• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

dimi ya hakettik vallaha, takvimle şımartmışısz kendimizi çok mu dimi ama :))))))) işallah arkadaşım sıra sen de dualarımız seninle kyracımm

Bence de hakettiniz, çoook daha fazlasını hakettiniz. Rabbim hakettiğinizi 8 ay sonra kucağınıza nasip edecek inşallah... Dualarınız dualarıma eklensin, Rabbim hepimizi duysun, sevindirsin inşallah...

herkese gunaydın dun transferım vardı 2 embrıyo konuldu.5.gün embrıyosu.bırı blast dıgerı erken blast.26 sında test gunum.ay çok mutluyum arkadaşlar.bi de tuttuklarını görseydım hayırlısıyla....:46::46::46:

hosgeldınız :)
ınsallah 9 ayı saglıkla beraber gecırırsınız

Aman da aman arkadaşım kavuşmuş bebeğine... Gözünaydınnn... Allahım birlikteliğinizi daim etsin, öncelikle sana 26kasıma kadar sabır versin, sonra daaaa bebeğini inşallah.

Benim yumoşlar kaplumbağa yumoşu gibi yavaş ilerliyor. Bu tedavide az yumurta istedik, doktorla ortak kararımız o yüzden ilaç düşük doz yavaş büyüyorlar. P.tesi günü cmt. toplayabiliriz demişti doktorcum ama bugün pazarı bulur dedi. Yarın sabah yine gideceğim bakalım az çok belli olur herhalde. Bekliyorum anlayacağın, sonu hayırlı olsun da ben razıyım bu beklemelere...

cnm gec olsun guc olmasın :)
benım de az olmustu yumurtam her seferınde de doktorum 1 tane bıze yeter cok yumurtayı ne yapacaksın demıstı
Rabbim yardımcın olsun ınsallah :)

Cnmmm sağolasın inşallah ben de öyle diyorum, geç olsun, güç olmasın ben beklerim. Sonu güzel olsun inşallah... Sizleri görmek çok mutlu eder ama sakın zorlama kendini. Senin bebeğin karnında,öncelik onun, bakma ben rahattım koşa koşa geldim:))) Sen nasıl iyi olacaksan öyle yap telefonla bile bulaşırmış hamilelik öyle duydum:)))))

işallah canım rabbimin izniyle sonu da güzel olacak bu kez nazar boncuğunu kendi adının yanına koyacaksın ben eminim :)))) gelmeyi çok istiyorum tatlım ayarlayabilirsem gelmek istiyorum en kötü ihtimal telefonlaşırız bulaştırmak için yapacağız elimizden geleni farklı bir şeyler biliyorsan onları da deneyelim :)))

ayyyyyyyyyyyy pınarım yemin ederim gözlerim doldu çooooooooooooooook sevindim arkadaşım çooooooooooooook, yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kuzummm canımmm benimm sağol arkadaşımmm Allah razı olsun binlerce kere:))

Ahhh ben sizin geri sayım tablonuzu yerim. Süpeeeer, şirinler... Bayıldım, okuyorum mesajları, sizinkileri farketmedim önce, nec yazıyor sık sık sağolsun onunkini biliyorum sonra gözüme çarptı nasıl beğendim... Ayy anaları kuzularına gün saymaya başlamış, bayıldım, bayıldım, bayıldım:)))
ama yaptım bende kızlar yapmış çok güzel olmuş bende yapayım dedim abuşuma:))

yaptım valllaha kese de görmedim kalp atışı da ama yaptım çok hoşuma gitti heveslendim işte :))))))) sen daha iyilerine layıksın arkadaşım sen bebeiğini al sana da yaparız en alasından....
bende bende:))

kyram canım arkadaşım geç olsun geç olmasın büyüsn yumoşlar güzel güzel, ayyyy kayra kısmetse önümüzdeki hafta transferin olacak süper canım yaaaaaaa bebeiğin seninle olacak, nasip olursa ben geeceğim arkadaşımın yanına işallah, moral olsun hamilelik bulaşsın :)))))))))
bende gelcem bende:))

Canımmmsınnn... İyi yapmışsın arkadaşım, hakkındır yapacaksın elbet, az mı bekledin bu günleri. Hem ne güzel sahiplenmiş, kabullenmişsin bebeğini, baaakkk pınar da inandı şükür, bebeğinin yolunu gözlemeye başladı:)))
Sizlere bu duyguları yaşatan Rabbime şükürler olsun, dilerim hepimize hayırla yaşatsın...
Söz ben haberi alır almaz yapacağım:))))
o zaman yakında geliyo bebek stickeri o zaman:))

ay pınar dünden beri içimde sıkıntı vardı, ben çok sıkılınca hep arkasından sevinirim....sana çıktı arkadaşım çokkkkkkkkk sevindim çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk işallah değerlerin hep böyle güzel olsun kuzum
canımm kuzumm sağol arkadaşım benim siz dualarınızı eksik etmeyin 9 ay böyle mutlulukla huzurla geçsin inşallah gerçi 8 ay kaldı demi:))

Aman da aman arkadaşım kavuşmuş bebeğine... Gözünaydınnn... Allahım birlikteliğinizi daim etsin, öncelikle sana 26kasıma kadar sabır versin, sonra daaaa bebeğini inşallah.

