• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

önceki sayfalarda yazılmışta yeni okudum canlarım ben muayeneden sonra gusul abdesti bozulur diye biliyorum sonuçta eşinden başka bi insan ama ben transferden sonra hemen abdest alamadım uzun süre abdestsiz kaldım üzüldüm durumumaa

bu arada arkadaşlar transferden sonra beni odaya alıp dinlendirmediler hemen eve geldim sizde nasıl oldu

ilk kan testinden sonra para alıyolarsa 4 kere kan testi istemelerinin sebebi açıklandı :) sen aynı merkezdemi devam edicen hayatım hep doğum dahil

:))) canım şu anda kullandığım ilaçlar olduğu için doktor onları ayarlayacak, bu nedenle kalp atışlarını duyana kadar tüp bebek merkezindeyindeyim, kısmetse sonraki kontrolüme kendi kadın doğum doktruma gideceğim....

önceki sayfalarda yazılmışta yeni okudum canlarım ben muayeneden sonra gusul abdesti bozulur diye biliyorum sonuçta eşinden başka bi insan ama ben transferden sonra hemen abdest alamadım uzun süre abdestsiz kaldım üzüldüm durumumaa

bende aynı durumdayım cnm.allah bılıyor sonuçta tedavıde oldugumuzu napalım :((

arkadaşlar bu transferden sonra abdest alma olayında yalnış bilgiye sahip bazı arkadaşlar var doktor alttan muayene ettiğinde de transfer yapıldığında da gusül abdesti bozulmuyo namaz kılınabilir kuran okunabilir çünkü orda yapılan muayenede haşa kimse zevk almıyodur heralde ben çok araştırdım ayrıca vicdanım 4 gün namazımı geçirmeme izin vermedi zaten 1 gün sonra duş alamaya da izin veriliyo yardımcı olmuşumdur inşallah

bazı arkadaslar dıye kastın bensem cnm çünkü bunu yasın isteyen bı arkadasa ben yazdım abdest olayını açıkca msjımın altına yorumunu yazsan daha mutlu olurdum !!! ayrıca senın dr ızın vermış olabılır 1 gun sonra duşa benım 4 gun yasak.benım içim öyle almadı elime Kuran-ı Kerim almayı o yuzden 4 gunun geçmesını beklıyorummmm....

banyo yasağı diye bişey yok canım ben hastaneden gelir gelmez duş aldım ve hiç bişey olmadı bebişimin nur topu gibi anneciğine tutunmuş hem de 263 değerle boşa kasmayın kendinizi

benım kendımı kastıgım falan yok allaha şükür tedavı oldugum merkez 4 gun duş yapmayın dedı sadece soyledıklerını yapıyorum nasıl verdıklerı ilaçları kullanıyorsak dıger soyledıklerını yapıyorsak bu soyledıklerını de yapmayı tercıh ettımmmm....

babycim, nihalcimm yavruşlarınız sımsıkı tutunurlar inşallah sizlere...

sağol cnm benım teşekkür ederim...

hosgeldınız :)
ınsallah 9 ayı saglıkla beraber gecırırsınız

amin cnm çok teşekkür ederım...

kızlarrr 664 olan değerim 2 gün sonra yani bu gün 1383 oldu bu da o doktorlara kapak olsun :)))))
yani kuzucuğum sıkı sımsıkı tuttu annesini :)))))

ohhh maşallah bak boşuna telaş yaptırmış o işgüzar doktorlar ben sana demedım mı bazı doktorlar moral bozmayı sever dıye.

Aman da aman arkadaşım kavuşmuş bebeğine... Gözünaydınnn... Allahım birlikteliğinizi daim etsin, öncelikle sana 26kasıma kadar sabır versin, sonra daaaa bebeğini inşallah.

