• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

benim merkezde
ilk yapılan kan testinden ücret almadılar ( 12. gün ) sonraki testlerden ve ultrason kese kalp atışı ücrete tabi değil

ilk kan testinden sonra para alıyolarsa 4 kere kan testi istemelerinin sebebi açıklandı :) sen aynı merkezdemi devam edicen hayatım hep doğum dahil

Bu benim iLk denemem 33 yaşındayım menapoz nedeni ile anne olamadığım için tek şansımızın bu oLduğu söyLendi 7 kasım pZt.günü yumurta topLandı tedavim boyunca 4 adet yumurtam oLmasına rağmen içLerinin boş oLduğunu öğrenmem tam bir hayaL kırıkLığıydı :( 1 tane yumurta sağLamdı mikroenjeksiyon yöntemi iLe döLLenme yapıLdı ve 1 adet 1.sıNıf embriyo eLde ediLdi 9 kasım'da tRansferim yapıLdı ve şimdii bekLiyoruz 21 kasım'da test yapıLıcak bugün idrar testi yaptım dayanamıyorum fakat sonuç negatif :( beLLi beLirsiz ince bir çizgi daha var ama siLik :( zaman geçmiyorr ya tutmazsa oysaKi ne hayaLLerimiz vardı... Hiç bir beLirti yok herkez sıkıştırıyor miden buLanmıyormu falan diye göğüsLerimde normaL mide buLantısı yok sadece arada kasıkLarımda regL ağrısına benzer ağrı giriyor bugün oda yokk...kızLar bunLarı yaşayanLardan haber bekLiyorum moraLim sıfır,zamaN geçmiYor ......

slm hosgeldin benim transfer 8 kasımda oldu benimde hiçbir

belirti yoktu ama bugün sabahtan lekelenmem oldu öce açık pembe

sonra kahveye döndü hala ara ara geliyor erken test yapmışın

stres yapma gününü bekle kendini oyala benimde ilk tüp denemem

32 yaşımdayım

[sabredemedimm iştee peki LekeLenme normaLmiymiş ? sanada boL şans..]slm hosgeldin benim transfer 8 kasımda oldu benimde hiçbir

32 yaşımdayım[/QUOTE]

[sabredemedimm iştee peki LekeLenme normaLmiymiş ? sanada boL şans..]slm hosgeldin benim transfer 8 kasımda oldu benimde hiçbir

32 yaşımdayım
[/QUOTE]

kaç tane transfer yapıldı ?

ilk kan testinden sonra para alıyolarsa 4 kere kan testi istemelerinin sebebi açıklandı :) sen aynı merkezdemi devam edicen hayatım hep doğum dahil

benim 12.gün test için gittiğimde pc bozuk dediler beni laboratuara gönderdiler orasıda kayıt açmadan( para almadan) kan almıyo
normalde hemşire kanını biz alıcaz demişti ama sekreter sen git aşağıda yaptır dedi bende koyun gibi söylenileni yaptım:))

Bu benim iLk denemem 33 yaşındayım menapoz nedeni ile anne olamadığım için tek şansımızın bu oLduğu söyLendi 7 kasım pZt.günü yumurta topLandı tedavim boyunca 4 adet yumurtam oLmasına rağmen içLerinin boş oLduğunu öğrenmem tam bir hayaL kırıkLığıydı :( 1 tane yumurta sağLamdı mikroenjeksiyon yöntemi iLe döLLenme yapıLdı ve 1 adet 1.sıNıf embriyo eLde ediLdi 9 kasım'da tRansferim yapıLdı ve şimdii bekLiyoruz 21 kasım'da test yapıLıcak bugün idrar testi yaptım dayanamıyorum fakat sonuç negatif :( beLLi beLirsiz ince bir çizgi daha var ama siLik :( zaman geçmiyorr ya tutmazsa oysaKi ne hayaLLerimiz vardı... Hiç bir beLirti yok herkez sıkıştırıyor miden buLanmıyormu falan diye göğüsLerimde normaL mide buLantısı yok sadece arada kasıkLarımda regL ağrısına benzer ağrı giriyor bugün oda yokk...kızLar bunLarı yaşayanLardan haber bekLiyorum moraLim sıfır,zamaN geçmiYor ......

