merhaba sinemcim epeydir karşılaşmıyorduk nasıl gidiyor hamilelik herşey yolundadır inşallah.
Mrb kizlar fazla nete giremiyorum icimde bı sıkıntı var sizinle paylaşmak istedim ben 20 gün önce kanamam oldu demiştim Dr istirat dedi ama hala 20 gündür kahverengi lekelr geliyo dün Dr gittim bebeğin durumu iyi dedi rahim ağzı kapalı dedi
Kizlar 10. Haftam doldu gebeliğim niye böyle oluyo benim gibi olanınız varmi Dr yerleşme olabilir diyo ama ilk defa böyle görüyorum diyo
Offf
sinemcim doktorun sorun yok dediyse inan yoktur sıkma canını ne olurMrb kizlar fazla nete giremiyorum icimde bı sıkıntı var sizinle paylaşmak istedim ben 20 gün önce kanamam oldu demiştim Dr istirat dedi ama hala 20 gündür kahverengi lekelr geliyo dün Dr gittim bebeğin durumu iyi dedi rahim ağzı kapalı dedi
Kizlar 10. Haftam doldu gebeliğim niye böyle oluyo benim gibi olanınız varmi Dr yerleşme olabilir diyo ama ilk defa böyle görüyorum diyo
Offf
sağol canım dualarına en içten dileklerimle amin diyorummay çok hoşsun :))))) maşallah sanada kuzucuğunadaRabbime emanet ettin ya gerisini düşünme artık 8 ay sonra kucağına alacaksın hayırlısıyla inşallah Allahım bu duyguları yaşamayı bizede nasip et (amin)
Kizlar bugun ilk defa cok az lekelenmem oldu korkmalimiyim sizce?
Pembe degil kahverengi ve az. Cok korktum ben ya
babycim, nihalcimm yavruşlarınız sımsıkı tutunurlar inşallah sizlere...
pınarcımm işte bu yaaaa maşaalllahhh diyorums sadeceee
bilgemm, kyr opularınız yaklaşmış hadi hayırlısı az kaldı şafak saymaya..
aygüncüm dikkat et kendine, uzan dinlen sürekli.. ama doktoruna ulaşmaya çalış benc kan testi de yaptır.. devam etmiyorsa olumlu gerçi ama için rahat eder..
amin inşallah.
hisseder hissetmez mi hiç onlar cennette beraber seçtiler bizleri:)) onun o denli nedenleri var ki seninle kalmak için inan hiç bırakmayacak inşallah Rabbbimin izni ile anneciğini:))
Kizlar 12. Gun degerim 225,47 idi 20. Gunum bugun ve test yaptirdim kac cikmasi gerekiyor asagi yukari 20. Gunde? Bilen var mi?
Mrb kizlar fazla nete giremiyorum icimde bı sıkıntı var sizinle paylaşmak istedim ben 20 gün önce kanamam oldu demiştim Dr istirat dedi ama hala 20 gündür kahverengi lekelr geliyo dün Dr gittim bebeğin durumu iyi dedi rahim ağzı kapalı dedi
Offf
Kizlar 12. Gun degerim 225,47 idi 20. Gunum bugun ve test yaptirdim kac cikmasi gerekiyor asagi yukari 20. Gunde? Bilen var mi?
Kizlar 20. Gun degerim 4472 cikti rahatladim aksamustu olan lekelenmeden cok korkmustum
Normal herhalde di mi?
Kizlar 20. Gun degerim 4472 cikti rahatladim aksamustu olan lekelenmeden cok korkmustum
Normal herhalde di mi?
canım değerin hayırlı olsun ben sizin topiğe ilk defa girdim ama nedense sen benim gözüme çarptın ve oprah arkadaşım Allah'ın izniyle hamiledir diye düşündüm ve yazdıklarını okudum rabbim inşallah sana hayırlı sağlıklı salih evlatlar nasip etsin aynı zamanda bana ve isteğen herkese.canım san şimdi hamilesin bizleride dualrından eksik etme .Allah'a emanet olun bebeğinle beraber
canım normaldir herhalde yorum yapamaıyorum bu değerleri doktorlar iki kata göre hesaplıyor da hangi durumlarda normal hangilerinde değil nasıl yorumluyrlar bilmiyorum yanlış bir şey söylemiyim , bence normal istersen yine dokturna sor
slmlar herkese:))
kızlar bişey sorcam size ben 10.ve 12.gün test yaptımya dr. hanıımm bidaha tekrarlatmadı gerek yok dedi
ağrım falan yok çok şükür kanamada olmadı hiç ama ben yinede merak ediyorum 23 ekimde kontrolüm var o zamana kadar beklesemmi yoksa testi tekrarlasammı kararsız kaldım
sizce neyapmalıyım:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?