Benim yumoşlar kaplumbağa yumoşu gibi yavaş ilerliyor. Bu tedavide az yumurta istedik, doktorla ortak kararımız o yüzden ilaç düşük doz yavaş büyüyorlar. P.tesi günü cmt. toplayabiliriz demişti doktorcum ama bugün pazarı bulur dedi. Yarın sabah yine gideceğim bakalım az çok belli olur herhalde. Bekliyorum anlayacağın, sonu hayırlı olsun da ben razıyım bu beklemelere...

ayy cnm benım bu bekleyişler son olur hepimiz için inş.evet kavuştum bebişlerime bugun 3. gunumuz beklıyoruz bakalım :))
demek yavaş buyuıyor senın canavarlar olsun hayırlı saglıklı nasıl ise öyle olsun,sonu bebişli olsun....

bu arada arkadaşlar transferden sonra beni odaya alıp dinlendirmediler hemen eve geldim sizde nasıl oldu

ben transferden sonra 3 4 saat kadar yattım.neden hemen gönderdiler ki.wc ye bile kaldırmıyorlar normalde.

aım, a.akilli hosgeldiniz aramıza, bilgisayara geçince hemen ekleyeceğim listeye sizleri de.tedavieriniz hayırlı uğurlu olsun.

Baby2007 nasılsın cnm? Nasıl gidiyor tatlı bekleyiş? 3gun gecmis bile, kaldı 9gun, hayirlisiyla sonu güzel olacak inşallah. Biraz gerilmişsin kızların yazdıklarına, öyle gerginlik falan yok kızarım bak, bebis hisseder;)))
Ben bugün cooook keyifsizim,cok agriyla uyandim, gazim var felaket, 3 aylik gebe gibiyim;))) şimdi klinikte oturdum doktorumu bekliyorum. Bakalım bugün belli olacak mı opu. Öpüyorum bebisinle seni...

:))) cnm benim eşinden başka bir insan derken ne demek istedin anlamadım :))bence asıl eşin dokununca gusül abdesti almak gerekiyo çünkü birtek onun dokunmasından zevk alır insan :)) içine sinmediyse banyo yapabilirsin tabi ama fıkıh bilgilerine sahip olmama rağmen yineden çok fazla bu konuda bilgi sahibi insanlardan araştırdım ve vajinal muayene, tüp bebek, aşılama. vajinal ilaçlar dahil vajinaya sadece tıbbi tedavi amaçlı yabancı bir cismin girmesiyle abdest bozulur bildiğimiz namaz abdesti gusül abdesti bozulmaz yeniden gusül abdesti almayı gerektirmez namazda kılarsın kur'an da okursun taki zevk alınmamış olsun bu tedavilerden zevk alacak bi kişiyede ben henüz rastlamış değilim:))) senin kişisel tercihin yeniden almak olabilir ama bu kaideyi bozmaz arkadaşım kaide budur

Takılma sen bunlara, transfer sonrası yatiran doktorlara sor bak, hepsi yatmak tutunmayı sağlamaz bu sadece olmadığında anne adayı kendini ve kliniği suçlamasın diye yapılan bir uygulama diyor. Hatırlar mısın Hollanda da tedavi gören bir arkadasımız vardı. Onun kliniğinde yatak bile yokmuş. Transfer muayene masasında oluyor sonra da giyinin eve gidiyorlarmış. Yatma olayı sadece psikolojik, sen yatmadım diye uzme canını. Transfer sonrası tek karar Rabb'ime ait. Verecekse emin ol amuda kalsan da, parende atsan da verir.

