• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

Evet yarın sonucum seninde ilk günden itibaren kanaman oldumu canım
canım benim 9. günü koyu kahve kanamam oldu akıntı tarzında sonra lekelenmelere dönüştü ben 9. gün test yaptırdım pozitifti. bu gün 24. günüm 2 gün aktif kanamam oldu cidii anlamda şükür bu gün yok.çok şükür kuzumda iyi. o nedenle lütfen içini ferah tut umarım kötü bir şey yoktor. dilerim bebeğin sımsıkı tutunmak için uğraşıyo çabalıyodur.

Âmin cnm inşallah dediğin gibi yarın kavuştuğum bebeğim 8 ay daha icimde olacak Allah'ın izniyle. Sen nasılsın? Randevun nasıl gecti? Bebis nasıl?

Cnm bnm randevum carsamba aksami
İnsallah 2 gun kaldı bebisimi görmeye
Rabbim 1 ay icinde sana da nasip etsin bu gunleri ins cnm öpüyorum

canım benim 9. günü koyu kahve kanamam oldu akıntı tarzında sonra lekelenmelere dönüştü ben 9. gün test yaptırdım pozitifti. bu gün 24. günüm 2 gün aktif kanamam oldu cidii anlamda şükür bu gün yok.çok şükür kuzumda iyi. o nedenle lütfen içini ferah tut umarım kötü bir şey yoktor. dilerim bebeğin sımsıkı tutunmak için uğraşıyo çabalıyodur.

İnşallah canım benim bende senin gibi biraz zor olsada kavuşurum

Bebislerime

selam kızlar yine ben geldim sizlere sormam gereken şeyler var transfer sonrası soğuk terleme ateş basması sizlerde de oldu mu acaba birde benim göğsümün üstündeki damarlar belirginleşmeye başladı bu herkeste oluyor mu yoksa bir belirtimi ??

kızlar görmediniz sanırım cevap verebilirmisiniz :/

valla canımm inşallah bunlar belirtidir çünkü bende aynısı oldu. gece sıcak basması oluyodu. hatta eşimle alışverişe gittik inan hava soğuk ben ceketi çıkarıyodum terden bide ayaklarım çoj üşüyodu.benim göğüslerimde hiç değişiklik olmadı halada uyok..
ayy heyecanlandım şimdi ne zamandı test tarihin. hayırlısı olsun inş..

valla canımm inşallah bunlar belirtidir çünkü bende aynısı oldu. gece sıcak basması oluyodu. hatta eşimle alışverişe gittik inan hava soğuk ben ceketi çıkarıyodum terden bide ayaklarım çoj üşüyodu.benim göğüslerimde hiç değişiklik olmadı halada uyok..
ayy heyecanlandım şimdi ne zamandı test tarihin. hayırlısı olsun inş..

canım ayaklarım falanda sıcak uyandığımda sırılsıklam terlemiş oluyorum böyle buz gibi birden ateş basıyor darlanıyorum normalde hiç olmaz böyle şeyler valla bende heyecanla bekliyorum cumartesi inşallah hayırlı haberi vericem sizlere :)

Korkularımız bir zaman sonra yaşadıklarımız oluyor, heyecanlan ne mutlu sana ki yarın görmeye gideceğin bebeğin karnında, tadını çıkar arkadasım. Bol bol izle bebeğini, allahım bu günleri hepimize yaşatsın.

:16:Bebeğimi gördüm muhteşem bir duygu

:49:Allahım herkese bu duyguyu yaşatır inşallah

:43::43:dön bebegim dön sen benim yaşama sebebimsin dinmeyen acılarımın tek ilacı sensin anladımki tek sevicimsin bön bebegim dön :43:

Bunları okunca çok üzülüyorum sevincim üzüntüye dönüşüyor allahım inşallah tez zamanda sanada bu mutluluğu yaşatır.

Son düzenleme:
canim icinden gelenleri yap yani dolasmak istiyorsan cik dolas kafan dagilsin biraz agir ve zor hareketler yapmadan bi dolasmadan sanirim bisey olmaz ama kendini rahat hissetmiyweceksen ozaman biraz daha sabir et ama ben tüm kalbimle inaniyorumki bebegin seninle

söylediklerinin aynısını yaşadım.umutlandırmak istemem ama bebegin tutundu herhalde.inşallah da öyledir.ben şu an 8 haftalık hamileyim terlemeler devam ediyor,ateş basması geçti ama benim transferden sonra 12 gün özellikle akşam ateşleniyodum.nedenini bilmiyorum ama.hayırlı haberlerini duyarız inşallah...

:16:Bebeğimi gördüm muhteşem bir duygu

:49:Allahım herkese bu duyguyu yaşatır inşallah

merhaba canım,
Bebeğin için çok sevindim, ben bu siteyi sürekli takip ediyorum ama yazmıyorum,
sizin gibi hamileleri okudukça umudum artıyor,

benim senden ve buradaki pozitif olan arkadaşlardan tedavilerini hangi tüp bebek merkezinde yaptığını yazabilirse çok mutlu olacağım,
ben İstanbul Brüksel Tüp Bebek merkezinde Ağustos ayında tedavi gördüm ama sonuç negatif, tekrar deneyeceğim ama hangi tüp bebek merkezi başarılıdır karar veremedim, bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim,

KYRCIM canım dilerim allahtan yarın bebişlerine kavuşursun dilerim allahtan bebişlerini kucagına alıcagın günleri gorürsün dilerım ki yavrularınla kurdugun hayallerinin hepsi kabul olsun...AMİN..ALLAH YARDIMCIN OLSUN...

söylediklerinin aynısını yaşadım.umutlandırmak istemem ama bebegin tutundu herhalde.inşallah da öyledir.ben şu an 8 haftalık hamileyim terlemeler devam ediyor,ateş basması geçti ama benim transferden sonra 12 gün özellikle akşam ateşleniyodum.nedenini bilmiyorum ama.hayırlı haberlerini duyarız inşallah...

canım beni bu saate nasıl mutlu ettin anlatamam bende zaten bebegimin benimle olduğunu hissediyorum bende özellikle akşamları ateşleniyorum ve yatarken çok terliyorum sağol canım allah razı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah:nazar::nazar:

canim icinden gelenleri yap yani dolasmak istiyorsan cik dolas kafan dagilsin biraz agir ve zor hareketler yapmadan bi dolasmadan sanirim bisey olmaz ama kendini rahat hissetmiyweceksen ozaman biraz daha sabir et ama ben tüm kalbimle inaniyorumki bebegin seninle

çok saol tatlım yazdıkların beni çok mutlu etti inşallah inandıkların çıkar hamileyimdir...Allahım hepimize nasip etsin inşallah...evde duramadım sıkıldım halamlara gittim
yarın son gün merakla bekliyorum sonrada memlekete döncez inşallah mutlu habere döneriz

Back