canım erken test yapmışsın ama silik te olsa bir çizgi daha varmış sonuçta inşallah hamilesindir aramızda 1 gün var benim transferim de 8 kasımda oldu 2 embriyo koydular bu 3.denememiz benim test günüm 20 kasım pazara geliyor o yüzden 21 kasımda kan vercem inan ben de şuan idrar testi yapmamak için kendimi zor tutuyorum daha erken çünkü

arkadaşlar bu transferden sonra abdest alma olayında yalnış bilgiye sahip bazı arkadaşlar var doktor alttan muayene ettiğinde de transfer yapıldığında da gusül abdesti bozulmuyo namaz kılınabilir kuran okunabilir çünkü orda yapılan muayenede haşa kimse zevk almıyodur heralde ben çok araştırdım ayrıca vicdanım 4 gün namazımı geçirmeme izin vermedi zaten 1 gün sonra duş alamaya da izin veriliyo yardımcı olmuşumdur inşallah

merhaba bende aranıza yeni katıldımbenimde transferin 11ci günü şu saat itibariyle 11ci gün oldu inanın uyku tutmuyo beklemek çok ama çok zorr sabrediyorum 1ci denemememiz bizimde ve ben hemşireyim ve hiç bir belirti hissetmiyorum yaaa ...

kızlarrr 664 olan değerim 2 gün sonra yani bu gün 1383 oldu bu da o doktorlara kapak olsun :)))))
yani kuzucuğum sıkı sımsıkı tuttu annesini :)))))

yemin ederim tüylerim diken diken şuan..dediğin gibi dr a kapak olsun..canım benim rabbim kucağınada almayı göstericek sana inşallah...ne moral bozar bu dr larda anlamam yani...senden bi haber varmı diye girdim..güzel haberimide aldım..artık rahat uyuyabilirim...

arkadaşlar bu transferden sonra abdest alma olayında yalnış bilgiye sahip bazı arkadaşlar var doktor alttan muayene ettiğinde de transfer yapıldığında da gusül abdesti bozulmuyo namaz kılınabilir kuran okunabilir çünkü orda yapılan muayenede haşa kimse zevk almıyodur heralde ben çok araştırdım ayrıca vicdanım 4 gün namazımı geçirmeme izin vermedi zaten 1 gün sonra duş alamaya da izin veriliyo yardımcı olmuşumdur inşallah

evet arkadaşim bende öyle biliyorum doğrusuda bu bende bi çok hocaya sordum gerek yok g.abdestine dendi muayene den sonra kanama olursa gerek var demişlerdi

cnm değerin çooook güzel maşallah Rabbim tamamına erdirsin inşlh.Allahım ol dedimi oluryor.

aim. arkadaşım hoşgeldin hayırlı olsun inşlh pozitif sonucu alursın ve hayırla sonuçlanır :49:

cnm nasılsın? yumurtaların durumu nasıl? opu nezamn olucak inşlh Rabbim kolaylıklar verir. Benim şuan rahim kalınlığı kontr ediliyo.dondurulmuş transfer edileceği için inşlh sağlıklı çözülürler hayırlısıylada transfer olucak bekliyoruz. sırayla nazar boncukarımızı takarız:nazar:

cnm nasılsın? yumurtaların durumu nasıl? opu nezamn olucak inşlh Rabbim kolaylıklar verir. Benim şuan rahim kalınlığı kontr ediliyo.dondurulmuş transfer edileceği için inşlh sağlıklı çözülürler hayırlısıylada transfer olucak bekliyoruz. sırayla nazar boncukarımızı takarız:nazar:

İyiyim cnm nasıl olayım bekliyorum, amannn zor is valla yumurta olcak bekle, rahim hazırlanacak bekle, embriyo oldu mü bekle, transfer sonrası bekle;))) beklemekten baska care yok. Benim opu pazar ya da p.tesi. Senin belli mı transfer. Hayırlısı cnmmm elbette, Mevlam güzel yazılar yazmış olsun da varsın biz bekleyelim.

