Bu benim iLk denemem 33 yaşındayım menapoz nedeni ile anne olamadığım için tek şansımızın bu oLduğu söyLendi 7 kasım pZt.günü yumurta topLandı tedavim boyunca 4 adet yumurtam oLmasına rağmen içLerinin boş oLduğunu öğrenmem tam bir hayaL kırıkLığıydı1 tane yumurta sağLamdı mikroenjeksiyon yöntemi iLe döLLenme yapıLdı ve 1 adet 1.sıNıf embriyo eLde ediLdi 9 kasım'da tRansferim yapıLdı ve şimdii bekLiyoruz 21 kasım'da test yapıLıcak bugün idrar testi yaptım dayanamıyorum fakat sonuç negatif beLLi beLirsiz ince bir çizgi daha var ama siLik zaman geçmiyorr ya tutmazsa oysaKi ne hayaLLerimiz vardı... Hiç bir beLirti yok herkez sıkıştırıyor miden buLanmıyormu falan diye göğüsLerimde normaL mide buLantısı yok sadece arada kasıkLarımda regL ağrısına benzer ağrı giriyor bugün oda yokk...kızLar bunLarı yaşayanLardan haber bekLiyorum moraLim sıfır,zamaN geçmiYor ......
cnm benım transferım yenı oldu 4 gun duş yasak oldugu için abdest alamıcam okumayı çok isterdım eger belli bı zamanı yoksa ben okuyabıldıgım en kısa zamanda okuyup sana msj atarım.söz vermıyorum okuyunca hbaer verıcem.allahım kımsenın emeklerını boşa çıkarmasın tum duaları kabul etsın inş....[/
banyo yasağı diye bişey yok canım ben hastaneden gelir gelmez duş aldım ve hiç bişey olmadı bebişimin nur topu gibi anneciğine tutunmuş hem de 263 değerle boşa kasmayın kendinizi
canim hosgeldin ve coook tesekkur ederim guzel dileklerin icin.Hepimize oyle cok dua ediyorum ki anlatamam.Sen tedaviye basladin mi?Nedir durum?
duaların için teşekkür ederim canım benim eşimde azospermli yani menide hiç sperm yok.azo sebebi de genetik. biz henüz tedaviye başlamadık.kendimi şimdiden sizin güzel haberlerinizle tedaviye alıştırıyorum inşallah bende birgün eşimde sperm bulunursa hamileyim diye ilan ederim
cnm maaşşallah bebeğine darısı bizlere inşaallah neolur duanı esirgeme cnmkızlarrr 664 olan değerim 2 gün sonra yani bu gün 1383 oldu bu da o doktorlara kapak olsun :)))))
yani kuzucuğum sıkı sımsıkı tuttu annesini :)))))
cnm aramızda bikaçgün olucak galiba inşaallah ilkönce müjdeyi sen sonrada ben vericem inşaallahAman da aman arkadaşım kavuşmuş bebeğine... Gözünaydınnn... Allahım birlikteliğinizi daim etsin, öncelikle sana 26kasıma kadar sabır versin, sonra daaaa bebeğini inşallah.
Benim yumoşlar kaplumbağa yumoşu gibi yavaş ilerliyor. Bu tedavide az yumurta istedik, doktorla ortak kararımız o yüzden ilaç düşük doz yavaş büyüyorlar. P.tesi günü cmt. toplayabiliriz demişti doktorcum ama bugün pazarı bulur dedi. Yarın sabah yine gideceğim bakalım az çok belli olur herhalde. Bekliyorum anlayacağın, sonu hayırlı olsun da ben razıyım bu beklemelere...
Kizlar 12. Gun degerim 225,47 idi 20. Gunum bugun ve test yaptirdim kac cikmasi gerekiyor asagi yukari 20. Gunde? Bilen var mi?
slmlar herkese:))
kızlar bişey sorcam size ben 10.ve 12.gün test yaptımya dr. hanıımm bidaha tekrarlatmadı gerek yok dedi
ağrım falan yok çok şükür kanamada olmadı hiç ama ben yinede merak ediyorum 23 ekimde kontrolüm var o zamana kadar beklesemmi yoksa testi tekrarlasammı kararsız kaldım
sizce neyapmalıyım:18:
canım benim 12. gün değerim 263 pınar bi tablodan bahsetmişti bhcg değerlerini gösteren orda 12.gün değeri min 17 max 119
ikimizinde bu tabloya göre olması gerekenden yüksek bu iyi bişeymi acaba?
