim hikayem söyle; 2 yıllık evliyim, 2 yıldır bebek istiyorum, tüplerimin birinin rahimle bağlantısı ameliyatla kesildi, digeri de tamamen tikali, eşimde hiç bir sorun yok. Tuplerim dısında bende de sorun yok. Nisan ayında ilk denememizi yaptık, olmadı. Temmuzda dondurulmuş denedik olmadı. Bu iki deneme Izmir Sifa hastanesinde Erol tavmergenle oldu. Şimdi 3.kez için yola çıkacağız. Bu sefer i̇renbe
tüp bebek merkezinde Ahmet Zeki Işık'la deneyeceğiz.
Bugün adetimin ilk gunü, yarın Ahmet beyle görüşüp yol haritamızı çıkaracağız. Tüm kalbimle hepimiz için dua ediyorum.