cnm değerin çooook güzel maşallah Rabbim tamamına erdirsin inşlh.Allahım ol dedimi oluryor.
canımm Allah razı olsun dualarınız kat be kat kabul olsun en kısa zamanda sanada yaşatsın inşallah:))

ohh hadi bakalım hazırla bebeğinin sıcacık yatağını ısıt onları sevginle:))

yemin ederim tüylerim diken diken şuan..dediğin gibi dr a kapak olsun..canım benim rabbim kucağınada almayı göstericek sana inşallah...ne moral bozar bu dr larda anlamam yani...senden bi haber varmı diye girdim..güzel haberimide aldım..artık rahat uyuyabilirim...
canımm canımm benim sağol düşünceli arkadaşım inan benimde gözlerim dolu dolu geziyorum hala inanamadım şaşkınlığı üzerimden atamadım inan. sanırım keseyi kaalp atışını görünce çok çok rahatlayacağım .çok dua et bana güzel kuzucukların annesi. bakarsın bir defnede ben doğururum:))

katılıyorum berencim..

canım ne kusuru herkes kendi hastalığını bilir .her konuda bilgin olmak zorunda değil ki.benim eşimin durumunda olanlarda testis ameliyatı ile sperm aranıyor eğer bulunursa tüpbebek yapılıyor.ama ben duaların ehemmiyetine çok inanıyorum.rabbim isterse kendiliğinden gelen bir spermle bile hamile olunur.Canım bende bir rahatsızlık yok ama eşimde olan hastalık ikimizin ortak derdi oluyor.inşallah sizin gibi bebeğini zor bulmuş insanlar rabbim kucağınıza almayı nasip etsin bizlere de duacı olursunuz bizlerde birgün sizin gibi bu duyguyu yaşarız
haklısın sorunun kimde olduğu önemli değil asla sorun ikinizin sorunu Rabbim yardımmcın olsun en kısa zamanda sana mucizesini göndersin inşallah:))

cnm maaşşallah bebeğine darısı bizlere inşaallah neolur duanı esirgeme cnm

cnm aramızda bikaçgün olucak galiba inşaallah ilkönce müjdeyi sen sonrada ben vericem inşaallah :8::7::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
canım inan bak her aklıma geldiğinde her ezanda okuyorum dualarım hepimiz için Rabbim sanada yaşatacak en kısa zamanda inşallah bu duyguyu:))

canım benim 12. gün değerim 263 pınar bi tablodan bahsetmişti bhcg değerlerini gösteren orda 12.gün değeri min 17 max 119
ikimizinde bu tabloya göre olması gerekenden yüksek bu iyi bişeymi acaba?
derencim sayılara çok takılma senin maaşallah çok iyi değerlerin nazr değmesin:))

canım senin kaç çıktı? ben 18. gün yaptırdığımda 3400 lerde çıktı.

Kizlar 20. Gun degerim 4472 cikti rahatladim aksamustu olan lekelenmeden cok korkmustum
Normal herhalde di mi?
ohh şükürler olsun Rabbime:))
kıyamam benim eşimde transferden sonra canın turşu çekmiyomı diye sormuştu gözlerime böyle içli içli bakarak hiç unutmuyorum o anı çok üzülmüştüm..
öncelikle inşallah hakkında hayırlısı olur dilerim bebeğin seninle beraberdir inşallah Rabbim bebeğini kaderine yazmıştır...

inşallah cnm mevlam güzel yazılar yamış olsun biz beklemeye razıyız inşlh bu son tedavimiz olur. benimde bu pazar kontrolüm var şuan esterofem ve elevit ilaç kullanıyorum, rahim duvarı kalınlığı kontrol aşmasındayım Rabbim bi aksilik vermezse 2 haftaya transfer olucak.geçen cmrtsi kontrolümde dr. 17 gün falan sürer dedi bakalım hayırlısı arkadaşım

sende haklısın canım insan bişi hissetmeyin ce acaba da kalıyorr ama bende hiç bi belirti olmadı bende acabadayken 12 gün bebeişimin benimle oldugunu ögrendim rabbim inşallahh bekleyişini boşa çıkarmazzz

ne güzel maşallah tatlım inşallah benimde öyle olur...artık evime dönmek istiyorum cumartesi 8. gün inşallah 8saat yolculuk yapmam gerekiyor sizce gidebilir miyim eğer hamileysem birşey olur mu acaba ....

Back