12. gun kac cikmisti? benden de 12.gunden sonra test istemedi doktor.12. gun 100un uzerinde cikarsa gerek yok dedi.Benim ilk defa bugun biraz lekelenmem oldu korktum testi tekrarladim ben de 22 sinde gidicem bakalim.Lekelenme olunca doktoru aradim normal bir sikinti yok dedi testi tekarla falan demedi ben kendim rahatlamak icin yaptirdin.Senin de lekelenmen falan yoksa gerek yok bence.
canım benim 10.gün 25 12.gün 70 çıkmıştı yani 100 ün üstünde değildi ama dr.tekrar et demedi
canım valla benim hastanem 12. 15. günlerde iki kere ondan sonrada 15 tarihi itibariyle haftada 1 kere olmak üzere 2 kere toplamda 4 kere kan testi yapılacak dedi ki 12.gün değerim 263 baya iyi dedi hemşire ama ona rağmen 4 kere tekrarlıyolar
Ay bilemedim oyle bir tablo mu varmis ben kacirmisim o zaman.Bugun lekelenme yasayinca korktum ben tekrar baktirdim okumussundur belki eger katlanmaya gore hesaplarsak benim 20. gun degerim olmasi gerektigi gibi geldi ama tabi bilmiyorum....
senin kacinci gunundu bugun?
benim dün belli oldu hayatım bugün 13.gün 15.gün yani cuma yine kan testi yapacaklar
Ama seninkinin artisi guzel olmus belki de o yuzdendir diye dusundum.:)
Anladim canim esin icin bir tedavi olayi var mi? Yoksa zaman zaman test yapip sperm mi ariyorlar? benim esim de de sperm azligi vardi keciboynuzu kuru ve proxeed diye bir ilac ile bayagi arttirdik.Acaba siz de de ise yarar mi diye dusundum.Azo hakkinda cok bir bilgim yok da kusura bakma boyle soyledim ama... Insallah en kisa zamanda senin de guzel haberlerrini aliriz.Ama 1 tane bile spermin bulunmasi yetiyor senin yumurtalarda sorun yok ise 1 tane ile bile hamile kalabilirsin.
canım benim 12. gün değerim 263 pınar bi tablodan bahsetmişti bhcg değerlerini gösteren orda 12.gün değeri min 17 max 119
ikimizinde bu tabloya göre olması gerekenden yüksek bu iyi bişeymi acaba?
benim merkezdearkadaşlar ben şey sorcam size bu yapılan kan testleri için veya bundan sonra olacak ultrason kese görme ve kalp atışalrını duymada her gidişimizde ücret ödiycez mi yoksa tüp bebk tedavisine dahil mi?
benim merkezde
ilk yapılan kan testinden ücret almadılar ( 12. gün ) sonraki testlerden ve ultrason kese kalp atışı ücrete tabi değil
Bu benim iLk denemem 33 yaşındayım menapoz nedeni ile anne olamadığım için tek şansımızın bu oLduğu söyLendi 7 kasım pZt.günü yumurta topLandı tedavim boyunca 4 adet yumurtam oLmasına rağmen içLerinin boş oLduğunu öğrenmem tam bir hayaL kırıkLığıydı1 tane yumurta sağLamdı mikroenjeksiyon yöntemi iLe döLLenme yapıLdı ve 1 adet 1.sıNıf embriyo eLde ediLdi 9 kasım'da tRansferim yapıLdı ve şimdii bekLiyoruz 21 kasım'da test yapıLıcak bugün idrar testi yaptım dayanamıyorum fakat sonuç negatif beLLi beLirsiz ince bir çizgi daha var ama siLik zaman geçmiyorr ya tutmazsa oysaKi ne hayaLLerimiz vardı... Hiç bir beLirti yok herkez sıkıştırıyor miden buLanmıyormu falan diye göğüsLerimde normaL mide buLantısı yok sadece arada kasıkLarımda regL ağrısına benzer ağrı giriyor bugün oda yokk...kızLar bunLarı yaşayanLardan haber bekLiyorum moraLim sıfır,zamaN geçmiYor ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?