2011 Eylül - Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacak Olanlar

kızlar bana acil cvp yazın neolur azönce köksürürken baş parmak büyüklügünde kaverengi acayip bişey geldiama kanama yok sadece belim çok agrı vajinel kırem olabilirmi yoksa bebegime bişeymi oluyo:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

slm cnm bende dondurulmuş tedavisine başladım bugün ve kan aldılar bana genetik testlerde yapılıyo uzun sürer dedi inş sorun yoktur sizin genetiklerde bizde eşimle kan vermiştik önceden bu ne testi anlamadım:26:

ne güzel bebeğine kavuşmana az kaldı demekki cnm

ayyy ne güzel inşaallah pozitif sonuçlanır tedavinde banada umut olursun

canım benim lütfen stres yapmamaya çalış ve ihmal etme keşke yarını beklemeyip bugun dr a gitseydin ama duyduğum kadarıyla hamişlerde bel ağrısı çok olurmuş şimdi lüften canım dinlen ve dr unu ara bence

canım endişe etme sakin ol bol bol dua et ve bence hemen doktorunu ara sana en güzel cevabı o verecektir allaha emanet kuzunda

Arkadaşlar test yaptım 12. Gün degeri 1025 hamileyimmmmm... Rabbim devamını göstersin inş...

canım tebrik ederim allah kucağına aldığın günüde göstersin kaç embriyo transfer edildi sanki değerin yüksek 12. gün için maşallah

Arkadaşlar test yaptım 12. Gün degeri 1025 hamileyimmmmm... Rabbim devamını göstersin inş...

Ay maşallaaahhh cnm ya kaç embriyo yerleştirdiler sonucun yüksek baya çoğul gebelik olabilir Allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin darısı başımıza inşallah

yaaa nebiliyim çok nazlanıyo burmadan arıyo derdiyee aramadı yaaa bişey olsaydı kanamam olurdu tam 3 hafta olcak tıransefer olalı sabah iyiyim diye gitmedim araddı muhanede yoktu cep aramadım düşümemiştir dimi kızlar yaa yoktur bişey ya nazlanıyodur dimi:18::18::18:

kayracım hapıma yarın başlıyorum listede yerimi değiştirmisin asıl gözüm en üstteki listedeya doktor bikaç tahlil istemiş bende kan verdim test sonucu nezaman çıkar dedim içinde genetik testlerde var 15günü bulur dedieşimle daha önceden kan verip baktırmıştık genetiğe temiz çıkmıştı bu ne acaba
tebrikler cnm ALLAH tamamına erdirsin inşaallah darısı başıma artık

canımmm tebrik ederimm çok güzell bir değer.. maşallahhh bence çoğul gebelik hadi bakalım topiciğimizin ikiz annesi de geldiii Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahhh

Son düzenleme:

canımm jel gibi miydi kıvamı?? inşallahe jeldir. benimde bazen büyük parçalar geliyor ama jel geliyor beyaz renkte.. inşallah seninde jeldir cnm..

evet aradım çokbozuldum ben o saatte hastanedeydim belki sen de ordasındır diye aramıştım neyse bizde kan verdik 1 ay sonra çıkar bizimkide tanışma fırsatı kaçtı başka sefere inşallah

canımm jel gibi miydi kıvamı?? inşallahe jeldir. benimde bazen büyük parçalar geliyor ama jel geliyor beyaz renkte.. inşallah seninde jeldir cnm..

:18:canım jelmi bilmemde önceden beyaz gelirdi şimdi sanki hepsi bi araya toplanmış kaverengi yomak gibi yaaa düşse kanama olması gerekmiyomu nebileyim şidetli olması gerkmeami ben hiç düşük yapmadım ama öyle duyodum bana sabah olmıycak:18:

selmacım ltfen idrar testini dikkate alma yanıltabilir seni.

canım dilerim bu kez sımsıkı tutunurlar sana, allah yardımcın olsun dularım seninle

gözünaydın canım maaşallah çoğul gebelik galiba:)))) allah tamamına erdirsin.

evet aradım çokbozuldum ben o saatte hastanedeydim belki sen de ordasındır diye aramıştım neyse bizde kan verdik 1 ay sonra çıkar bizimkide tanışma fırsatı kaçtı başka sefere inşallah

ay cnm benim yaaa bozulma ltfen inanki bilerek yapmadım ben sizi 2 de falan gideceksiniz diye biliyordum keşke sabah gelceğinizi söylesydin geçen akşam bende çok isterdim seninle tanışmayı uykuda kalmışız dedim ya zorla yetiştik öğlenden önce üzüldüm şimdi bak neyse cnm aynı şehirdeyiz ne zaman istersen bir yerlerde buluşup tanışabiliriz

Son düzenleme:

cnm benı de ekler misin
25 yasındayım 1.denemem İnternatıonal hospitalde eşimde sperm azlığı var suan lucrin iğnelerimi oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…