Benim yumoşlar kaplumbağa yumoşu gibi yavaş ilerliyor. Bu tedavide az yumurta istedik, doktorla ortak kararımız o yüzden ilaç düşük doz yavaş büyüyorlar. P.tesi günü cmt. toplayabiliriz demişti doktorcum ama bugün pazarı bulur dedi. Yarın sabah yine gideceğim bakalım az çok belli olur herhalde. Bekliyorum anlayacağın, sonu hayırlı olsun da ben razıyım bu beklemelere...
senin yumişlerde annecikleri gibi rahatlar yavaş yavaş rahat rahat büyüyolsr işte ne güzel ve büyük aşka hazırlanıyolar:))

Hem ne kapak, düdüklü tencere, yok yok aşure kazanları vardır ya ondan hehehehe....
Nazarlardan korusun rabbim... Ben diyorum sakal bırakacağım diye ama olmuyor:PPP
canım Allah razı olsun inşallah darısı sana olsun en kısa zamanda. ama sen yinede sakal bırakma böyle çok güzelsin;))

cnm gec olsun guc olmasın :)
benım de az olmustu yumurtam her seferınde de doktorum 1 tane bıze yeter cok yumurtayı ne yapacaksın demıstı
Rabbim yardımcın olsun ınsallah :)

Sagol cnm, az olsun ben de coook istemiyorum. İlk tedaviden sonra aylarca ağrım oldu. Bir de ben 3 denememi toplam 7 ayda yaptım. Çok ilaç almaktan korkuyordum bu denemede. Sagolsun doktorum da benle aynı fikirde olunca az ilaç, az yumurta, inşallah sağlıklı embriyo dedik. Bakalım yaşayıp göreceğiz. Sen nasılsın cnm? Ne zaman toplanıyor bakalım İzmir grubu? Masada 3 portakal şutu kesinleşti;))

işallah canım rabbimin izniyle sonu da güzel olacak bu kez nazar boncuğunu kendi adının yanına koyacaksın ben eminim :)))) gelmeyi çok istiyorum tatlım ayarlayabilirsem gelmek istiyorum en kötü ihtimal telefonlaşırız bulaştırmak için yapacağız elimizden geleni farklı bir şeyler biliyorsan onları da deneyelim :)))

Gelmene ben de çok sevinirim cnmm ama gel diyemem malum hamilesin;))) ayyyy ne güzel bir duygu hamilesin demek :)))
Gelemezsen de telefon var dımı ama;)))

Sagol cnm, az olsun ben de coook istemiyorum. İlk tedaviden sonra aylarca ağrım oldu. Bir de ben 3 denememi toplam 7 ayda yaptım. Çok ilaç almaktan korkuyordum bu denemede. Sagolsun doktorum da benle aynı fikirde olunca az ilaç, az yumurta, inşallah sağlıklı embriyo dedik. Bakalım yaşayıp göreceğiz. Sen nasılsın cnm? Ne zaman toplanıyor bakalım İzmir grubu? Masada 3 portakal şutu kesinleşti;))

kyracım hayırlısı ile senin haberlerini de alalım seni bekliyoruz canım

Alinti çok uzun oldu böyle tek tek cevaplayayım.

Tamam bırakmıyorum sakal vazgeçtim hem 15 gün sonra inşallah anne aday adaylığından, adaylığa terfi edeceğim o makamda yakışık almaz dımı ama:))))

Stikerlariniza bayıldım, iyi yapmissin, yakışmış kuzuna.

Cloudlye söylediğim seyler senin icin de geçerli, ben geldim diye kendinizi gelmeye zorlamayın nolur, siz iki canlisiniz, sen belki de uç. Gelemezseniz kesinlikle anlarım. Aaaaa olur da imkan olursa tabii ki çok mutlu olurum, olmazsa da sesinizi duymak bile yeter güzel annelerim benim...

Son düzenleme:
Alinti çok uzun oldu böyle tek tek cevaplayayım.

Tamam bırakmıyorum sakal vazgeçtim hem 15 gün sonra inşallah anne aday adaylığından, adaylığa terfi edeceğim o makamda yakışıklı almaz:))))

Stikerlariniza bayıldım, iyi yapmissin.