Son düzenleme:
canım benim alma tabi merkezin ne dediyse onu yap bende 4 gün sonra yaptım banyomu bana merkezdn yasak demişlerdi içine sinmemiş olabilir tabi haklısın bende namaz kılamadım bu 4 gün sürecinde gusül abdesti olayından değil ama ben 1 gece hastanede yattım anestezili transfer olmuştum hastane odası ve tuvalet temiz olmasına rağmen vücudumun tamamen temiz olduğunu düşünmüyordum pis şeyler bulaşmış olab,lceğini düşündüm çünkü namaz da çok temiz olmamız lazım daha sonra kaza yapıcam kılmadığım namazları yani aynen senin gibi içime sinmedi ama bi farkla gusülden dolayı değil canım temizlikten dolayı sende nasıl rahatsan öyle davran cnm sadece amacım bilmeyen arkadaşlar için ufak bi bilgi paylaşımı olsun diye yazdım üstteki msjımıda Allahım inşallah senin ve bekleyen tüm arkadaşlarımızın güzel sonuçlar almasını nasip etsin canım benim

Son düzenleme:
Kızlar ben kaçırdım galiba konuyu bir gusül abdesti muhabbeti sürüyor. Bu isler gönül işi, Allahla kul arasında, kimi temiz hissetmez okumaz duasını, kimi Rabbim yüreğimi biliyor der her koşulda okur. Kimse de digerine söyle olmaz, böyle olmaz diyemez bence. Ben heryerde, her halde okurum mesela. Rabbim beni her halimle görür, her halimi bilir, neyi sakınayım ondan. Var mı itirazı olan, yok, olsa kaç yazar bu sadece benim Rabb'imle aramda dımı ama???

Konu bir soru, merak üzerine açıldıysa yukarda yazdıklarım geçerli değil. Dediğim gibi biri birini eleştiriyorsa diye fikir beyan ettim. Tabii hepinizi öptüm...

Kızlar ben kaçırdım galiba konuyu bir gusül abdesti muhabbeti sürüyor. Bu isler gönül işi, Allahla kul arasında, kimi temiz hissetmez okumaz duasını, kimi Rabbim yüreğimi biliyor der her koşulda okur. Kimse de digerine söyle olmaz, böyle olmaz diyemez bence. Ben heryerde, her halde okurum mesela. Rabbim beni her halimle görür, her halimi bilir, neyi sakınayım ondan. Var mı itirazı olan, yok, olsa kaç yazar bu sadece benim Rabb'imle aramda dımı ama???

Konu bir soru, merak üzerine açıldıysa yukarda yazdıklarım geçerli değil. Dediğim gibi biri birini eleştiriyorsa diye fikir beyan ettim. Tabii hepinizi öptüm...

cnm benim söylediklerim için yazdıysan bende sabah gördüm senin gibi yazılanları kimsye de şöyle yap böyle yap diye bir yaptırımda bulunmadım sadece bildiklerimi paylaşmak istedim paylaşmak istediğim kişiyide msjma ekledim seninle bir alakası yok olsaydı senide eklerdim msjma herkes biribiriyle tecrübelerini ve bilgilerini paylaşıyor eleştiri gibi asla kötü bir niyetim olmadı olmaz bilakis onu rahatlatmak amacıyla aynı şekilde davrandığımı belirttim ben çok açık fikirli bir ve hoşgörülü bir insanım tabi bunların olmasıda normal birbirimizi tanımıyoruz sadece yazdıklarımızdan yola çıkıyoruz herkes istediği gibi davranır tabi ve davranıyorda ve ekledim nasıl istersen öyle davran diye ayrıca Allahın emirleri tekdir değiştirilemez kişisel olarak yorumlanamaz ama tabi insanlar istediği gibi yaşar yaşıyorda bunada kimse itiraz etmedi zaten ben öyle bişey göremedim basit bir msj farklı yerlere çekilmesin herkes istediğini yazar burdaki insanlarda yazılanları anlayacak kadar zekidir bence 3. kişi tarafından müdahale gerektirmez neyse tabi ufakta olsa yazdıklarımdan bi rahatsızlık verdiysem özür dileyip çekilmesinide bilirim bi daha yazmam herkese güzel sonuçlar dilerim Allaha emanet olun hoşçakalın arkadaşlar

Son düzenleme:
kızlar kuzucğumla doktor randevumuz vardı bu gün. kesemizi gördük çok şükür, tam 5 hafta ve beta hcg ile uyumluymuş çok şükür resmi bilem var abuşumun :))haftaya cmrts tekrar konrole çağırdı kalp atışı için:)):nazar::nazar:

