- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
cnm değerin çooook güzel maşallah Rabbim tamamına erdirsin inşlh.Allahım ol dedimi oluryor.
pınarcım kaçta gideceksin doktora...mutlaka haber ver..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm değerin çooook güzel maşallah Rabbim tamamına erdirsin inşlh.Allahım ol dedimi oluryor.
dunucum soğan kürü hakkında bigim yok yardımcı olamıyorum ama inşallah herşey yoluna girer ve 3. denemende kavuşursun meleğine..dualarımız hepimiz için..
ilk kan testinden sonra para alıyolarsa 4 kere kan testi istemelerinin sebebi açıklandı :) sen aynı merkezdemi devam edicen hayatım hep doğum dahil
önceki sayfalarda yazılmışta yeni okudum canlarım ben muayeneden sonra gusul abdesti bozulur diye biliyorum sonuçta eşinden başka bi insan ama ben transferden sonra hemen abdest alamadım uzun süre abdestsiz kaldım üzüldüm durumumaa
arkadaşlar bu transferden sonra abdest alma olayında yalnış bilgiye sahip bazı arkadaşlar var doktor alttan muayene ettiğinde de transfer yapıldığında da gusül abdesti bozulmuyo namaz kılınabilir kuran okunabilir çünkü orda yapılan muayenede haşa kimse zevk almıyodur heralde ben çok araştırdım ayrıca vicdanım 4 gün namazımı geçirmeme izin vermedi zaten 1 gün sonra duş alamaya da izin veriliyo yardımcı olmuşumdur inşallah
banyo yasağı diye bişey yok canım ben hastaneden gelir gelmez duş aldım ve hiç bişey olmadı bebişimin nur topu gibi anneciğine tutunmuş hem de 263 değerle boşa kasmayın kendinizi
21713868
babycim, nihalcimm yavruşlarınız sımsıkı tutunurlar inşallah sizlere...
sağol cnm benım teşekkür ederim...
hosgeldınız :)
ınsallah 9 ayı saglıkla beraber gecırırsınız
amin cnm çok teşekkür ederım...
kızlarrr 664 olan değerim 2 gün sonra yani bu gün 1383 oldu bu da o doktorlara kapak olsun :)))))
yani kuzucuğum sıkı sımsıkı tuttu annesini :)))))
ohhh maşallah bak boşuna telaş yaptırmış o işgüzar doktorlar ben sana demedım mı bazı doktorlar moral bozmayı sever dıye.
Aman da aman arkadaşım kavuşmuş bebeğine... Gözünaydınnn... Allahım birlikteliğinizi daim etsin, öncelikle sana 26kasıma kadar sabır versin, sonra daaaa bebeğini inşallah.
Benim yumoşlar kaplumbağa yumoşu gibi yavaş ilerliyor. Bu tedavide az yumurta istedik, doktorla ortak kararımız o yüzden ilaç düşük doz yavaş büyüyorlar. P.tesi günü cmt. toplayabiliriz demişti doktorcum ama bugün pazarı bulur dedi. Yarın sabah yine gideceğim bakalım az çok belli olur herhalde. Bekliyorum anlayacağın, sonu hayırlı olsun da ben razıyım bu beklemelere...
ayy cnm benım bu bekleyişler son olur hepimiz için inş.evet kavuştum bebişlerime bugun 3. gunumuz beklıyoruz bakalım :))
demek yavaş buyuıyor senın canavarlar olsun hayırlı saglıklı nasıl ise öyle olsun,sonu bebişli olsun....
bu arada arkadaşlar transferden sonra beni odaya alıp dinlendirmediler hemen eve geldim sizde nasıl oldu
önceki sayfalarda yazılmışta yeni okudum canlarım ben muayeneden sonra gusul abdesti bozulur diye biliyorum sonuçta eşinden başka bi insan ama ben transferden sonra hemen abdest alamadım uzun süre abdestsiz kaldım üzüldüm durumumaa
bu arada arkadaşlar transferden sonra beni odaya alıp dinlendirmediler hemen eve geldim sizde nasıl oldu
Kızlar ben kaçırdım galiba konuyu bir gusül abdesti muhabbeti sürüyor. Bu isler gönül işi, Allahla kul arasında, kimi temiz hissetmez okumaz duasını, kimi Rabbim yüreğimi biliyor der her koşulda okur. Kimse de digerine söyle olmaz, böyle olmaz diyemez bence. Ben heryerde, her halde okurum mesela. Rabbim beni her halimle görür, her halimi bilir, neyi sakınayım ondan. Var mı itirazı olan, yok, olsa kaç yazar bu sadece benim Rabb'imle aramda dımı ama???
Konu bir soru, merak üzerine açıldıysa yukarda yazdıklarım geçerli değil. Dediğim gibi biri birini eleştiriyorsa diye fikir beyan ettim. Tabii hepinizi öptüm...
cnm benim söylediklerim için yazdıysan bende sabah gördüm senin gibi yazılanları kimsye de şöyle yap böyle yap diye bir yaptırımda bulunmadım sadece bildiklerimi paylaşmak istedim paylaşmak istediğim kişiyide msjma ekledim seninle bir alakası yok olsaydı senide eklerdim msjma herkes biribiriyle tecrübelerini ve bilgilerini paylaşıyor eleştiri gibi asla kötü bir niyetim olmadı olmaz bilakis onu rahatlatmak amacıyla aynı şekilde davrandığımı belirttim ben çok açık fikirli bir ve hoşgörülü bir insanım tabi bunların olmasıda normal birbirimizi tanımıyoruz sadece yazdıklarımızdan yola çıkıyoruz herkes istediği gibi davranır tabi ve davranıyorda ve ekledim nasıl istersen öyle davran diye ayrıca Allahın emirleri tekdir değiştirilemez kişisel olarak yorumlanamaz ama tabi insanlar istediği gibi yaşar yaşıyorda bunada kimse itiraz etmedi zaten ben öyle bişey göremedim basit bir msj farklı yerlere çekilmesin herkes istediğini yazar burdaki insanlarda yazılanları anlayacak kadar zekidir bence 3. kişi tarafından müdahale gerektirmez neyse tabi ufakta olsa yazdıklarımdan bi rahatsızlık verdiysem özür dileyip çekilmesinide bilirim bi daha yazmam herkese güzel sonuçlar dilerim Allaha emanet olun hoşçakalın arkadaşlar
kızlar kuzucğumla doktor randevumuz vardı bu gün. kesemizi gördük çok şükür, tam 5 hafta ve beta hcg ile uyumluymuş çok şükür haftaya cmrts tekrar konrole çağırdı kalp atışı için:))
kızlar kuzucğumla doktor randevumuz vardı bu gün. kesemizi gördük çok şükür, tam 5 hafta ve beta hcg ile uyumluymuş çok şükür resmi bilem var abuşumun :))haftaya cmrts tekrar konrole çağırdı kalp atışı için:))
kızlar kuzucğumla doktor randevumuz vardı bu gün. kesemizi gördük çok şükür, tam 5 hafta ve beta hcg ile uyumluymuş çok şükür resmi bilem var abuşumun :))haftaya cmrts tekrar konrole çağırdı kalp atışı için:))