Cloudlye söylediğim seyler senin icin şe geçerli, ben geldim diye kendinizi gelmeye zorlamayın nolur, siz iki canlisiniz, sen belki de uç. Gelemezseniz kesinlikle anlarım. Aaaaa olur da imkan olursa tabii ki çok mutlu olurum, olmazsa da sesinizi duymak bile yeter güzel annelerim benim...
canım benim gökkuşağı gibiyiz ya biz abuşumla ondan stickerıda öle seçtimmm:))
inan sen geldin diye değil gelme isteğim bi borcu ödemek değil. sadece yanında olmak öyle boş boş sana ve kuzucuğuna bakmak o mucizeyle ilk anlarınızda yanında olabilmek:))
yani istesende istemesende bi aksilik olmazsa beni emelimden mahrum bırakamayacaksın:))

canım benim gökkuşağı gibiyiz ya biz abuşumla ondan stickerıda öle seçtimmm:))
inan sen geldin diye değil gelme isteğim bi borcu ödemek değil. sadece yanında olmak öyle boş boş sana ve kuzucuğuna bakmak o mucizeyle ilk anlarınızda yanında olabilmek:))
yani istesende istemesende bi aksilik olmazsa beni emelimden mahrum bırakamayacaksın:))

Gökkuşağı gibi renkli bir hayatınız olsun inşallah...
İstememek de ne demek askolsun, istemez olur muyum hiç. Tek endişem sizin hamile oluşunuz, gelin diyemem dememin nedeni o. Yoksa basımın üstünde yeriniz var... Hem bebisin de hisseder belki çook tatlı arkadaşları olacağını, bir nedeni daha olur benimle kalmak icin;))))

kızlarrr 664 olan değerim 2 gün sonra yani bu gün 1383 oldu bu da o doktorlara kapak olsun :)))))
yani kuzucuğum sıkı sımsıkı tuttu annesini :)))))

ay çok hoşsun :))))) maşallah sanada kuzucuğunada :nazar: :nazar: Rabbime emanet ettin ya gerisini düşünme artık 8 ay sonra kucağına alacaksın hayırlısıyla inşallah Allahım bu duyguları yaşamayı bizede nasip et (amin) :49:

babycim, nihalcimm yavruşlarınız sımsıkı tutunurlar inşallah sizlere...

pınarcımm işte bu yaaaa maşaalllahhh diyorums sadeceee :nazar:

bilgemm, kyr opularınız yaklaşmış hadi hayırlısı az kaldı şafak saymaya..

aygüncüm
dikkat et kendine, uzan dinlen sürekli.. ama doktoruna ulaşmaya çalış benc kan testi de yaptır.. devam etmiyorsa olumlu gerçi ama için rahat eder..

Gökkuşağı gibi renkli bir hayatınız olsun inşallah...
İstememek de ne demek askolsun, istemez olur muyum hiç. Tek endişem sizin hamile oluşunuz, gelin diyemem dememin nedeni o. Yoksa basımın üstünde yeriniz var... Hem bebisin de hisseder belki çook tatlı arkadaşları olacağını, bir nedeni daha olur benimle kalmak icin;))))
amin inşallah.
hisseder hissetmez mi hiç onlar cennette beraber seçtiler bizleri:)) onun o denli nedenleri var ki seninle kalmak için inan hiç bırakmayacak inşallah Rabbbimin izni ile anneciğini:))

babycim, nihalcimm yavruşlarınız sımsıkı tutunurlar inşallah sizlere...

pınarcımm işte bu yaaaa maşaalllahhh diyorums sadeceee :nazar:

bilgemm, kyr opularınız yaklaşmış hadi hayırlısı az kaldı şafak saymaya..

aygüncüm
dikkat et kendine, uzan dinlen sürekli.. ama doktoruna ulaşmaya çalış benc kan testi de yaptır.. devam etmiyorsa olumlu gerçi ama için rahat eder..

sağol annecik şükürler olsun Rabbime :))

Son düzenleme:
aygün akcan
merak ettim yaptırdın mı test.inşallah bi problem yoktur.bebeğin geliştiği içindir o akıntılar...allah ayırmasın seni bebeğinden...

yaptıramadım çünkü devlet hastanesindeki k.d.doktoru izinlimiş yerine bakan yok ve özel merkez de yok eşim burda olsa beni ankaraya götürürdü ama şehir dışında çalişiyor yarında eniştem götürücek ablamla kayım babamda t.kazası yaptı orabası yok durum müsait olsaydı çoktan yaptırmıştım sen ne yaptın sonuçların çıkmadımı içimdeki ses düşmedi diyor ama eşim kesin düştü diyor inşallah yarın hayırlı haberleri alırım alahım kımseye yaşatmasın bu duyguları

isyan etmiyorum ama biraz önce haberlerde kadının biri 1 haftalık bebegi çöpe bırakmiş biz arayıp allahtan istiyoruz kimide degerini bilmiyor

Back