Son düzenleme:
cnm benim söylediklerim için yazdıysan bende sabah gördüm senin gibi yazılanları kimsye de şöyle yap böyle yap diye bir yaptırımda bulunmadım sadece bildiklerimi paylaşmak istedim paylaşmak istediğim kişiyide msjma ekledim seninle bir alakası yok olsaydı senide eklerdim msjma herkes biribiriyle tecrübelerini ve bilgilerini paylaşıyor eleştiri gibi asla kötü bir niyetim olmadı olmaz bilakis onu rahatlatmak amacıyla aynı şekilde davrandığımı belirttim ben çok açık fikirli bir ve hoşgörülü bir insanım tabi bunların olmasıda normal birbirimizi tanımıyoruz sadece yazdıklarımızdan yola çıkıyoruz herkes istediği gibi davranır tabi ve davranıyorda ve ekledim nasıl istersen öyle davran diye ayrıca Allahın emirleri tekdir değiştirilemez kişisel olarak yorumlanamaz ama tabi insanlar istediği gibi yaşar yaşıyorda bunada kimse itiraz etmedi zaten ben öyle bişey göremedim basit bir msj farklı yerlere çekilmesin herkes istediğini yazar burdaki insanlarda yazılanları anlayacak kadar zekidir bence 3. kişi tarafından müdahale gerektirmez neyse tabi ufakta olsa yazdıklarımdan bi rahatsızlık verdiysem özür dileyip çekilmesinide bilirim bi daha yazmam herkese güzel sonuçlar dilerim Allaha emanet olun hoşçakalın arkadaşlar

Noluyooo anlamadım kızlar ne bu gerginlik, ben sana yazmadım ki onları. Sabahtan beri girip çıkıyorum aynı sohbet, yeminle kim ne diyor onu da anlamadım. Baktım baby2007 alınmış, onun yazdıklarını da okuyunca yazdım. Bunlarla kendinizi germeyin isteyen istediğini yapsın demek istedim. Ama İnan bu tavrını da anlamadım. Bu sayfada sadece ben yazmıyorum, hadi benim yazdığıma kızdın diğer kızların ne kabahati var da çekip gitme tavrına bürünüyorsunuz arkadasım. Neyse sanırım bugün herkes yay gibi... Söylemeden edemeyeceğim alıntı yaptığın mesajımda hepinizi öpüyorum yazdım, bu hepiniz seni de kapsıyordu;(((

kızlar kuzucğumla doktor randevumuz vardı bu gün. kesemizi gördük çok şükür, tam 5 hafta ve beta hcg ile uyumluymuş çok şükür haftaya cmrts tekrar konrole çağırdı kalp atışı için:)):nazar::nazar:

Cok cok sukur pinarcim
Ben daha kuzumu görmeye gidemedim
Doktorum haftaya kadar yurt dışındaymis
Crs aksamı gidicem
Tabi meraktan ölmezsem o zaman kadar:(

kızlar kuzucğumla doktor randevumuz vardı bu gün. kesemizi gördük çok şükür, tam 5 hafta ve beta hcg ile uyumluymuş çok şükür resmi bilem var abuşumun :))haftaya cmrts tekrar konrole çağırdı kalp atışı için:)):nazar::nazar:

pınarcım gözünaydın canım çooooooooook sevindim rabbime binlerce kez şükürler olsun, yaa beni niye salı gününe attı bu doktor offfffff beklemek çok zor yaaaaaaa neyse canım gözünaydın gerçekten çoooooooooooook sevindim çooooooooook

hayırlı olsun, bundan sonra da inşallah önce kalp atışını, sonra hareketlerini, sonra da kendisini kucağında görürsünüz :)

Canim hayirli ugurlu olsun cok sevindim darisi basimiza insallah bakalim biz de sali gunu gorucez insallah
Boyle devam etsin umarim...

Back