2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

kızlar destekleriniz için teşekürederim moral buldum biraz yarın eve gelir gelmez sonucumu yazarım bir birimizin yüzlerini görmedik yüz yüze tanışmadık ama bizleri bizden başkaları anlamıyor gerçekten inşallah hayırlısı olur hepimiz için allahım boş bırakmasın kucaklarımızı

merhaba sinemcim epeydir karşılaşmıyorduk nasıl gidiyor hamilelik herşey yolundadır inşallah.

Mrb kizlar fazla nete giremiyorum icimde bı sıkıntı var sizinle paylaşmak istedim ben 20 gün önce kanamam oldu demiştim Dr istirat dedi ama hala 20 gündür kahverengi lekelr geliyo dün Dr gittim bebeğin durumu iyi dedi rahim ağzı kapalı dedi
Kizlar 10. Haftam doldu gebeliğim niye böyle oluyo benim gibi olanınız varmi Dr yerleşme olabilir diyo ama ilk defa böyle görüyorum diyo
Offf

canım doktor ultrasonda baktı ve iyi dediyse bence üzülme.. emin ol ufak bir tehlike bile olsa bin türlü senaryo kurarlardı.. nedenini bilmiyorum ama inşallah doktorun dediği gibi herşey yolundadır..

Kizlar 12. Gun degerim 225,47 idi 20. Gunum bugun ve test yaptirdim kac cikmasi gerekiyor asagi yukari 20. Gunde? Bilen var mi?

sinemcim doktorun sorun yok dediyse inan yoktur sıkma canını ne olur
benimde 3 gündür kahverengi leke geliyo kan değil ama leke işte bişry yoktur Rabbimin izni ile inşallah
sağol canım dualarına en içten dileklerimle amin diyorumm

Kizlar bugun ilk defa cok az lekelenmem oldu korkmalimiyim sizce?
Pembe degil kahverengi ve az. Cok korktum ben ya

korkma canım hiç bir şey yoktur Allahın izni ile yer yapıyodur kuzun

Amin cnm hayırlısı hepimiz için...

Cnm benim ben hiç hamilelik yaşamadım ama bunu çok duydum hamileliği boyunca zaman zaman kanaması olanlar bile var. Şükürler olsun bebeğin iyiymiş. Doktoruna güven sen. Bak bugün kontrolüm vardı, doktoru beklerken yanıma bir bayan oturdu, yüzü çok asıktı, buradan alışkanlık moral vereyim dedim. Sordum nasılsınız diye? uzatmayayım, normal yolla hamile kalmış, 4 aylıkmış bebeği, kontrole gelmiş kanaması oluyormuş, bu da canını çok sıkıyormuş. Sonra eşiyle konuşurken duydum. Meraklıyım tabii kulak kabarttım. Doktor herşey normal demiş, şükür ki bebeği iyiymiş. Nolur sen de sıkma canını, tabii tedbir al, çok ani hareketler yapma, çok yorulma, dinlen bol bol, ama moralini yüksek tut nolur. Bebeğinin en çok sana, iyi hislerine ihtiyacı var...

Kizlar 20. Gun degerim 4472 cikti rahatladim aksamustu olan lekelenmeden cok korkmustum
Normal herhalde di mi?

canım değerin hayırlı olsun ben sizin topiğe ilk defa girdim ama nedense sen benim gözüme çarptın ve oprah arkadaşım Allah'ın izniyle hamiledir diye düşündüm ve yazdıklarını okudum rabbim inşallah sana hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin aynı zamanda bana ve isteğen herkese.canım san şimdi hamilesin bizleride dualrından eksik etme .Allah'a emanet olun bebeğinle beraber

slmlar herkese:))
kızlar bişey sorcam size ben 10.ve 12.gün test yaptımya dr. hanıımm bidaha tekrarlatmadı gerek yok dedi
ağrım falan yok çok şükür kanamada olmadı hiç ama ben yinede merak ediyorum 23 ekimde kontrolüm var o zamana kadar beklesemmi yoksa testi tekrarlasammı kararsız kaldım
sizce neyapmalıyım:18:

Kizlar 20. Gun degerim 4472 cikti rahatladim aksamustu olan lekelenmeden cok korkmustum
Normal herhalde di mi?

canım normaldir herhalde yorum yapamaıyorum bu değerleri doktorlar iki kata göre hesaplıyor da hangi durumlarda normal hangilerinde değil nasıl yorumluyrlar bilmiyorum yanlış bir şey söylemiyim , bence normal istersen yine dokturna sor

canim hosgeldin ve coook tesekkur ederim guzel dileklerin icin.Hepimize oyle cok dua ediyorum ki anlatamam.Sen tedaviye basladin mi?Nedir durum?

duz mantik hesapladim 2 kata gore bana da normal geldi insallah oyledir.

Bu benim iLk denemem 33 yaşındayım menapoz nedeni ile anne olamadığım için tek şansımızın bu oLduğu söyLendi 7 kasım pZt.günü yumurta topLandı tedavim boyunca 4 adet yumurtam oLmasına rağmen içLerinin boş oLduğunu öğrenmem tam bir hayaL kırıkLığıydı 1 tane yumurta sağLamdı mikroenjeksiyon yöntemi iLe döLLenme yapıLdı ve 1 adet 1.sıNıf embriyo eLde ediLdi 9 kasım'da tRansferim yapıLdı ve şimdii bekLiyoruz 21 kasım'da test yapıLıcak bugün idrar testi yaptım dayanamıyorum fakat sonuç negatif beLLi beLirsiz ince bir çizgi daha var ama siLik zaman geçmiyorr ya tutmazsa oysaKi ne hayaLLerimiz vardı... Hiç bir beLirti yok herkez sıkıştırıyor miden buLanmıyormu falan diye göğüsLerimde normaL mide buLantısı yok sadece arada kasıkLarımda regL ağrısına benzer ağrı giriyor bugün oda yokk...kızLar bunLarı yaşayanLardan haber bekLiyorum moraLim sıfır,zamaN geçmiYor ......

12. gun kac cikmisti? benden de 12.gunden sonra test istemedi doktor.12. gun 100un uzerinde cikarsa gerek yok dedi.Benim ilk defa bugun biraz lekelenmem oldu korktum testi tekrarladim ben de 22 sinde gidicem bakalim.Lekelenme olunca doktoru aradim normal bir sikinti yok dedi testi tekarla falan demedi ben kendim rahatlamak icin yaptirdin.Senin de lekelenmen falan yoksa gerek yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…